Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Martie 2025 sunt:
Stie cineva cum se numeste melodia de la inceput? dau funda https://instagram.com/p/0DcUNQQj__/?taken-by=zaynmalik
ma ajuta cineva cu bataia la piesa aceasta? http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=4255 FUNDA... :*
Https://www.facebook.com/teodor.lupu.50/videos/vb.100006325002059/1625572534330231/?type=3&theater - Melodia?
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa identific cantecul din acest video? https://www.youtube.com/watch?v=twzGxEJY1Ug
Va rog sa imi spuenti URGENT niste melodii in franceza,emotionante, sau vesele.
Am observat ca sunt o multime de "Dj" la moment, care si mai de care. Treaba e ca la moment invat in Fl Studio 12 si fac mixuri pentru youtube si mixcloud. Cand vad atitia priceputi ma descurajez si cred...? (mai mult)
Heii, am o chitara acustica, iar atunci cand ciupesc E- ul gros baraie..vibreaza..face groaznic! In schimb, daca dau cu pana se aude bine.Ce ciudat...Huh, chitara e acordata iar coarda nu atinge vreun...? (mai mult)
Heei, este o melodie noua, genul este house, cred...o canta o tipa si la refren este cam asa : one kiss, there you go eh ah eh ah eh ah eh ah, cel putin eu asa inteleg; )) stiti cum se numeste?...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta,,, vreau sa descarc un set complet pentru yamaha psr 640?
Era o melodie cu un iepure care sparge un magazin ca sa fure un baton cu ciocolata si apare si o inghetata si nu mai stiu ce. si ei erau de fapt extraterestrii si apare politia si aia invinge politia dupa...? (mai mult)
Salut, cine cunoaste si imi poate spune cum se numeste melodia aia romaneasca, parca e una de vara, beach cred, in care refrenul era ceva de genul: We'll be togheter under the moon light. Melodia parca...? (mai mult)
Hey as vrea sa stiu daca exista microfoane vocale care nu au nevoie de statie, daca stiti putet sa-mi trimiteti niste link-uri? multumesc mult
Salutare. Stie cine o melodie in care se canta ceva de genul "give me one time, vine me two time..Three time "..nu sunt sigura ca e "give me",dar one time,two time, three time zice sigur. Merci:)
Dati-mi va rog variatiunile concertului, tipurile de cintece si o SCURTA bibliografie a lui Chiacovski, dau coroana
Hei lumee stie cineva cum il cheama pe baiatul ala cu ochelari negri care apare in videoclipul lui Carmen Minune- "Domino"? :) In caz ca ii stiti si facebook ul da ti mi l si pe ala
Am voie sa ascult muzica pe avion? Ma duc cu Wizz Air din Targu Mures.
Salut TPU! Am si eu nevoie de un nume de radio bun care sa atraga persoane. Atentie : nu difuzez manele sau chestii de genul acesta. Astept un raspuns. Multumesc! :D
Stie cineva un profesor bun de orga? (Galati)
Va place formatia rock Iron Butterfly? Dau funda
Hei! Era o melodie cu versurile: " când am bani şi- am milioane, alţii n- aveau de bomboane ". Ştie careva melodia? https://www.facebook.com/Bitsssa/videos/vb.100001840933382/888420654562624/?type=3&theater ...? (mai mult)
Vreau sa compun o melodie rap pentru o persoana (gen o poveste despre un baiat) si am nevoie de niste cuvinte,, cheie". Cine ma poate ajuta?
Buna TPU- istilor! Imi place o melodie de mor si nu o gasesc pe youtube sau poate nu stiu cum se cheama cu adevarat incepe de la minutul 45:25 si se termina la 47:47 si o canta yiruma se numeste piano ...? (mai mult)
Dati-mi melodii nebune, in orice limba. Cele mai nebune, sa nu intelegi nimic din ele. O nebunie curata sa fie.
Buna, stie cineva cum se numeste si de cine e cantata melodia... Va dau un vers sau doua, atat tin minte:, , Nimeni n- o sa iti sopteasca ce e dragostea/Asta singur intr- o zi de vara vei afla" Stiu...? (mai mult)
Salut.. Stie cineva cum se numeste prima melodie care incepe in acest remix? https://www.youtube.com/watch?v=2F6d6crjRyU
Nu stiti cumva de unde pot downloada melodia din acest joc si cum se numeste? http://www.rinmarugames.com/game/?game_id=392 Am tot incercat sa o gasesc dar fara rezultat...Dau FUNDA!^-^
Https://www.youtube.com/watch?t=217&v=UBXOnhxpC84 stie cineva cum se numeste ultima melodie(kizomba)?
In ce tara a facut Andra cu Naguale videoclipul la melodia FALAVA?
Cine stie versurile sau unde gasesc melodia aia de la Zack si Cody, aia "S-a sunat, sa ne distram! S-a sunat, n-avem control! "? Dau funda!
Cum se numeste melodia din noua reclama la Danone Kiss?
Am nevoie urgent de negativul melodiei pui de lei
Cum se numeste melodia aia cu " totul e permis la zona periculoooos"? funda.
Ce tip de muzica va place + din ce an este;)?
Hei TPU ce trebuie sa fac sa am o vece frumoasa si puternica va rog mult
As avea si eu o intrebare. mai recent am gasit un visual novel numit Ascension pe rinmarugames.com, imi place foarte mult si mai ales muzica..nu pot gasi nicicum sau de unde sa descarc melodia...? (mai mult)
Cine canta piesa cu versurile " Doamne nu-mi lua puterea sa mai pot iubi femeia"? Rog seriozitate :))))
Imi puteti spune niste melodi dragute? :)
Vreau sa stiu cum se numeste melodia. am nevoie neaparat de ea. Multumesc https://www.youtube.com/watch?v=TP3FHINjcuE
Versuri faine din cântece? *precizaţi şi numele cântecului*
puteti sa-mi dati si mie linkul de la Imagine Dragons - Radioactive (lyrics), cel original nu cover-uri... Nu reusesc sa-l gasesc, mereu cand cautam gaseam doar cover-uri. Dau funda :)
Hey tpu...au mai aparut melodii noi?
Cine stie o vreo scoala de dans in Dambovita, care sa aiba si street-dance? Dau FUNDA, VOT, dau si BERE daca vreti
Ce melodii imi recomandati pentru banchet ( clasa a 8-a )? Vreau sa fie populare si mai mult pentru hora. :* Multumesc aniticipat!
Imi puteti spune niste melodii? De preferat sa fie in engleza. Sau melodii din video-urile lui Bethany Mota
DAU FUNDA! Ajutati- ma si pe mine va rog, caut si eu un DJ negru care mixa drogat. puteti sa- mi spune- ti si mie cum il cheama? e de mult timp pe youtube, dar nu il mai gasesc! e de acum multi ani...? (mai mult)
As dori si eu imnul europei in romana pentru miine neaparat.Mersi+Si va rog oda Baltului (Moldova)
Am windows 7 și mi-am instalat driver audio. Întrebarea este de ce nu mai am sunet și trebuie mereu sa instalez driverul audio după ce dau restart la calculator?
Buna tututor! am o curiozitate : daca ar trebui sa prezentati unui strain o piesa /trupa romaneasca sau un cantaret, care ar fi acestia? cine sunt cei ce va fac sa va mandriti de tara noastra? :)
Https://www.youtube.com/watch?v=hKs3SyUp-Io melodia de la 2:25 sau instrumental cum se numeste?
Hei, bună. Sâmbătă este ziua surorii mele mai mari şi împlineşte 18 ani. Ce aş putea să îi cânt? Vreau o melodie specifică.(pot cânta şi vocal şi la chitară, preferabil ceva care să ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!