Am vazut recent filmul Super Fast Super Furious,(https://m.youtube.com/watch?v=cZsL0SSLY1c) stie cineva cum se numeste melodia reggaeton?
As vrea sa fac o melodie trap, stiti vreun program bun? sa aiba si niste beat-uri. Mersi
Melodii hip-hop romanesti...?
Stie careva muzica rock buna? Gen : Skillet-Monster, Skillet-Not Gonna Die sau Imagine Dragons- RadioActive, Imagine Dragons- Demons. Multumesc oricum!
Stie cineva un DJ bun in Bucuresti pentru majorat? O sa fie o petrecere privata si vreau un DJ bun care sa nu- mi bage muzica aiurea si sa mentina atmosfera. Din cate am cautat eu pe net am vazut ca cei...? (mai mult)
Care-i mai bun? Angerfist sau DJ Korsakoff? raspunsul corect ii dau funda :P
Tu la ce instrument neconventional ai canta?
Ce melodii asemanatoare cu "Skyrim - Standing Stone OST" stiti? sau genu asta de muzica, male bass ma refer?
Salut Am nevoie de ajutorul vostru. Trebuie să găsesc o piesă, dar știu doar câteva cuvinte din aceasta " my love to my love..pa pa pa ". Doar asta știu din piesă. Mersi anticipat. Fundă celui...? (mai mult)
erau niste melodii cu un negru parca rap care zicea pe un ton gen lil jon live *** came *** atat stiu cu un instrumental agresiv si niste melodii Rap smechere de motivatie
Am scris niste versuri, as vrea niste pareri. Multumesc anticipat. E atat de liniste totu pare pustiu Poate asta e motivu ce ma face sa scriu Cerul a devenit al dracu de cenusiu Singur...? (mai mult)
Hei,hei,hei! Am si eu nevoie de o lista de cantareti celebri care fumeaza.
Era o melodie cu 3 baieti care mergeau cu masina, au ajuns undeva si se indragostesc de 3 babe. Oare cum se numea?
Imi spune-ti va rog cum se numeste melodia de la videoclipul acesta :)))) Mori de ras. https://www.facebook.com/video.php?v=1071212166225521
Cum se numeste melodia de la inceputul piesei si care mai este pe fundal din cand in cand? https://www.youtube.com/watch?v=xKuB9qZjQEs Dau Fundita :))!
Am auzit intr-o zi o melodie pe doolce mooz.ro. Dar nu stiu cum se numeste. Stiu ca aia doar fluiera, era ceva gen scotieni. Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti cum se numeste.
Vreau si eu melodii ca thinking out loud sau black space! Ce imi recomandati?
caut si eu o melodie de foarte mult timp dar nu stiu cum se cheama, aici link-ul cu o mostra din melodie: http://www.zedge.net/ringtone/742833/, ajutati-ma va rog!
Imi puteti spune si mie de ce Darude- Sandstorm este un fel virus? Cand intrebi ce melodie e la secunda 23 de exemplu, replica este Darude- Sandstorm, de ce? A fost cumva cu vizionari foarte putine si...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie descrieri pentru poze(si din melodii)FUNDA! :x
Am 15 ani si as vrea sa ma angajez intr.o cafeanea sau pub ca solist ..idei de locuri sau sfaturi? am nevoiee de ajutorr
Hei! Vreau sa ne facem o trupa de rap si nu stiu ce nume sa ne alegem! Ne puteți spune niste variante? Ps pe noi ne cheamă Ana si Mirabela (puteți folosi inițialele). Mulțumesc!
Salut Am nevoie de ajorul vostru. Trebuie să găsesc o piesă, dar știu doar câteva cuvinte din aceasta " my love to my love..pa pa pa ". Doar asta știu din piesă. Mersi anticipat. Fundă celui ...? (mai mult)
Cine imi poate face si mie un negativ la o melodie? ( La Mirabela Dauer E bine bine, e foarte bine ) Dau funda! Este urgent, va rog mult! :*
Am tot auzit prin club o piesa in spaniola asa mai latino si zice ceva cu "un pasito.". Ma poate ajuta cineva?
cine imi poate spune cum se cheama piesa de la inceput a melodiei Alexa feat. Alessia - allez https://www.youtube.com/watch?v=6fuJKLGBlFg de la 0:00 pana la 0:58. Am mai auzit inceputul ...? (mai mult)
Melodii rap smechere?
imi puteti recomanda un playlist pentru majorat?
Imi spuneti si mie va rog frumos melodia cantata de Estera si Rebeca la Romanii Au Talent? Mi-ar place mai mult un original cantat chiar de ele.e super.
Hey people! Recomnadati- mi niste muzica buna. Uitati- va aici citeva din preferatele mele: Imany- You Will Never Know, Gorgon City- No More' ft. Liv, Bob Sinclar- Cinderella, ZHU- Faded, AWOLNATION...? (mai mult)
Am auzit o melodia astazi si avea versurile asa :, , are fata de artista ce bena i nebuna si cand o vezi mereu in priza ce buna i nebuna, are bas are si..., , stie cineva cum se cheama? dau funda ...? (mai mult)
Am scris niste versuri, as vrea niste pareri. Multumesc anticipat. E atat de liniste totu pare pustiu Poate asta e motivu ce ma face sa scriu Cerul a devenit al dracu de cenusiu Singur in casa,...? (mai mult)
Buna va rog frumos, daca puteti sa imi dati detalii despre incalzirea vocii la canterele de opera, ma refer la soprane. Multumesc frumos tuturor. O zi buna.
Okay.Am inceput sa urmaresc pagina Versuri hip- hop pe FB.MA atrag foarte mult versurile, in cele mai multe ma regasesc.vreau si eu niste rapperi romani, chiar si rapperi in varianta feminina, care sa...? (mai mult)
Imi puteti lasa link-uri cu ceva chitare lp la pret de 0-16 mil?
Melodii HIP-HOP ROMANESTI ...gen piesele care le canta Vescan, dar nu de-ale lui... fundaa :3
Cum se numeste melodia aia de pe fundalul reclamei de pe Diva? "Watch me i'm a fire" asta am retinut eu. Please, help me! Dau fundaa
Cand va veni martina in Romania?
Sall all, Am ascultat de curand o melodie la radio insa nu am reusit sa o gasesc zice prin ea "must me up", si repeta de cateva ori se aude foarte bine si este cantata de doar de o singura voce(barbat).Are...? (mai mult)
Imi puteti spunde o parere despre chitara Epiphone Les Paul Studio WR? Daca nu este buna as vrea sa stiu cam ce chitara ar fi buna pe la pretul de 16 mil? Tin sa precizez ca imi place foarte mult aceste...? (mai mult)
O chitara acustica de calitate? Voiam sa imi iau chitara electrica,dar imi plac mai mult melodiile de pe acustica. Dupa poate iau electrica, dar acum vreau ceva acustic si calitate.Sa zicem 600 ron
Care sunt culorile preferate ale baietilor din Trupa One Direction? Pizz...
Știe cineva cum se numesc melodiile din astea? Vă rog eu mult nu uitați să opriți playerul muzical și să dați sonor la video http://illusiondust.tumblr.com/post/113359483825/wasithot- oh- god-...? (mai mult)
E o reclama pe Diva, prezinta episoade noi din luna aprilie legate de toate serialele, melodia de fundal e cam asa : "watch me i'm a fire", la refren sau cel putin asa o inteleg eu. Stie cineva despre...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de ajutorul vostru. Cand eram mic am auzit si vazut videoclipul la o melodie pe Kiss TV cu un pui mic de gaina care isi vede mama cum e taiata de macelar si se intoarce peste cativa...? (mai mult)
Salut, acum 3 ani 4 am facut cu un prieten " niste " versuri de rap. Bun, am spus ca iau eu foaia la mine si o sa incerc sa le " activez" ...am uitat complet de foaie, rap la fel si el. Ieri am gasit...? (mai mult)
Tin minte ca era o melodie cand eram eu mai mica. Stiu sigur ca era in spaniola si era cantata de o fetita. Spunea ceva gen : "Papapobipo bariripo" sau cam asa ceva :)) :)) Nu cred ca era ceva logic,...? (mai mult)
Heyyy! Vreau si eu niste melodii noi (nu manele)
Scuzati categoria dar e mai accesata si chiar as vrea sa vad macar 3 raspunsuri, pace! La mine in clasa tot se vorbea de unu numit dani printu banatului, asa ca am cautat sa vad ce e asa de interesant,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?