Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 5 Martie 2025 sunt:
Hei TPU, caut o melodie dar "versurile" ei nu o sa- mi gaseasca niciun rezultat. Melodia este pusa pe fundal si la emisiunea Ferma Vedetelor si la Romanii au talent de pe Pro TV. E lenta, aduce putin...? (mai mult)
imi puteti spune niste melodii care iti dau "pofta de viata " (energie)?!
Am un ORION SPEAKERS - SS-2010BL sistem audio si vreau sa stiu cea mai buna configuratie pentru satelitii aceia, mi se aude o boxa mai tare si celelalte se aud mai incet.
Https://www.facebook.com/100005404938391/videos/vob.100004225203443/301980666658762/?type=2&theater. Ştie careva această melodie? xD Fundă.
Hey! Puteti sa imi spuneti mai multe detalii despre ABOD (Andy Biersack Obsession Disorder)? Am cautat pe net, dar nu prea le am cu engleza :D Dau funda celui care scrie mai mult si mai interesant!...? (mai mult)
Era o melodie extrem de difuzata pe kiss si mtv. nu imi amintesc versurile. stiu ca o canta cineva pe o scena de la un pian. si era mai intuneric.
Pareri? https://www.youtube.com/watch?v=DDvaw1eQOwM
Buna TPU...As vrea sa stiu cum le cheama pe fetele din Fifth Harmony, cati ani au si daca au iubit... Daca ma ajutati primiti pamblica!
stie cineva un site unde as putea traduce melodia din link-ul de mai jos? (In afara de google translate)..https://m.youtube.com/watch?v=VIVekJTrKMo
Se aude la moment,la radio, o piesa cantata de o voce feminina, se aseamana cu vocea lui Nicki Minaj.Imi spune si mie cineva cine o canta?! Funda
Care este melodia ta prefetata?
Era o melodie gen "ma gandesc la limba ei si ce ar putea face cu ea" or smth. Stie cineva cum se numeste? mersi
Melodii crunk va rog
Am nevoie de ajutor. Vreau sa găsesc o melodie electro sau tehno. În care este o tipa într.un bloc și tot cade în următorul etaj și la refren zice ceva de genul "Don't down for what"....? (mai mult)
Cele mai bune melodii "drop songs",
Ieri am avut ora de muzică, iar dna. profesoară ne- a spus a ora următoare să aducem o melodie pe care s- o cântăm. Îmi puteți sugera o melodie scurtă (2- 3 strofe + refren), ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia care o canta Shakira in care are in videoclip o jumatate din par roz si una bleu, si sunt la ferma. FundaAAAAAAAAAAAA
Heei TPU :* Am nevoie de ajutorul vostru :3 Vreau o lista de melodii pentru banchet. :) Sa fie si muzica de petrecere, cum ar fi niste sarbe sau muzica populara, bluzuri, dar si melodii noi, dansante...? (mai mult)
Sar in bermude direct pe nisip YEo sar in apa cu gagici de videoclip YEo sar cu ochii pe tablou dupa modele tanga, AHA a inceput sezonul, de aici preia Constanta imi fac bagajele pe fuga la cate...? (mai mult)
Hei! Caut de mult o melodie, e de prin perioada 2000- 2010 si stiu ca o canta un barbat, iar clipul era alb negru si in el apareau niste ingeri. Daca aveti vreo idee despre ce zic, dati- mi si mie link-...? (mai mult)
Va rog imi puteti da tabulatura pentru un solo la chitara a cantecului Nebun de alb cantata de Emeric Imre, dar as vrea sa fie un solo usor pentru ca sunt incepatoare. Multummesc
caut si euvdoua melodii. Prima fiind cea care incepe la incheierea filmului "Celularul" ( a fkst pe antena 1 si miercuri). Iar a doua fiind cea din reclama cu masina Reno Captur si cu pestele...? (mai mult)
Salut, am ascultat o melodie pe Favorit si nu stiu cum se numeste. Versuri : Sa plutim departe, spre tarmul marii moarte, in oaza sa traim, mereu sa ne iubim. P.S : Melodia e de dragoste, intrebarea...? (mai mult)
Imi puteti da si mie playlist-ul la profm? Pentru 1 mai vreau.
Cum se numeste melodia? n- am gasit- o nicaieri. uitati versurile Sar in bermude direct pe nisip YEo sar in apa cu gagici de videoclip YEo sar cu ochii pe tablou dupa modele tanga, AHA a inceput...? (mai mult)
Ce melodie i-ai dedica: -persoanei pe care o urasti (dusmanului tau/dusmanei tale); -prietenului tau cel mai bun/prietenei tale cele mai bune; -tatalui tau/ mamei tale; -persoanei iubite?
cum pot fi la curent cu toate piesele noi care apar, exista ceva site unde se pun cele mai noi piese aparute sau pe youtube unde ma pot abona? va multumesc! funda
Unde pot gasi albume muzicale (rock/metal) mai ieftine?
Salut, am ascultat o melodie pe Favorit si nu stiu cum se numeste. Versuri : Sa plutim departe, spre tarmul marii moarte, in oaza sa traim, mereu sa ne iubim.
Care este melodia din acest video : https://www.youtube.com/watch?v=wvQO--cNEOk Si inca 1 intrebare : Cum pot face un negativ dupa orice melodie Ce program sa folosesc,
Tocmai ce am lansat o piesa si astept sfaturi, critici, ce as putea face mai bine, ce mi-a iesit bine etc. https://www.youtube.com/watch?v=YABF1540zgo&feature=youtu.be
Hello TPU! Știți ceva piese de dragoste românești?
Salut, era inainte o melodie dubstep, si avea un videoclip cu oameni pusi pe scaune si cu multe boxe langa ei, si cand incepea le curgea sange din urechi pentru ca era prea tare muzica, cum se numea...? (mai mult)
Termin imediat clasa a 8- a si am nevoie de o melodie (instrumental) pe care se poate canta melodia de sfarsit a clasei. am nevoie de niste instrumentale de la melodii usor de cantat, gen melodii de ...? (mai mult)
Niste idei pentru cateva cantece de copii? ( dau funda )
Era o manea ceva mai veche in care dansa Tonciu. o canta un tip brunetel, stie cineva?
Hei TPU imi puteti spune si mie o piesa rap in romana in care cei/cel/cea care canta isi bate joc de femei?
vreau si eu versuri pentru profesorul de muzica pe melodia canta cucu-n Bucovina ( e pentru ultimul clopoțel din generală)
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva rime pentru acest instrumental https://www.youtube.com/watch?v=GtQhz6YMwPg raman dator cu o funda pentru cele mai bune versuri! Stima.
Hei.Vreau si eu statusuri noi de prietenie
Cum se numeste prima melodie din acest set? ma refer la melodia in sine fara tobele care se aud pe fundal. https://www.youtube.com/watch?v=p0S_trP3CsI
Poate sa imi spuna cineva numele fetei imbracate in portocaliu din videoclipul lui J Balvin -Tranquila (si nu sunt sigur dar cred ca e aceiasi fata si in Yo Te Lo Dije)? Multumesc
Salut tuturor! Ce mai faceti? Este adevarat ca o sa vina Skrillex in Romania? Daca stiti, imi puteti spune cand si cat ar costa un bilet? Multumesc :)
Heei, imi puteti spune mai multe formatii de indie rock bune si mai noi, gen the neighbourhood, arctic monkeys sau the black keys?
Cu ce medie se intra la liceul de muzică din timisoara? Dau fundă!
Intrebare urgenta : melodia Mistakes I've made- Eelke Klejn contine injuraturi?
Mie îmi place muzica pop si vreau un nume de scenă care sa mi se potriveasca.Ma cheamă Alexandru -Mihai.
Ce radio este cel mai ascultat in USA?
URGENT! URGENT! Ajutati-ma va rog, trebuie sa dau o proba la gimnastica, ceva cu supletea eTc...AM NEVOIE DE O MELODIE PE CARE SA POT INDEPLINI! Ceva lin si frumos! Va rog urgent am nevoie
Hei TPU, cum se numeste melodia aia veche pe care o canta un barbat si in fundal se aude o voge de fata gen, , wella le le la sela" si in videoclip cantaretul urca niste scari si se intalneste cu cateva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!