Cum se numește melodia din serialul TVD sezonul 6 episodul 19 începând cu minutul 37? Vă rog. E urgent. FUNDĂ
A postat mai demult Satana(Codrin Bradea) un videoclip cu Satana Talent Show Iulie 2013 si printre castigatori era un baiat care facea trucuri cu carti si pe fundal era o melodie si vreau sa...? (mai mult)
Care e cea mai in forma trupa hip-hop din Romania la momentul actual?
Salutare, am nevoie de un program de convetit mp3, as vrea sa le schimb din 320kbps in 128kbps.Programul cand intru in el ar trebui sa aiba ceva de genul adaugare fisier/add file sau sa il trag din folder,...? (mai mult)
Bai,era o melodie rock care incepea cu faze dintr-un circ...si da era cu tipete si chestiii, dar nu mai stiu cum se numea....help!
As vrea sa iau lectii de canto.Cum gassesc un profesor foarte bun.Sunt din Severin.Imi doresc foarte mult sa devin artist.Va rog, ajutati-ma.Imi puteti da si niste sfaturi?
Este o melodie pe o voce subtire (gen refrenul de la Mare Albastra), putin lenta cred in limba romana. Stie cineva care e?
Heu! Exidta vreun program unde pot pune sa spunem 3 melodii pe o linie? Sa le imbin pe toate 3 una dupa alta?
TPU, care stie o melodie frumoasa pentru forum la my profil ceva de gen ca Snoop Dogg - Snoop Dogg- Smoke weed every day, redzmax Melodi de gen nu manele/populara ceva sa sune bine pe fundal Ofer...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul vostru in materie de muzica. Am fost ieri la zilele prieteniei si prin melodiile pe care le baga dj.ul înainte sa intre o trupa era si o melodia care suna la finalul refrenului...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult sa cant si sa dansez. Vreau sa ma duc la canto.Imi voi forma vocea? Va rog, ajutati-ma! Imi puteti da sfaturi?
Care-i melodia vostra preferata? Dati-mi niste sugestii de melodii ( fara manele )! Melodii cu instrumental bun, nu conteaza artistul! Go!
Care sunt muzicile lui Selly (Andrei Selaru )? Acelea care le pune la sfarsit/inceput de video!?
Spuneti-mi si mie niste melodii la masina cu bass gen trap, sau melodii de Tunning Fast. Funda! (cat mai multe)
Salut, as vrea si eu sa imi ziceti niste melodii de rapp, foarte cunoscute, in limba romana : Dar sa imi dati si un site cu negativul care poate fi downloadat si unul cu versurile, multumesc
Tocmai ce am venit din club si am auzit o piesa, avea ceva ritm arabesc, din versuri imi aduc aminte ceva ce semana cu "ai miscari" sau ceva de genu doar ca nu era in romana. Funda
Stiu ca era o melodie mai veche si la un moment dat sau chiar refrenul era ceva gen "Charlieee, Charliee eee...e" si striga acea persoana sau poate era alt cuvant si asa am inteles eu.(e ceva gen...? (mai mult)
Vreau sa gasesc un videocli[p o fata cinta in limba rusa un baiat isi bate joc de ea dar apoi ea frecventeaza ore de boxing si la sfarsit merge cu moocicleta il gaseste si il bate. va rog mult ajutati-...? (mai mult)
:) Imi poate spune cineva niste melodii care se incadreaza in genul de muzica fox? Multumesc anticipat!
Hei TPU O sa fiu scurt. vreau sa ma apuc de chitara acustica, am vazut ca sunt multe cursuri online in romana, am cautat deja chitara potrivita, dar culmea :)) cu ce pene sa incep pentru inceput?:D as...? (mai mult)
Bunaa. Eu ascult Rap si imi plac foarte mult melodiile celor de la DMC. Dar as vrea sa le am pe telefon. Stiti vro aplicatie de unde as putea sa le iau. Am incercat multe aplicatii. Si nu le gasesc. Dau...? (mai mult)
Cum se numeste muzica? https://www.youtube.com/watch?v=lUGLS2iiyF8
Cum se numeste melodia? https://www.youtube.com/watch?v=lUGLS2iiyF8
Heii! Caut o melodie la care in videoclip apareau 2 baieti si 2 fete parca, aveau o geanta presupun cu bani si ii urmareau niste tipi..la sfarsit stiu ca au facut schimb de motoare sa scape de ei…ii...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=bIM79ZVujCw vreau si eu numele acestei melodii!
Vreau sa inregistrez un videoclip, dar fara sunet.Adica: Sa inregistrez video cu telefonul, si audio in calculator.Adica clipul o sa fie astfel in telefon, si audio in calculator.Ca sa le leg...? (mai mult)
Deci tocmai incerc sa gasesc o melodie si nu stiu prea multe despre ea. Se aude mult la radio la noi. Incepe asa: sunetul fara sa cante cineva vocal, pe urma sunet de trompeta, pe urma sunet...? (mai mult)
Am auzit recent o melodie la tv, nu-mi amintesc versurile, dar intr-o parte din videoclip era un mosulet care era pe treaba lui, dansa... Ce melodie era?
Salut, as vrea sa ma apuc sa cant la chitara, in cam cat timp m-as invata sa cant ca tipu asta, luand lectii? https://www.youtube.com/watch?v=Au818TnWIqw
Mai sunt persoane de aici care ascultă melodii ce nu se difuzează la TV de exemplu teme muzicale din filme, jocuri etc Astept raspunsuri...
Caut o melodie cantata de un baiat, imi amintesc numai refrenul care seamana foarte mult cu cel de la melodia "Bilionera" cantata de Otilia. e aparuta recent melodia (cred), si mai cred ca...? (mai mult)
Salut.Unde pot asculta si eu piesa What Do You Mean a lui Justin Bieber? Fara glume.
Cum se numeste melodia de la minutul 1:53? (https://www.youtube.com/watch?v=JN51AlDLP-U)
Care este cel mai calititiv format audio? dar cel care e aude mai tare? Edit: Am inteles ca FLAC este formatul cel mai calitativ dar daca transform un alt format in format flac, se imbunatateste ...? (mai mult)
De la ce vine 14 ala de pe tricou cu white & proud? https://www.google.ro/search?q=white+ and+ proud&espv=2&biw=1024&bih=653&tbm=isch&imgil=UST- SgbnTubmbM%253A%253BkhRCuQq2VjKNKM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fpersonalizatok.ro%25252FTricou-...? (mai mult)
Imi place enoorm de muult muzica si as vrea sa devin cantareata! Una dintre probleme ar fi: cum sa ma lansez in muzica. Deci. ceva idei? Multumesc anticipat TPU! FUNDITA CELUI MAI UTIL...? (mai mult)
Salut,stie cineva playlistul din showroom-ul eMAG? Imi place foarte mult muzica de acolo
as dori sa stiu inaltimea lu Puya/cantaret Daddy
Cate melodii au cei de la Skillet? Eu am un playlist cu toate pe care le-am gasit si sunt 32!
Vreau sa merg la Scoala de arte pe canto muzica usoara si mi-ar trebui o piesa. Cunoasteti melodii usoare cantate de fete? Multumesc anticipat TPU! FUNDITA CELOR MAI MULTE MELODII!
Cateva romante, va rog? Muzica clasica...cineva?
Https://www.youtube.com/watch?t=217&v=UBXOnhxpC84 Stie cineva cum se numeste ultima melodie? (kizomba)
as vrea si eu un program de creat lyrycs-uri pentru youtube si daca imi puteti da detalii fiecare in parte cum se foloseste! Fundaa
Buna TPU.Am si eu o intrebare.Stie careva o melodie gen rock cantata de o fata si are vocea foarte subtire si in care se repeta mult don't stop keep you voice si nu mai stiu cum era.Si cred ca se mai repeta...? (mai mult)
am auzit acum cateva zile o melodie pe u tv, am crezut ca se numeste watching for you dar m- am inselat. Stiu sigur ca este ceva de genul watching sau waiting sau ceva..si numele formatiei era ...? (mai mult)
Salutare cum se numeste melodia din Vaca si Puiul? Un fragent aici https://youtu.be/h0vN14Oobnc Urgent daca se poate! Funda!
Niste melodii asemanatoare cu asta? http://m.youtube.com/watch?v=CwDNcjABaFA
Am un nou hit vreau sa stiu parerile asta este hip hop hip hop am o voce de invidiat asta este hip hop hip hop eu spun buna ele spun hei ne sarutam pe gura toate spun cas sunt...? (mai mult)
Caut o melodie care sa defineasca toata copilaria mea si nu gasesc. Am avut o copilarie fericita, m- am distrat de mica in grupul meu de prieteni, am avut multe vacante cu parintii si m- am distrat mult...? (mai mult)
Am vazut acum un an cred, un videoclip al unei melodii romanesti in care aparea o tipa intr- o casa iar mai multi incercau sa ajunga la ea, se ascundeau in jurul casei, o divinizau, etc. Stie cineva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?