Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Martie 2025 sunt:
Cum vi se pare? https://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U E draguta...lol, piesa, nu cantareata :)))
Cum se numeste si ce versuri sunt in melodia...ma rog ce o fi ...pe care o cantau Tequilla, Nick si Ufuk in episodul Q&A Cum l.am cunoscut pe Codrin? Era ceva gen:Lama drama... Dau...? (mai mult)
..cum se numeste piesa cantata la inceputul si sfarsitul filmului Domnisoara Christina(2013). Mersi. P.S. dau funda :-*
Am auzit o melodie în club,ceva în genul "ali ali eee" nu mai țin bine minte, dar era cu "ali" parcă. Mă puteți ajuta? Mulțumesc!
Bună ^_^ vreau să intru la liceul Dinu Lipatti ( secțiunea instrumentală ); dar nu știu dacă trebuie să am cursuri înainte de a intra; adică dacă trebuie să fi făcut lectii de canto și dacă...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati, caut si eu o melodie care era ceva de genu : distractie,senzatie,coruptie, prostitutie etc... :)))
Dau FUNDA pentru cel mai complet raspuns.Care este formatia de rock\metal favorita? Vreau sa precizati modul in care a- ti descoperit formatia si cum va schimbat perspectiva asupra sinelui si a vietii....? (mai mult)
Trupa TAXI are o melodie care cred ca se numeste "Dragoste de moda veche" si are primul vers cam asa: vreau sa ma plimb pe strada purtand dragostea ta. Stie cineva care este mai exact melodia?
Canta o melodie la magazinul unde lucrez eu si nu stiu cum se numeste.O canta unu si zice ceva de genu:Let's say good night! Melodia e lenta si superba iar daca as gasi- o as fi cea mai fericita Dau...? (mai mult)
Am ramas in pana de idei la ce melodii sa mai ascult. Astept recomandarile voastre, sa fie melodii cat mai diverse si care nu sunt populare deja (de alea m-am saturat). Multumesc anticipat!
Cum se numește melodia fel în care se spune fack you tell (sau ceva de genul)?
Salut, vreau si eu niste nume de trule mai turbate de rock, multumesc dau funda celui ce da mai multe nume de trupe rock
Care considerati ca sunt cele 3 cantarete care au cu adevarat voce? Orice gen mai putin manele.
Care e albumul vostru preferat?
Este o melodie super, dar nu stiu cum se numeste, cam toata melodia suna asa: just ride, just ride, just ride... si se repeta, eu un fel de mix, dau funda!
Ce melodie va reprezinta?
Cine stie un program de taiat si lipit muzica pe internet?
E o melodie de la trilere la filme incepe asa "Are you ready?" cum se numeste?
Va rog sa ma ajutati Caut o melodie turceasca difuzata recent la radio Are refrenul ceva de genul... mish mish mish si mush mush mush Va multumesc
Sall TPU, cum se numeste maneaua care incepe asa:, , ti- am dat, ti- am dat, ti- am dat foc; Ah zali zalele"? Dau Funda! P.S. voi astia cu, , Cuvintele MANELE FRUMOASE nu se potrivesc si nu se vor ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=-BEfvPmSs9E Stie careva cum se numeste melodia?
Salutare tuturor! melodiile facute in format mp3 merg pe casetofonul din masina, respectiv pe un jvc. Care este diferenta intre audio ai mp3?
Prin anii 90 era o formatie compusa din 2 fete si un baiat si singura melodie a lor pe care mi- o mai amintesc este "Ratusca". Adica un mix dupa o melodie pentru copii "este un ratoi posac, /toata ziua...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește piesa de la reclama nouă Pawn Stars de pe History?
Melodii despre oameni care erau indragostiti dar acum sunt ca doi straini..pe engleza va rog
Cum se numeste melodia in care canta o fata imbracata in haine de armata? Am auzit predefinition sau redefinition si la refren spune Turn Now sau sir now, ofer funda...
Vreau si eu cele mai noi melodii rap 2015. De asemenea doresc si cele mai noi melodii de muzica usoara 2015. Dau fundita. Multumesc anticipat!
Bună TPU: Această melodie chiar este cântată de Harry Styles? Pentru că unele comentarii spun că este cântată de Bobby Andonov.Cine e artistul care cântă melodia până la urmă? ...? (mai mult)
Am auzit ca anul acesta mai exact in august vine Justin Bieber.Sincer cred ca e doar un zvon, dar multi spun ca este adevarat...Voi ce ziceti? Stiti cand vine si unde are loc presupusul concert? Fundita...? (mai mult)
Vreau si eu melodii mai triste rap/ hip-hop gen : Nane - Poveste de seara; Alexsay - Scrisoare de adio..Multumesc.♡♡♡
Are si Blitz nevoie de o melodie din care sa reiasa ceva despre o prietena nebuna ...sau ceva de genul, nu stiu cum sa ma exprim. Uitati un exemplu : Halestorm- Nightmare/Mz Hyde https://www.youtube.com/watch?v=j2OD-...? (mai mult)
Voi cine ati prefera sa aiba prima doua cantece cu 1 miliard de view.uri? Taylor sau Katy?
Caut un site de ascultat muzica online unde imi pot salva o lista, ceva gen Groveshark care s-a inchis:(((((((((((((
Salut, este o melodie care imi place foarte mult dar nu stiu cum se numeste, si as vrea sa o aflu suna cam asa : zimla zimla, te quero adrenalina ceva de genul dar nu stiu versurile bine e foarte tare...? (mai mult)
Care este cea mai buna aplicatie pe care pot sa ascult muzica, prima data cu internet si dupa sa mearga si fara? Pe App Store(iphone)
Dați-mi și mie niște rime de rap. Faceți un rap battle? :))
Care știe cele mai bune mix-uri/remix-uri? Lasa-ți link! Funda :*
ma ajutati si pe mine cu niste melodii hit cu bass puternic? De exemplu: Jon Baiat Bun - Suleyman feat. Ruby, Alex Velea & Rashid sau AronChupa - I'm an Albatraoz. Sa nu vad melodii...? (mai mult)
Buna acum 2 saptamani am auzit o melodie in club si nu stiu decat versurile care suna cam asa. i want in the club pochi shat si tot continua cu pochi shat dau funda celui care imi spune cum se numeste ...? (mai mult)
Care este recordul mondial pentru cel mai rapid vandut concert (vanzare bilete) din lume, pentru care s-au vandut minim 40.000 de bilete?
in cazul in care stiti, cum se numeste melodia de la sfarsitul filmului Another me?
Buna TPU deci caut melodia asta de foarte mult timp, sper ca ma puteti ajuta.Deci melodia este din 2009 sau 2011 ceva intre anii astia si era pe germana. Tin minte ca videoclipu era cu 2 baieti si era...? (mai mult)
Niste melodii va rog.Imi spuneti?
Ma ajuta cineva cu o lista de Trupe ROCK si Trupe METAL?
Ce mel dubstep cu wobble/growls mai stiti. Fara datsik,excision, ajapai sau downlink ca mam saturat de ei.
Melodii gen :Falava, Singuri in doi.Cum ne noi? Imi dati "?
am compus niste versuri, dar chitara mea s-a stricat, imi puteti spune un site de compus muzica? FUNDA:)
Imi puteti spune si mie care e cel mai bun format audio in raport calitate-marime?
Caut o melodie veche, era intr-o reclama mai demult la "Savana Vopsea Lavabila" e o melodie africana, la fel era si tematica reclamei. Stie cineva melodia? Ofer funda!
Salutare TPU, am un Korg pa 900 luat nou de la MCMUZICAL inca in garantie.In perfecta stare cu un set bun pentru nunta. Vreau sa dau orga pa un Korg pa 2x pro. Ce spuneti se merit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?