Hei TPU, cum se numeste melodia aia veche pe care o canta un barbat si in fundal se aude o voge de fata gen, , wella le le la sela" si in videoclip cantaretul urca niste scari si se intalneste cu cateva...? (mai mult)
Yo! Vreau si eu niste melodii Deep House va rog! Dar nu mixuri de 50.000 de ore doar cate o melodie! Multumesc anticipat! FUNDA
Cine Stie Niste Melodii Tari Din Anime Multumesc! !
Stie cineva negrii care canta gen 50 cent, Kid ink, Llody Banks, etc? Dau funda!
care este numele acestei melodii? https://www.youtube.com/watch?v=y6120QOlsfU
Îmi poate spune cineva sau sa îmi dea tabul de la piesa asta? http://m.youtube.com/watch?v=xbbsbsYJVGU DAU FUNDA!
Stie cineva tabulatura pentru chitara pentru melodia "Pana la stele" a lui Elena Gheorghe? Va rog, nu-mi dati video!
Ce melodie ai vrea sa asculti cantata intr-o maniera neconventionala?
Ma poate lumina cineva? Am ascultat de curand o piesa dar i- am uitat numele. Videoclipul era un fel de animatie. Patru baieti ce zburau cu un fel de zeppelin steampunk si un meteorit a cazut din cer ...? (mai mult)
Caut o melodie (o manea) de ceva timp si ma gandeam ca poate ma ajutati voi. Ce imi aduc aminte din ea e cam asa: 'Oriunde esti iubirea mea/Tu imi aduci fericirea/oriunde esti vei fi mereu/Iubirea...? (mai mult)
Cum vi se pare melodia ce ne reprezinta la Eurovision, Voltaj-de la capat.Ce sanse avem acolo?
Hei,trebuie să cânt azi la ora de muzică. Recomandați-mi niște melodii în română, de orice gen. Repede, dau FUNDIȚĂ.
Vreau si eu niste melodii romanesti straine frumoase dar mai noi!
caut o melodie populara mai veche, oarecum, din care nu stiu decat vreo doua fragmente din versuri: cat este noaptea de mare dorul meu odihna n are am facut noptile zile numai cu gandul...? (mai mult)
mi-am adus aminte de o melodie cu refren de genul `na ne na na no`. Este cantata intr-o limba romanica...
Vreau niste nume de rapperi romani care canta piese de dor, tristete..blablabla, dar careva cu voce buna si puternica ( gen bullet, ombladon) nu vreau arghio, justus sau cum ii mai cheama.dau fu dita...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un mp3, dar nu stiu care ar fi mai bun : cel pe baterii sau cel cu incarcare USB? Ma gandesc ca cel pe baterii ar fi totusi mai bun, pentru. ca o baterie o pot lua cu mine oriunde.Ce...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=CJ8I8xukr3c Cum se cheamă melodia din intro si de pe fundal? Fundă!
Salut, Cum se cheamă melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=17oj9Ybr5ik Fundă!
Https://www.youtube.com/watch?v=DfOeMwHUtsA Cum se cheamă melodia asta? :) Fundă!
Salut, Cum se cheamă melodia de la minutu 5:24 https://www.youtube.com/watch?v=lBGxIXQMAns Fundă!
Câti wati(referindu-mă la boxe (putere)) suportă omul?
Salut, Stie cineva cum il cheama pe artistul acela al carui videoclip era putin intunecat si el apare in pielea goala dar este filmat doar pana la jumatatea pieptului? era foarte populara melodia prin...? (mai mult)
Sunt mai multe introuri ca sa le zic asa pe hit music channel cand incepe pauza si dupa ce se termina pauza, vreau sa stiu si eu sa stiu care sunt melodiile de pe acele introuri. Nu stiu cate sunt, oricum...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/wNQn3PEoiHI?t=1h30m38s Funda!
Rog să-mi ziceți niște canale de YouTube cu muzică de genu „Blanco y Negro" sau „Spinnin Records"!!! Celui mai bun dau FUNDA!
CE melodie e in clipul video de mai jos? https://www.facebook.com/tania.costin/videos/836578326416783/?pnref=story
Https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=649985231742479&id=101881863219488&refid=17&ref=bookmark&_ft_=top_level_post_id.482816318544161&__tn__=C aș dori și melodia asta, care danseaza maimuta.
Salut este o melodie cu give me more...get on the floor. știe cineva cum se numește?
FUNDA! Bună, TPU! îmi zice și mie cineva site- uri sau blog- uri cu hit- uri și remix- uri de club gen Deejayjuneychon.blogspot.com / Soundcloud / mixupload.com / electroismylife.blogspot.com? ...? (mai mult)
Salut TPU,imi spuneti si mie cate va melodii (mai multe) usoare, din 2015. Sa fie din alea mai cunoscute. Funda cine le da pe cele mai multe melodii!
Pe 31 mai la Chisinau va avea loc concertul lui Armin van Buuren. Am citit ca accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani, dar multi de varsta mea mi- au spus ca ei au intrat cu usurinta si la alte...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste melodia din acest videoclip? Dau funda, va rog frumos daca stiti sa ma ajutati. https://www.facebook.com/maja.marius.7/videos/vb.100000666073682 /933864116645782/? ...? (mai mult)
Unde pot gasi muzica noua din America? Ma refer un site / radio care difuzeaza melodii noi cu artistii lor Sau orice site unde pot asculta muzica noua
daca deschid un post de radio online prin intermediul unui host online si difuzez melodii de pe youtube primesc amenda ceva, sau mai rau ma trezesc cu politia la usa? Adica vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153285398378750&id=5128508749&refid=17&ref=bookmark&_ft_=top_level_post_id.482742865218173&__tn__=C cum se numeste melodia?
Imi trebuie un cantecel marinaresc, unul vechi, dar nu stiu. Va rog sa ma ajutati!
Salutare cine imi recomanda niste remix.uri misto? romanesti, oridecare dar frumoase.
Am fost aseara in club si am auzit o melodie house/electro care nu avea versuri doar o voce de femeie repeta un cuvant cu - ista la sfarsit....nu mai tin minte dar chiar imi place melodia mult, daca stie...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, am auzit un cintec la disco si habar n- am cum se numeste sau cine- l cinta, dar imi place mult...suna ceva de gen Dubstep la refren, la inceput era o voce cam stranie sinu spunea...? (mai mult)
Care e melodia ta preferată de la Afrojack?
Prin 2005, era o melodie cantata de o fata bruneta... imi amintesc ca in vdeoclip aparea ea intr- o rochie neagra, lunga, inconjurata de flacari, era destul de straniu. Versurile erau ceva de genul...? (mai mult)
Poate sa imi dea cineva link-ul melodiei A shutter- Olafur Arnalds? Dau funda :3
Stie cineva versurile in romana Hollywood Undead - Sing pls
Cați milimetri au 60m, 7dm,9dm,4cm,8hm,4km?
Cine stie unde s-a nascut Nimeni Altu? Funda :)
Vreau si eu nume de interpreti de muzica care sa exprime fericire, revolta diferiye sentimente ca sa pot aa mi aleg unul.cat mai multi vreau
Salut, am auzit de curand o melodie, e mai lenta asa si o canta un tip si pe refren se aude ceva de gen " nobody nobody... " Ma puteti ajuta?
Hello! Am ascultat o piesa foarte frumoasa si nu o prea găsesc ...este in engleza si o canta niste copii (All old time tonight) sau așa mi s-o părut. Sper sa ma pute-ți ajuta.
Salut caut si eu o melodie cu ceva tipa care repeta in continu Im fallen sau inhalen ceva de genu mai mult vorbit decat cantat si cu un background de saxophone... o stie cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!