Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Martie 2025 sunt:
Era odata o melodia ceva ce se auzea șagat on the floor parca dar repeta șagat oooo
Imi puteti recomanda niste muzica pentru masina? Nu vreau sa fie prea zgomotoase, dar nici prea lente. :)) :* P.S. Nu as vrea sa fie foarte foarte vechi. :D
cine imi spune si mie melodia din fundal de la Promo SPLASH VEDETE LA APA 2015? FUNDA! https://youtu.be/nqRz_vB5TV0?list=LLU9UyZyVed2Oy2YIRbmnSEA
Cant la un instrument si ma intrebam daca aveti vreun program in care sa am ritmuri de batuta, manele, hore sarbe asa cum sunt si pe o orga. Daca aveti sa- mi dati direct ritmuri pe calculator ...? (mai mult)
Salut TPU, am auzit de curand o piesa, cantata de un barbat, la un moment dat canta ceva de genu prrrrapapam prrrrapapam. Nu e reggaeton si nu e nici Rap Das Armas. orice raspuns ma ajuta, stiu ca nu intelegeti...? (mai mult)
Siti cumva cum se numeste aceasta melodie rock? https://www.youtube.com/watch?v=MVc3M3bp8k8 Multumesc! Zi buna!
.am o intrebare.daca dau proba la un liceu de arte (muzica) si iau proba. dupa mai trebuie sa dau si examenele nationale? Si ce o sa se intample cu media?
Avem pe aici rockeri / metaliști?:3
SALUTARE TPU! As avea nevoie sa- mi ziceti cateva mp3- uri player pentru pc, nu doresc winamp sau aimp3 pentru ca de alea m- am descotorosit, vreau ceva nemaiintalnit, ceva interesant. Funda pentru cel...? (mai mult)
Stiu ca e super, dar cum se numeste melodia care o canta? https://www.facebook.com/prinzmarcus/videos/vb.104653344178/10153448028339179/?type=2&theater
Stie cineva o melodie gen Criss Blazini-Regina Balului..sau Speak -Prada de razboi...niste melodii de genul :3?
Salut, am auzit acum 2 saptamani sau 3 daca nu ma insel la radio ZU o melodie in spaniola sau portugheza nu stiu exact avea un ritm super tare gen flamenco e cantata de o femeie, lasati va rog toate ...? (mai mult)
Salut,cineva care asculta Dubstep. spuneti-mi si mie niste melodii noi frumoase va rog!
Spune-ti-mi si mie cat mai multe melodii de genul don omar - guaya guaya. Dau funda cui da cele mai multe
Am si eu o mica problema, e prea tarziu sa ma apuc de dans (modern, gen cu trupa sau breakdance ) acum? - am 13 ani. Vreau sa incerc sa obtin si un fel de performanta in 3- 4 ani. E prea tarziu?...? (mai mult)
Am auzit in cluburi o melodie cu o voce groasa gen Shaggy si zice motherfuc*er din cate inteleg. Am gasit- o aici insa nu se aude bine. Dati fix la 1:14, se aude pe fundal dupa care dispare! ...? (mai mult)
Cum pot face rost de o invitatie pe clape.ro? am mare nevoie
Nu inteleg ceva legat de dirijat. Dirijorul trebuie sa faca anumite miscari cu bagheta (stas, stricte. nu stiu dupa cum indica tabulatura) sau pur si simplu executa miscarile dupa cum simte el...? (mai mult)
Salut, TPU. As vrea sa- mi iau o pereche de casti, doar ca nu prea stiu care ar fi cele potrivite. As vrea ceva de calitate, dar pana in 150 de lei, in special pentru muzica, dar sa le pot folosi ...? (mai mult)
De 3 ani suntem alaturi de inima ta cu hituri numai unu si unu; MULTUMIM! Promitem ca de aici incolo sa iti fim alaturi asa cum numai noi stim sa o facem! http://wWw.RadioClass.Ro
Imi poate spune cineva cum se numeste piesa cantata de Lacrimosa in clipul Armania din...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva? In filmul eroi de sacrificiu 3 la inceput este o melodie atunci cand vor sal salveze pe ala din tren melodia ruleaza de la inceput de cand apare trenul pana cand spune ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=cEjIRLoaR-A Melodia de la minute 2:00 va rog?
De curand la radio se tot aude o melodie care are refenul so please please don't go sau ceva de genul :-? Cum se numeste?
Care este cea mai faina piesa (pop/ rock/ dance) scoasa in 2015, dupa parerea voastra? :)
Imi spuneti va rog cum se numeste piesa din videoclip va rog mult! funda https://www.youtube.com/watch?v=KFUKL-tjHfQ
Cine ma ajuta si pe mine? Caut o melodie din anul cred 1994 dar 100% din anul acela care in videoclip, la inceputul videoclipului apare o pisica neagra care coboara scarile. Genul stiu ca este...? (mai mult)
Care sunt tipurile de muzica populara? adica : - invartita - 7 pasi - de masa si restul ca eu doar pe astea le stiu va rog mult ajutati-ma ( FUNDA! )
(deşi a mai fost pusă întrebarea asta de o mie de ori) Care e ultima melodie pe care ai ascultat-o?
Astăzi am auzit la radio o melodie pe care o știam de mai mult timp, dar nu am reținut cum se numea. Poate ma puteți ajuta, refrenul conține, , ploaia bate în fata..." și este cantat...? (mai mult)
Hei, Cine stie cum se numeste sau cine canta melodia de la dontjudgechallenge?
Stiti o melodie mai veche care avea in video o fata si un baiat care se jucau cu niste pisici? Erau pisici in video
Heey, stiti niste melodii trap mai ritmate, asa... Sa iti intre in si sa nu mai iasa :D Nu conteaza daca bat spre dubstep sau alte genuri. Astea imi plac. Daca gasiti asa ceva : 1.https://www.youtube.com/watch?v=vW1QbGCNmVk ...? (mai mult)
Stiu ca nu am ales bine categoria dar nu am stiut pe care sa o aleg. Care stiti melodia din minutul 21:45 de la videoclipul asta?: https://www.youtube.com/watch?v=wHRQuDU7EKI
Cum pot sa pun cureaua la o chitara acustica? am doar un surub in partea inferioara a chitarei(pe fund) dar ar trebui sa o mai prind la un capat
Salutare tuturor! Ma chinui de cateva zeci de minute sa gasesc o melodie... "if you wanna party i'll be there for you" era cantata de o voce feminina... era ceva gen in refren...nu e Ariana...? (mai mult)
Heii! Cine mă poate ajuta și pe mine să găsesc o melodie? Știu doar atât din ea Inima- mi umpluta de amor iar eu ma gandesc ma gandesc la tine Pnm restu' numai știu.vă rog să mă ajuta- ți....? (mai mult)
Hello. Ce parere aveti de Black Veil Brides? Sau de Andy?
Bună TPU: Vreau cele mai bune trupe rock și câteva din melodiile acestora. FUNDA.
Salut, cum cheama melodia de la inceputul videolui cand scrie SMOOK ZEW acolo? https://www.youtube.com/watch?v=EVI3L2tSz2M
Era mai demult o melodie cu o fata blonda, suna putin ragusita.In video era distractie, saruta lume, chestii.Stie cineva cum se numea melodia si cine o canta? Stiu ca suna idioata intrebarea, dar nu...? (mai mult)
Salutare TPU, am un korg pa 900 luat nou acum 1 an. Se merita sa il dau pe un pa2x pro 256 ram, arata impecabil, fără probleme tehnice. Si daca da...de ce?
Help! caut o melodie de o saptamana si nu pot sa o gasesc, cu totate ca mi- a placut foarte mult am uitat versurile insa tin minte ca era ceva de genul: It's alright if you (want sau get )... lose. sau...? (mai mult)
Deci... Era o melodie, nu stiu de cand, nu stiu cum o cheama..maybe pe aproape. Tot ce stiu e ca zicea... in ea Fata mea si era perversa =)) putine informatii.dar mna, sper ca o stie cineva
Hey, am o problema in materie de muzica, astăzi mi- a pocnit o coarda de la chitara, iar eu nu i- am făcut nimic, chiar era acordata, pur si simplu am revenit in camera si am văzut coarda rupta....? (mai mult)
Auziti, am o chitara electrica, dar coarda E s- a rupt (cea mai subtire), ei bine eu nu mai am corzi de chitara electrica, dar am o chitara electro- acustica, si am corzi de chitara electro- acustica,...? (mai mult)
Am auzit zilele trecute in club o melodie care mi s- a parut asemanatoare cu cea a lui Lily Allen - Smile. Era cantata de o voce feminina si una masculina, iar printre versuri se numara si "pretty...? (mai mult)
Buna! Vreau si eu niste melodii noi, faine: Pop /Dance/ Electropop. Dau funda!;)
Imi puteti spune si mie un program, de genul Winamp, cu care sa ascult muzica descarcata pe PC, dar sa fie mai nou si mai usor de folosit? Multumesc anticipat!
La ce instrument muzical ați vrea să cântați? În afară de chitară, pian sau vioară, bineînțeles. Ceva mai original.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!