Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 28 Februarie 2025 sunt:
Pentru cei care asculta rap, niste melodii faine de chimie, dragos miron etc? cat mai multe :)))) funda
Buna! Cum se cheama melodia aia de la radio? stiu ceva versuri gen: mi- e tot mai greu....ceva.....sufletul meuuuu :))) n- are treaba cu florin salam! zic asta pentru ca am cautat cu versurile astea ...? (mai mult)
Acum cateva zile am vazut la un prieten o melodie rock, nu stiu cum se numea sau cine o canta dar stiu ca video- ul ma atras cel mai mult. Era vorba despre una care era la o vila inconjurat...? (mai mult)
Saluuuuut! Imi puteti spune va rog un site/program FREE cu care pot crea filmulete/clipuri video cu poze si muzica? E urgent! Dau funda. Multumesc frumos!
.. am nevoie de niste versuri pentru o melodie In romana. puteti a mi le scrieti dar vreau sa fie compuse de voi!
Stie cineva cum se numeste melodia de la minutul 1:10 https://www.youtube.com/watch?v=A_-QK-8VEgw?
Https://m.youtube.com/channel/UC7QlAkSd0OuTIs0H6gv0qkQme lodia din clip am mai auzit-o undeva dar nu stiu unde, daca stiti voi clipul ar fi ok. Puteti sa imi spune si cum se numeste? Mersi!:)
dau funda! Dati.mi si mie niste melodii care sa te indrune sa continui, romanesti, si sa fie rap si hip hop!
Hei! Aceasta intrebare se adreseaza chitaristilor de pe aici. Am gasit o melodie si as vrea sa o invat, dar coarda mi groasa trebuie acordata cu o nota mai sus, adica din E in F. Mi- e cam frica sa fac...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi partituri pentru melodii din categoria rock/metal? De exemplu pentru Saturnus- Christ Goodbye, sau oare nu gasesc pentru ca nu e o trupa asa de cunoscuta? Dar daca...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de pe fundalul sonor al acestei prezentari de moda a lui Catalin Botezatu de la emisiumea access direct https://www.youtube.com/watch?v=fsjmrp_xhek?
Sall tpu...cum se numeste melodia din video-ul asta de la 14:36? https://www.youtube.com/watch?v=j2du5d6ngnc
Salut care imi poate zice si mie cum se numeste prima melodie din acest video https://www.youtube.com/watch?v=wBNWR_ZcZcA Va Multumesc!
Imi puteti recomanda niste muzica dubstep sau house? Multumesc!
Ce melodii rock in engleza cantate de fete stiti? Mi- a placut una acum cativa ani care parea a fi destul de cunoscuta dar nu stiu cum se numeste. Am auzit- o si intr- un film care tot nu il stiu. :) ...? (mai mult)
Este o melodie care se aude mai mereu la radio, instrumentala, se aude o trompeta/vioara, este cam trista. O stie cineva? Help
Heii, o sa fie ziua celei mai bune prietene si o sa ii fac un filmulet. am nevoie de niste melodii lente (ca sa o apuce plansul) despre prietenie, in engleza sau in romana nu conteaza :> Dau funda :)
.. am nevoie de niste versuri pentru o melodie.(in romana) daca aveti idei scrieti-le va rog... funda! :)
Cum se numeste melodia de la 3:40? https://youtu.be/9l3S313_eoQ multumesc anticipat!
Buna tuturor, am auzit de curand o melodie ritmata, si zicea ceva de genul " tchu tchu tchu, tcha tcha tcha, I want you " sau ceva de genul, imi poate spune cineva cum se numeste?
Un instrumental pentru "la multi ani"? Pentru majorat, nu copii mici. Si melodii de club, de dans gen 'Binidităt; booty bounce; Danca Bonito; Sus pe bar si manele gen 'Ma omoara, ma omoara, indianca,...? (mai mult)
Din nefericire chitara mea a primit o lovitura care a format o denivelare de circa 1 cm in corpul ei( nu e sparta). am auzit ca o pot repara cu un chit facut din aracet si rumegus, intrebarea...? (mai mult)
Buna tuturor;;) Cine imi zice si mie cateva melodii pentru o seara romantica cu iubi?;;) Cele mai multe si cele mai frumoase primesc funda!
Https://m.youtube.com/watch?v=RdvjKpzmCUg Ce melodie e la min 1:41?
Am auzit o melodie cu versul cel mai des repetat "Dime que paso", iar videoclipul era cu o fată care aleargă pe o plajă, se plimbă cu un skijet. Ştiţi cumva cum se numeşte?
Salutare, TPU! Ştie cineva cum se numeşte melodia asta? Deci erau nişte versuri în spaniolă, ceva de genul "es el amor, es el amor", mai urma ceva, apoi era "mi corazon, mi corazon". Pare a fi refrenul....? (mai mult)
Este o melodie care e hip hop sau raeggeton.nu stiu sigur dar vreau sa o gasesc.ceva genu canta o femeie la inceput si dupaia numa melodia s e aude basul numa.e noua. ajutati-ma
Ce parere aveti despre videoclipul de mai jos? https://www.youtube.com/watch?v=bcu7yZBeSKw
Am mare nevoie de negativ pentru Constantine, Constantine, de Floarea Calotă, nu maneaua, si pe Youtube nu gasesc e decat unu de la Karaoke by Kinder, da profa zice ca nu e bun, e prea rapid, va...? (mai mult)
Vreau si eu traducerea acestor versuri I had a dream last night Swimming in money Chilling with Jesus Christ Yea I have a dream I was swimming in money I have a dream I was swimming in money (Verse...? (mai mult)
Imi dati o melodie pe care sa fac un filmulet despre o trupa de fete>? vreau ceva cu un ritm mai alert?
Recent am auzit o melodie pe plaja, era cântata de o fata acea parte. Era putin mai lenta cred ca de dragoste, românească si zicea ceva de genul " privim spre cer" sau asa. Știți cum se...? (mai mult)
Salut la toata lumea, am o problema si nu stiu ce sa fac sa o rezolv, am descarcat melodii de pe youtube si le convertez online in mp3, dar cand le bag in telefon pe card nu merg toate, merg doar unele,...? (mai mult)
La ce este mai greu sa canti: saxofon sau clarinet?
Am 13 ani si as vrea ca pe viitor sa incep o cariera in muzica(in America).As vrea sa ma duc la ore de canto, dar problema este ca mi- e frica sa nu ma fac de ras.Cum pot sa exersez acasa? Cum ...? (mai mult)
Cine a vazut filmu Babel(2006)? Cum se numeste remixu din club cand sau dus japonezele acelea? sunetele acelea de club.
Caut o melodie,o cand Bia sau Dia,nu stiu sigur,nu este melodia ei, se numeste "imi e dor de tine" si este de prin 2005 -2006.Ma ajutati?
Spuneti-mi parerea voastra despre melodiile urmatorilor artisti: -Mădălina Manole -Amy Winehouse -Laura Stoica -Whitney Houston -Mălina Olinescu -Kurt Cobain
Stie cineva cum se numeste melodia care are in videoclip 3 fete care se plimba cu masina iar una dintre ele are un iubit, sau asa ceva?
Salutări! Am auzit melodie şi am dus lupte seculare să o găsesc.Dar mi- au rămas câteva versuri, care sună cam aşa..."Why do you like also rain Just see my eyes burn like a flame Let i look ...? (mai mult)
Earned it, 0:25, ce remix e? https://www.youtube.com/watch?v=FjIPj8XNoN0
La romanii au talent a participat un cuplu de dans contemporan, Alexandru Bordea si Oana Zara, caut de ceva timp o melodie pe care au dansat, o voce feminina cu un accent melancolic canta o melodie...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un playlist sau o lista cu nume cu manele jmechere (nu conteaza cat de noi sau cat de vechi sunt) si de un playlist cu muzica asa usoara, ceva cu bass etc. ce ar merge pentru...? (mai mult)
stie cineva in ce an a lansat nino d'angelo melodia " senza giaca e cravatta "? dau funda pentru care stiee :D!
care aveti idee cum se numeste melodia din acest clip de la minut-ul 1:36 https://www.youtube.com/watch?v=I4AzesyctkI Funda, Multam.
Spuneti-mi multe cantari noi si vechi care sunt frumoase! Cele mai frumoase si cele mai multe fundita!
Cine poate sa imi dea versurile de la Deschide, gropare, mormantul! este veche nu care se gaseste acuma pe net este una anume!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!