Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cum se numeste melodia dn reclama de la Mako Mermaids?
Am o intrebare caut o melodie pe care am auzit-o era ce va gen : „Mai tii minte drumul spre noi"; si mai era si „Cafeaua din zori". O stie cineva? Va rog
Spuneți-mi și mie o trupa bună de rap in afara de parazitii, bug mafia.
caut o melodie de ceva timp si o aud si la tv si la radio este ceva "if a gara to they sone..." o canta doi baieti.
Cum se numește sunetul pe care îl scot gât canterețele de muzică populară, ce va de genu dlll, digi digli?
As vrea melodii de fundal. Va rog frumos.
Citate scurte despre ce reprezinta muzica, definitii in franceza!
Cine imi poate zice numele melodiei de la 0:00-0:10 https://www.youtube.com/watch?v=JfWP3YXtGYM FUNDA 100%.
Unde as putea gasi oameni care sa se ocupe de 'inregistrarile' mele si sa fie platiti din castigu pieselor? De atatia ani observ asta, cum pe mine nu ma intereseaza alte lucruri pentru ca nu au legatura...? (mai mult)
As dori sa incep niste vocalize pentru a- mi perfectiona vocea, in special pentru a canta. Ideea este ca eu nu prea am voce acum, credeti ca prin vocalize si cateva lectii de cantat online mi- ...? (mai mult)
Bună TPU, Am o întrebare pentru cei care fac canto / au cunoştințe în domeniu. Când eram mai mic puteam să ating note înalte, acum nu mai pot să ridic mai mult de fa (şi ăla forțat)....? (mai mult)
Cine are boxa beats pill si beatbox? As vrea sa stiu daca este buna si care o recomandati.
Heey TPU :3 Vreau sa cant impreuna cu un tip o melodie (eu sunt fata) dar nu stim exact ce melodie ca sa fie usor de cantat, sa nu aiba note prea inalte. Idei? Merci ^^
Știe cineva de pot downloada REFRENUL melodiei Cartoon - On & On? Vreau link, nu raspunsuri gen google... Mulțumesc!
Hei.Am o intrebare simpla. Melodiile cantate de Andra, Delia, Conect- R, Ruby, etc. in ce gen de muzica se incadreaza? De ex. Da, mama; Buna, ce mai zici? Dar in melodia Niciodata sa nu spui niciodata...? (mai mult)
Noroc la toata lumea! Nu demult am gasit un videoclip in care muzica de fundal ori ca e un soundtrack sau ca e o melodie. Spuneti- mi va rog cum se numeste!...? (mai mult)
Era o piesa frumoasa, destul de veche ..si nu stiu cum se numeste...3 baieti o cantau iar in video este vorba de o fata care se intalneste cu mai multi baieti costumati (costumele erau de diferite culori)si...? (mai mult)
Vreau sa mă apuc sa cant la chitara. Vreau sa încep direct sa cant pe chitara electrica. Aceasta chitara este buna pentru început : http://www.fly- music.ro/chitare- heavy/4399- harley- benton-...? (mai mult)
Cativa artisti de muzica trap sau electronica? M-am plictisit de Trap City sau Tribal Trap si celelalte canale de genu`.
Stie cineva din ce melodie veche e partea asta? https://youtu.be/kuFixCHw1Bg?t=1m4s am cautat si cu soundhound, degeaba, ma gandeam ca stie cineva cum se numeste, sau daca chiar e facuta pentru...? (mai mult)
Poate cineva din voi cunoaste melodia aceasta sau poate ati auzito de pe undeva. E intr-un video unde melodia incepe de la min 1.46. https://youtu.be/ZQlJvBu9MXQ?t=1m46s
Am auzit un mix de vreo 40 de minute putin mai vechi de club, pe fundal se aud animale ( maimute, elefanti ) si o voce de barbat zice ceva pe spaniola ( bla bla bla...a la Amnesia ). Vreo idee?
Buna! Ma poate ajuta cineva cu versurile melodiei "Stranepoti de dorobanti"? Dau funda :-)
Stie careva un site de unde pot dowlanda de pe YouTube mai multe piese deodata si sa se poata folosi si pe telefon (preferabil online) FUNDA!
Salutare tuturor. Am auzit la scoala o melodie in engleza de club cantata de o fata avea in refren le le le, ma poate ajuta si pe mine cineva.
Imi spuneti va rog prima parte de la Cand fulgi de nea pe note? Si melodia esti extraordinar de dulce tot pe note.
Salut, stie cineva cum se numeste melodia asta? https://www.facebook.com/mariusCTL/videos/vb.1186494219/10207743222597001/?type=3&theater Se aude clar la secunda 12. Multumesc!
Puteti sa-mi spuneti cum se numeste melodia pe care o tot da la Romania TV in legatura cu tragedia de la Colectiv? "Dragii nostri copii, sa aveti grija de voi." Multumesc anticipat
Puteti si imi recomandati niste melodii bune din toate categoriile (in afara de manele si populara :D ) cam 10-20 :P Dau funda;) PS nu prea multe clasice.
Am de facut un proiect la biologie. in care trebuie sa pun niste imagini si sa fac un clip video. Eu as avea nevoie de o melodie de fundal si nu gasesc una potrivita
Am auzit la vărul meu în mașină o melodie... ceva dance sau trap. Tot ce înțelegeam era o voce de bărbat care zicea ceva de "japan". Este tot ce am înțeles din ea.
Este o melodie in care cantaretul canta ceva gen "bio man" si are bass misto si toate cele dar nu stiu cum se numeste ma puteti ajuta?
Doar mie mi se pare ca o parte din melodia lui Jack Perry este preluata din alt cantec? Cea unde zice "I let those songs behind". Daca da care este melodia originala?
URGENT! Vreau sa merg la canto si as vrea sa gasesc o melodie simpla pe care sa o cant la inceput. De preferat un hit.
Buna dimineata, am nevoie de putin ajutor, un prieten isi cumpara o chitara Jackson DXMG. Si- a dorit de mult timp o chitara buna si, din cate stiu eu, in calitate de persoana care nu are nici o tangenta...? (mai mult)
Cine stie numele melodiei primeste si funda si ce vrea el https://youtu.be/QYCOKai1AgQ Multumesc anticipat!
mi- a dat un prieten o chitara mai veche Orpheus si are corzile de metal si sunt, , dubioase, , dupa parerea mea, , nu sunt toate la fel, , vreau sa le schimb din care trebuie sa pun metal...? (mai mult)
Este o melodie in care cantareata spune BIO MAN dar nu stiu cum se numeste piesa ma puteti ajuta?
Era odata in anii trecuti o melodie in franceza, in top-uri, care avea videoclipul cu un baiat si era impartit ecranul in 2 jumatati. Ajutor?
Am auzit azi in mall o melodie, in refren era cuvantul miracles si pe undeva save me, e destul de noua melodia cred pentru ca nu am mai auzit- o pana acum, p.s canta doar o voce de barbat sau robot cred...? (mai mult)
Am o chitară clasică Hohner HC06 și aș vrea să îi pun corzi de metal, ar merge?
am o intrebare pentru cei care asculta parazitii...de ce ii asculti....as vrea sa va ascult o parere mai complexa Dau FUNDA! :) :* :D
Caut si eu o melodie cantata cred de Jay Sean si o voce feminina, melodia e si in engleza si in araba sau indiana. Multumesc mult TPU si tot respectul!
Salut,lume! Vreau sa dau tonalitatea mai mica la un negativ. exista vreun program mai simplu?
As vrea niste melodii mai repede.Adica melodia sa fie intr-un stil vioi, repede nu vreau lent.Sa vorbeasca lent si mai repede. Ofer funda! Sper ca ati inteles la ce ma refer! :D
Unde gasesc video in care Dani Otil a sarutat concurenta de la x factor?
Stiti de unde as putea gasi instrumentalele de la melodii?
As vrea si eu niste versuri rap facute de voi dar nu ati avut posibilitatea sa le dati pe beat! Am facut cateva dar nu prea am inspiratie! funda
Imi puteti sugera va rog siteuri gratuite si legale dupa care as putea sa descarc muzica?
Sal, stie cineva unde pot gasi un amplificator de voce? dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)