Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 25 Februarie 2025 sunt:
imi poate spune sau da un link cu o melodie mai rap stiu doar ca refrenu nu era rap si canta vreau sa zbor zbor zbor dincolo de nori nori nori sa nu cad in gol gol gol e mult mai usor mult mai ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre manele? Dar despre rock? Va voi spune parerea mea despre ele. Rock- ul: Sincer nu imi plac oamenii de acest fel(Inchisi in ei, care nu suport sa aduca vorba de "MANELE". ...? (mai mult)
Cum pot conecta un microfon la un laptop daca nu am port pentru microfon? ...am doar de casti.
Hey, buna! era o melodie, am auzit- o la radio, , , Mi- am promis ca daca plec, Te iau cu mine Fara tine, fara tine, nu mi- e bine" cam asa ceva poate e o melodie cunoscuta, dar nu prea...? (mai mult)
Cine imi zice niste muzici belea? Dar sa nu fie manele sau numai din alea romanesti...
Andreea Balan sau Delia Matache?
Https://www.youtube.com/watch?v=pkb2aDFfNhE Ce melodie e pe fundal?
Bună, nu va supărați ce program îmi trebuie sa înregistrez pe leptop după stație? Mulțumesc!
Puteti sa imi spuneti mai multe despre Teddy Boys?
Buna stie cineva cumva de curiozitate ce inaltime au Delia si corina caragea? Ca am cautat pe net si mi- se pare umpic cam mult fata de cum arata la televizor! Plus ca mai de cate ori apar la tv le vad...? (mai mult)
Cum se numea siteul ala cu un concurs de muzica > Practic erau videoclipuri muzicale facute de amatori si trebuia sa votezi clipul favorit... Aparea mai de mult ca reclama enervanta pe toate siteurile ...? (mai mult)
Era un videoclip cu niste copii de 2- 3 ani care erau pe role si făceau cascadorii.Se urcau pe garduri, se dădeau peste cap etc. Cred ca era reclama la apa dar nu sunt sigura. Oricum daca stiti ceva...? (mai mult)
Hey! M- am uitat la Violetta the journey, stiu o porcarie dar am auzit pe fundal la un moment dat o melodie pe care o caut cu disperare si nu e din Violetta, aveti aici link- ul, dati la minutul 35:59 ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre THE BEATLES? Cat mai multe pareri... :)
Ce parere aveti despre aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=6zDYnmGQRBA
Vrem sa facem cu clasa un dans pt sfarsit de dans. Vroiam sa facem pe dum dee dum.ce alte melodii ar merge pt dans modern. funda
Este o melodie noua la radio, am auzit-o de dimineata la radio prahova, pe la 8 fara un pic. E ceva gen indiana, foarte saltareata :D, dar e buna rau asa. E cantata de o fata. Are cineva vreo idee?
Buna T.Pu.am si eu o intrebare la care vreau un raspuns.Am auzit intr- o emisiune pe nume COPII / PARINTI o melodie va rog sa puneti emisiunea la durata timpului 5 : 20 veti auzii un refrem insa nu stiu...? (mai mult)
Heii, asculta cineva Exo? Daca da, puteti sa-mi explicati cum e treaba cu lupii? Multumesc, dau funda! ♡
Salutare. Cineva din zona Ploiesti interesat de battle rap?
Caut o melodie auzita la radio tot ce stiu e ca in refren canta o fata singurul fragment care il stiu din refren este: " imi place asa " dar sa nu imi dati melodia de la Eli ca nu e aceea
Ce melodie de dragoste cunoasteti si e mai putin cunoscuta publicului larg? As vrea ceva sa-mi surprind iubita. Multumesc!
Am auzit un cantec si cam asa tin minte:"You know you've got that think, that makes the girls all swimm" puteti va rog sa ma ajutati? Vreau sa aflu cum se numeste cantecul,
Am auzit mai demult o melodia care incepea HEy yeah aha aha si care avea ca refren hi eh eh hi ehh sau ceva de genul. stil anii 90 Eurodance.Cum se numeste? funda!
Hei, de curând vreau să mă apuc de muzică rock și nu mă pricep la asta nu știu ce să ascult, am înțeles de la un coleg că sunt mai multe genuri de rock, ideea e că nu îmi pasă ce gen e vreau...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia aceasta? facebook.com/story.php?story_fbid=914863611927201&id=121794871234083 Funda!
Funda! Cum vi se pare interpretarea acestui concurent de la Vocea Romaniei? :) http://www.youtube.com/watch?v=xpqtV2GZfWs
Vreau sa ma apuc de chitara electrica.Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.Un profesor de chitara acustica ma poate invata sa cant la chitara electrica? (nu am gasit niciun profesor de chitara electrica) ...? (mai mult)
am o intrebare. Este o melodie specifica Parisului, e un pic lenta. Am uitat-o. Mai imi amintesc ca in melodie era in refren,, Paris, Paris" Dau funda
Cum se numeste melodia de la Vocea Romanei sezonul 5 episodul 6. Dupa ce Pavel ii prezinta pe toti patru, scrie jos "In aceasta seara" se aude cum cante un baiat, si dupa canta o fata si...? (mai mult)
OFER FUNDĂ! Bună TPU. Cine îmi poate găsi negativul piesei : "Inimă de mamă"? Muzica Ion Aldea- Teodorovici. Vă rog frumos.Sau cine stie sa faca negativul piesei si să o puna pe youtube? Îmi trebuie...? (mai mult)
cat costa castile Casti Serioux Over-Head H1400V. Sunt din Braila si am vazut ca la Ninbus Computers sunt 169 lei dar pe alte site-uri sunt 25 lei wtf nu are cum, oare sa dau 169 lei pe ele?
Hei, Stiți trupe asemănătoare cu Skillet sau Falling in Reverse?
Are cineva de dat la schimb postere cu Bella Thorne, Emma Watson si Eminem? Daca aveti, scrieti-mi pe privat, si ce fel de postere vreti la schimb( daca le am)
am auzit o melodie la radio, nu stiu decat ca zice : e si Italia: stie cineva cum se numeste?
Imi puteti spune gama mi minor varianta armonica si melodica?
Ce melodie stiti care la refren are " yaaa is nothing bonfire" nu stiu daca era nothing sau un alt cuvant. era un gen rock.
stiti de unde pot lua lectii de pian gratis? Dau funda + vot!
Negativul de la : https://www.youtube.com/watch?v=JddF0lmNVfA . E prea tare si vreau sa-l folosesc intr-un clip
Melodii similare cu aceasta stiti? https://www.youtube.com/watch?v=LGd--QsJrxQ
As dori niste melodii Rap cu intro de pian, foarte cunoscute. Funda!
as vrea sa- mi iau castile acestea Casti Serioux Over- Head H1400V Brazil. Cat de bune sunt as vrea sa ma tina o perioada destul de langa avand in vedere ca sunt cam scumpe. Cat de bune sunt? Dau...? (mai mult)
Bună, TPU! Astăzi doresc sa va întreb de unde pot găsii disponibile bilete la Untold Festival 2016?
Dupa parerea voastra, care dintre membrii trupei One Direction are cea mai frumoasa voce? Vreau sa aflu si parerea voastra. Eu votez cu Harry Styles
Stiti melodii Rap foarte cunoscute (cu multe vizualizari) (in englaza) cu un intro de pian?
cui ii place trupa BTS?
Știți niște melodii în latină foarte bune, de orice gen?
Vroiam sa va intreb ce stiluri de muzica va place sa ascultati. Ce va place cel mai mult la ele? Eu personal am ascultat rock 2 ani de zile insa dupa ce am descoperi k- pop- ul am adoptat o ...? (mai mult)
In ce limba e melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=12vh55_1ul8
Https://www.facebook.com/SimeonPandaOfficial/videos/980673785328635/?__mref=message_bubble dau funda la cine imi zice cum se numeste melodia din fundal.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.