Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 9 Martie 2025 sunt:
Buna,studiez la orga dar vreau sa invat melodia tambal si bass, pe youtube nu gasesc nici un tutorial ma puteti ajuta?
in ce melodie sunt versurile : iti plac buzele mele dar iti plac si ochii ei, daca numar pana la 3. si nu mai stiu ce Am cautat dar nu am gasit-o. Funda+Vot (e o melodie noua)
Ce melodie este pe fundal la melodia "Coman -Te iubesc"?
Ai o melodie preferata?
Dati-mi si mie niste titluri de muzica electro. FUNDA!
Niste idei de playlist pentru masina? Ceva comercial, mai ales hip-hop, sau niste mixuri ceva low bpm? Nu vreau de relaxare... Si fara link-uri youtube, vreau doar titlurile!
:D Va rog ajutati- ma cu o melodie. E romaneasca, cantata de o voce feminina si una masculina si are ca versuri urmatoarele: "you are, you are, you're my wonderful... everyday, every night...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=SEbOFVvB_6Y Pareri? Se incadreaza asta in vreun gen cunoscut? In al 2- lea rand, ce parere aveti despre Blood Music, ca si casa de discuri? Va deranjeaza in vreun fel...? (mai mult)
Hello again TPU, ma puteti ajuta cu ceva melodii dubstep(de calitate) sa aiba drop-urile alea caracteristice gen:Skrillex, Zeds Dead...
Cum se numeste melodia de aici, funda!? : https://www.youtube.com/watch?v=7ZT92fRAe9k&feature=iv&src_vid=FkWISKfgqZ0&annotation_id=annotation_1250435673
Stie cineva cum se numeste piesa din reclama de la Selgros? Cea de paste in care apare si Dan Bittman.
Cum poti sa ai mai mult flow? Flow = venind din termenul de Rap, nu ma refer la altceva.
Care este cea mai buna marca de chitara clasica?
Nu gasesc o melodie! Este destul de vechie, de prin anii '90 cred. Stiu ca este cantata de o femeie, in italiana/spaniola. La refren suna a opera si intra foarte puternic cu niste legatouri. O stiam,...? (mai mult)
TPU! Am o problema cu o chitara acustica. Daca mi s- a rupt coarda a treia, as putea sa pun alta in locul ei? Daca da, conteaza ce marca e chitara si de la ce marca sunt corzile pe care vreau ...? (mai mult)
Buna TPU am fost aseara in club si am auzit o melodie super cu aleluia aleluia probabil de prin 2015 noua stiti care e? multumesc
Salut, aș vrea și eu niște melodii precrum:vegas girl. adică melodii cu, , gagicuțe, , ca sa spun asa, de sistractie dar subiectul sa fie gagiguțele, nu știu cum să va explic. și daca tot...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Andra Maruta?
Caut un prof de canto sa ma ajute online! Nu stiu pe facebook, cred! Ofer 30-40-50 lei la 2 ore! Banii sunt trimisi prin posta! Vreun profesor de canto/muzica?
Sall TPU, De 6 ani tot caut o melodie pe care am auzit- o de cateva ori la radio, si nu numai, si mereu cand o aud, nu pot sa retin denumirea. In melodia respectiva canta o fata si "feat." cu un ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta melodie?: https://www.youtube.com/watch?v=NpA-i4MT1qs
Care imi poate da un site cu partituri pentru vioara, ma refer sa fie un site cu mai multe melodii. FUNDA!
Buna deci am o pasiune pentru manele dar familia mea asculta rock si mi e rusine sa mi dezvalui pasiunea misterioasa ce fac?
era o muzica rap mai de mult pe care nu stiu cine o canta era ceva de genu agresiv turez motoru fin am baieti in oglinzi zalau ar fi plin toti vin sa ne vada totul sa petrece in strada o canta...? (mai mult)
ma puteti ajuta cu ceva sugestii de melodii gen:Knife Party-LRAD, Borgeous-Tsunami! Dau funda;)
Hey. Care e fan pe aici de Imagine Dragons? ^-^ Ce parere aveti de ei? Mai stiti si alte trupe asemanatoare, active, cu o probabilitate inalta de a ma atrage?
Cunoaste cineva muzica asemanatoare? https://www.youtube.com/watch?v=NiuHu-KqhH4
Buna vreau si eu sa stiu pe ce data are loc Eurovision?
Am ascultat o melodie, in trecere, si continea :,, oi fi tu vreun magic carp".Cel putin asa mi s-a parut. Era un fel de rap... sprijin:D
Cine stie melodia ce tot apare in reclame pe youtube?
Cum se numește melodia de la 9:03 https://m.youtube.com/watch?v=KD7H-QMva-k
Am nevoie de ajutor! Poate cineva sa- mi dea versurile de la melodia "Tineret de santier"? Am nevoie de ele pentru un proiect, iar daca stiti versurile, va rog sa ma ajutati. Bineinteles...? (mai mult)
Caut niste melodii dubstep...ascultam acum ce a fost la Ultra Music Festival 2015 si mi- au placut Skrillex, Hardwell, Alesso, David Guetta si in afara de asta mai ascult Zedd si Avicii, dar...? (mai mult)
Spune-ti-mi niste melodii noi frumoase.
Hei, TPU. As vrea sa imi iau o chitara electrica, si, fiind incepatoare(cant cam de prin toamna pe acustica), ma oprisem asupra unui Fender Squier Bullet Strat. Ma gandesc sa il iau la mana a doua,...? (mai mult)
Care este trupa sau cantaretul vostru favorit?
Careva care se ocupa cu muzica rap pe aici? Caut persoane pentru o colaborare. Sau daca stiti pe cineva! Lasati mesaj pentru mai multe detalii. Multumesc
Spuneti-mi si mie melodii care sa le pot asculta cand joc ceva pe pc(melodii gen rock).
Salut, caut de ceva timp melodia aceasta https://www.youtube.com/watch?t=40&v=jJqxfkgSUog, problema e alta, peste tot are acel bazait la bas, numai in trailer se aude super, daca puteti sa ma ajutati...? (mai mult)
Vreau și eu melodii triste ( ex : https://www.youtube.com/watch?v=FOjdXSrtUxA ), dar nu neapărat de dragoste. Dau fundă, mersi.
Ce alegeti dintre: a. Sepultura; b. Nirvana; c. AC\DC.
Caut un prof de canto sa ma ajute cu putine sfaturi! *_*... Cineva,. va rog?
Caut o melodie stiu doar refrenu zicea below bibibbilow the music
Ce vroia sa spuna Jay z mai exact despre 2pac aici? Profess you love the Hov', and I'll never let you down Get you bling like the Neptune sound Okay, hot Hov', too hot to hold Ladies love me long...? (mai mult)
Era o melodie gen manea in care repeta cv "wanna wanna le le le" si canta o fata si un baiat, erau si cateva versuri in eng cred. stie cineva?
Rareori apelez la TPU dar acum sunt chiar foarte disperat :]].Caut un cover după (empire state of mind de jay- z) făcut de o tipă din Moldova care a cântat singură (deoarece partenerul ei avusese ...? (mai mult)
imi puteti spune cum se numeste melodia din introducere s-au macar instrumentul la care este cantata https://youtu.be/3KF-5c0mqL0
Cum de numeste melodia aia care canta la radio in masina la Agentu din filmul poveste de cartier? (s ceva de genu: cum ze vinde omul frate pentru bani... )?
Sunt nou, aici! Am si eu o mica intrebare : Caut un profesor de canto online! Vreau sa ma ajute cu vocea mea! Am mult de lucrat la ea! Dar vreau online! Exista vreun profesor de canto printre...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
19flo79 întreabă:
Sara2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului