Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Decembrie 2024 sunt:
Marina and the diamands si-a scos alte melodii? Nu prea le știu.
Am discutat cu Cătălin Rotaru,era in Turcia la tratament, legat de compoziția unei manele și m-a luat cu tati ce versuri sunt astea și nu știu ce. Voi îl stimați pe acest domn?
Poti avea succes in muzica (solist) daca esti o fire mai timida, linistita?
Salut Nu inteleg o chestie De ce se repeta muzica asa prosteste la radio? Nu va vina rau cand auziti mereu aceesi melodie din nou si din nou, si mai au si versuri proaste. Si pe rock fm dau aia numai...? (mai mult)
Salut! Stiu ca nu e chiar site- ul potrivit, dar nu am altundeva unde sa o spun. As dori sa formez o trupa de Hip- Hop/Rap. Mai am nevoie de MINIM 1 membru. Eu produc instrumentalele, versurile si...? (mai mult)
Buna, caut o melodie veche, in clip este un cuplu pe motocicleta, cântă într-o limbă gen macedona sau bulgară, nu mai stiu exact dar o caut de ceva vreme... Mulțumesc anticipat
Caut o manea veche trista cu copilul de aur si in imaginea de pe Youtube era un tigru sau leu cu background negru Please
Mi- am adus aminte de serialul h2o(acela cu sirene)de pe jetix si am ascultat o melodie din serial https://www.youtube.com/watch?v=uGacfqYod10&ab_channel=KateAlexa- Topic Poate intra in categoria...? (mai mult)
Va rog daca cineva stie o piesa care sa semene mult (in ritm si melodie)cu piesa asta ca imi place foarte mult - mie sincer nu- mi prea plac manele dar asta e o piesa speciala imi merge direct la suflet.Astept...? (mai mult)
Am o intrebare la care nu gasesc raspunsul de ceva vreme. Caut o melodie hip hop mai veche cred ca de prin 2006- 2007. Imi aduc aminte foarte putine versuri din refren care suna cam asa. " mergem pe drum...? (mai mult)
Salut.acum cativa ani,era in top, o muzica chinezeasca ...cum se numeste?
V-ar plăcea să fiţi liberi ca pasărea cerului? https://www.youtube.com/watch?v=4wYCet9rtEo
Avea jean de la Craiova o melodie cu tema "copilariei" sau ceva de genul. In video canta el cu inca o persoana si erau 2 copii, unul din ei avea ochelari si in unele secvente mergea pe bicicleta. Era ...? (mai mult)
Hey TPU Această întrebare e pentru utilizatorii aplicației Zedge. Îmi puteți da niște idei de tonuri de apel de pe Zedge? Să nu fie cu muzică clasică, ci pop sau ceva care e în trending. Sau...? (mai mult)
Daca aveți probleme cu părintii ascultați piesa asta https://www.youtube.com/watch?v=J6wFOPrK9U8&list=RDMM&index=13
Neața! Unde se mai difuzează muzica dance în România (în afara de Dance FM)?
Hello, am nevoie de ajutorul vostru! Caut o piesa, pe care o canta un baiat. Tin minte ca in clip erau doua fete si una era 100% blonda, iar fetele stateau cu foile in mana, pe care erau scrise versurile,...? (mai mult)
Salut, caut o melodie puțin mai vehciuță, solista era îmbrăcată în negru și cânta despre mama acesteia care era dependenta de droguri sau pastile, ori era pe moarte sau ceva, nu țin minte...? (mai mult)
Niste melodii cu versuri intime?
Unde se mai difuzează muzica rock? (în afara de Rock TV)
Niste melodii mai vesele să fie în gen: kpop, soul sau rock?
Ce inseamna bias wrecker? Îi întreb pe cei care asculta k-pop și chestii de-astea
Ce melodii sunt potrivite pentru jacuzzi?
Stie cineva de ce a fost scos Airplay 100 din grila Kiss FM?
De unde pot descarca muzica de calitate, gratis? Dau funda
Niste melodii gen: Doja Cat-rules, să fie hip hop sau soul?
Salutare, Detin 2 boxe Samson Auro x15D 1000 W. Mixer : Samson Mix Pad Mxp 144Fx Moxing Console. As vrea sa achizitionez un Bass ce imi recomandati? Pasiv sau Activ si ce anume? Multumesc.
Bună. Caut o piesa de prin anii 2009- 2010. Era o secvență ceva de genul (Ești sursa de lumină din sufletul meu, puterea divina dăruită de Dumnezeu. Toată viața crede- mă aș vrea să te iubesc,...? (mai mult)
Bună seara. Acum câțiva ani, cam 2016 ceva de genu, eram într- o mașină cu un fost prieten de al mamei, și asculta muzică la player cu sticu. Și mie îmi plăceau niște melodii de acolo. ...? (mai mult)
Buna seara as dori o muzica pentru relaxare ceva specific erotic poate aveți muzica potrivit pentru ceva special
Hey TPU! Am primit o chitara acustica Orfeus Gibson iar eu nu stiu ce corzi sunt potrivite pentru ea sau de unde pot cumpara unele bune. Aparent cele vechi sunt prea mari pentru ea, ma poate ajuta...? (mai mult)
Salut, TPU! Stie cineva unde imi pot schimba dozele la chitara in Bv? Mersi mult!
Știți niște exemple de chestii pe care să le faci în timp ce asculți muzică?
Bună TPU, îmi sta în minte o melodie de câteva zile și mi am întrebat prietenii și nimeni nu știe melodia era ceva gen, , tâ tâtât pe tine te pe tine te" din câte îmi mai duc minte este ...? (mai mult)
Salut, TPU! Era prin 2017 la radio o melodie care avea in videoclip niste africani si era alb- negru. De asemenea, pe refren erau niste trompete. Imi puteti spune care este melodia sau sa- mi trimiteti...? (mai mult)
Salut, as dori sa stiu si eu numele melodiei originale din urmatorul videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=VWqbng0QPoU.Sau daca exista vreo melodie originala din acest videoclip sau e strict ceva ...? (mai mult)
Cum se numește piesa a căror versuri sunt: , , Te privesc oriunde ești Și atât cât mai trăiești Să- ți ajungă dorul meu Nopțile de chin și greu Să nu poți nicicând...? (mai mult)
Am 17 ani si nu de mult am inceput sa ascult Michael Jackson.Mai sunt și alți adolescenți care sa asculte? Si daca sunt vrea cineva sa vorbim despre acest subiect? Nu cunosc chiar pe nimeni de varsta...? (mai mult)
Mi-a intrat azi la liceu o meoldie in cap ''am 10 mii de coco in buzunar ii sparg cu ea'' sau ceva de genul si nu pot sa o gasesc. Stie cineva cum se numeste?
Există muzică Românească decentă? Nu pop, dar ceva indie rock, sau rap sau orice fel de muzică experimentală cu versuri bune?
Am nevoie de recomandari de chitara 4/4 pentru începători până în 300 lei aveti vreo idee?
Știe cineva dacă Atomic TV va intra în grila TV a celor de la Orange?
Hei TPU! Caut o melodie si tot ce stiu e ca apare în video. Este cântată de un bărbat ce poartă o pălărie sau o șapcă, are mușchi. Video este filmat cu o dronă ce filmează cerul și sunt niste...? (mai mult)
Isi aduce cineva aminte de o melodie romaneasca veche, videoclipul era alb- negru, era o tipa bruneta care canta si era si in videoclip si avea un fel de viziuni cu iubitul ei, era ceva cu un pod si...? (mai mult)
Care e cel mai usor ton de cantat pentru un incepator? (populara/manele)
Buna! Am ascultat cu ceva ani in urma o melodie românească, despre sancțiunile jointului însă nu reusesc sa imi amintesc cine o cânta. Nu mai tin minte exact versurile dar zicea ceva fe genul ca...? (mai mult)
Salut! Stiti cumva cum as putea sa scot un album muzical in format fizic? Adica cu coperta facuta de mine, cu carcasa si CD personalizat. In format digital e simplu, dar nu stiu cum sa il scot in librarii...? (mai mult)
Melodii de consolare daca iti frange cineva inima?
Salutare tuturor, Ar fi diferenta asa mare intre Korg Pa 2x Pro si Korg Pa 3x Pro?
Hey, am o mică întrebare pot intra la liceul de muzică chiar dacă nu am făcut nici o oră de canto?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
DeProfundis99 întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!