Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Decembrie 2024 sunt:
Cum se numea piesa aia de LA parazitii pe ritmuri de lambda? Ceva de genu
Saluut! Ce inseamna reproducerea unor scurte motive ritmico melodice (2- 4 măsuri)? Săptămâna viitoare voi merge la probele de aptitudini pentru pedagogic și nu am pe cine sa intreb pentru ca nu avem...? (mai mult)
Salut TPU, o intrebare mai prosteasca am si eu si cam fara prea multe detalii, am ascultst intr operioada o melodie si acum mi am adus aminte de ea.dar nu i mai stiu numele, sau cine o canta Melodia...? (mai mult)
Salut, știe cineva când a apărut melodia Master Pozitiv 2 de la Spike și Guess Who?
Are cineva melodoiile vechi ale lui Gato? "Fapte Reale" de exemplu sau altele? Dau funda daca imi lasati un link de downlaod.
Stie careva de unde pot sa gasesc si eu in Ploiesti niste casti bune de Samsung cu mufa jack? care sa se auda foarte bine? gen cu bass bun?
Salut, am ascultat mai de mult pe Youtube o melodie. Dar nu mai stiu cum se numeste si nici cine canta. Stiu ca videoclipul era filmat cu drona iar cel care canta conducea un vw touareg si intr- un anumit...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Cam cate melodii încap pe un stick de 64 gb? Daca melodiile sunt de 3-4 minute
Cât de des vi se întâmplă să vi se repete o melodie in cap? Mie mereu mi se întâmplă :)
Stie cineva care este castigatorul One true Singer?
Salut! Ma puteti ajuta cu notele de pe Grifful unei chitari bass cu 5 corzi? Sau macar cu notele unei chitari bass cu 4 corzi?
Melodii reggae frumoase?
Bună, știe cineva cum se numesc piesele astea două? (Dau funda) prima: https://youtube.com/shorts/nn_PNYANvJc?feature=share Și a doua: https://youtube.com/shorts/A6LMJI_3abk?feature=share
Salut TPU, De cateva luni tot incerc sa gasesc o melodie franceza. Melodia este veche (5- 10 ani). Este cantata de un francez de culoare slab, par scurt, iar in videoclip are acelasi model de...? (mai mult)
Am o intrebare, sper sa stie cineva. De ceva vreme mai am o melodie in cap, refrenul este ceva de genul "uuuuuuuuuuuu" sau "youuuuuuuu" nu sunt sigur si dupa e ceva cu, , babeeeeee" seamănă foarte...? (mai mult)
Neata Stie cineva numele real a lui morena din videoclipul Tom Boxer, Morena - Deep in Love ft. J Warner? E cumva Antonia? nu vreau sa greşesc
"Doi ochi albaștri stralucitori ca marea" Cum se numește piesa stiu ca e rap ceva. Dau funda!
Cum se canta muzica pop? ce instrumental trebuie pentru muzica pop? si ce fel de voce trebuie sa am pentru a canta pop?
Ce părere aveți despre melodia aceasta? https://youtu.be/laJ3pbVoqms
De ce muzica edm nu mai este la fel de ascultată ca înainte? De exemplu Martin Garrix, Skrillex, Alan Walker și tot așa, înainte faceau de la zeci până la sute de milioane de vizionări dar acum...? (mai mult)
Salut! Vreau si eu niște versuri pentru o melodie trap. Dacă se poate sa fie despre viață si despre o persoana speciala care nu e ca ceilalți
Salutare! Mă poate ajuta careva cu un sfat? Eu compun melodii versuri, unde pot sa le vând?
Salut, de ce multi oameni care au responsabilitatea de a vedea si pune remix- urile nu- s de acord cu trecerile tare de la o piesa la alta(gen ex: de la una usoara la una foarte tare gen sa iti vina sa...? (mai mult)
Salut TPU, ar merita sa cumpar amplificator behringer km 1700? Si daca da, ce difuzoare, boxe s-ar potrivi?
Știe * cineva cum se numește intr- o- ul de la un vechi program televizat pe TVR 1/2/3, ceva cu documentare unde arată Delta Dunării cu niște pelicani * care zboară pe deasupra și alte secvențe...? (mai mult)
Hey TPU! Știu ca exista o melodie patriotică făcută pe vremea lui Ceaușescu, evident pentru propagandă si ca sa arate ce face partidul si etc. Stiu ca eram cu taicamiu acum ceva zile a zis el ca...? (mai mult)
Am o întrebare, dar cred că o să primesc hate. Cine știe mai mulți oameni de parodii cum e Nicu de la Căzănești și Fernando de la Caransebeș?
Salut TPU! Un program de facut instrumentale in afara de FL Studio?
Știe cineva cum se numește melodia cu refrenul: "Toți prietenii mei au pierdut bani la aparate, nu i-au dat pe d****** nu i-au spart pe bagaboante"
Salut TPU. Credeți că dacă nu îmi plac manelele este un lucru rău? (Îmi place Trapul)
Https://youtu.be/QqSF2KAxDrE Știe cineva cum se numeste piesa asta?
Va salut, am dat de melodia din link- ul de mai jos, (stiu ca se aude prost, nu am reusit sa inregistrez altfel), dar nu stiu cum se cheama, evident, nu o gasesc cu niciun program, ma poate ajuta...? (mai mult)
Stie cineva versurile melodiei Satelit de la Bosquito?
Salut, probabil mulți dintre voi îl cunoașteți pe cântărețul Daddy Yankee. Credeți ca acesta a facut ceva operații estetice pentru a arăta așa de tânăr la 45 de ani? Arată ca un tânăr ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva numele melodiei din acest anunț de la Emag daca il știe? Shazam nu mă ajută... https://youtu.be/yMgccBDhtT8
Ce părere aveți despre această melodie? Ce vă evocă? https://youtu.be/IeDMnyQzS88 Am pus versiunea live deoarece îmi pare mai frumoasă decât versiunea de studio. :)
Salut, am consola de DJ: numark mixtrack pro fx, am incercat sa conectez microfonul dar nu ma aud pe casti si nici pe intregistrari cu acel microfon conectat la consola doar muzica. Ma aud doar la boxa...? (mai mult)
Mai exista muzica rap? Mă uitam la ce cântăreți au apărut, am dat de unul tygga sau ceva de genul.Aia nu e muzica
Buna TPU! vine ziua mea curand, de asemenea o tabarea de muzica. ma gandeam sa imi cumpare ukulele concert. aveti recomandari? este ok pentru un incepator? ati putea poate sa imi mai dati sfaturi? multumesc...? (mai mult)
Salut Doar eu sunt suparat ca jador n-a concertat la filarmonica? Eu Il vreau si pe salam la ateneu acum :))
Am un subwoofer cjc- 3100r il am de 10 ani din 2011 face 11 ani in 2021 dupa 3 ani de nefolosinta incepuse sa se auda cand era incet sa fie distorsonat dupa ce il dadeam mai tare era ok am schimbat...? (mai mult)
Acum 6 ani in 2016 mai exact in 15- 25 martie 2016 la tv pe antena stars la orele 8.30 11- 12 era o melodie difuzata pe atunci era o fata care o canta si dansa era imbraca intr- o rochie galbena...? (mai mult)
Salutare! Am un mixer Behringer pmp500 si aș vrea să- mi cumpăr un amplificator sa- i dau mai multa putere.M- am gândit la un THE T.AMP E- 800 și mai am o boxa Behringer vs1520 și aș vrea să- ...? (mai mult)
Salut! Imi recomanda cineva un soundbar cu subwoofer pana in 600 de lei? Ce ma intereseaza cel mai mult e bass- ul cat de puternic si clar se aude. Am gasit multe de 300w rms la care subwooferul are 220w...? (mai mult)
Salut. Urgent! Cum se numește melodia din reclama eMag care apare pe YouTube? E cu pampampampam
Caut o piesa de câteva luni și nu îmi aduc aminte numele nicicum. O ascultam când eram mai mica și ce îmi aduc aminte era ca era un bărbat în piesa cu parul prins în coc care canta nu era o piesa...? (mai mult)
Fani Skrillex pe aici? Sunt doar curios :)
Cum se numeste actorul ce apare in acest video: I Follow Rivers, Lykke Li https://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU
Bună ziua! Am un subwoofer in camera la mine și este așezat pe birou și vreau să vă spun ce au băgat în el de sună așa de tare, știu că este subwoofer înăuntru, adică boxa aia. Dar...? (mai mult)
Stie cineva cat e pretul fratilor Damian pentru o nunta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
DeProfundis99 întreabă:
bianca6565 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!