Stie cineva cum se cheama aceasta melodie, Chitara si ritmul este Fabulos. Multumesc in avans! https://clicksud.biz/2022/02/las-fierbinti-sezonul-21-episodul-6-din-24-februarie-2022/#comment-7309
Ce melodii va plac de la: Lana del Rey Ariana Grande si Nicky Minaj?
A auzit o melodie cantata de o fata, un pic duce a manea dar nu este, tot ce imi amintesc e ca are cuvantul "culori" in refren, e de dragoste si un pic trista. E foarte populara pe tik tok deci sigur...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Alexandra Ungureanu? Eu consider că este o artistă super.
Salutare grup! Caut și eu o melodie și nu o găsesc. Este o manea de fapt copiata după versiunea Oh Istanbul https://youtu.be/VErLi6a-N1Q?si=BSjyoOrtwLRjc01Z
Salut, caut o melodie care nu îmi mai apare în istoric, era un post de radio în funcțiune pe Youtube și reda aleator, era de club și suna gen follow me follow me now sau girl...și ceva dighi dong...? (mai mult)
Aș vrea să știu de ce mai este lăsat acel Gheboasa sa cânte acele cântece pline de rasism și misoginism? Adică pe bune, cuvinte ca cioara sunt ofensatoare la adresa rromilor, chiar și cuvântul...? (mai mult)
De ce le plac fetelor bug mafia asa mult?
Bună dimineața. Mă numesc Emilia și vă rog foarte mult dacă știe cineva cum se numește muzica veche cu un chinez obez care cântă la vioară mică la mare.
Ce melodii noi mai au: Lady Gaga Katy Perry Miley Cyrus Dua Lipa Taylor Swift si Shakira?
Bună! As vrea sa cant la evenimente sau localuri (pentru ca am o voce frumoasa si stiu sa cant), fără formație, doar sa fac cover; nu știu ce echipamente m- ar ajuta, va tog sa îmi dați sfaturi...? (mai mult)
Cântă cineva la chitară? Poți învăța sa cânți fără vreun curs doar din tutoriale? Si pentru un începător ce chitară recomandați să- și ia prima dată? Clasică, acustică sau electrică?...? (mai mult)
Salutare lume, am încărcat o melodie cu drepturi de autor pe YouTube și se aude cu întreruperi, nu se aude nimic, este ceva grav?
Cine este cel mai tare : Enrique Iglesias The Weekend Ed Sheran Bruno Mars sau Justin Bieber?
Eu cred că muzica pop românească a ajuns la un nivel avansat datorită muzicii străine. Trupe ca Dj Project sunt rezultatul influenței muzicii străine. Sunteți de acord cu mine?
Care este melodia voastră preferata de la: Katy Perry Miley Cyrus Selena Gomez si Jennifer Lopez?
Buna ziua TPU, am fost la Mamaia cu un vaporas pe nume Rebela, si am auzit in vaporas o melodie cu versurile ceva de genul "bobulina bobulina bobulina", si imi era rusine sa intreb cum se cheama melodia. ...? (mai mult)
Care sunt melodiile voastre preferate de la: Lady Gaga Miley Cyrus si Taylor Swift?
Stie cineva cum se numea melodia cântată de Luminița Dobrescu în care spunea ceva despre "ghiocelul iubirii noastre" sau cam așa ceva?
Salut! Care sunt melodiile voastre preferate de la Post Malone? Mersi :)
TPU, ajutați-mă să găsesc melodia, avea un vers cam așa: "Reptilienii ne conduc lumea Cum să ne fie bine dacă totul e de-am-p*lea" Dau funda
Mi- a revenit o melodie in cap cand am fost la un majorat la un tovaras acasa si era ceva foarte linistit, cu "cere- mi tot ce vrei" parca era o muzica pe care puteai face striptease, o cunoasteti? Am...? (mai mult)
Buna, știe cineva cand a fost lansată piesa bluzele tale doua petale? Ofer funda
Bună ziua. Până acum am ascultat numai muzică rock de dincolo. Știți voi ceva trupe rock românești care ar merita să fie menționate?
Dupa parerea voastra care este cel mai underrated artist (sau trupa) din Romania?
Băi deci pot să jur că am auzit o melodie românească dinainte de 89 care a copiat melodia de la Walk of life de la Dire Straits (https://youtu.be/kd9TlGDZGkI) Știe cineva care e?
Dacă o cunoștință vrea sa facă un cover al unei melodii vechi ( au trecut deja 50) și sa îl posteze pe YouTube mai trebuie sa numească autorul melodiei? O va da jos YouTube în caz contrar?
Cine credeti ca are vocea cea mai buna : Lady Gaga Katy Perry Jennifer Lopez Shakira sau Miley Cyrus?
Care este cel mai bun artist dupa parerea voastra?
Salut TPU, Voi credeți ca trupa 5GANG se va reuni si daca da argumentati la fel faceți și dacă nu credeți
Ce melodii va plac de la: Lana Del Rey Ariana Grande si Miley Cyrus?
Salut TPU,imi puteti zice si mie cum se numesc muzicile acestea, am folosit Shazam si nu imi dadea.Dau funda
Caut job pe domeniul muzicii.
Salut, ajutor cu o melodie!? Vreau lasciv dragoste nu doar sex! Un nume al melodiei dacă se poate.
Buna, caut trupa, bass, baterist etc..nu trebuie sa fiti profesionisti/e doar sa va placa.
Ma poate ajuta va rog frumos cineva cu un link sau un file pentru piesa de la Guess Who - Decat sa minti varianta ce se aude la radio? Cu versul : cand ai plecat tu ai zis ca asta e sfarsitul, tot ce...? (mai mult)
Am o problema de memorie si nu îmi aduc aminte cum se numeste când canti o melodie la pian mai sus sau mai jos. Se numeste cumva ca o canti cu cateva game mai sus (jos)? Și încă ceva: cum fac ca sa...? (mai mult)
Era o melodie veche. Refrenul suna cam așa: "dupa tine mooooor, după tine mooooor". Nu era manea. Stiti despre ce vorbesc?
Ce melodii va plac de la: Madonna Lady Gaga si Katy Perry?
Am nevoie de ajutor! Ce cd player de la eMag îmi recomandați?
Salut tuturor! Eu mă numesc Bogdan, și fac muzică, iar când o să pot urca pe scenă, nu știu ce nume de scenă să-mi pun! Poate mă ajutați voi, vă rog! Vă aștept cu cât mai multe nume!
Salut am intrat la conservator si o prietena intrase pe locul 15 dar dupa 5 minute i au schimbat locul cu unul din mediul rural si va dati seama suparare etc. azi am aflat ca cineva s- a retras si voiam...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Pitbull Enrique Iglesias Bruno Mars si The Weeknd
Chiar dacă sunt băiat, o ador atât pe ea cât și muzică ei. Este vorba despre Lana Del Rey! Ce părere aveți despre ea și care este melodia voastră preferată?
Salut cum sa fac sa am o voce mai placuta?
Va salut, de ce toate femeile indiene artiste, canta cam la aceeasi frecventa? Si anume, cu o voce foarte subtire, efectiv cand ascult, orice melodie cu indiene, toate par ca au vocea la fel :))
Hei tineri și adolescenți/copii, ce părere aveți despre Abba? Știți formația? Va place muzica lor?
Buna pentru majorat stiti cantareti de manele si populara care canta frumos?
Vă salut, am configurat un sistem audio pe al meu BMW E90, la baza avea sistemul Philips iar eu am făcut retrofit aproape complet la Harman Kardon Prologic 7, exceptând stațiile și tweeterele ...? (mai mult)
Ce cantareti cantarete preferati din străinătate aveți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!