Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Ma intrebam daca are ceva daca spun cuvantul "tigan" pe o piesa/melodie si daca poate CNA sa-mi faca ceva pentru asta. E o piesa pe care spun minusurile pe care la aduc ei Romaniei
Cum se numeste piesa din acest video? https://www.facebook.com/imrichkoval/videos/652018389272105
Intrebarea se adreseaza celor care au cat de cat treaba cu hip- hopul. De ce isi iau atata hate baietii de la Haarpcord care chiar au ceva de zis in rap? Cand era de drogangeala si alcool toti cu mainile...? (mai mult)
Cateva intrebari pentru cei care au macar ceva habar de productie muzicala. Ce este compresia in muzica si ce este eq?
Imi puteti da exemple de niște rapperi buni din Germania sau Franța? Pot fi si mai melodici in stilul lui Gims, nu e o regula, ceva ce v-a impersionat pe voi.
As dori sa dedic o melodie,piesa muzicala fratelui meu.Ce melodie, piesa imi recomandati?(as dori sa-i fac o surpriza placuta)
Salutare! Vin cu urmatoarea problema: am un stick pe care ascult muzica in masina. Recent am descarcat melodii de pe Youtube, in format mp3, le- am transferat pe stick dar, desi imi vede melodiile in...? (mai mult)
Cum se cheama piesa muzicala de pe fundalul acestui video? https://www.facebook.com/100065885847224/videos/322329639878473
Cum pot descărca tonuri de apel pe telefonul meu mobil?
Cum se cheama piesa aceea nu chiar recenta, era intre anii 2012- 2015 in care niste copii se impuscau cu hartie igienica? Tare mi- a placut piesa dar nu stiu s- o caut caci nu- mi aduc aminte nici formatia,...? (mai mult)
Buna, am si eu o boxa activa, thebox pa 15 dsp si un mixer, behringer xenyx 1202fx si cand leg mixerul la boxa se aude foarte incet boxa, daca mixerul sta in priza, se aude incet, daca il scot din...? (mai mult)
Salut! Stiti cumva cu ce firma a colaborat bazooka pentru scoaterea fizica (adica in varianta CD) a albumului "a 4 a scandura"? Mi se pare ca arata genial, am si eu un album pe care as vrea sa il scot...? (mai mult)
Salut, am nevoie de o piesă de la Tinu Veresezan " Mă bate ploaia și vântul " pentru cineva, am tot incercat peste tot să o caut dar nu mai e de găsit, o are cineva salvată undeva? Am nevoie ...? (mai mult)
Era la televizor pe kiss tv sau alte canale de hituri o piesa mai nouă cred ca din 2020 sau 2021. În video sunt mai multe fete imbracate mai sexy, una din ele tin minte o secvență în care avea batic...? (mai mult)
Vă place formația Subcarpați? Care sunt melodiile preferate de la ei?
Care dintre cei doi vă impresionează mai mult în această interpretare? https://www.youtube.com/watch?v=pT7q1hcXgg8
Bună. Cum se numește sunetul / melodia de la începutul acestui film? https://youtu.be/xVhBo-jDONU
Cineva cu Rock? Orice Rock! Ce trupe ascultati?
De ce și-a făcut Nicolae Guță tatuaj pe frunte, cu numele de Nicolaie? Așa îl cheamă?
1. Buna TPU. Am propriul meu cont de YouTube si am videoclipuri create, intrebarea mea e urmatoarea... Sa zicem ca azi fac un video ii dau un nume si maine doresc sa il schimb cum fac asta? Nu vad edit...? (mai mult)
Caut o melodie, nu îi mai știu versurile dar stiu doar thumbnail (poza) era o fată îmbrăcată in indiancă cu roșu dacă nu mă înșel era cantată de Jan de la Cr, dar nu gasesc.Cine stie de ...? (mai mult)
Manelele astea doua au ceva optimist si pozitiv in ele, credeti ca sunt un deliciu pentru fanii muzicii? Sau acesti fani sunt prea ocupati sa asculte Smiley, Antonia, Andra si alti cantareti banali? ...? (mai mult)
Https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/digistoria- 25- septembrie- gara- de- nord- era- inaugurata- acum- 148- de- ani- 1373573 Va rog MULT, sa imi zica cineva cum se numeste melodia? Ca imi place ...? (mai mult)
Am auzit o melodie cu un bit cu o tipa pe fundal ca și a lui Kepa ramai dator, o canta El Nino sau a făcut o colaborare. Tot ce imi amintesc este ca zice:"EL Nino ca mașina de politie, suna- ma daca...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum se numește locul unde Albert Nbn a făcut melodia "Sânge peste tot"?
Credeti ca sunt ciudat ca ascult multe stiluri de melodii si complet diferite: de la melodii cu ritm oriental, la muzica bizantina, de la manele in greaca la opera in italiana? La instrumentale la fel,...? (mai mult)
Va place de lordul FLORIN SALAM?
Buna, am nevoie de cateva melodii cunoscute putin mai vechi. Multumesc!
Ce a pățit Guță de canta atât de urat și imaginea de asemenea e schimbata in rău? Doinele sale vechi sunt inegalabile insa ce canta acum este grobian și de prost gust
Cum a murit solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain? S-a sinucis sau a fost omorat?
Ce parere aveti de remix-ul "We dont talk about Bruno X Woman"? Mie imi place mult. :)
In ce an s-a lansat melodia Nu vreau banii tai (Copilul de aur si Laura Vass) la TV? pe Youtube este din 2013 dar stiu ca a aparut mult mai devreme la tv pe taraf. Care e anul?
Buna. Am nevoie de cateva titluri melodii, vreo 5- 6 sau daca nu macar una dar buna, care sa ii placa mamei mele. Trebuie sa o cant la un concurs dar nu are o melodie preferata... Ceva mai vechi... Nu...? (mai mult)
Salut! De câteva zile caut o melodie și nu o pot găsi. Era o piesa în română ce am ascultat- o acum vreun an de zile, copiată după Fatima Ymeri - Si Rrush. Ajutați- ma careva să o pot găsi. ...? (mai mult)
Evanescence sau Halestorm?
Bună. Ce muzică nouă cunoașteți? Cele mai bune și recente pe care le cunosc sunt Inna ft Sean Paul-up și Coldplay ft BTS-My universe.
Salut tuturor! Am de cateva zile o problema cu amplificatorul audio, daca cunoaste cineva problema si ma poate ajuta ii sunt recunoscator! Problema este urmatoarea: la AUX IN se aude volumul destul de ...? (mai mult)
Cand credeti ca va castiga Romania Eurovision? De ce melodie sau artist e nevoie?
Salut. Stie cineva cum il cheama pe tipul din videoclipul de la melodia Raluka - All for you?
Buna, astazi am auzit la radio o melodie care parea o melodie africana, ritmata am inteles doar "ala dala male " "ala folie" ceva de genul asta...
Salutare TPU, am si eu nevoie de un nume de dj, unic, deoarece ma tot chinui de cateva zile sa ma gandesc la ceva interesant dar absolut toate la care ma gandesc sunt luate, dau funda.
Lăsând la o parte unele melodii, mi se pare că Sandu Ciorba este un geniu al muzicii, are unele melodii țigănești extraordinare.De ce este luat în râs genul acela muzical (nu mă refer la manele...? (mai mult)
Hello :) Am o rugaminte pentru cunoscatorii de limba spaniola. As vrea sa stiu si eu versurile urmatoarei melodii: https://youtu.be/250Ehg9Fa68. Le- am cautat si nu le gasesc nici macar in spaniola (varianta...? (mai mult)
Cati ani are Ian?
Asculta cineva rock aici?
Buna TPU, cum se numeste piesa cantata de Steve Rosse Arrow now striga in piesa, dar numele cantecului e altfel. L- am auzit intr- o seara dar cand am venit de la toaleta a disparut numele piesei de ...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa imi spuneti cum se numeste piesa cantatata de faimosul What S App. Stiu ca una din ele e K la Meteo da mai este una tot el si Andra in video se urca pe el fetele sa- i puna...? (mai mult)
Cum se scrie gama do major in note intregi și in doime?
Era o piesa in care zicea: dar noi ne iubeam, ce mult noi ne iubeam, , , , Zi- mi iti amintesti, oare iti amintesti, , sau ceva de genul. Nu mai tin minte continuarea si nici titlul si nici fata care...? (mai mult)
Neata! Cum pot baga pe caseta Michael Jackson? La masina doar caseta pot introduce.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?