Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 12 Martie 2025 sunt:
Heeei, puteti sa imi dati si mie va rog frumos site-uri cu sali de dans STREET? multumesc anticipat
am nevoie de niste melodii pe care pot sa fac sex, dar sa nu fie lente si plictisitoare.
Am nevoie neaparat cat mai urgent de versurile de la rita ora, I will never let you down dar versurile cum se pronunta! De exemplu: never-nevar
Cum se numeste prima melodie de aici (cea foarte ritmata pe care danseaza baiatul)? https://www.youtube.com/watch?v=ivxYp4nZ3aY Multumesc-funda!
Stie careva melodii Hardstyle faine?
Este in zalau ceva curs pentru dansuri pe manele?
Hei! Am auzit o melodie la tv era cred, era asa mai de club, imi amintesc ca la un moment dar era o parte gen "tacata, tacata, tacata, ta ' si mi se parea ca era vocea lui Pitbull. Sau semana. Stie...? (mai mult)
Era o melodie care mi-a placut foarte mult dar nu o gasesc. Refrenu era ceva cu Eyo eyo eyo eyo.
Salut, in timp ce cantam la orga mi s-a rupt o clapa, stie cineva daca se poate lipi cu ceva si sa tina? dau funda pentru cine imi zice lipiciul magic :D
Îmi spuneți va rog care este diferența dintre rapsodia romana numărul 1 și rapsodia romana numărul 2 de George Enescu
Caut ceva albume sau doar melodii gen :Imagine dragons, M83, Alt-j, Lana Del Rey, The XX...etc.
Mai apreciaza lumea muzica frumoasa? https://www.youtube.com/watch?v=qSxxQcVd2MU Nu doar sunete pe calculator dar muzica care te face sa o traiesti?
Am auzit zilele astea in mall vitan presupun ca la radio o melodie cu un barbat care canta si la un momentdat incepeau niste trompete nici nu stiu cum sa spun...este noua melodia cred o caut de 3 4 zile...? (mai mult)
.am auzit de curand am auzit o melodie nu stiu daca e cantata la radio...are instrumentala de trompeta, saxofon ceva in gen ..si canta o fata care repeta aceleasi/acelasi cuvinte/cuvant ..este ceva...? (mai mult)
vreau sa incep sa fac muzica dar am nevoie de un nume, eu ma numesc vitalik dar nu cred ca numele meu de interpret tot ar trebui sa fie asa, puteti sa'mi dati ceva idei,, dau funda :)
Cine imi poate scrie si mie aici partea de rap a Andrei? Funditaa
Dau funda celui care ma ajuta sa gasesc si eu o melodie.Nu stiu prea multe despre melodie, doar ca e o melodie de dragoste, cantat de o solista de la noi si care are si versuri in limba spaniola.Multumesc...? (mai mult)
Sal TPU! Am nevoie de o melodie pentru un joc. Melodia sa fie ceva in gen ( imperia) ( jocul e de strategie ) URGENT! .::FUNDA::.
Exista un program ca un fel de studio de muzica portabil, sa iti poti modifica vocea cand canti asa cum se face la studio?
Salutare TPU am auzit zilele astea la club o melodie rap sau house nu mai stiu ca eram in stare de ebrietate, dar canta o fata cu un baiat si c- walk se poate face pe ea ceva de My hand's nu mai stiu ...? (mai mult)
Are cineva idei de prezentari in stil artistic?! Cine are?! Dau FUNDA!... :)
Imi puteti spune melodii rock(daca se poate, nu neaparat, e ok si pop), cat mai noi despre relatii interzise sau oameni care nu sunt impreuna din cauza parerilor celorlalti, ascunderea sentimentelor...? (mai mult)
Am nevoie de um cintec vesel, cu haz, cu optimism sau despre Pepelea. Puteti sa ma ajutati? Cit mai repede va rog.
Doresc si eu o poza la secunda 00:59-1:00 din melodia MarkOne1 ft. Cheloo- Prima data si daca se poate sa o urcati pe imgur, va rog.
De ce asculta oamenii muzica? Adica pana acum nu am intalnit niciun om care sa nu asculte muzica, mai mult sau mai putin. De ce sunt oamenii atrasi de muzica?
cum se numeste muzica funda https://www.youtube.com/watch?v=hXfd4RoBEiM
cum se numeste piesa asta dau funda https://www.youtube.com/watch?v=9MuA8RF9dOQ
Recent am ascultat la utv o piesa de dimineata si nu o pot gasi deci e ceva de genu pop sau urban vidioclipu filmat inrtro padure melodia se asemeana ceva cu prayer c deci tin minte doar citeva ...? (mai mult)
imi pare rau daca am gresit categoria! Normal nu pun asa intrebari, dar am tare nevoie de ajutor! Va rog sa imi spuneti cat mai rapid posibil niste "music video" care sa fie narrative si...? (mai mult)
Salut tpu..Stie cineva cum se numeste melodia lui Anna Lesko cantata in limba rusa cu continutul "iali libliu tibia"? FUNDA +VOT
Cateva cantece la chitara, puteti sa-mi dati si mie? Cat mai rapid daca se poate
Care e melodia de inceput de la cs nVIDIA e6?
Imi da careva un link cu varianta originala a acestei melodii: http://m.trilulilu.ro/petrica-miulescu-irimica-cu-andreea-voica-s-auge-b-1?
stiti când este concert cu parazitii in Suceava?
am o intrebare subwoofer sau tun de bass?
Niste melodii cat mai ciudate imi dati si mie?
Funda! Numele melodiei de la minutul (1:12 - 1:20) si respectiv a celei de la min (1:25- 1:28)? MULTUMESC! https://www.youtube.com/watch?v=LxoI19rxp18 (a 2a piesa ceruta NU! este cea de la Skrillex- ...? (mai mult)
:-) O prietenă are nevoie de un negativ până mâine după-masă. Mă puteţi ajuta? Negativul se numeşte : Ruben Filoti - Mama 2014. Mulţumesc! :-)
Cum se numeste melodia din Cartela Vodafone viata cum vreau eu va rog spuneti-mi dau funda?
Spuneti-mi va rog melodii de la tropaita
Melodiea CHP Girl este cantata de...
Blat. iar nu castigam eurovisionul. au castigat pentru ca se cheama voltaj, nu?
Voltaj au câștigat Eurovison România si o sa reprezinte România la Eurovision 2015! Ce părere aveți?
Ziceti-mi niste melodii hip hop/rap, dau funda;)
Caut o melodie stiu doar video era legat de poker...unu avea QQ in mana si intra careu dar pleaca de la masa sa mearga cu una. are idee cineva ce melodie e?
Stie cineva melodii triste?
Stiti melodia aia pusca si cureaua lata.si daca stiti parodia aceea facuta dupa ea adica: pusca si cureua lata necenzurat, poate ca o stiti. M- am tot intrebat cine o canta. Imi puteti spune?...? (mai mult)
Stiti vreo facultate de muzica in Spania? Funda!;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!