Vreau si eu niste topuri de rapperi din Romania, dar sa nu contina Grasu xxl, Maximilian, Puya etc.Acestia nu sunt rapperi vreau ceva gen : 1.Cheloo 2.Spike 3.Ombladon 4.Arssura. 5.Nane ...? (mai mult)
Hei.Întrebare pentru cei care asculta black metal în special.Ce părere aveți despre formația Taake? E una din preferatele mele și aș vrea să stiu și parerile voastre, evident, pentru cei care...? (mai mult)
Carei melodii ii aparține refrenul următor? "Si zbor mereu, deasupra unui nor Vreau sa- mi iau doza zilnica de la doctor, Dar doctorul nu ma poate ajuta, Tu ești singurul drog...? (mai mult)
Hey...buna TPU! Cine stie o melodie care contine cuvantul : "Dorina"?
Buna :D Nu vreau sa jignesc pe nimeni...dar as vrea sa stiu ce are, , Black Veil Brides, , ? Va rog frumos chiar vreau sa stiu. Vreau sa stiu ca sa stiu sa mai ascult sau nu... Va rog nu vreau...? (mai mult)
Vreau si eu niste melodii pentru un filmulet pe care il voi face cu poze. Ai mei fac nunta de cristal si vreau sa pun muzica pe fundal. Vreau cat mai multe.
Heii^^ E bine sa fii rock-erita la 11 ani? Funda^^
Cum as putea canta mai bine o singura melodie (Avicii- Hey brother).Adica, stiu versurile, am karaoke dar cant cam gros sau nu stiu cum dar nu imi place deloc. Funda! Astept cat mai multe...? (mai mult)
Buna!✋Vreau sa stiu daca Justin Bieber a luat ore de canto cand era mic sau cu asta s-a nascut? Stiu ca prin youtube s-a lansat.
Este un remix care se difuzeaza pe kiss fm la piesa get low a lui dj snake. ma puteti ajuta sa o gasesc?
Https://www.youtube.com/watch?v=erK0hT19Ebs Buna, stie cineva cum se numeste melodia asta, pentru ca "Mine " nu este titlul melodiei, dau funda! :*
Vreau o melodie dansantă TPU! Care pot cace încălzirea la dans
Heii, fac parte dintr-o orchestra si sambata este ziua dirijorului meu, ati putea sa imi dati cateva idei pentru un cadou cu tema muzicala? Funda!
Cine stie cum se numeste melodia de la 9:24 de aici -> https://www.youtube.com/watch?v=Af7BTHjkEuw&t=9m24s? DAU FUNDA! Multumesc.
Sall TPU, voi sunteti PRO sau CONTRA manelelor? Daca sunteti de acord ca manelele pot fi si frumoase(unele, nu toate), de ce? Daca nu, de ce? Eu unul sunt PRO pentru ca sunt de parere ca manelele pot...? (mai mult)
Melodi in romana care sa te faca sa plangi
Puteti sa imi spuneti daca merita sa ma apuc de beatbox? M- am uitat pe youtube la niste tutoriale si am reusit 3 sunete, dar mi se pare cam greu.Stiu ca iti trebuie vreo 1- 2 ani de antrenament,...? (mai mult)
Vreau si eu traducerea acestor versuri I had a dream last night Swimming in money Chilling with Jesus Christ Yea I have a dream I was swimming in money I have a dream I was swimming in money ...? (mai mult)
Buna! E o melodie indiana,arabeasca care suna cam asa:ialara, ialara habibi. E destul de linistita melodia. Shazam.ul nu mi.o gaseste. Stie cineva? Multumesc anticipat!
Am nevoie de ajutor... acum cateva zile am auzit o melodie indiana si ce am retinut din ea este "etnigi" va rog sa ma ajutati
Cum se numeste melodia de la 50:32? https://www.youtube.com/watch?v=XR9oz2yAlvg
Stiti niste artisi/trupe de Rock'n'Roll? Si noi si vechi, nu conteaza.
Salut tpu.ro! va rog frumos am nevoie de ajutor sa gasesc aceasta melodie intreaga, am gasit decat un fragment din ea si nu gasesc melodia completa. aceasta este melodia https://www.youtube.com/watch?v=8qmG-...? (mai mult)
Https://youtu.be/ARlV8_XL1cQ pareri?
Cum pot pune un videoclip de pe youtube pe facebook? Vreau sa spun, ca stiu de "posteaza pe perete" si copierea link- ului, dar eu vreau sa iau o filmare de vreo 10 secunde de pe youtube, si in fundal...? (mai mult)
Funda cine îmi da și mie versurile melodiei de la oreo (oare dacă as da un oreo unui vampir și oare dacă as da un oreo lupului rau).
My Chemical Romance e trupa emo? :"(((((((((((((((((((((((
Https://www.youtube.com/watch?v=vhSUh7tx9J4 Am gasit o frumusete de melodie! Voi ce parere aveti despre FKA Twigs?
Http://www.coralplazamall.ro/ pe acest site canta doua melodii automat, imi poate spune cineva va rog frumos numele celor doua melodii?
Stie cineva un site cu lectii de tobe(baterie) pentru incepatori?
Https://www.youtube.com/watch?v=d-VVnhwB4Gw pareri?
, cum se numeste primahttps://www.youtube.com/watch?v=90U9RCLOcak melodie din acest videoclip?
Salut Si daca am depasit perioada de 3 luni m-ai pot trimite sms-ul?
Carei melodii ii aparține refrenul următor? "Si zbor mereu, deasupra unui nor Vreau sa- mi iau doza zilnica de la doctor, Dar doctorul nu ma poate ajuta, Tu ești singurul drog iubita mea..." ...? (mai mult)
ro! Am nevoie de ajutor am gasit un fragment de melodie si nu gasesc toata melodia, nu pentru ca nu ar exista ci doar pentru ca nu stiu cum se numeste asa ca va rog sa ma ajutati melodia este...? (mai mult)
Hei intrebare pt fanele Harry Styles! Cate case are Harry si in ce ţări? (am facut pariu cu o fata ca eu am zis ca are una in londra si una in LA) se poate sa aiba mai multe cumva? deeci? Funditaa...? (mai mult)
Am căutat piesa asta jumătate de an și am dat peste ea din întâmplare. Am întrebat chiar și aici, pe TPU nimeni nu a știut. Întrebarea este cine o cântă, pentru că e un mix de 2 ore și ceva,...? (mai mult)
Traduce- ti- mi va rog versuriile : I like you simple I like the way you walk You liked me simple You fell for the way I talk You were making me high I didn't know it wasn't meant to last I ...? (mai mult)
De unde fac si eu rost de negativul la Dan Bitman, foaimoasa piesa :"Dincolo de nori"?
Am auzit din intamplare o melodie si tot ce imi amintesc e ca era rap, cantaretul dadea a Eminem si o fata care canta refrenul. Din refren imi amintesc ceva de genul "Cause you're a b..." nu stiu sigur...? (mai mult)
Imi puteti spune ultimul album scos de The Unguided? Dau funda! xD
pe kiss fm in special noaptea, baga o melodie in franceza cantata de un barbat...stie cineva despre ce vorbesc?
ma joc un joc cu monster high, si imi place piesa de la el, dar nu stiu cum se numeste, jocul se numeste "Draculaura Black Carpet" si saitul pe care se afla este y8.com sau y8.ro nu mai stiu...? (mai mult)
SALUTARE. Cine ma poate ajuta cu niste melodii care le asculta rockerii din Vama Veche. (ceva mai ritmate, dansante)
Https://www.youtube.com/watch?v=7eCQmiKiXx8 pareri?
Imi poate da cineva o lista cu toate melodiile trupei Heaven? Multumesc!
Ce parere aveti despre Miley Cyrus in prezent? Dar inainte?
Stie cineva melodia de la 1:40? https://www.youtube.com/watch?v=CbwETueyXc0 Funda :*
Melodia de la 1:40? https://www.youtube.com/watch?v=CbwETueyXc0 Funda :*
Am ascultat și văzut la televizor două melodii faine, numele nu l- am văzut dar am prins ceva din videoclip: În prima erau 2 austronauți care s- au sărutat și o lumină roșie s- a făcut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!