Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Decembrie 2024 sunt:
Salut, am si eu o intrebare, are cineva melodia "Kazi Ploae și Specii feat Bean Si Ursacian - Incotro - Bruiaj 1"? Au dat-o jos de pe yt... Mersi. ^^
Salut sunt Florin, am si eu o intrebare cat ar costa niste versuri rap
La SummerWell pot lua bilet pentru 1 zi?
Buna. Stiti ca da la TV o reclama la o bautura Cherry Angelli si are o melodie misto pe fundal. Am incercat sa caut pe YT sa aflu cum se numeste aceasta melodie, dar n- am reusit. Ma poate ajuta cineva,...? (mai mult)
Ce corzi de chitară s-ar potrivi la o chitară hora reghin?
La SummerWell pot sa iau bilet pentru 1 zi?
Dintr-o voce naspa, daca se fac multe exercitii vocale si se exerseaza cu ea, poate iesi o voce buna? Nu stiu cum sa ma exprim lol :D
Buna tuturor! Am și eu o întrebare! Este o melodie arabeasca pe tik tok. Instrumentala. Tot ce tin eu mine e ca zice un cântăreț ialah...și apoi începe Instrumentala. Știți cumva cine o canta?...? (mai mult)
Hello. Incerc de ceva ani sa gasesc o melodie si stiu doar cateva faze din videoclip. 1. Cantareti: 2 barbati musculosi (unul alb si unul de culoare) si o fata 2. Fata isi uita poseta in tren ...? (mai mult)
În opinia voastră, care e cel mai scary/creepy sound dintr-un film/searial/joc, orice altceva, pe care l-ați auzit? Pentru mine acesta este: https://youtu.be/I2wEV37LecM
Cum se numește sound effect- ul care apare spre finalul acestui clip? L- am mai auzit și în alte clipuri dar nu știu de unde este...? (mai mult)
Nu gasesc o manea care e cam asa: tam tam tarararam tam tarararam tam si apoi bine bine bine bine. Cred ca e un live si ca o canta Salam.
Ceva muzica heavy metal bună?
Salut! Caut o piesa mai veche hip- hop/club. Era o piesa cantata de niste baieti care avea introul in engleza. Incepe cu un copil mic care spune ceva gen: I wanna go to the club, I wanna see the ladies,...? (mai mult)
Https://vm.tiktok.com/ZM8gEqSmE/ Numele melodiei de pe fundal la acest tiktok Va rog caut in disperare
Salut! Doresc sa va pun o întrebare! Cei pasionați de muzica care ar dori sa învețe sa cânte la pian/orga ar fi dispuși sa dea o suma mica de bani in schimbul unui curs online cu bazele muzicale?...? (mai mult)
Caut o piesa pe care am ascultat- o și am uitat- o. Era vorba despre un băiat care cumpără niște ochelarii vr pe care ii conectează la vene, ca să se poate vedea cu iubita lui. Va rog sa ma ajutați...? (mai mult)
Salut! De ceva timp tot incerc sa gasesc o melodie si nu reusesc. Este vorba de melodia din serialul "Umbre" sez 2, ep1. mai exact melodia din taxi, suna a manea. O sa las un link!...? (mai mult)
Salut TPU, are cineva melodia Ektro - Rugă pentru părinti (de Adrian Păunescu), nu se mai gaseste pe nicaieri, dau funda pentru cine ma ajuta, multumesc anticipat! P.S. - vreau coverul facut de...? (mai mult)
Salut la toată lumea. Am o melodie în cap de ceva timp și nu știu cum se numește. Versurile refrenului sunt cam asa: "Mi- a fost foarte frica sa- ti spun ca te vreau/Mi- a fost foarte frica în brate...? (mai mult)
Buna ziua. Am 2 boxe tip suwofeere si vreau sa le vand pe Olx. Cred ca fiecare au 1000 Wati sau 1200. Ideea e ca nu stiu pe ce pret sa le pun. Nu as vrea nici sa le pun pe 200 lei si ele fac 600,...? (mai mult)
Caut o melodie veche cu versurile ce le mai tin minte cam asa ceva: Dar iubirea este trecatoare, se naste intr- o zi si apoi moare si te doare, mentionez ca era cantata de o interpreta in anii 90- 93!...? (mai mult)
Salut. Poate a prins cineva Counter Strike, cand jucam aveam optiunea de a asculta melodii din meniu. Ele erau numerotate cu numere de la 1- 9 unele scriau numele melodiei. Caut o melodie ce nu am ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=j5- yKhDd64s&list=RDGMEMHDXYb1_DDSgDsobPsOFxpA&start_radio=1&rv=bFqWsQPmHZE Acum 11 ani, Eminem parea ca se indreapta spre o viata diferita, parea ca vrea o schimbare. ...? (mai mult)
Are cineva casetele Carmen Serban si Adrian Minune alea cand cantau pentru Leo de la Strehaia?
Salut! Am 2 amplificatoare un behringer nx 3000 si un crown xls 2002, daca vreau sa imi iau mixer Behringer XENYX 1002FX deoarece semnalul din placa de sunet este mai slab ce cabluri ar trebui sa iau...? (mai mult)
Caut o melodie din anii '90, este cântată de un barbat tânăr, tot videoclipul este filmat alb\negru, in videoclip este un tanar dezbracat musculos care imbratiseaza o fata, iar majoritatea videoclipului...? (mai mult)
Am o dilema de cateva zile, tot caut o melodie la care nu imi amintesc decat ce se intampla in clip. Era o fata care isi trimitea mesaje cu iubitul ei pe laptop si dupa apareau secvente in care se plimbau...? (mai mult)
Hey. Îmi poate spune cineva dacă știe de unde provine și cum se numește cântarea(sau fanfara ce o fi) de la minutul 40:44 - 40:53 din https://youtu.be/GZooJD9EQAA? Mulțumesc ♡
Să va aud și pe voi, în seara asta e mare petrecere, distracție?
Știe cineva de ce nu îmi găsește Instagram-ul piesele când vreau să-mi pun la poveste?(îmi da doar playlist-ul lor )
E careva pasionat și talentat la muzica? Poate sa-mi facă și mie un colaj de muzica de petrecere, foare întâlnite la nunți, botezuri, in ordine, adică pe sârbă, hora…? Mulțumesc!
Mai ascultă cineva Puya în prezent? Mie personal, îmi plac meldiile VIP și Fresh. Voi? Mai ascultați Puya?
In serialul românesc " Profu’ " in sezonul 2 episodul 10, de la minutul 44:10 pana la finalul episodului rulează o piesa. Stie cineva numele piesei? (Nu o gasesc cu niciuna dintre aplicațiile folosite...? (mai mult)
Știe cineva cine cântă acest refren :ani au trecut dar eu nu te-am uitat rana mea din suflet nu s-a vindecat lacrimi-le mi curg nu se mai opresc pentru ca re iubesc.La radio nu arăta cine cântâ.
Salut! Prima melodie, pentru dansul părinților cu puișorul pentru botez, ce recomandati? Vreau doar in limba romana! Totuși suntem romani, nu străini :)
Buna seara, imi poate spune si mie careva cum se numeste piesa din videoul acesta, mai exact un link catre remix: https://www.youtube.com/watch?v=PpBj2A8KDBQ&list=PLFe7t79jqKZodUmJoz-...? (mai mult)
Ce chitara electrica imi recomandati, sunt incepator
Buna tuturor! Am și eu o întrebare! Este o melodie arabeasca pe tik tok. Instrumentala Tot ce tin eu mine e ca zice un cântăreț ialah...și apoi începe Instrumentala
Cum se numește melodia de la începutul videoclipului? https://youtu.be/PrFTb3-518I
Buna TPU, cum se numeste piesa cantata de regretatul artist Petrica Mitu Stoian si Constantin Enceanu ceva de tuica de prune in versuri la final zice asa : Stai sa- ti pun ceapa la nas nu vreau ceapa ...? (mai mult)
Buna seara! Caut o melodie de o ora. Nu tin minte versuri sau cine o cânta. Cred ca este un rapper dar nu știu exact. Știu doar ca la începutul piesei se aude o voce de la radio care spune despre tipu...? (mai mult)
Stie cineva melodia la care refenil e naino naino, e in italiana melodia?
Salut! Care este muzica din fundal al lui str3su, ma macina asta de cateva zile, dau bifa pup baieti
Stiti vreo melodie de genul rap in care se canta si in engleza si in romana, al carei titlu este format din 2 cuvinte, primul cuvant incepe cu "r", iar al doilea cuvant se termina cu "p"?
Bună TPU! Încerc din greu sa găsesc o melodie cu o foarte mare valoare sentimentala pentru mine... Nu știu cine o canta sau cum se numește dar știu versurile "Gabri Gabriela, numai tu esti fata ...? (mai mult)
Buna TPU, caut o melodie care o baga acum vreo 4- 5 ani pe kissfm și era cu o fata blonda și un tip care păreau că erau costumați in ceva eroi și călătoreau prin oraș dar nu știu cum începea...? (mai mult)
Ce muzica mai ascultati in ultima vreme?
Ce parere aveti despre Brian May? Pentru cei ce nu- l stiu de acestia, a fost chitaristul din Queen. https://www.youtube.com/watch?v=T3qqRZhWzDI Pentru mine e egal cu Mercury cand vine vorba de talent....? (mai mult)
De ce muzica japoneza e deseori asa plina de viata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!