Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 6 Martie 2025 sunt:
Imi puteti spune multe melodii ca Tyga ft. Wiz Khalifa & Mally Mall - Molly.Dau funda
Heyyy! Cum sa devin cintareata si cat primesc ei am o voce frumoasa...
imi puteti spune emailul de la Kiss fm? repeeede va roog dau funda :*
Acum ceva timp m-am hotărât sa învăț sa cant la chitara. Îmi poate recomanda și mie o chitara pentru începători?
Cum se stabileste baza unui acord la chitara? Adica de unde stii nota care ii da numele acordului?
Heii... De cateva saptamani tot caut o melodie si nu o gasesc. :)) E in egleza daca bine am auzit. Canta un baiat (sau mai multi :- ?) si inainte de refren e ceva "na na na na na" *mai multi na* si dupa...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din acest video? https://www.facebook.com/jason.yares/videos/1454606888125389/?pnref=story
Voi ascultati muzica atunci cand invatati? Ce anume? Aveti vreun playlist preferat pe youtube?
Am ascultat ieri o melodie la TV era cu niste indieni care dansau(cam atat am reușit sa prind din ea),ritmul melodiei era dance, imi puteți spune ce melodie e? Dau funda
Care vi se par top 12 cele mai bune melodii? Rapid, va rog. :*
Stie cineva cam cat castiga Beyonce?
Stiu ca am mai pus intrebarea asta o data, dar nimeni nu mi- a raspuns. Care este muzica din animeul Kuroko no Basket Episodul 56, de la minutul 7:48 pana la 8:53? Va rog, am nevoie sa stiu....? (mai mult)
Stie cineva cum se poate face un remix? Daca este vreun program sau ceva? Remix sa fie, nu mix.Multumesc anticipat!
Care este primul cataret de hip hop din lume? Dar din Romania? Care este prima melodie hip hop din lume? Dar din Romania?
Din ce melodie sunt versurile acestea? sometimes when the night comes i don't need little high little low please light my way burn i still
stie cineva cum il cheama pe tipul ala dragut din noul clip al Alinei Eremia, Played You?
Cum se numeste melodia? https://www.facebook.com/YoungPaperboyzMusic/videos/687557211345216/?pnref=story
Imi poate spune cineva vreun sfat/inventie/improvizatie in legatura cu ascultatul de muzica cand mergi cu cortul? Nu am la dispozitie nici masina nici priza prin apropiere.M- am gandit sa duc un laptop...? (mai mult)
Cam cat ar costa sa ma duc la canto? Am vazut pe net la Art Music 99 lei 8 sedinte/luna.Asa este?
Ce instrument va place si va relaxeaza sa-l ascultati cel mai mult? Niste exemple de melodii, concerte etc care va plac?
Caut si eu o melodie, este destul de veche are cativa ani buni... nu stiu nimic despre ea doar ca numele incepe ceva de genu "United " sau ceva de genu este doar instrumenta. la inceput se aude foarte...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste melodii misto pe care le ascultati, dar nu din astea cunoscute de toti, vreau sa le incerc
Salut.Am auzit undeva o melodie dubstep care incepea lent apoi un barbat zicea F*CK! si incepea dubstep tare...Cum se numesteee?
Va rog mult,cine stie cine canta aceste melodii, si cum se numesc ele :https://www.facebook.com/yana.tkaciuk/videos/vb.100002555120444/660983307330167/?type=3&theater
merita sa cumpar boxa asta? https://www.smart-products.ro/difuzor-portabil-bluetooth-blutune -solo-3G funda.
Ce piesa a camtat la romanii au talent ala care era asistent medical si i-a placut mihaelei radulescu?
Https://www.youtube.com/watch?v=8aXGhMYWMCQ Cum se numeste melodia :?
Ce melodie e asta? LINK Dau Funda! https://www.youtube.com/watch?v=4ZYNak3_sq0
Am ascultat intr- un videoclip un cover feminin e si un remix dupa piesa lui ATB- Killing me inside. Piesa a fost atasata unui videoclip personal si privat(deci nu- l pot impartasii cu voi) si nu vrea ...? (mai mult)
Am vazut foarte multi muzicieni care posteaza pe internet videoclipuri cu ei cantand la chitara, si au o calitate audio foarte buna. Am si eu cateva videoclipuri cu mine cantand, dar e problema...? (mai mult)
Săptămânile trecute am auzit la TV o reclamă la Telekom în care cântă Smiley. Acum câteva ore am auzit melodia și la radio, iar mai târziu am văzut că această melodie a cântat-...? (mai mult)
merita sa cumpar boxa asta? https://www.smart-products.ro/difuzor-portabil-bluetooth-blutune-solo-3G funda
Am descarcat o un mix pe Vid to MP3 si de fiecare data cand deschid PC-ul imi apar mai multe ferestre care vor sa descarc acel mix si nu reusesc sa nu il descarc. Va rug ajutati-ma
Ce melodii noi din 2015 pot asculta? DAU FUNDITA
De ce mai toata lumea crede ca nu te poti distra pe muzica rock?
O parere despre versurile astea, va rog? PS:Asta sunt primele mele versuri scrise. PS2:Mai am de lucrat la ea, dar vreau sa aud niste pareri... Refren:Am demoni in mine care vor sa iasa, Si ...? (mai mult)
Este muzica un drog?
Salut O parere despre versurile mele? PS:Sunt primele mele vresuri... Refren:Am demoni in mine care vor sa iasa, Si rime pe buze care ii alunga Am pixul in mana, Foaia pe masa Rime ...? (mai mult)
Heii TPU. Mi- am luat acum 20 de min un microfon dynamic deoarece imi place foarte mult sa cant. Problema este ca imi trebuie un adaptor la el care sa incapa. Ce imi mai trebuie ca sa bag sa functioneze?...? (mai mult)
Salut.Am auzit azi intre 14:00-14:30 la radio cred (eram in autobuz) o melodie in care zicea unul "Lose Control" si canta putin, nu mult.Stie cineva cumva ce melodie era?
Salut, stiti vreo aplicatie pentru android cu pian unde se pot canta melodiile din Violetta(adica sa imi arate cum sa cant)?
Salutaaare, în disperată nevoie de niște versuri. Și aici apelez și la skill- ul vostru de căutare dar și de ascultare. Ce vă rog, este dacă puteți să îmi faceți și mie rost de versurile...? (mai mult)
Caut si eu o melodie care are un videoclip cu masini ceva gen Fast and furious si o femeie care danseaza si se dezbraca in acelasi timp. Am vazut videoclipul pe un canal de muzica mai demult si nu...? (mai mult)
Stiti cum ii spune melodiei din reclama de la Cartela Vodafone si unde o gasesc?
Am auzit azi la TV o piesa -de la ceau- sau ceva in acest gen. Stiti cum se numeste?
Hey! Am auzit aseara la un party o melodie lenta si nu stiu cum se numeste.Chestia e ca nu mai tin minte exact versurile, decat "zambetul tu sa mi- l iei" si nu, nu e de la GuessWho.Mai era ceva cu "te...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa gasesc melodia https://youtu.be/hIWlsfjCmnc
Hey :) Poate cineva să mă ajute să găsesc o piesă românească. De fapt, nu prea știu nimic despre ea. Nu îmi amintesc nici verusrile măcar. Dar știu că videoul începe cu un răsărit de ...? (mai mult)
Canto pentru ce este mai exact? Te ajuta sa iti faci o cariera in muzica(sa gasesti pe cineva care sa te angajeze) sau sa te invete doar sa canti si sa te duci tu la o emisiune ceva unde sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!