Salut! Am 2 amplificatoare un behringer nx 3000 si un crown xls 2002, daca vreau sa imi iau mixer Behringer XENYX 1002FX deoarece semnalul din placa de sunet este mai slab ce cabluri ar trebui sa iau...? (mai mult)
Caut o melodie din anii '90, este cântată de un barbat tânăr, tot videoclipul este filmat alb\negru, in videoclip este un tanar dezbracat musculos care imbratiseaza o fata, iar majoritatea videoclipului...? (mai mult)
Am o dilema de cateva zile, tot caut o melodie la care nu imi amintesc decat ce se intampla in clip. Era o fata care isi trimitea mesaje cu iubitul ei pe laptop si dupa apareau secvente in care se plimbau...? (mai mult)
Hey. Îmi poate spune cineva dacă știe de unde provine și cum se numește cântarea(sau fanfara ce o fi) de la minutul 40:44 - 40:53 din https://youtu.be/GZooJD9EQAA? Mulțumesc ♡
Să va aud și pe voi, în seara asta e mare petrecere, distracție?
Știe cineva de ce nu îmi găsește Instagram-ul piesele când vreau să-mi pun la poveste?(îmi da doar playlist-ul lor )
E careva pasionat și talentat la muzica? Poate sa-mi facă și mie un colaj de muzica de petrecere, foare întâlnite la nunți, botezuri, in ordine, adică pe sârbă, hora…? Mulțumesc!
Mai ascultă cineva Puya în prezent? Mie personal, îmi plac meldiile VIP și Fresh. Voi? Mai ascultați Puya?
In serialul românesc " Profu’ " in sezonul 2 episodul 10, de la minutul 44:10 pana la finalul episodului rulează o piesa. Stie cineva numele piesei? (Nu o gasesc cu niciuna dintre aplicațiile folosite...? (mai mult)
Știe cineva cine cântă acest refren :ani au trecut dar eu nu te-am uitat rana mea din suflet nu s-a vindecat lacrimi-le mi curg nu se mai opresc pentru ca re iubesc.La radio nu arăta cine cântâ.
Salut! Prima melodie, pentru dansul părinților cu puișorul pentru botez, ce recomandati? Vreau doar in limba romana! Totuși suntem romani, nu străini :)
Buna seara, imi poate spune si mie careva cum se numeste piesa din videoul acesta, mai exact un link catre remix: https://www.youtube.com/watch?v=PpBj2A8KDBQ&list=PLFe7t79jqKZodUmJoz-...? (mai mult)
Ce chitara electrica imi recomandati, sunt incepator
Buna tuturor! Am și eu o întrebare! Este o melodie arabeasca pe tik tok. Instrumentala Tot ce tin eu mine e ca zice un cântăreț ialah...și apoi începe Instrumentala
Cum se numește melodia de la începutul videoclipului? https://youtu.be/PrFTb3-518I
Buna TPU, cum se numeste piesa cantata de regretatul artist Petrica Mitu Stoian si Constantin Enceanu ceva de tuica de prune in versuri la final zice asa : Stai sa- ti pun ceapa la nas nu vreau ceapa ...? (mai mult)
Buna seara! Caut o melodie de o ora. Nu tin minte versuri sau cine o cânta. Cred ca este un rapper dar nu știu exact. Știu doar ca la începutul piesei se aude o voce de la radio care spune despre tipu...? (mai mult)
Stie cineva melodia la care refenil e naino naino, e in italiana melodia?
Salut! Care este muzica din fundal al lui str3su, ma macina asta de cateva zile, dau bifa pup baieti
Stiti vreo melodie de genul rap in care se canta si in engleza si in romana, al carei titlu este format din 2 cuvinte, primul cuvant incepe cu "r", iar al doilea cuvant se termina cu "p"?
Bună TPU! Încerc din greu sa găsesc o melodie cu o foarte mare valoare sentimentala pentru mine... Nu știu cine o canta sau cum se numește dar știu versurile "Gabri Gabriela, numai tu esti fata ...? (mai mult)
Buna TPU, caut o melodie care o baga acum vreo 4- 5 ani pe kissfm și era cu o fata blonda și un tip care păreau că erau costumați in ceva eroi și călătoreau prin oraș dar nu știu cum începea...? (mai mult)
Ce muzica mai ascultati in ultima vreme?
Ce parere aveti despre Brian May? Pentru cei ce nu- l stiu de acestia, a fost chitaristul din Queen. https://www.youtube.com/watch?v=T3qqRZhWzDI Pentru mine e egal cu Mercury cand vine vorba de talent....? (mai mult)
De ce muzica japoneza e deseori asa plina de viata?
Salut tuturor! Trec direct la subiect. Am un telefon Samsung, note 10 si am cumparat diferte perechi de casti cu mufa usb C dar telefonul nu le accepta. Doar cele AKG. Cele din cutie se aud ciudat, nu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre melodiile din perioada 2000-2013?
Salut, De unde iau cei ce fac diferite clipuri scurte, acele soundtrackuri?
Salut prietenii! caut o melodie de ceva timp si nu o găsesc. gen este tek și știu doar că la drop tot publicul strigă heeeieee heeeieee heeeieee ???????????????? deci mai stupidă nu poate să fie...? (mai mult)
Pe vremuri muzica transmitea ceva, azi rahat in urechi, voi ce preferați? Pe cararea vietii mele, Nu mai mergem amandoi, N- ai vrut sa culegi cu mine, Liliacul cu 5 flori, N- ai vrut sa culegi...? (mai mult)
Voi stiti ca a murit rapperul Teasta? cu muzica de genul asta am crescut in adolescenta si am cochetat cu muzica asta si cu viata asta Fiind un membru activ al fostei comunitati myband.ro am cunoscut ...? (mai mult)
Imi trebuie pană pentru chitara clasică?
Cu ce melodie seamănă aceasta melodie? https://youtu.be/3BV4QVKSD9c
Salut, as vrea sa pun primele remix- uri pe net cu melodiile cantate de altii(astea ce ati auzit pe la radio), ca sa fiu sigur ca nu voi fi judecat, la cine trebuie sa cer aprobare de la artisti sau...? (mai mult)
Ce keyboard de buget este bun pentru incepatori? Si de unde l- as putea cumpara? De exemplu, eu as vrea un Yamaha PSR F51. Este bun? Daca da, de unde ar fi sigur sa il iau? Daca nu, ce mi- ati putea...? (mai mult)
TPU caut si eu o melodie nu pare mai veche de anul 2016 cred. E cantata de o fata si incepe cu o imagine asa in negru si niste bile, asa e, ceva gen Clean Bandits, e in engleză melodia, aveti vreo...? (mai mult)
Vouă ce vers dintr-o melodie vi se potrivește? Mie acestea: "Caut în continuu o ieșire din banal Nu posed la imaginație porți" din melodia "Vicii" de Cheloo feat Bitză.
Salut TPU! Vreau sa caut o melodie din copilarie...era undeva prin 2009- 2010 și din câte țin minte era hit în tara la noi Nu țin minte versurile ca aveam 5- 6 ani atunci :/ Dar videoclipul de ...? (mai mult)
Salut TPU, am un sistem de boxe Logitech z506, iar placa de curent din subwoofer nu mai functionează, ma gandeam daca pot face ceva cu satelitii avand în vedere ca ei merg si daca da, ce? Vă...? (mai mult)
Buna! Aveam acum ceva timp o melodie pe care o ascultam foarte mult si nu imi amintesc cum se numeste/versuri. Poate cu putin noroc stie cineva: stiu ca avea un titlu din mai multe cuvinte, primul era...? (mai mult)
Ce sa fac, mama mi- a adus o chitară, mai trebuie sa ii pun corzi ca are 4 dar m- am gândit, oare ma pot duce la romanii au talent la anul daca învăț? Va rog sa nu imi ziceți nu poti ca nu o sa...? (mai mult)
Ceau! Sunt ascultator de muzica latino clasica, rock si genuri precum country, heavy metal etc…M- ar interesa sa imi cumpar o chitara.Nu am cantat niciodata la acest instrument.Totusi as dori sa ma ...? (mai mult)
Bună, mai crede cineva ca vocea din reclama " like a Bosch" e a lui Spike? Sau numai mie mi se pare?
Salut TPU, curând o sa-mi achizitionez o clapă Korg Pa1x pro si are o mică pată portocalie pe ecran, voi ce ziceti? Sa o iau cu pata aceea?
Salutare, am mai facut cd- uri cu muzica si pentru a face asta foloseam nero, insa acum cand dau pe add si trag o melodie imi da o eroare ce zice ceva de one or more files could not be addes to a compilation...? (mai mult)
Salut! Caut o melodie veche, care se asculta mult inainte, dar nu mai stiu nici versurile bine, stiu doar ca se canta din saxofon pe refren si la sfarsitul videoclipului se aseaza un tip pe un scaun...? (mai mult)
Ce părere aveți de artiștii muzicali din ziua de azi?
Am nevoie de versuri pentru o piesa trap despre paine
Am cumparat o vioara noua si nu sta acordata. Se slabesc cuiele foarte repede, in 2 minute dupa ce incerc sa le intind. Nu pot sa o acordez din cauza asta, in plus rup si corzile cum tot incerc sa le...? (mai mult)
Îmi place trapu și vreau sa cânt trap dar nu am voce deloc, ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!