Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
De ce persoanele de culoare au voce? Chiar si cei de etnie sunt in aceasta categorie.
Https://www.youtube.com/watch?v=ZuzS8EiUcAE melodia de la inceput maneaua as dori sa o stiu cum se numeste
E Florin Mitroi talentul musical numarul unu al Romaniei?
Am 12 ani si vreau sa merg la un concert Mother Mother sau Gorillaz, pot sa merg insotita de un adult?
Era o melodie si nu o mai gasesc, suna cam asa -ma arde la sufletel ca vreau sa iasa fanel. O stiti?
Hello TPU, aș vrea ceva melodii de dragoste / de dragoste pentru iubita mea, orice gen, exceptând manelele, nu contează în ce limbă e. Cele mai multe și mai frumoase primesc fundă.❤️
Buna ziua. Intrebare : Lectii la un instrument muzical orga,vioara, acordeon etc. e bine sa le iei de la un profesor sau un lautar?
Salut. Melodia de la minutul 1:52 o stie cineva? https://www.youtube.com/watch?v=lft48yFsHGU
Sault TPU! AJUTOOOR! Tot caut o piesa si nu pot da de ea. Am incercat Shazam, am incercat inca vreo 3- 4 aplicatii, am incercat cu asistentul google, am incercat si cu microfonul de pe Youtube:)) ...? (mai mult)
Buna dragilor! Ce faceti, cum mai sunteti? Stie cineva de vreo muzica care are in versuri "Even you know that i like you, girl you not enough"? Acel "i like you" in muzica respectiva se mai transforma...? (mai mult)
Salutare! Caut si eu melodia originala in limba greaca a melodiei lui Adrian Minune-in lacrimi as veni la nunta ta! Multumesc anticipat!
Ce manele (vechi) se canta si acum pe la chefuri?
Cum decurge prima lectie de canto? Ce te pune sa faci? :)) As vrea raspunsuri de la cei care au trecut prin asa ceva. Multumesc
Stie cineva unde pot sa fac un vinyl pe comanda? Mi-as dori foarte mult un album care nu exista pe vinyl, multumesc!
Salut, baiatul asta explica niște chestii, dar pe fundal se aud niște melodii, poate sa recunoască cineva ultima melodie din finalul video-ului? https://vm.tiktok.com/ZMLNJREhw/
Buna TPU! Vreau sa imi achizitionez o orga electronica ca sa ma apuc de cantat, dar nu stiu de care sa imi cumpar.Imi sugerati voi o orga pana in 1000 lei pentru incepatori?
Buna TPU! stie cineva cum il cheama pe actorul injunghiat din noua piesa a lui Theo Rose & Cabron sau actorul cu care pana la urma a ramas Xonia, mireasă in clipul piesei Remember?
*AJUTOR Aș dori să înregistrez o melodie, știe cineva un studio bun de înregistrări în Brăila! DAU FUNDA!
Salut,vreau sa imi iau un saxafon alto de incepatori, ce imi recomandati?
Buna am auzit o melodie la radio o melodie super faina care nu o gasesc pe YouTube, ceva legat de Zile Bune Zile Grele
Ce părere aveți de muzica hillsong?
Care este numele real (nume de familie) al artistului (ca nu se poate numi artist) YNY Sebi?
Stie cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/Ab9z58aVUbQ?list=TLPQMjcwMTIwMjL1szEAxY7Z3g&t=6183 Dau funda, bineinteles.
Dați-mi și mie va rog cat mai multe recomandari de melodii de orice gen posibil ca poate gasesc melodii, care chiar o sa imi placa.
Marina and the diamands si-a scos alte melodii? Nu prea le știu.
Am discutat cu Cătălin Rotaru,era in Turcia la tratament, legat de compoziția unei manele și m-a luat cu tati ce versuri sunt astea și nu știu ce. Voi îl stimați pe acest domn?
Poti avea succes in muzica (solist) daca esti o fire mai timida, linistita?
Salut Nu inteleg o chestie De ce se repeta muzica asa prosteste la radio? Nu va vina rau cand auziti mereu aceesi melodie din nou si din nou, si mai au si versuri proaste. Si pe rock fm dau aia numai...? (mai mult)
Salut! Stiu ca nu e chiar site- ul potrivit, dar nu am altundeva unde sa o spun. As dori sa formez o trupa de Hip- Hop/Rap. Mai am nevoie de MINIM 1 membru. Eu produc instrumentalele, versurile si...? (mai mult)
Buna, caut o melodie veche, in clip este un cuplu pe motocicleta, cântă într-o limbă gen macedona sau bulgară, nu mai stiu exact dar o caut de ceva vreme... Mulțumesc anticipat
Caut o manea veche trista cu copilul de aur si in imaginea de pe Youtube era un tigru sau leu cu background negru Please
Mi- am adus aminte de serialul h2o(acela cu sirene)de pe jetix si am ascultat o melodie din serial https://www.youtube.com/watch?v=uGacfqYod10&ab_channel=KateAlexa- Topic Poate intra in categoria...? (mai mult)
Va rog daca cineva stie o piesa care sa semene mult (in ritm si melodie)cu piesa asta ca imi place foarte mult - mie sincer nu- mi prea plac manele dar asta e o piesa speciala imi merge direct la suflet.Astept...? (mai mult)
Am o intrebare la care nu gasesc raspunsul de ceva vreme. Caut o melodie hip hop mai veche cred ca de prin 2006- 2007. Imi aduc aminte foarte putine versuri din refren care suna cam asa. " mergem pe drum...? (mai mult)
Salut.acum cativa ani,era in top, o muzica chinezeasca ...cum se numeste?
V-ar plăcea să fiţi liberi ca pasărea cerului? https://www.youtube.com/watch?v=4wYCet9rtEo
Avea jean de la Craiova o melodie cu tema "copilariei" sau ceva de genul. In video canta el cu inca o persoana si erau 2 copii, unul din ei avea ochelari si in unele secvente mergea pe bicicleta. Era ...? (mai mult)
Hey TPU Această întrebare e pentru utilizatorii aplicației Zedge. Îmi puteți da niște idei de tonuri de apel de pe Zedge? Să nu fie cu muzică clasică, ci pop sau ceva care e în trending. Sau...? (mai mult)
Daca aveți probleme cu părintii ascultați piesa asta https://www.youtube.com/watch?v=J6wFOPrK9U8&list=RDMM&index=13
Neața! Unde se mai difuzează muzica dance în România (în afara de Dance FM)?
Hello, am nevoie de ajutorul vostru! Caut o piesa, pe care o canta un baiat. Tin minte ca in clip erau doua fete si una era 100% blonda, iar fetele stateau cu foile in mana, pe care erau scrise versurile,...? (mai mult)
Salut, caut o melodie puțin mai vehciuță, solista era îmbrăcată în negru și cânta despre mama acesteia care era dependenta de droguri sau pastile, ori era pe moarte sau ceva, nu țin minte...? (mai mult)
Niste melodii cu versuri intime?
Unde se mai difuzează muzica rock? (în afara de Rock TV)
Niste melodii mai vesele să fie în gen: kpop, soul sau rock?
Ce inseamna bias wrecker? Îi întreb pe cei care asculta k-pop și chestii de-astea
Ce melodii sunt potrivite pentru jacuzzi?
Stie cineva de ce a fost scos Airplay 100 din grila Kiss FM?
De unde pot descarca muzica de calitate, gratis? Dau funda
Niste melodii gen: Doja Cat-rules, să fie hip hop sau soul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!