Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Hey TPU! Știu ca exista o melodie patriotică făcută pe vremea lui Ceaușescu, evident pentru propagandă si ca sa arate ce face partidul si etc. Stiu ca eram cu taicamiu acum ceva zile a zis el ca...? (mai mult)
Am o întrebare, dar cred că o să primesc hate. Cine știe mai mulți oameni de parodii cum e Nicu de la Căzănești și Fernando de la Caransebeș?
Salut TPU! Un program de facut instrumentale in afara de FL Studio?
Știe cineva cum se numește melodia cu refrenul: "Toți prietenii mei au pierdut bani la aparate, nu i-au dat pe d****** nu i-au spart pe bagaboante"
Salut TPU. Credeți că dacă nu îmi plac manelele este un lucru rău? (Îmi place Trapul)
Https://youtu.be/QqSF2KAxDrE Știe cineva cum se numeste piesa asta?
Va salut, am dat de melodia din link- ul de mai jos, (stiu ca se aude prost, nu am reusit sa inregistrez altfel), dar nu stiu cum se cheama, evident, nu o gasesc cu niciun program, ma poate ajuta...? (mai mult)
Stie cineva versurile melodiei Satelit de la Bosquito?
Salut, probabil mulți dintre voi îl cunoașteți pe cântărețul Daddy Yankee. Credeți ca acesta a facut ceva operații estetice pentru a arăta așa de tânăr la 45 de ani? Arată ca un tânăr ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva numele melodiei din acest anunț de la Emag daca il știe? Shazam nu mă ajută... https://youtu.be/yMgccBDhtT8
Ce părere aveți despre această melodie? Ce vă evocă? https://youtu.be/IeDMnyQzS88 Am pus versiunea live deoarece îmi pare mai frumoasă decât versiunea de studio. :)
Salut, am consola de DJ: numark mixtrack pro fx, am incercat sa conectez microfonul dar nu ma aud pe casti si nici pe intregistrari cu acel microfon conectat la consola doar muzica. Ma aud doar la boxa...? (mai mult)
Mai exista muzica rap? Mă uitam la ce cântăreți au apărut, am dat de unul tygga sau ceva de genul.Aia nu e muzica
Buna TPU! vine ziua mea curand, de asemenea o tabarea de muzica. ma gandeam sa imi cumpare ukulele concert. aveti recomandari? este ok pentru un incepator? ati putea poate sa imi mai dati sfaturi? multumesc...? (mai mult)
Salut Doar eu sunt suparat ca jador n-a concertat la filarmonica? Eu Il vreau si pe salam la ateneu acum :))
Am un subwoofer cjc- 3100r il am de 10 ani din 2011 face 11 ani in 2021 dupa 3 ani de nefolosinta incepuse sa se auda cand era incet sa fie distorsonat dupa ce il dadeam mai tare era ok am schimbat...? (mai mult)
Acum 6 ani in 2016 mai exact in 15- 25 martie 2016 la tv pe antena stars la orele 8.30 11- 12 era o melodie difuzata pe atunci era o fata care o canta si dansa era imbraca intr- o rochie galbena...? (mai mult)
Salutare! Am un mixer Behringer pmp500 si aș vrea să- mi cumpăr un amplificator sa- i dau mai multa putere.M- am gândit la un THE T.AMP E- 800 și mai am o boxa Behringer vs1520 și aș vrea să- ...? (mai mult)
Salut! Imi recomanda cineva un soundbar cu subwoofer pana in 600 de lei? Ce ma intereseaza cel mai mult e bass- ul cat de puternic si clar se aude. Am gasit multe de 300w rms la care subwooferul are 220w...? (mai mult)
Salut. Urgent! Cum se numește melodia din reclama eMag care apare pe YouTube? E cu pampampampam
Caut o piesa de câteva luni și nu îmi aduc aminte numele nicicum. O ascultam când eram mai mica și ce îmi aduc aminte era ca era un bărbat în piesa cu parul prins în coc care canta nu era o piesa...? (mai mult)
Fani Skrillex pe aici? Sunt doar curios :)
Cum se numeste actorul ce apare in acest video: I Follow Rivers, Lykke Li https://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU
Bună ziua! Am un subwoofer in camera la mine și este așezat pe birou și vreau să vă spun ce au băgat în el de sună așa de tare, știu că este subwoofer înăuntru, adică boxa aia. Dar...? (mai mult)
Stie cineva cat e pretul fratilor Damian pentru o nunta?
Bună! Exista vreun player muzical în care pot pune un GIF sau un clip scurt la melodii? Gen, cum e Spotify. Va mulțumesc!
Salut, De curand am lansat o piesa noua pe canalul meu Abstract. Ma intereseaza sa stiu daca exista cineva pe TPU care chiar se pricepe in muzica si este dispus sa ma ajute cu cateva sfaturi despre...? (mai mult)
Salut. Era o melodie romaneasca rap care avea melodia de fundal asta (https://www.youtube.com/watch?v=aaBgF9KcBIM&ab_channel=%E9%9B%A8%E7%83%A8-Topic) Aveti idee care era melodia?
"Who you really are" sau "Who you truly are". Am prins acest refren sau remix de melodie foarte faina astazi pe masina la un post de radio. Melodia era cantata de un cantaret strain, se repreta aceasta...? (mai mult)
Știe cineva melodii asemănătoare cu "Ai ochii de migdala" de Florin Salam?
Trebuie sa cant undeva si se aude foarte infundat, ajutati-ma va rog
Salut am o întrebare pentru cei care cunosc stația de muzică vlliodor ds 9702 am nevoie de niște sfaturi cum îmi pot aseza butoanele încât sa se audă bine muzica bass ul claritatea etc!
Salut TPU. Am înțeles de pe net că fișierele audio in format flac redau muzica la calitatea originala. Am înțeles că acest format audio scoate peste 1000 kbps in timp ce muzica de calitate maxima...? (mai mult)
Salut! Acum ceva timp am vazut pe TikTok un video dintr o statiune de la mare, din Romania, unde era melodia, , Tu Cafe, , în boxe, nu mai reusesc sa il gasesc... Era din perioada 2006- 2011....? (mai mult)
Cum se numeste melodia din acest videoclip? https://youtu.be/JP- A6dWHIOM minutul 1.48 versurile la cluj napoca se plimba foca pe strada toata lumea face parada, cu bani, cu femeie,...? (mai mult)
Ce intelegeti din videoclipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=VYOjWnS4cMY
Salve! Recomandați-mi un site de încredere de unde pot comanda o chitară acustică. Sau firme care fac chitare de încredere. Mulțumesc!
Cum se numeste piesa? https://www.youtube.com/watch?v=r2-IWTcTdLY
De ce lumea urmărește energia (vibe- ul) din video- uri și din muzică, de obicei pozitiv, îmbucurător, dar de fapt versurile sunt chiar negative (despre durere, despărțire, dezamăgire, gelozie,...? (mai mult)
Salut, caut si eu o melodie mai veche, stiu doar ca incepe melodia cu kiss my pussy boy si inca ceva, dar parca era si in refren. Cine iti aduce aminte sa ma ajute va rog!
Cum se numeste piesa asta cause you are my feeling nu mai stiu cum se numea si nu aia de la drake alta?
Vreau o recomandare de melodii pentru hore, sârbe de 2022, bag muzica si vor femeile niste melodii pe care poti dansa, vreau recomdarari de melodii.
Salutare! Ce artisti asa in genul asta trap, mai sunt in Brasov in afară de Lino?
Ce melodie e cea din videoclipul https://www.digi24.ro/embed/video/digistoria- s- a- intamplat- intr- o- zi- de- 14- septembrie- 1367713 Stiu ca e ceva legat de copyright si alte alea, dar o caut de...? (mai mult)
Cine știe pana la urma data exacta când o sa aiba concert THE MOTANS la Sibiu în acest an!?
Ce boxa portabila recomandati in 600- 700 lei? Nu ma prea pricep la ele asa bine, nici la marci nu prea stiu in care sa ma incred, dar am vazut ca sunt foarte populare boxele de la akai, si azi am ...? (mai mult)
Salutari, intrebarea mea este : Pot sa caut membri pentru trupa aici =))? Eu impreuna cu Jamie Cracksinatra vrem sa intemeiem o trupa de nu metal / alternative cu infulente moderne. Am avea ...? (mai mult)
Era o melodie de prin 2011-2012 ceva de genul "loca portococa". Aveti idee cum se numea? DAU FUNDA!
Puteti sa ma ajutati si pe mine sa termin un vers? Nimeni nu-mi poate copia stilu, remarci spilu. Ideea se refera la unii rapperi ce canta de foame si sunt falsi, va rog, dau funda!
Salutare, Am conectat pedala sustain ON STAGE GEAR pe pa300 dau la calibrare, imi da eroare,, Out of Range. Retry. Am incercat si pe Pa600 tot la fel de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!