Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut, mă-ntreb dacă pot asculta albume cu muzică pe un PlayStation3. Vă rog răspundeți.
Am o intrebare care nu gasesc raspuns sper sa ma ajutati de ceva vreme am inceput sa compun rap si nu pot canta pe beat si fac pauze cand cant aveti vreun sfat
va rog sa ma ajutati! mai demult am postat o melodie pe facebook si anune: You Lose - Phane iar cei de la youtub sau ma rog persoana care a pus- o a sters- o ma puteti ajuta cu un link? tin sa ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu gasirea unei piese. Clipul era ceva in gen : trupa canta la un bar si o mireasa isi gaseste mirele sarutandu- se cu una dintre domnisoarela de onoare. La sfarsit mireasa...? (mai mult)
Hei k- poperi. De mai bine de un an jumatate ascult EXO. Ador aproape toate melodiile lor si sunt obsedata de ei. In schimb, nu am gasit alta trupa coreeana care sa imi placa la fel de mult. Vreau acelasi...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare la care am găsit diverse răspunsuri, atât pe acest site, cât și pe altele, dar mă gândesc ca aveți și voi alte idei. Îmi place foarte mult să cânt, însă în...? (mai mult)
Ce parere aveti despre noul album a lui inna? acuma il ascult INNA - INNA 2015 (International Edition Inna - 01 Heart Drop (3:00) Inna - 02 Bamboreea feat. J- Son (3:31) Inna - 03 Bad Boys (2:46) ...? (mai mult)
Poate sa ma ajute si pe mine cineva, nu stiu cum se numea o melodie, stiu doar ca era vorba despre o fata care se casatoreste, iar la nunta se imbolnaveste si moare. Nu sunt deloc sigur, ...? (mai mult)
Cine îmi poate da niște exemple de cântăreți sau trupe cum ar fi Justin Bieber sau One Direction?
De pe ce site as putea descarca muzica pe calculator?
Ar fi o idee buna sa incep sa cant la pian? Pentru ca vreau sa stiu si eu sa cant la un instrument :))
Cum se numeste melodia de la inceput...in primele 20 de secunde https://youtu.be/cmp9ZdOHjZg.Funda!
imi puteti da niste melodii potrivite de Halloween?
Aș dori să mă ajutaţi cu o melodie. Nu găsesc versiunea completă a opening- ului de la anime- ul Return of king. Las URL- ul.Dau fundă. Mulţumesc. :- * :- * ...? (mai mult)
Cine imi spune niste melodii cu bass super tare?
Cum se numeste melodia de la intro la BRomania? Dau funda :D
Va rog ziceti-mi niste melodii clasice de Mozzart si de Beethoven! Vreo 10 de fiecare! Multumesc!
Salut, când merg prin cluburi tot aud o piesă care în refren zice ceva de genul " Trumpet trumpet trumpet ooo ooo " sau nu am înțeles eu clar, piesa e rap după voce.
Https://www.facebook.com/robert.afloarei/videos/vb.100003939625006/578723992268916/?type=3&theater Are cineva idee de unde pot face rost de versiunea asta a melodiei? Dau Fundita!
Acum vreo 4 sau 5 ani era la margarina Rama un cd de colinde. Prima melodie era "The first Noël". Cum as putea obtine cd- ul? Sunt interesat in mod special de acompaniament. Pentru mine e cea mai frumoasa...? (mai mult)
Salutare...Poate careva sa-mi spuna titlul aceste-i melodii..Va rog Frumos.dau funda Linkul catre videul in care este folosita ea: https://www.youtube.com/watch?v=JANnrFqzyGM va rog..Multumesc
Cine ma. poate ajuta cu cateva melodii(trap, dupstep...) cu bass calumea.
As vrea mult de tot sa stiu cum se numeste melodia si cine o canta in acest videoclip: m.youtube.com/watch?v=zynraGMW4xk&itct=CBsQpDAYDCITCKmbu9m26MgCFcOZHAodpYYG5VIIdmFyZGF2YXI%3D&hl=ro&client=mv-...? (mai mult)
Care este cel mai tare cantec din lume?
Cine ma poate ajuta cu partitura de la piesa "Pastorul singuratic" cantata de Gheorghe Zamfir? Multumesc anticipat!
Buna,as dori sa imi dati exemple de grupuri muzicale-formatii asemanatoare cu Pentatonix(PTX).As dori ca acele formatii sa cante muzica pop, nu rock.Multumesc Anticipat! DAU FUNDA! :)
Imi puteti da o partitura pentru chitara la orice melodie de Smiley sau Vunk? Dar vreu sa fie cu NOTE MUZICALE, nu acorduri. Multumesc anticipat!
Cand inregistrez cu telefonul un concert sau o melodie intr- un club si inregistrez o melodie cu bas, la redarea acelei melodii pe langa bas se aude un zgomot care te zgarie pe urechi. Exsita vreo modalitate...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=e-b_XUP_3OI - Melodia?
Imi daiti si mie un playlist cu muzica buna?
Cum se numeste melodia de la finalul filmului The Bucket List? Atunci cand se prezinta toata productia filmului Funda! Extraordinar filmul! N-am absolut niciun comentariu!
Cine stie cum se numeste prima melodie? http://m.youtube.com/watch?v=FFe_0kPp-r4 Repedee FUNDA.
Care stiti melodii hip hop românesti noi? cat mai multe va rog. Funda
Dati-mi linkul de la melodia DMC-Blestemat sa te iubesc de pe youtube.
era o melodie parca cu chimie si dragonu, nu stiu sigur daca sunt ei dar era la refren cu "bag un sprint" parca. dau funda pls!
unde pot sa gasesc linkul cu melodia intreaga? https://youtu.be/ZyOFLfw9HV4?list=PLmD2VcBCMAU54YZq-_IQxflG_-oQXLQhF Anume aceasta versiune. VA ROG URGENT DAU FUNDA!
Ofer 2 site-uri gratuit cu domeniu.ro si activitate in muzica si cu domeniu.net pentru tehnologie. Pentru mai multe detalii lasati un raspuns sau un mesaj cu detaliile dvs. de contact.
Melodia de la 1:19 va rog https://www.youtube.com/watch?v=J1-JH32S6qA
Stie cineva un negativ la melodia Roses de James Arthur?
Sal, cine imi poate spune cum pot traduce niste melodii? sunt in engleza, am cam 4-5, si vreau sa le pun subtritare, astept raspuns mersi! dau funde tot meniu
Salut TPU,caut o melodie lenta in care canta o femeie,ceva de genul"tuturu tuturururu",dar ea canta din cand in cand nu toata melodia, ma puteti ajuta ca rog?
Buna seara TPU, stie cineva cum se numeste aceasta melodie si cine o canta? http://www.watzatsong.com/en/name-that-tune/445602.html. V-as fi recunoascatoare!
Caut un bun program sa ma ajute sa fac dintr-o melodie un instrumentral. Care este cel mai bun program? si cum il folosesc?
Parere chitara cantabile ws-10wh-ce? funda
Am auzit zilele trecuta la sala o melodie ce incepea cu un fluierat dar habar nu am cum se numeste, daca stie cineva dau funda.
Hei,lume! Stie cineva o manea cu versuri de genul:"Haide,vino sa ma zapacesti,stiu ca poti,iubito, sa ma innebunesti", am auzit-o si versurile acestea mi-au ramas in minte.
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia ce a fost difuzata azi dimineata, 28 octombrie 2015, la Radio ZU in intervalul 07:20-30? Era o melodie in limba greaca. Dau funda! Multumesc!
Melodii de incurajare? prefer rap :)
Heii TPU! Cine îmi poate da versurile melodiei "Las-o să plece" By Andrei Lucaci? https://www.youtube.com/watch?v=oom9jnj8nEU&ab_channel=UndercoverRecords
Salutare! Doresc sa imi cumpar o placa de sunet pana in 200 lei. Am un sistem audio Logitech Z530, iar placa de sunet integrata in placa de baza imi scoate doar 2.1. ce imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?