Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 3 Martie 2025 sunt:
Care sunt cele mai noi si mai faine manele? Da-ti numele lor! Multumesc!
Ceva dubstep? :))
Cum imi notez clapele negre de pe orga?
Salut caut o melodie de vreo luna si nu stiu cum se numeste pe la mijloc incepe un fel de musica electronica si la sfarsitul muzicii electronice se aude oh si apoi iar muzica electronica si apoi oh si...? (mai mult)
Hei amici YO nu sunt melodii RAP sau HIP-HAP cu jake si rose din dragonul american?
Salut, cine stie niste muzica de club care se asculta foarte mult in ziua de azi. Cine imi da un link cu mai multe melodii primeste funda :D
imi spuneti si mie cateva melodii ce se pot canta la chitara? dar vreau ca acordurile sa fiu usoare adica sa nu aiba nevoie de capodastru sau de aceea bara ce o face cu degetul! dau funda!
Cum pot invata foarte bine notele ma refer la muzica
Unde este filmat videoclipul acesta https://www.youtube.com/watch?v=MhCc_3hKqeA
Ajutati- ma si pe mine va roog! Cum introdul o melodie in FL Studio? Adica sa- mi arate acolo, ca si cum am facut- o eu! Va rog frumos, dau FUNDA! Cat mai repede daca se poate! Multumesc...? (mai mult)
Buna! Era o melodie care avea versuri de genu (in engleza, stiu ca nu e scris bine, dar asa se pronunta) ge sabi you women ge sabi you bebe Avea un videoclip cu desert cine stie sa- mi zica si...? (mai mult)
Hei YO cine stie niste muzica RAP faina?
Salutari! Am o mare dilema! Doresc sa- mi cumpar un amplificator pentru chitara, insa nu stiu ce sa aleg intre Vox VT40+ si Peavey VIP 2 ma puteti ajuta? Cint tot felul de genuri de la clasica pina la...? (mai mult)
va rog caut o melodie de ceva timp...era ceva de genu:fara unchiul meu sunt ca magarul in ceata...nu as avea noroc in viata...va rog e ffff importanta pentru mine...multumesc
Heii all cum pot afla cum se numeste piesa din filmuletul asta e acolo la 4 minute si 40 de secunde o caut de mult timp si nu o gasesc https://www.youtube.com/watch?v=rgMVmzD43Hs dau FUNDA!
Salut, am nevoie de niste muzica pentru banchet clasa a8-a, nu chiar manele dar nici populara, gen cum e Lean on sau See You Again. Vreau o lista lunga gen 50 sau mai multe melodii. Multam fain!
Cum se numeste melodia de la sfarsitul acestui desen animat Wreck-It Ralph? DAU FUNDA! :)
Buna ma pute ti ajuta cum se numeste melodia care suna ceva de genu "hei you line ces go line ces go". multumesc dau funda raspunsului corect.
Puteti, va rog, sa imi spuneti cum se numeste melodia de la 37:7 http://rosharing.net/wj1lw9xgfcsk/Rosemarys_Baby_(2014)_Part_1.mp4?pt=HUjXQnMb1455IRDgwo6221JbsXzhM9y9LYjh6HDwSpc%3D? FUNDA
Buna seara TPU, mi- am adus aminte o melodie veche, dar mai tin minte din ea doar niste cuvinte. Acestea ar fi : la refren spunea remember si "to got my babe". Era o cantareata, romanca. Mai multe nu-...? (mai mult)
Salll TPU.Eu m-am apucat de Vlogging si la alti vloggeri am auzit o melodie de fundal pentru clipurile lor cu un fluierat de om.
Cine imi da si mie niste muzica? Primeste o funda! :-*
*FUNDA*Vreau si eu o lista cu cateva melodii/albume (din astea mai faine, mai excitatnte :)), ex:earned it, dar si din astea care mai linistesc un pic, tot felul numa sa se simta bine si ea) cand sunt...? (mai mult)
Ce este bridge.ul(intr.o melodie)?
Care sunt cacteristicile muzicii pop? Dau funda
Careva imi puteti spune cum se lipeste o banda de LED de boxa ca ledul sa lumineze pe ritmul muzici?
YO cine stie niste muzica tare HIP-HAP?
Da-ti-mi si mie un link cu un cantaret francez si muzica acestuia din perioada aniilor 80!
Imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia de la clipul asta - - > https://www.youtube.com/watch?v=ygzRDayKxTk (0:2- 0:11) am mai auzit- o un deva si am cautat- o mult timp. Va multumesc...? (mai mult)
Carui gen muzical apartine melodia "Mean" de Taylor Swift?
Vreau cat mai multe melodii de genu' asta https://www.youtube.com/watch?v=5hEh9LiSzow. Funda
Ni aci playlist- ul meu, îmi puteţi recomanda nişte piese faine? (genul ca cele de mai sus) P.S. după cum se vede în playlist, vreau piese în ROMÂNĂ. ======== https://kuende.com/#profile/aktushi/media/album/17295/media/29818 ...? (mai mult)
Fratelo! vreau sa ma fac cantaret, am numai 13- 14 ani, as dori pe cineva care sa imi faca versuri, sa le invat si sa le public in google, dupa va urma sa intr- u pe scena, s Nu conteaza cati ani...? (mai mult)
Stie cineva o muzica cu bass mare
Hiturile verii 2015? Nu găsesc melodiile pe care le aud peste tot, cum ar fi melodia araba care a apărut în vara asta, și multe altele. Funda dacama ajutați
Cine imi poate da si mie niste muzica rapp fara BUG Mafia sau Parazitii ca le stiu pe toate..si in engleza imi puteti da.
Cum se numeste melodia https://www.youtube.com/watch?v=N7tHfLyavuI&list=PLy9HOnydUUARpmS7F2GpDEuhYBTLwl7O8&index=1
Salll TPU! Codrin Bradea are de obicei pe YouTube la videoclipuri o melodie de fundal cu fluierat.Cum se numeste? Funda!
O melodie frumoasa? :)
Hey am si eu o intrebare imi spuneti si mie melodii foarte frumoase si noi?
Cum se numeste melodia pe care o dansat andrada si cristi de la mpfm?
Nu sunt melodii din dragonul american?
Am o problema... Am o chitara clasica Reghin, dar sunt vechi cheile de acordaj. Imi poate spune si mie cineva de unde pot lua cheitele de acordare ale chitarii? Multumesc anticipat!
Hey TPU am vazut ca exista diferenta mari intre unele chitari electrice..ati putea sa imi spuneti diferentele dintre o chitara mai scumpa si una mai ieftina?
Datimi si mie site-uri de muzica
Am vazut asta undeva->"capabila sa duca un golan spre o viata stabila si peste ani va zambiti la starea civila" este melodie sau pur si simplu un status?
Hei salut cine stie muzica care sa Te DEA pe spate
Salut,cine stie melodia origina de la Jazzy Jo Amor, Amor...dau urgent funda!
vreau si eu sunete de aventura, pt ca imi trebuie de unde asi putea gasi! Nustiu daca va uitati la acel program de pescuit si vanatoare ( fishing & hunting channel ) sunete ca acolo sau gen ...? (mai mult)
Heii....astazi mi am cumparat o chitara Aria AWN- 15N si incep sa am regrete. Nu stiu ce sa spun...mi se pare prea ieftina....nu stiu de ce n am grabit sa o cumpar.....mentionez ca am facut cursuri 7 luni...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!