Cum se numeste melodia? https://clyp.it/fugvnj5o
Acum ceva timp am auzit o melodie in franceza in care se rostea de mai multe ori cuvantul "malade". Stie cineva despre ce melodie e vorba? Tin sa precizez ca nu e melodia "Je suis malade" cantata...? (mai mult)
Poate cineva sa imi dea o tabulatura pentru soloul de chitara de la melodia "Cu tine" a celor de la Vama Veche?
Ma poate ajuta cineva sa gasesc melodia https://fbcdn- video- c- a.akamaihd.net/hvideo- ak- xfa1/v/t42.1790-...? (mai mult)
Cum se numește melodia atunci cand dau click pe link-ul acesta :http://avatars.imvu.com/WizJohn. Poate ca cei care joaca IMVU stiu! Va rog. sunt disperata
Am auzit de curand o melodie noua care se difuzeaza la radio, la refren canta o tipa care zice "love, love, love, love, love" si cred ca nu e piesa de- a noastra. Ofer funda primului raspuns...? (mai mult)
In muzica... daca o melodie incepe cu nota DO! Cate note le putem intalni? Era o regula...dar am uitat-o
Cine stie cum se numesc aceste melodii de la: 01:03:00 Http://www.filmeonlinenoi.info/romanii-au-talent-sezonul-5-episodul-4/ FUNDA!
Imi puteti spune cum se numeste melodia care canta prima data la inceputul acestui videoclip? va rog, melodia face parte din filmul Don Jon https://youtu.be/58JtIevO2BA,
BUNA> Am auzit astazi o melodie caer avea un refer care suna cam asa: "am vazut- o prima data la cafenea de atunci e permanent prezenta in inima mea". Nu am gasit- o. daca o stit va rog sa imi spuneti ...? (mai mult)
Hei, sunt clasa a 8a si urmeaza banchetul si am nevoie de o melodie pentru videoclipul de la final. Chiar nu stiu ce melodie am putea sa folosim, o melodie de tristete, de prietenie. Ce melodie imi ...? (mai mult)
Heii! Buna! Imi puteti spune si mie niste titluri noi de muzica usoara.Eu nu cam am timp sa caut.
VA ROG AJUTATI- MA: vreau sa devin dj in adevaratul sens al cuvantului, vreau sa lucrez in club, in momentul de fata am un laptop si mixez pe virtual dj, mixez perfect fara consola dar asta doar acasa...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti cum ii cheama pe membrii actuali ai formatiei Metallica? >:D
Care este melodia de la inceputul videoclipului asta https://www.youtube.com/watch?v=3vsd4ox-DmY
Https://www.youtube.com/watch?v=Ep7XM-5ymp4 Scrie.ti versurile pana la refren. dau funda
Hei TPU, sunt chiar curioasa de o chestie. Stiti piesa aia de la Justin Timberlake - love never felt so good. Acolo scrie featuring Michael Jackson. Piesa e noua, dar el e mort. Cum se poate sa faca...? (mai mult)
Din ce melodie sunt versurile: Nu-i Premiat Riesling, nu-i teatru-Wrestling Vin ca-i mistic, negru la ochi rocker fara piercing?
Sal TPU. As vrea si eu niste asemanari intre muzica culta si muzica moderna(rock, pop) si eventual niste cantecele care sa exemplifice aceste asemanari. Nu este parte din vreo tema daca se intreaba...? (mai mult)
oameni buni! La ce melodie va ganditi cand spuneti: fericire?
Este o melodie pe la radio, nu știu cum se numește dar pare a fi Chris Brown, cel care cântă. Dau fundă! :D
Hey! Stie cineva cum se numeste filmul disney in care un baiat joaca box si sare coarda (double duch). Va rog
Cine are playlist-uri pe youtube cu muzica sa imi lase si mie un link de preferat hip hop.
Dau funda la cine îmi scrie si mie toate melodiile din sezonul 3(doar melodiile din acest sezon) din Violetta.
As dori sa stiu cum se numeste melodia din film care incepe de la 1:02:37 https://youtu.be/mE5sqenLy_A?t=1h2m35s daca va uitati la comentarii, vedeti ca la al 2- lea com mai e cineva care...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste trupe rock bune. Dau funda.
Cat costa biletul la preselectile x factor?
Zilele astea am auzit o melodie in spaniola cantata de doi baieti (cred ), care incepea cu " rumba" sau ceva de genul.Dau funda :)
Heiii! Era un barbat care canta menele cu o bruneta,el era mai plinut si avea parul aproape alb nu imi aduc aminte nimic de melodie, dar vreau sa o gasesc. Funda celui care ma ajuta!
Era in barbat care canta manele, el era mai plinut si avea parul putin alb si canta o melodie cu o brutena
Am tot auzit o melodie in ultimul timp, dar nu reusesc sa o gasesc. Am uitat versurile, dar daca nu ma insel, zice de foarte multe ori "I just wanna...", "I just gonna." sau "I'm gonna be.". Melodia...? (mai mult)
Dau funda! Este vreun program sa inregistrez din mixer cu o claritate foarte buna? Adica sa se auda foarte bine si clar ca intr- un studio de muzica. Tutorial ceva daca exista de editat. Va rog ...? (mai mult)
Am auzit o melodie la Radio Pro-B sau mai mult negativ si e doar din saxofon sau clarinet
Melodii faine? dupstep ceva orice
Stiti cumva un magazin de instrumente muzicale in Buzau sau focsani cu pretul la chitari clasice intre 3-4 milioane? Am cautat dar nu am gasit nimic sper ca ma puteti ajuta voi. :_* Funta.
De ce sunt unii care adora manelele, cocalari- manelari? Mie unul nu ca nu imi plac dar mi ar strica toata ziua daca as auzi asa ceva. N am nimic cu nimeni fiecare e liber sa asculte ce i place dar am...? (mai mult)
Era o melodie-gen muzical"manea"..si era cu o fata mai plinuta si cu alta langa ea.dar nu stiu cum se numeste melodia...recunoasteti careva?
imi puteti spune si mie cum se numeste melodia din filmul Don Jon, canta atunci cand el se intalneste cu prietenii lui in club, cand intra in club canta o melodie super faina, dau funda, Please...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste melodia interpretata de Alexander Badea, ieri la Romanii au Talent?
Ce alte festivaluri precum FuzzBall Stoner Fest mai sunt prin tara? Sau ma rog, orice tine de stoner metal, in general.
Vreau sa imi iau un saxofon dar nu stiu de care alto sau tenor care e diferenta dintre ele 2?
Stiti cum se numeste prima melodie de vreo 20-30 de secunde? Dau funda! https://m.youtube.com/watch?v=0da09Lu3iVA
HELP! Deci. este o melodie interprtata in limba Romana de o cantareata care are vocea ca Andei Adam, am dat din intamplare pe melodia aceasta pe youtube si mi- a placut enorm era ceva gen iti plac ochii...? (mai mult)
Salut. M- am decis ca ar merita sa incerc sa creez si eu cateva melodii dubstep...trap...ceva. Mi- am luat FL Studio 11 dar e demo..nu e full. Deci sunt nou si am nevoie de ceva ajutor : 1. Cum bag...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la romanii au talent a trupei Kid A in sezonul 5 episodul 7?
Am auzit la radio o melodie care la refren este cu o voce pitigaiata care era ceva gen e oh e oh e oh... cine stie cum se numea? funda!
Pentru cei ce asculta radio zu. E o reclama la Zu Party Time si prezinta ceva cu Bogdan Popoviciu. ( nu conteaza ) Pe fundal e mai intai Martin Garrix - Animals si apoi e inca o melodie. stie cineva cum...? (mai mult)
Nu pot gasi melodia din metin2 - .- , era o melodie precum " to the sky pack of the peacer" si am cautat- o peste tot si pe youtube si in clientul de mt si nu o pot gasiii - .- stie cineva cum se numeste?...? (mai mult)
M-am Inscris si eu la Romanii au talent, dar nu stiu ce cantec sa cant la preselectii. Vreo idee? URGENT!
Cum se numeste melodia de la minutele 12-13 din acest mix? https://www.youtube.com/watch?v=F4lBGHxha_s
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!