Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Martie 2025 sunt:
Cine îmi poate da și mie niște melodii remixate gen audio, trap, argatu?
Hei TPU :) voi merge mâine în București la bunicii mei, eu stau in Brasov, as vrea niste melodii sa le pot asculta pe drum. ps : sunt pasionată de melodii gen : trap, audio, rap, melodii pe engleza...? (mai mult)
Care credeți că au fost shimbările după moartea legendarului și regretatului Kurt Cobain?
Cum se numesc melodiile de la videoul astahttps://www.youtube.com/watch?v=8YZdLhDSEng?
Cum se numește melodia din reclama splash vedete la apă
Am aflat o melodia care imi place foarte mult poftim https://www.youtube.com/watch?v=uCRlELJMd6s imi puteti sa imi spuneti cum se chema melodia multumesc
Îmi puteți recomanda o chitară electrică pentru începători?
Spuneti-mi va rog si mie niste hip-hop-eri din Franta.
Cum se numește piesa de are un videoclip în care unu dansează obscen și cade la vecină de jos care începe să danseze și ea, după care iar se rupe tavanul și cad la vecinii de sub ei.dau...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la minutul 6:57? https://www.youtube.com/watch?v=BlDhAFSzhbs
Salut, am jucat un joc de mult..cam acum 8 ani. e cv laughing si stiu ca era destul de simpatic. Era ceva gen mario. dar de fapt tu era un fel de picatura. creat de 2 melci extraterestrii. ajungi pe o...? (mai mult)
am auzit de un rapper 2Pac, mai traieste?
Heiii. Caut de multa vreme o melodie in spaniola pe ritm arab canta o fata. ceva despre comertul pe mare
Hey.Ofer funda la cel mai convingător răspuns.De ce credeți ca muzica rock|metal în general e considerată satanista și nustiu ce, mai ales black și death metalul.E penibil, adică părerea mea e...? (mai mult)
Hey.Ofer FUNDA pentru cel mai complex raspuns.Ce sentimente si stari va transmite aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=OiGV6- wRzNY Si ce reactie a- ti avut cand a- ti ascultat- o prima oara?...? (mai mult)
Heyy! Vreau sa imi spuneti si mie niste melodii frumoase care sa inceapa direct. Daca nu spuneti de care o fi.
Cum se numeste melodia de la sfarsit? https://www.youtube.com/watch?v=i9nCsBxC7zs
Cati dintre voi sunteti de acord ca : Michael Jackson si-a inscenat moartea? Adica traieste
Link-ul de la melodia din clipul asta http://stayclassyjoe.tumblr.com/post/124168116649/ayoaprell-tiaishername-moisemorancy ? P.S stiu ca e My way, dar vreau remixul asta >
Salutare. Poate sa imi spuna cineva example de melodii pe care le-as puta canta la chitara, la un foc de tabara? Multumesc anticipat;)
Stiti melodiile acelea cu bass in care se aude sunetul in casti cand intr-o casca cand in cealalta, sau trece de la una la alta? Nu stiu sa explic mai bine. ma puteti ajuta?
Salutare, fratilor! Imi puteti spune cum se numeste genul de muzica ca acestea: Eluveitie- Inis Mona Five Fingers Death Punch- The Way of the Fist Black Veil Brides- Perfect Weapon Black Veil Brides-...? (mai mult)
Care este diferenta intre o boxa cu doua cai si una cu trei? Aveti vreun model ca recomandare? Am nevoie de boxe cu dimensiunea de 13, cam la ce pret le gasesc?
Cine e cea mai musculoasa cantareata din Romania
Vreau si eu un site cu toate notele muzicale, va rog frumos! :-*
.. vreau si eu sa stiu numele unei melodii mai vechi, cred ca din anii'80, interpretata de o formatie care avea in componenta doi barbati si o femeie, cred ca de origine americana ca intr-...? (mai mult)
Pe cine considerati mai bun dintre justin bieber si billie joe amstrong(green day)?
Puteti sa-mi dati niste denumiri de melodii aparute mai noi?
Simbolul de la cat music cu pisica are semnificatii ascunse?
Salutare TPU, am nevoie de un playlist pentru majoratul meu cu manele dar nu numai.
Buna ziua persoanelor de pe TPU... daca stiti, va rog sa- mi da- ti cateva linkuri cu muzica lenta care iti da fiori.te pune pe ganduri! Si niste muzica tare, incurajatoare ceva gen: Hanz Zimmer! Va...? (mai mult)
Salut TPU Am o piesa in gand dar nu stiu cum se numeste si nu mai stiu nici versurile. Piesa era cantata de 2 romani, un baiat si o fata, piesa care nu este asa de cunoscuta. Tot ce stiu este ca in ...? (mai mult)
https://www.youtube.com/watch?v=CfaTanfZfTw de unde pot face is eu rost de muzica de la min 6:29 pana la 7:40? adica fara voci. si are un nume aceasta muzica?
E o melodie tot ceva gen Avicii - The Nights, numai ca e cantata de o voce feminina, si are in versuri ceva gen "come on and dance". Stie cineva cum se numeste?
Cum pot invata singur(as vrea eu) sa cant pe note, sa cant partituri vocal? Fundita! :)
Am auzit la radio o melodie gen trap cred si se reda mai des, cred. Stiu doar ca spunea: "just drive." si inca ceva cred, e tare faina melodia si nu stiu cum se numeste. Puteti sa imi spuneti...? (mai mult)
Buna, nu stiu daca e bine ce am. facut, dar am scris niste versuri de rap.Am facut ce am simtit. - - - Gata mi- sa acrit Zici ca o lamaie In fata a marturisit Sa incepem.zic? Timpul ca îl...? (mai mult)
Hei, dati-mi si mie melodii in engleza 2015 frumoase, si sa aiba si videoclip dracut! Dau funda la cel mai rapid raspuns, iar la restul vot
Cum se numeşte melodia pe care a pus.o dj.ul în seara asta de la " Un show păcătos" la inceputul emisiuni?
Buna vreau sa-mi cumpar o vioara, au auzit ca imi trebuie : sacaz si contrabarbie dar nu inteleg cum se foloseste sacaz ma puteti ajuta?
Hei TPU,cati ani au Wiz Khalifa, Charlie Puth si Don Omar?
Salut TPU Stiti niste melodii populare cu note care sa mi le scrieti sau un singur site de pe care sa le iau? Dau funda!
As dori sa fac unei persoane cadou de ziua sa, sansa de a canta la un pian clasic, din acela cu coada, in cadrul unei sali de canto sau ceva asemanator. Aveti idee unde as putea gasi asa ...? (mai mult)
Vreau si eu sa-mi spuneti toate stilurile de muzica existente. De la cele care au fost ascultate in anii 20-30 pana in prezent. Nu ma intereseaza de muzica coreana/indiana etc.
Https://www.facebook.com/AnnaBlueMusik/videos/10153181529234270/ Imi puteti da niste melodii asemanatoare? Dau funda.
Stiti cumva o melodie care are video pisici inclusiv o fata care se joaca cu ele si un baiat care canta la chitara sau o formatie mai exact ..era gen populara cand se canta melodia, , o stea"...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca este cineva care asculta muzica k-pop...din Craiova?
Cine imi poate recomanda si mie un site de unde pot descarca muzica fara sa iau virusi? Vreau sa- mi descarc muzica pentru ipod. Un site cu melodii gratis. Pana acum am descarcat de pe fisierulmeu dar ...? (mai mult)
Am auzit zilele astea pe etno o melodie ce avea versurile "chiar daca in aceasta lume esti hoinar sa- i pastrezi pe ai tai parinti ca o icoana din altar" sau ceva- n genu'.Ma puteti ajuta cu numele ei,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!