Nu stiam unde sa pun intrebarea asta asa ca am pus- o aici. Stiti cumva cand apare melodia Florin Salam si Mr. Juve - Ma omoara, ma omoara? Imi plac manelele nu- mi pasa ca o sa ma criticati! ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia originala? https://www.youtube.com/watch?v=tFK_3TeVB-g era ceva de genu. sucar san sucar cheles, hei nanana vamos palalate, o canta o fata.
Cine stie niste manele live frumoase? Ofer si funda! P.S: Nu veniti cu "asculta rock" sau altceva.
Melodiile de aici? https://m.youtube.com/watch?v=uH7m7CQ95KQ&itct=CCMQpDAYACITCLSalPewv8UCFdTjHAodGHQAYTIGcmVsbWZ1SInf7I7JnJyL_wE%3D&hl=ro&gl=RO&client=mv- google + alte melodii care le stiti de pe twitch-...? (mai mult)
Puteţi să îmi spuneţi nişte rapp- eri buni? Româneşti dacă se poate, textul pe care îl cântă să aibă cât de cât sens. Alţii înafară de : B.U.G. Mafia, Paraziţii, Haarp Cord, Nane, Vescan,...? (mai mult)
Heiii. Salut TPU! Care jucati Counter - Strike... Pe Furien.Ecila.Ro. cand da drumul la furieni e o melodie de groaza... cine stie cum se numeste? Dau fundita!
Ba ziceti si mie daca va place cea mai shukara melodie de pa pamant, John Lennon.
Https://youtu.be/FxPz2doztGY cum se cheama melodia de pe fundal?
Unde gasesc play-list pe azi de la profm? caut o piesa ce nu o gasesc?
Am auzit la sala o melodie ritmata in care canta un tip cu vocea mai groasa si spumea ceva de genu bang o' rang all i say. O stiti cumva?
Am auzit recent o melodie care este cantata de o fata si din cate am intles fata zice na na si numai am inteles-o ca era la o masina.
Buna,TPU. Am auzit ieri o melodie rap si imi amintesc din ea ceva de genu "1, 9,9,7 las visele in spate" nu stiu daca am inteles bine :D. Ceva idei?
Hi TPU! Cam stupida întrebarea dar am auzit o muzica si nu stiu cum se nume se :( Era o voce feminina și spunea de genul "lokis beautiful" Funda!-D
Heii! Stie cineva cum se numeste melodia care are negativul de la "Lasati femeile sa faca ce vor", iar versurile sunt in alta limba?(spaniola cred). Funda! :-*
Spuneti-mi si mie va rog niste melodii.Rap,trap...
Intentionez sa achizitionez un amplificator si un subwoofer auto. Am citit cate ceva pe internet dar tot Nu stiu ce sa aleg. Amplificator monobloc sau 2 canale si in punte? Subwoofer cu un difuzor...? (mai mult)
Hey, va salut TPU caut o piesa care este cred o parodie la alta piesa romaneasca cateva versuri sunt cam astfel...- Te topesti ca inghetata i mijlocul verii, arzi in flacari ca Ana Lesko cheama pompierii....Si...? (mai mult)
Salut cum pot sa am o voce mai puternica si mai fumoasa? in afara de canto
Hey people, îmi dați și mie niște melodii pentru un playlist? Funda la cel cu cele mai multe :*.
As vrea si eu o lista cu cele mai bune melodii rap / hip hop romanesti si straine. Cat mai lunga cu atat mai bine, merg si playlisturile pe Youtube.
Buna TPU Era o melodie mai veche care o canta o fata si spunea ceva ca trebuie sa aleaga intre doi baieti unul o trage inainte altul o vrea inapoi, ca o sa aleaga intre ei doi chiar daca o sa fie ranit....? (mai mult)
Help meeeeee, comunitate! Stiti cumva ce melodie este? DAU FUNDA! Suna cam asa : , , Ba o cearta, ba 2, ba 3 eu m- am saturat (nu mai stiu) sentimentele ei". , , A fost doar o repriza, vine alta...? (mai mult)
Fraților, care stiti vreo melodie rap despre ziua de naștere. Link urgent. Fundă
Continuati : i love you! e in engleza si je t'aime! in franceza dar in graiul romanesc e mai simplu TE IUBESC VREAU IDEI!
Deci era o melodie de clubbing in care tot zicea "Enrique", aveti idee cum s-ar putea numi?
Cunoasteti muzica arabeasca de genul asteia. asemanatoare https://www.youtube.com/watch?v=63wzIqWQ0Ow
Daca ma poate ajuta cineva sa gasesc melodia din acest video: https://www.youtube.com/watch?v=bU1_9XxkFRQ Multumesc mult.
Cine stie melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=OE5ZUGmSo-0?
As vrea niste melodii de tabara, gen Andrii Popa. O lista mi-ar fi de mare ajutor. Vreau sa merg intr-o tabara si as vrea sa invat cateva si la chitara. Va multumesc.
Peste 2 saptamani o sa particip la un concurs "elevii au talent".O sa cand acompaniata de o colega care canta la orga...Genul nu l- am hotarat inca(populara sau moderna). Deci intrebarea mea este:Cum...? (mai mult)
Era o melodie monday an a tuesday. Imi spuneti va rog care este? Dau funda! Si daca se poate sa imi trimiteti si link-ul pe youtube. Repede va rog frumos...
Salut am văzut și eu pe YouTube un video cu 2 sau 3 fete care cantau și în timp ce cântau se plimbau pe role intr-o sala. VREAU ȘI NUMELE / VIDEOCLIPUL Mulțumesc + FUNDA
Salut, am auzit azi la cineva o melodie noua..era un fel de remix iar refrenul era ceva gen "work it, fireball..." si nu stiu cum se numeste. Aveti ceva idei? Era facuta de dj "nu stiu cum "... Dau funda,...? (mai mult)
Am auzit din întâmplare un mix pe care nu l- am putut afla, era o melodie energizanta. Cu sunete parca pentru jocuri, gen mario sau așa :)) Stiu ca in fundal se tot repeta o voce care zicea:...? (mai mult)
Sall TPU, spuneti- mi si mie niste programe din astea de muzica, cum ar fi : - GOM Player - VLC Media Player - iTunies ...? (mai mult)
Https://youtu.be/2mmy0bZ2VzI O femeie care a fost cândva şi a mea Stătea cu mine în pat, fuma şi imi spunea: "Ai să găseşti pe altcineva poate va fi mai bine Prea multe femei sunt târfe, ...? (mai mult)
Caut o melodie, care cred ca era vocal house sau ceva de genul. A fost azi parca pe MTV si tot clipul era alb- negru. Era o fata cu multe tatuaje care s- a intalnit cu unul si i- a dat ceva. Dj- ul avea...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti cu se numeste muzica din fundalul videoclipului SoccerNews.nl.
Cine stie negativul melodiei https://www.youtube.com/watch?v=GzddCONTU-U.
Voi ce parere aveti despre Cedry2k? Eu am una foarte buna, dar vreau sa o citesc pe a voastra cu argumente daca puteti
Salutare. M-am apucat sa invat chitara si am nevoie de niste indrumari. Ce e o octava? (Cu exemple) Cum poti canta intr-o anumita gama? ce inseamna asta? Multumesc!
Salutare eu sunt rapper si am nev. repede de un negativ care nu e inregistrat dati-mi va rog
Https://www.youtube.com/watch?v=VDpFVjDn0js cati dintre voi asculta astfel de muzica?
Https://www.youtube.com/watch?v=AH8PESMzY1I Salutare, cine stie cum se numeste melodia de la minutul 2:26? FUNDA!
Era o melodie cantata la pian de o voce feminina, cred ca incepea cu ceva de genu : "cine esti...". Am auzit- o la romanii au talent la unu' care dansa contemporan si la cronica carcotasilor, ...? (mai mult)
Sall TPU- isti si TPU- iste! De ce hispanicii, mexicanii si mai ales negrii, sunt desconsiderati, tratati urat si impartial fata de cei albi, si prezentai in filme ca persoane rele si violente? Nu credeti...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu si eu cum se numeste melodia din acest colaj de melodii la minutul 11:40 incepe o melodie de motivare imi trebuie la sala uitati aici site ...? (mai mult)
cine imi poate spune un program bass boost pentru calculator? vreau sa maresc intensitatea bass. ului melodiilor Multumesc!
E o melodie pe care o canta cineva pe o scena, aflata la un pian si in acelasi timp canta si la el. nu este un videoclip filmat, se afla in fata unui public si este intuneric exclus d on let her go
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!