Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Martie 2025 sunt:
Era o parodie cu instrumentalu' de la melodia asta https://www.facebook.com/NotYourAverageGoat/videos/vb.316958185092603/830212397100510/?type=2&theater daca o stii te rog spune-mi-o dau funda!
Am auzit o manea care avea versurile astea:eu te alint puiul meu și Îți fac poftele mereu. Știe cineva Cum se numește?
Era o piesa mai veche (de prin 2008 cred) mai rap in care canta un tip in romana si o tipa cu refren/vers in rusa parca. Era ceva gen Bullet- Abravia sau A fost odata. O stiti careva? :(
In ultima vreme s au lansat multe melodii care au urcat in topul radio- urilor.ex: Uddi- aseara ti am furat basma, Delia, dar si din afara si alea nu le stiu cum se numesc. Daca stiti despre ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la 1:01? https://www.youtube.com/watch?v=3QTz_-lCvRo
vreau sa- mi dati un sfat in domeniul dj - ingului, daca merita sa incep o cariera in acest domeniu? Daca merita sa- i acord mult timp acestuia. Imi place enorm de mult sa mixez, sa ascult...? (mai mult)
Deci... am nevoie de o melodie pentru un AMV. Vreau ceva care sa se potriveasca unui asasin care face contracte...ceva care sa- ti dea de gandit daca nu cumva este chiar acum in spatele tau...? (mai mult)
Vreau sa dau la canto, și am nevoie de ajutorul vostru, nu știu ce melodie sa cant, va rog frumos ajutați-mă
Buna ziua tuturor e care care m-ar pitea ajuta cu o partitura pentru vioara nivel incepator? (Etno sau manele) va multumesc
Vreau sa aflu numele unei melodii mai vechi.Subiect:3 oameni(tineri, daca imi aduc bine aminte) au probleme de natura emotionala (cei 3 sunt aflati in ipostaze diferite) care ii aduc in pragul sinuciderii(fiecare...? (mai mult)
Caut o melodie, dar nu stiu cum se numeste. Stiu ca are in refren ceva gen " like a summer(...) it's run run run", sau cel putin asta imi amintesc din melodie. Va rog foarte mult sa ma ajutati!
Intrebare din pură curiozitate pentru ascultării de rock: dintre soliștii moderni ( mă refer de după anii 2000) care vi se pare cel mai bun?
Cred ca stiti cu toti videoclipul lui Codrin Bradea in care Roberto face Rap (Paradis dis dis).Imi spuneti cum se numeste melodia de fundal dar aia cand vorbeste Codrin nu aia pe care canta ...? (mai mult)
Salut,am o intrebare.Cum se numeste melodia aia pe care o pun unii in timpul vlogurilor,ceva linistitor si voios gen. Daca credeti ca o stiti, puneti un link aici sa vad:)
Ma poate ajuta cineva? Am auzit azi o melodie pe Music Channel in jurul orelor 14- 15, dar n- am apucat sa vad cine o canta. In videoclip canta a tipa inconjurata de mai multe fete si toate dansau...? (mai mult)
unde epot gasi instrumentalul de la parazitii din coltul blocului, se poate si link, va rog, caut de 1 ora si nu il gasesc. FUNDAA
Hey all :) Duminica imi tin ziua si as avea nevoie de ceva melodii faine. Nu conteaza genul. Cele mai multe primesc funda
Salut, vreau sa fac un playlist fain cu muzica pentru vara asta si daca stiti o melodie de petrecere / de club / sau e faina, lasati numele si un link unde o pot gasi. Multumesc anticipat si vara faina...? (mai mult)
Ba va rog eu frumoss... Spuneti-mi si mie o melodie DUBSTEP, dar sa fie nebuna si foatte foarte agitata!
Fundaa...Imi spune si mie cineva cum se numeste melodia aia de la finalul sezonului 6 din The Vampire Diaries...please! :)
vreau si eu o melodie de dragoste in romana pentru aniversarea relatiei de 2 ani. dau funda! multumesc anticipat!
Fundaaa... imi spune si mie cineva cu se numeste melodia de la sfarsitul sezonului 6 din The Vampire Diaries pe care danseaza Demon si Elena...please :)
Este o melodie care incepe cu chitara si o canta un baiat, iar dupaia e un fel de trap sa spun asa
Ziceti-mi si mie un model de orga care se poate conecta la PC. Am nevoie de ea pentru FL Studio.
Neata TPU, am si eu o intrebare, bine de fapt 2: 1)Cum se numeste melodia de la inceput de la H2O de la inceput(de la serialul original adica primul...cred ca este facut in 2006) 2) Cum se numeste ...? (mai mult)
Caut si eu o melodie despre povestea a doi frati.Stiu ca era in video, unul din frati ajunge sa se ocupe cu droguri si celalalt cu dansul.
Am vazut reclama la sherlock holmes si dr watson de pe axn s ichiar mi-a placut melodia care era pe fundal. Funda celui care imi zice care e melodia.
Caut o melodie auzita la radio, respectiv la postul Kiss FM. Melodia este 99% instrumentala, ce contine sunete de saxofon si este potrivita pentru club, iar 1% din melodie se aude o voce...? (mai mult)
Hei, vreau sa imi iau o pereche de casti cu bass puternic si nu stiu ce sa aleg dintre: http://www.cel.ro/casti/casti- philips- sho3305board- l/ si http://www.cel.ro/casti/casti- jvc- ha_s44x- l/ ...? (mai mult)
Recent am auzit o melodie,era gen manea, cantata de o fata in alta limba si avea un refren foarte tare Cum se numește?
Intrebarea se adreseaza celor care asculta metal, in special death metal.Care e diferenta dint tipurile vocale death growl si death grunt?
Hei, deci, sa explic. Eram pe un calculator pe care mergea melodia lui Matteo - Gandesc cu voce tare si ii gaseam vidoclipul, dar acum m- am mutat pe un alt calculator, pe un laptop, pe tableta ...? (mai mult)
Cine mi-ar putea spune ce culoare au ochii ui Louis Tomlinson din 1D,va rog? In unele poze are ochii albastrii, iar in altele verzi.
Hei.Caut si eu o melodie si nu stiu decat cateva versuri din ea "o puicuta pusasi casa langa jiu, langa jiu si langa iaz sa i faci lui neica necaz " o canta o femeie.Ma ajuta cineva? funda.
E o melodie pe care am auzit-o astazi la radio, incepe cu "Darling, darling" si este mai lenta. cum se numeste?
Exista o melodie ungureasca zice ceva in gen "hogy velek sau hogy melek" va rog frumos ca nu stiu cum se numeste melodia :( dau funda!
Ma puteti ajuta sa creez o coregrafie? Multumesc anticipt!
Tocmai am ascultat o melodie rap romanesc la un post radio online, am vrut sa vad care era dar nu am apucat. era despre un tip care se aseaza la o terasa si observa un alt tip ciudat care se...? (mai mult)
dati-mi si mie toate melodiile de la Big Time Rush, va rog. Dau fundita.;))
spuneti-mi va rog niste melodii noi si faine! Cel/cea care da cele mai multe melodii noi si faine are Funda! Nu conteaza in ce limba sunt melodiile!
Salut, știți ceva melodii tari gen Inkyz-Bottle, sau ceva rap romanesc de calitate?
Hei,TPU..am nevoie de nişte melodii care să îţi ridice moralul după o despărţire..gen: https://www.youtube.com/watch?v=wScGk8V0K_k Fundă,răspunsului cu cele mai multe melodii.
Am aproximativ 5 ani de cand, cant la vioara si nici acuma nu stiu canta dupa ureche, profesorul meu de vioara nu ma prea indemnat sa cant dupa ureche nu mi- a zis nimic de asta, dar cunosc...? (mai mult)
Exista vreun site romanesc de unde as putea cumpara tricouri cu J Cole sau Chance the Rapper online?
Este vreo diferenta intre Hip-Hop si Rap?
ce ati alege dintre chitare si pian?
Cum se numește melodia aceea care se tot da la radio. Ii ceva gen "you crull on me"
Unde pot gasi si eu 2, 3 piese pentru un fundal de stiri la un post de radio ONLINE sau jingle Ptr raspuns e-mail: Iacobcatalin7@gmail.com VA MULTUMESC!
Vopseaua din markerul permanent milan afecteaza acustica unei chitari? Colegul meu de clasa vrea sa isi revopseasca chitara folosind vopsa ca cea din markere ( pe baza de alcool).Va rog sa imi dati raspunsuri...? (mai mult)
Hei am si eu o rugaminte. Am ascultat proape toate melodiile de baiatu asta jmecher. https://www.google.ro/search?q=justin+ timebrlake&ie=utf- 8&oe=utf- 8&gws_rd=cr&ei=nxiZVfvwFqPG7AaA_br4Ag dar nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!