Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 10 Martie 2025 sunt:
Cum se numeste melodia originala a celei cu care intampini invitatii la nunta? cea din video... Banuiesc ca exista, si fiecare formatie o modifica cum vor ei... https://www.youtube.com/watch?v=cT_Q08xeZMU ...? (mai mult)
Am auzit o melodie gen TRAP si nu o pot gasi. Seamana un pic cu Help Me Lose My Mind de la Disclosure la Bass.
Caut o melodie care are un bas misto si are ceva niste versuri ceva gen " Babu bai, babu-babu-babau bai " :> Daca stiti lasati-mi raspuns! Multumesc!
Vreau sa ascult muzica electronică, ceva în genul dvbbs & Borgeous - TSUNAMI". Care i-mi spune cele mai multe dau funda:-)
Ce chitara e mai buna o chitara electrica fender squer destul de ieftina sa u o chitara electroacustica destul de scumpa aceias firma
am nevoie de niste idei pentru un proiect la muzica despre rock-ul clasic, ma puteti ajuta va rog? :)
Buna ziua am ascultat o melodie cantata de un farncez de culoare, numele melodiei e format din doua cuvinte unul fiind "bella" ma poate ajuta cineva, dau funda
Am tot auzit o melodie in cluburi, dar nu stiu cum se numeste; era ceva de genul "give me more, give me some more" sau "give me more, get down on the floor". Stie cineva? O caut de cateva...? (mai mult)
scuzati categoria...cine de pe acest site "danseaza" street dance? imi dati va rog o idee de coregrafie?
Salut,am nevoie de o melodie de fundal pentru un video in care fac o salata de fructe, sa nu fie prea lenta.Va multumesc!
Buna TPU ..era o melodie mai veche, nu mai stiu cine o canta, dar vocea semana cu a Innei incepea ceva gen :One one one one one(ecou) Two two two rtwo two(ecou)...etc nu mai stiu=]]]]
Cum se numeste piesa https://www.facebook.com/video.php?v=952672618090078?
Pentru ca sunt pasionat de muzica as dori sa imi fac o trupa asa mai de "incepatori" nu trebuie sa fie nimeni avansat...Eu voi fi vocalistul trupei.De preferat in Bucuresti. Daca mai doreste cineva...? (mai mult)
Imi puteti da un site despre muzica din evul mediu, mai precis reprezentantii ei, unde a aparut etc. Multumesc mult!
In filmul 50 de umbre ale lui Grey e melodia Crazy in love. Am cautat-o dar nu o gasesc pe cea originala cu beyonce...ador melodia astaaaa! Ma puteti ajuta?
Caut numele unei muzici de vreo 4- 5 ani. Din cate imi mai amintesc muzica incepe cu tam tam taaaammm. tam tam.tam taaaaam si dupa o voce de barbat. Ma scuzati daca nu am fost asa clar.Dau...? (mai mult)
Salut vreau sa achizitionez o perede de casti " Serioux h1400v" mentionez ca sunt de la campionatu mondial din 2014. ele au un pret foarte mic, si vreau sa imi spuneti o parere despre calitatea sunetului....? (mai mult)
Hey. Imi puteti recomanda niste albume rap? (Fara albume de-ale lui Eminem, Drake sau J. Cole pentru ca le-am ascultat pe toate.)
:3 Vreau si eu niste vloggeri buni,niste trupe de dans, sau dansatori si tipi/tipe care fac cover-uri frumoase :3 Dau funda :3
Buna compun versuri de la o varsta frageda. Iar acum mam hotarat sa vand o parte din ele as vrea sa stiu un site sau o persoana interesata. Am texte care deja au fost cantate cantareti romani si...? (mai mult)
cand a fost NBA All Star Game, pe Dolce Sport se difuza o reclama, cu NBA si pe fundal era o melodie tare, americana, era doar instrumentala. Va rog frumos cine gaseste vieoclipul- Funda,...? (mai mult)
Ajutor am nevoie de versurile cantecului,, Mergi la cer",
A aparut de vreo jumatate de an o melodie romaneasca si nu stiu cum se numeste sau cine o canta.E o formatie de baieti, solistul e un baiat foarte tanar imbracat in costum si cu papion si par sa cante...? (mai mult)
am si eu nevoie cat se poate de urgent negativul de la Ani de liceu - stela enache. Am gasit unul, dar nu este bun, il vreau pe cel original. Va rog, ajutati.ma :o3
cum se numeste melodia aia arabeasca, nu stiu daca e noua sau nu, dar imi place mult si am uitat-o, videoclipul este cu oameni, care au tot felul de pancarde, scrise ceva pe ele...
Imi ziceti si mie niste melodii Trance tari?
stie cineva melodia? https://www.facebook.com/video.php?v=810753622343260 stiu ca melodia o canta tyga si negativu e de la mr.carmack dar vreau remixu
Va rog ajutati- ma cu o melodie. Nu prea stiu versurile decat: "a le le lelei give me to the rhythm of lei". E cantata de o voce feminina si am auzit- o la "Un show pacatos", pe 17 martie 2015. E ceva...? (mai mult)
Dacă ați face un top 10 de melodii noi, care ar fi?
Http://video.rol.ro/ei-sunt-cei-mai-fericiti-oameni-de-pe-planeta-81060.htm cum se cheama melodia mersi
Cine a vazut district 13 ultimatum,cu se numeste piesa de la inceput? dupa ce arata ce s-a intamplat in prima parte arata ce se petrece in oras si e piesa aia, Dau funda la cel care raspunde corect
Am nevoie de muzica lituaniana, ce interpreti stiti voi, pentru ca eu gasesc doar muzica de-a lor folk si nu-i prea faina. Funda, desigur.
as vrea să-mi cumpăr o chitara acustica, înainte de toate vreau să-mi dați toate sfaturile posibile despre site și prețul maxim la care ar trebui sa ajung, e urgent!
Hei. vreau si eu o lista cu melodii de anul acesta preferabil in spaniola, dar si in altele. dau fundita celor mai bune melodii.
Ce gen de muzica este melodia gee- electoswing revival?
Https://www.youtube.com/watch?v=LFF_Qg4ZWyU Place cuiva? :)) Sau sunt singura... :)))
Ce ziceti are rost sa imi cumpar asta vreau pareri http://www.electronic-star.ro/Auna-SoundStorm-Gratis-Blaster-NFC-Bluetooth-USB-AUX-MP3-Karaoke-LED-efect-1000W-max-_i193888.htm Ofer funda
imi puteti spune un post de radio rock unde sa pot regasii urmatoarele trupe : Disturben, Three Days Grace, ShineDown, Rise Against, System of a down ( in general melodii recente ( 1999...? (mai mult)
Piese gen "Last of the Wilds" de la Nightwish (fara voce) orice asemanator:) cine imi spune?
Stie cineva melodii gen : Faydee - Move on, ma refer la partea de inceput cu vocea aia subtire. Nu vreau ca toata melodia sa fie asa cu voce din aia subtire. Doar refrenul sau o parte. Cum e si...? (mai mult)
Hei :) Cine imi poate da un playlist pentru majorat? Cel mai bun raspuns primeste funda
Cum pot sa cer sa bage o melodie la un post de radio? Unde trebuie sa cer? vot la toti si funda
cum se numeste muizca asta dau fundda https://www.youtube.com/watch?v=or0tBUIzPe8? ha?!
Era o melodie electronica cu tenta care apasa pe ah,in stil soapte. Era pe kiss fm sau nu mai stiu pe ce, am auzit.o in masina si nu stiu cum se numeste.
Cine imi spune si mie ce melodie este la secunda 25? https://www.youtube.com/watch?v=tssV-IrhayE
Vreau sa formez un grup muzical cu cineva din Bucuresti, de preferat fata pentru concursuri gen X factor anul viitor, yotobe si tinte mai mari, poate facem o trupa eventual, sunt chitarist si vocalist,...? (mai mult)
FUNDITA celui mai complex raspuns! Bună! Pentru cunoscătorii de istoria muzicii, ce miniaturi instrumentale știți? Adică vreau melodie și compozitor, măcar 2 variante! Și încă ceva, vreau...? (mai mult)
Numele melodiei de la intro? https://www.youtube.com/watch?v=R8mOcmzIrPE
Buna TPU cum se numeste piesa de la minutul 2:36 funda https://www.youtube.com/watch?v=0OyS_nkcQV8 Stiu ca e Florin Salam dar nu stiu cum se numeste fara motor cu reactor nu este aia!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!