Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Martie 2025 sunt:
Am auzit o melodie, despre scoala, adresata dirigintei, dar habar n- am cine o canta si n- am reusit sa o gasesesc. Versurile erau ceva de genul " Cine, oare cine e ea diriginta mea"... Cunoaste...? (mai mult)
Stiti cumva aceea melodie pentru vlog,cu fluieraturi, cred ca ati auzit-o la mai multi Youtuberi Romani/Straini.
Sall, fiinţe umane Care e ultima melodie pe care aţi ascultat-o? (nu-mi daţi link-uri)
Ati ascultat C.o.d sapte zile in intuneric? Ce parere aveti? Daca nu il puteti asculta de aici https://m.youtube.com/watch?v=rZG4MtLGdys
Imi doresc din tot sufletu' sa cant. Vreau sa ma duc la canto, dar mi- e rusine sa nu ma fac de ras.Credeti ca o sa am sanse sa reusesc? Prietenii nu ma sustin...:(.Imi puteti da niste sfaturi? ...? (mai mult)
Salutare TPU as dori si eu sa stiu in ce melodie incepea cu o fata care facea jogging si dupa cu un chinez la restaurant si mai era si un negru parca si toti mergeau la o petrecere. Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
De ce nu mai sustine Justin Bieber concerte si nu mai e asa activ? Un belieber poate mai informat sa imi raspunda dau fundaa :*
Https://www.youtube.com/watch?v=KOpNlOL4k5Q numele melodiei din primele 10 secunde?
Stie cineva unde a fost filmat videoclipul de la piesa "Minciuna" de Jo si Bibanu MixXL?
Imi puteti spune numele melodiei de la inceputul acestui video? din intro ( https://www.youtube.com/watch?v=KOpNlOL4k5Q )
Sall prieteni cine canta rap asa mechita gii mechita gii mechita aa asa ceva am auzit era ceva baiat mai tanar dupa voce funda
Vreau si eu sa stiu cum se numeste melodia aia din Pretty little liars S06E02 ( adica ultimul ) de la faza in care isi pune emily jacheta tatalui ei si dupa se duce afara si o vede pe tipa aia...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult sa merg la canto, dar mi-e frica sa nu ma fac de ras.In timp o sa-mi formez vocea? Sunt profesori de canto particulari? Va rog, ajutati-ma! Imi doresc mult.
Buna TPU cine s-a uitat aseara la wowbiz cum se numeste melodia ai care a candato la inceput de emisiune.Dau funda
Salutare cine stie cum se num pieasa de la min 4:51 indiana https://www.youtube.com/watch?v=KDdukJ2wTjI funda
Hei, TPU! Am un prieten care isi doreste mult o chitara, iar eu as vrea sa ii fac acest cadou de ziua lui...ce ma sfatuiti sa ii cumpar, una clasica sau una acustica? Lui ii plac toate genurile de muzica!,...? (mai mult)
Sall prieteni cine canta rap asa mechita gii mechita gii mechita aa asa ceva am auzit funda
Hey va rog dati-mi niste muzica internatonala. Gen...Charlie XcX... Fata aia care canta Call me maybe pop. Funda celor ce dau cele mai multe si faine
Stiti melodii gen Admiral C4C-drop the boom sau Adrian Tutu-unde e.
Melodii cu mesaj de prietenie, vacanta
Ce s-a intamplat cu Tarja din Nightwish? de ce nu mai e solista? sau care e faza? imi explica careva?
va rog sa imi ziceti daca stiti cumva melodia asta de cine este cantata, ca nu stiu nici numele ei, dar nici de cine este cantata. Uitati cateva versuri care le- am retinut "please me told...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum se cheama cantecul care apare in reclama sezonului 3 din Sherlock Holmes si Dr. Watson, de pe AXN?
Niste citate/statusuri/versuri hip-hop? dau fundita ^_^
Buna TPU am auzit aseara la wow bizz o melodie (manea) pachete pachete le dau la vedete... cine o canta sau pune linkul aici si iti dau funda era cu leo de la strehaia pentru el era melodia
Ajuati- ma va rog mult. Luni am un concurs de cantat si trebuie sa venim cu un cantec in engleza, Nu prea ma pricep sa pronunt cuvintele de la melodia ONE DIRECTION LITTLE THING ma puteti ajuta cu versurile...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi căști pentru amplificator de chitară electrică (din aia cu mufă mare)?
Cine ma poate ajuta cu melodii noi 2015?
Hei! Am nevoie de cantareti britanici CELEBRI! Gen Adele...si nu trupe, ca Beatles, Led Zepelin, etc. Funda!
Este o melodie frumoasa rau de tot, dar am un lapsus mare in legatura cu cel ce o canta si numele piesei.Este straina si veche in acelasi timp.Se numeste ceva de genu "blue sau blues" iar la un momentdat...? (mai mult)
ziceţi-mi si mie niste melodii pt banchet (trap,pop, rap) minim15 Funda la cele mai bune si cele mai multe melodii! Cat mai repede!
cine ma ajuta si pe mine? Maine am banchetul si eu sunt DJ- ul, si am nevoie de muuuulte melodii gen din astea romanesti (Alina Eremia, Conect- r... stiti voi) eu nu ascult genul asta de...? (mai mult)
Hi everybody. Are cineva idee de site-uri sau persoane care sunt dispuse sa cumpere versuri in scopul muzicii sau ceva de genul?
Am in minte o melodie dar imi aduc aminte foarte Putin din ea...Era ceva gen."El amor amor amor..." O canta doar o fata...melodia era in spaniola (nu este Lariss "dale papi"
Daca esti la un bachet/la o petrecere/majorat si esti nevoit sa dansezi (ca baiat/barbat) pe melodii de genul : https://www.youtube.com/watch?v=hXI8RQYC36Q si in general a celor de la radio, ce stil de...? (mai mult)
Am avut o melodie la scoala cu versurile "Money money money, we are funny funny funny" Care imi spune cum se numeste melodia ii dau funda! Parca era ceva cu "PlayB_____"
TPU. Ma uitam ieri la "Te vreau langa mine", iar dupa o pauza Tavi Clonda a cantat o melodie, sa zic asa, ce avea in prim plan cuvantul "down". De fapt, multi de "down". Are cineva idee...? (mai mult)
Vreau si eu un site unde pot gasi muzica Dubstep 2015... sau niste canale youtube. Daca nu gasiti de dubstep e bine si muzica electro 2015. Multumesc frumos
Stie cineva niste remixuri faine cu muzica usoara? Dar sa fie mai vesele nu triste!
Era o melodie fara versuri pe mai multe ritmuri de prin 2014 sau de acum din 2015 si nu stiu cum se nuemste. Daca stie cine stie cineva va rog mult sa imi spuneti si mie.
Cum se numeste melodia care incepe la 1:08 din link https://www.youtube.com/watch?v=FeqRdX-Hh50 dau funda.
Cine canta asa mechita gii mechita gii mechita gii asa ceva am auzit funda
Cum se numeste piesa de la 0:25 raphttps://www.youtube.com/watch?v=KDdukJ2wTjI dau funda iute
Am in minte o melodie dar imi aduc aminte doar un pic din ea....Era ceva gen... "El amor amor amor..........................si dupa ceva gen "dale duro papi dale mas duro" Melodia este in spaniola...? (mai mult)
Salutare TPU imi ziceti si mie melodi care ar trebui sa fie de nelipsit la un banchet ex: dansul pinguinului Dau funda
Salut, cum se numea melodia aia ceva de gen cu SO DAMN FOR REAL LALALALAL LALAALALLA... ceva de gen =)) funda
Cine poate sa imi compuna versuri pentru in cantec sa fie folclor, pop si rap? Dau funda
Stie cineva cum se numeste piesa? Este un comentariu in care este linkul piesei din video dar nu merge. Deci. Stie...? (mai mult)
Hey! Poate cineva sa imi identifice ce melodi sau folosit in video-ul : https://youtu.be/ZpOIIB_M010
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti