Salut,stie cineva cum se numeste melodia de la minutul 5:53, aveti linkul mai jos, multumesc! https://www.youtube.com/watch?v=roOsi3QUT1M
Ce gen de muzica va place? Melodia preferata?
Heey! Niste versuri faine din melodii rap? Funda cele mai multe, originale si frumoase! mersi mult! :* :*
Am scris niste versuri, astept pareri. Dau funda. Multumesc anticipat. P.S. Daca se poate sa spuneti si care vers/versuri v- a placut mai mult, mi- ar fi de mare ajutor. ( In caz ca va place vreunu) ...? (mai mult)
Aveti vreo melodie care va schimba starea de spirit (cat de putin)? Daca da, care e aia si in ce fel va schimba starea de spirit?
Cine le are cu engleza? Va rog, daca stiti sa imi traduceti si mie aceste versuri: I don't know if you were looking at me or not You probably smile like that all the time And I don't mean to...? (mai mult)
Buna TPU :) Am nevoie de traducerea in romana a melodiei "Nuestro camino" cantata de Violetta si Leon
Daca banii nu ar fi o problema, ce boxe high-end ati alege? Ce materiale ati prefera (lemn, marmura, sticla, etc)? Va rog sa va motivati alegerea! Multumesc!
Jukebox sau Tavi Clonda Band?(sa raspunda doar cine stiu trupele in cauza)
Era mai demult o melodie la moda, videoul era cam așa : un om care sta acasă primește un colet, din colet scoate o masca cu care intra intr- o viața cibernetica, mai tine minte cineva cum se numește...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/HerYerFutbolCom/videos/vb.109938049075345/842856639116812/?type=2&theater știe careva să îmi spună și mie numele melodiei? Răsplătesc cu fundiță, mulțumesc!
Imi pot face o cariera din muzica la varsta de 16 ani? Recomandati-mi si mie cativa profesori foarte buni va rog. Vreau raspunsuri serioase.
Unde găsesc melodia am servici tare mișto la amante gigolo
Hey,imi spuneti si mie cele mai frumoase melodii in Japoneza si in Koreeana? Poate si niste anime-uri? Dau funda;-)
Cine imi spune si mie niste melodii noi [ orice gen ]?
ce hore frumoase instrumentale stiti?
Cum fac un cantec rap sa sune bine am ancercat dar nu- s prea multumit; uitati un cantec : sunt roman deci pot sa stau pe loc, vreau sa cant un cantec rap si chiar ...? (mai mult)
La ce se refera melodia Stole the Show?
Am vazut in multe videouri ca folosesc unii programe cu care fac muzica din sunete. Imi zice si mie cineva ce programe se folosesc?
Cine imi da si mie niste melodii faine de ascultat in masina? (house, dance..etc) Funda
Pentru o camera medie, ce sistem recomandati pentru muzica, un Logitech z- 523 sau un Logitech z- 506. Observ ca z- 523 are un subwoofer mai calumea, deci cred ca sunetele joase si bass- ul vor fi mai...? (mai mult)
Vreau si eu cateva versuri din melodii(nu conteaza daca in romana sau engleza) pentru statusuri la poze de pe facebook. Daca stiti cateva versuri frumoase dau funda!
Imi ziceti si mie melodii faine (rap, trap, rock, pop) :D
o melodie pe radio kiss fm si era o voce de femeie si la sfârșit zicea de 3 ori "to the said" sau ceva de genul.
Sunt un KatyCat(fana a lui Katy Perry) de 2 ani si as vrea sa merg la un concert. Stiu ca nu vine in turneul Prismatic World Tour in Romania, dar as vrea sa merg in alta tara. As dori sa stiu cat...? (mai mult)
Stiti cumva siteuri cu chitari clasice ieftine si bune?
Vreau sa stiu ce melodie este acesta : https://www.facebook.com/AndreeaMarinforFriends/videos/vb.100000469007403/308835459142085/?type=3&theater
Imi puteti da link-ul de la melodia care incepe la videoclipul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=F32gtuE2i3k de la 2:01 plss fundăă
Cine s-a uitat marti, 14-04-2015 la emisiunea Acces Direct, la sfarsit au cantat Asu si Vali Vijelie o melodie. Cum se numeste melodia? Dau funda
Set PA 2.1 activ 1 x subwoofer 2 x satelit 2 x trepied 1200W buna ziua acest set ar face fata intr o sala de 600 de metri patrati multumesc costel
Cum pot sa cant mai bine
cum se numește melodia de la 0:16? https://youtu.be/2iUvo2I_w9A
Melodii noi frumoase? Recomandati-mi cateva :O
Stie cineva ce melodia a cantat Dima Trofim, aseara, la Ferma Vedetelor, pe la inceputul emisiunii? Era o melodie in rusa, cred.
Ma bantuie o melodie care se difuzeaza la radio, si nu stiu cum se numeste :(. "una locura con tigo..." o voce masculina, stil latino, si nu, nu este nicio Bailando si nici melodia lui Nadir..Va...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau si eu niste formatii care canta muzica de genu', sau artisti, melodii(daca nu stiti cine canta). Uitati cateva exemple:...? (mai mult)
, Vreau si eu niste melodii de masina pentru drum, a venit vara si am inceput sa plecam si radioul nu prinde semnal in toate locurile, deci vreau si eu niste melodii mai bune (nu conteaza...? (mai mult)
Stie careva cine canta melodia asta?;;) https://www.youtube.com/watch?v=_kleWuDGrmM
Cum se numește melodia ( în spaniolă și engleză ) de la reclama la Ciuc? Zice * Oo,o,o,o, oo * Și tot așa. Mersi. Dau fundă.
Sall TPU, stiti cumva de unde sa fac rost de melodii care pot sa le pun in videoclipurile mele care o sa le pun pe YOutube? (sunt vlogger) vreau niste melodii care sa nu fie cu drapt de autor, niste...? (mai mult)
Sall, am auzit o piesa pe rock fm acum ceva timp, mai tin minte "my friend has got a girlfriend and he really hates that b..ch si my friend has got a boyfriends and she really hates that j.rk" cine stie...? (mai mult)
Unde as putea sa gasesc melodia de la finalul filmului NEGURA!(Dupa de ii impusca pe toti si iese si el si vede tancurile! E o melodie trista..ca si cum ar plange mai multe femei!) Dau...? (mai mult)
as dormi melodia de fundal de la Imnul CFR. NU cu voce doar instrumental :) Va rog frumos cine ma poate ajuta
Cum se numeşte melodia de la reclama din Fight Night? Aia de parcă e la înmormăntare. :) DAU FUNDA!
Daca adineaori am postat ca o noua viata a venit pe lume, tot atunci am aflat si o veste trista. O voce celebra, legendara, ne- a parasit, din pacate. Asa e viata, unul vine, altul pleaca... https://www.youtube.com/watch?v=FOaDgS1RKK0 ...? (mai mult)
Sal TPU caut si eu o melodie difuzata pe kiss fm pe care n-o gasesc boun sini down no me sau ceva de gen dau funda
Ce melodie va place cel mai mult...:)?
Salut, cum se numeste masina de la inceputul melodiei MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ?
de ce nu merge sa ascult unele melodii ale trupei Rammstein :de exemplu " du hust "? nu pot sa inteleg de ce... ieri puteam sa ma uit la videoclipul official...
Ce melodie îmi recondati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!