Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Decembrie 2024 sunt:
Credeti ca sunt ciudat ca ascult multe stiluri de melodii si complet diferite: de la melodii cu ritm oriental, la muzica bizantina, de la manele in greaca la opera in italiana? La instrumentale la fel,...? (mai mult)
Va place de lordul FLORIN SALAM?
Buna, am nevoie de cateva melodii cunoscute putin mai vechi. Multumesc!
Ce a pățit Guță de canta atât de urat și imaginea de asemenea e schimbata in rău? Doinele sale vechi sunt inegalabile insa ce canta acum este grobian și de prost gust
Cum a murit solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain? S-a sinucis sau a fost omorat?
Ce parere aveti de remix-ul "We dont talk about Bruno X Woman"? Mie imi place mult. :)
In ce an s-a lansat melodia Nu vreau banii tai (Copilul de aur si Laura Vass) la TV? pe Youtube este din 2013 dar stiu ca a aparut mult mai devreme la tv pe taraf. Care e anul?
Buna. Am nevoie de cateva titluri melodii, vreo 5- 6 sau daca nu macar una dar buna, care sa ii placa mamei mele. Trebuie sa o cant la un concurs dar nu are o melodie preferata... Ceva mai vechi... Nu...? (mai mult)
Salut! De câteva zile caut o melodie și nu o pot găsi. Era o piesa în română ce am ascultat- o acum vreun an de zile, copiată după Fatima Ymeri - Si Rrush. Ajutați- ma careva să o pot găsi. ...? (mai mult)
Evanescence sau Halestorm?
Bună. Ce muzică nouă cunoașteți? Cele mai bune și recente pe care le cunosc sunt Inna ft Sean Paul-up și Coldplay ft BTS-My universe.
Salut tuturor! Am de cateva zile o problema cu amplificatorul audio, daca cunoaste cineva problema si ma poate ajuta ii sunt recunoscator! Problema este urmatoarea: la AUX IN se aude volumul destul de ...? (mai mult)
Cand credeti ca va castiga Romania Eurovision? De ce melodie sau artist e nevoie?
Salut. Stie cineva cum il cheama pe tipul din videoclipul de la melodia Raluka - All for you?
Buna, astazi am auzit la radio o melodie care parea o melodie africana, ritmata am inteles doar "ala dala male " "ala folie" ceva de genul asta...
Salutare TPU, am si eu nevoie de un nume de dj, unic, deoarece ma tot chinui de cateva zile sa ma gandesc la ceva interesant dar absolut toate la care ma gandesc sunt luate, dau funda.
Lăsând la o parte unele melodii, mi se pare că Sandu Ciorba este un geniu al muzicii, are unele melodii țigănești extraordinare.De ce este luat în râs genul acela muzical (nu mă refer la manele...? (mai mult)
Hello :) Am o rugaminte pentru cunoscatorii de limba spaniola. As vrea sa stiu si eu versurile urmatoarei melodii: https://youtu.be/250Ehg9Fa68. Le- am cautat si nu le gasesc nici macar in spaniola (varianta...? (mai mult)
Cati ani are Ian?
Asculta cineva rock aici?
Buna TPU, cum se numeste piesa cantata de Steve Rosse Arrow now striga in piesa, dar numele cantecului e altfel. L- am auzit intr- o seara dar cand am venit de la toaleta a disparut numele piesei de ...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa imi spuneti cum se numeste piesa cantatata de faimosul What S App. Stiu ca una din ele e K la Meteo da mai este una tot el si Andra in video se urca pe el fetele sa- i puna...? (mai mult)
Cum se scrie gama do major in note intregi și in doime?
Era o piesa in care zicea: dar noi ne iubeam, ce mult noi ne iubeam, , , , Zi- mi iti amintesti, oare iti amintesti, , sau ceva de genul. Nu mai tin minte continuarea si nici titlul si nici fata care...? (mai mult)
Neata! Cum pot baga pe caseta Michael Jackson? La masina doar caseta pot introduce.
De ce persoanele de culoare au voce? Chiar si cei de etnie sunt in aceasta categorie.
Https://www.youtube.com/watch?v=ZuzS8EiUcAE melodia de la inceput maneaua as dori sa o stiu cum se numeste
E Florin Mitroi talentul musical numarul unu al Romaniei?
Am 12 ani si vreau sa merg la un concert Mother Mother sau Gorillaz, pot sa merg insotita de un adult?
Era o melodie si nu o mai gasesc, suna cam asa -ma arde la sufletel ca vreau sa iasa fanel. O stiti?
Hello TPU, aș vrea ceva melodii de dragoste / de dragoste pentru iubita mea, orice gen, exceptând manelele, nu contează în ce limbă e. Cele mai multe și mai frumoase primesc fundă.❤️
Buna ziua. Intrebare : Lectii la un instrument muzical orga,vioara, acordeon etc. e bine sa le iei de la un profesor sau un lautar?
Salut. Melodia de la minutul 1:52 o stie cineva? https://www.youtube.com/watch?v=lft48yFsHGU
Sault TPU! AJUTOOOR! Tot caut o piesa si nu pot da de ea. Am incercat Shazam, am incercat inca vreo 3- 4 aplicatii, am incercat cu asistentul google, am incercat si cu microfonul de pe Youtube:)) ...? (mai mult)
Buna dragilor! Ce faceti, cum mai sunteti? Stie cineva de vreo muzica care are in versuri "Even you know that i like you, girl you not enough"? Acel "i like you" in muzica respectiva se mai transforma...? (mai mult)
Salutare! Caut si eu melodia originala in limba greaca a melodiei lui Adrian Minune-in lacrimi as veni la nunta ta! Multumesc anticipat!
Ce manele (vechi) se canta si acum pe la chefuri?
Cum decurge prima lectie de canto? Ce te pune sa faci? :)) As vrea raspunsuri de la cei care au trecut prin asa ceva. Multumesc
Stie cineva unde pot sa fac un vinyl pe comanda? Mi-as dori foarte mult un album care nu exista pe vinyl, multumesc!
Salut, baiatul asta explica niște chestii, dar pe fundal se aud niște melodii, poate sa recunoască cineva ultima melodie din finalul video-ului? https://vm.tiktok.com/ZMLNJREhw/
Buna TPU! Vreau sa imi achizitionez o orga electronica ca sa ma apuc de cantat, dar nu stiu de care sa imi cumpar.Imi sugerati voi o orga pana in 1000 lei pentru incepatori?
Buna TPU! stie cineva cum il cheama pe actorul injunghiat din noua piesa a lui Theo Rose & Cabron sau actorul cu care pana la urma a ramas Xonia, mireasă in clipul piesei Remember?
*AJUTOR Aș dori să înregistrez o melodie, știe cineva un studio bun de înregistrări în Brăila! DAU FUNDA!
Salut,vreau sa imi iau un saxafon alto de incepatori, ce imi recomandati?
Buna am auzit o melodie la radio o melodie super faina care nu o gasesc pe YouTube, ceva legat de Zile Bune Zile Grele
Ce părere aveți de muzica hillsong?
Care este numele real (nume de familie) al artistului (ca nu se poate numi artist) YNY Sebi?
Stie cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/Ab9z58aVUbQ?list=TLPQMjcwMTIwMjL1szEAxY7Z3g&t=6183 Dau funda, bineinteles.
Dați-mi și mie va rog cat mai multe recomandari de melodii de orice gen posibil ca poate gasesc melodii, care chiar o sa imi placa.
Marina and the diamands si-a scos alte melodii? Nu prea le știu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
DeProfundis99 întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!