Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 12 Martie 2025 sunt:
Cum se numeste prima melodie? : https://www.youtube.com/watch?v=dmWwV3Pxwgo Funda :D
Cum vi se pare remix- ul asta? l- am facut recent dar nu stiu cum as putea sa il promovez sa prinda la vizualizari pe Facebook nu prea merge, dau FUNDA! raspunsului care ma ajuta cel mai mult....? (mai mult)
Dupa atatea dezbateri pe tema orei de Religie haideti sa ne mai descretim putin fruntile si sa admiram pret de cateva minute un baiat minunat din America cu o voce formidabila. Tot ceea ce auziti este ...? (mai mult)
Salut. Știe cineva vreo programă de redactat muzică? Am început de vreo 3 zile să cînt, am la telefon o programă Yokee, dar aș avea nevoie de o programă la PC, ca să redactezi cîntecul pe care...? (mai mult)
Salut, cum sa invat sa citesc o partitura, note, fara un profesor?
Salut, am facut un video de 3:25, este o prezentare la un metin2, si vreau sa imi dati niste sugestii de melodii incadrate in 3:25, multumesc anticipat:D
Cum se numeste melodia de pe fundal http://www.intelepciune.ro/? Vaaaa rooog. Dau funda + VOT!
Era o melodie care o auzisem la o parodie şi suna aşa: Pe oare ce stradă din ţară Găseşti fetiţe din [nu am mai înţeles :)) ] Cu 50.000 de lei Faci o partidă de s; ex :)) Nu te mai uita...? (mai mult)
Salut, am un radio AudioSonic TK-355 PLL, faza este ca el consuma bateriile foarte repede, de ce? Stiu ca are niste butoane pe el si are si ceas... sa fie ele de vina, multumesc anticipat!
Cine stie melodii italiene faine : gen : IVAN GRANATINO FT. FRANCO RICCIARDI " A' STORIA E MARIA " Funda!
cum se numeste muizca asta dau funda https://www.youtube.com/watch?v=or0tBUIzPe8
Hello. Caut o melodie dubstep care incepe cu un barbat cu o voce de genul bariton si o femeie cantand pentru cateva secunde. Stiu ca suna funny descrierea asta, dar cum nu are prea multe versuri, nu ...? (mai mult)
Exista negativul melodiei CiuF- Te iubesc? Daca da, va rog din suflet sa mi, l dati si mie :(
Sall va rog imi puteti spune cum se numeste melodia din reclama aia cu jocuri de la GINX TV Dau Funda!
Sunt un mare fan al lui Justin Bieber si sunt curios de ce nu mai scoate melodii noi de mai bine de un an. Stie cineva? (vreau ceva concret, nu sa va dati cu parerea) Dau funda :*
Ce este un battle off da dome?
Ce melodii conțin si versul " i just wanna be" și care a fost difuzată și la radio?
Stie cineva cum se numeste melodia care incepe la 1:05 din acest reportaj? https://www.youtube.com/watch?v=1yXgtKZuVcA Dau funda! :*
Salut lumee! Ce melodii gen ca asta : https://www.youtube.com/watch?v=jep6F_fmHeE&feature=youtu.be stiti? sa fie ca asta, cu putina voce! FUNDA!
am auzit azi o muzica la radio canta voce de fata ca corina ceva de genu canta as as moven as ghele ghele tupanas dau funda prim raspuns
Te rog sa ma ajuti, spune- mi te rog cum se numeste melodia aceea din Las Fierbinti cantata de Vasile, melodia e in turca! Multumesc anticipat, aici e melodia dar nu o pot identifica...? (mai mult)
Cei de la Vibe Fm si-au schimbat genu muzical?
Hei TPU,stiti, pune Codrin Bradea la sfarsitu streamului o.melode stie cineva care este?
va rog frumos sa imi spuneti si mie cum se pronunta versurile de la Adele- Rolling in the Deep, dau funda si vot. Multumesc
Acum ceva timp (prin 2007 daca nu ma insel) ma jucam un Counter Strike care avea pe fundal o melodie cantata de o tipa, era in genul vechilor melodii cantate de Cascada precum Miracle. Stiti...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=AKC2LnFjbjA Ce ritm si ce versuri interesante. Ce parere aveti ca melodie?
Am auzit ca anul acesta Eminem si Rihanna vor veni in Romania! Stie cineva data exacta? Ofer funda celui mai bun raspuns! :D;)
Ce părere aveți despre cântăreții români? Mie mi se pare că unii s- au înmulțit ca ciupercile după o mare ploaie de vară. Și la fel cum unele tipuri de ciuperci nu sunt bune, la fel e și...? (mai mult)
Îmi puteți da câteva melodii dragute
Buna :). Va rog sa ma ajutati cu ceva. Imi puteti da niste link-uri cu ritmuri de orga de inregistrat? Funds;).
Salu TPU.Am urgent nevoie de ajutorul vostru.Fac un video cu poze, pentru pofesoarele din scoala cu ocazia la 8 martie si am nevoie si de o melodie.As dori una nu chiai lina si nici chiar prea moderna,...? (mai mult)
Daca ai da o petrecere pe ce muzica ai vrea sa se danseze? Lasati link-uri youtube pentru melodii.
"Sunt un proscris, venit din Paradis/am freza stricată de roșu inchis" ..am auzit la radio pro b aceasta piesa si nu stiu cum se numeste. ma puteti ajuta?
Salut, ași vrea și eu niște melodii mai triste, însă de câte ori caut găsesc doar triste de dragoste, nu vreau să fie de dragoste, dau funda celui ce îmi zice mai multe.
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia de la sfaristul clipului asta? https://www.youtube.com/watch?v=MM6idO_w1_M.
Hei :D era mai demult o piesa care e cam ca inceputul de la piesa "friends" de la aura dione. nu stiti cine o canta sau cum se numeste?+
am auzit azi dimineata in Kaufland doua cantece super faine, problema e ca nu le gasesc pe net. La primul, refrenul era " You better brace for the impact, give me all that you got..." si al...? (mai mult)
am si eu o intrebare cine mai stie trupe gen Bullet For My Valentine? ceva care seamana cu ei. multumesc frumos
Este o melodie pe care am vazut- o recent la Antena 1. O tot baga cand e publicitate, arata un promo cu emisiuni si filme care urmeaza... si canta melodia aia pe fundal. Vreau sa- mi spuneti va rog cum...? (mai mult)
a dat intr- o dimineata la Radio Zu, o melodie de care au zis ei ca ar fi noul imn al romaniei, era ceva frumos si a zis ca e din dubai sau nu stiu. oricum era super! Funda + vot care imi...? (mai mult)
Cum fac un site de radio online si numa eu sa pot schimba muzica?. sa am deck a si deck B. Ofer funda :)))
va rog mult sa ma ajutati, caut o melodie cu o tipa care are o voce mai pitigaiata, apare in cateva secunde intr- o reclama cu mai multe melodii pe zu sau kiss, nu sunt sigura canta in acele ...? (mai mult)
Imi putting spune ce inaltime si când este nascuta Betty Blue?
Era o melodie care era cam asa 'eee aee aee, e mare nebunie ee aee aee...' si nu mai stiu cum, nu stiu cum se numeste, ma poate ajuta cineva? :'(
am auzit azi o muzica la radio canta voce de fata ca corina ceva de genu canta as as moven as ghele ghele tupanas dau funda prim raspun
Stie cineva cum se numeste melodia din reclama asta plsss https://www.youtube.com/watch?v=SKPfoKLbMW0
Https://www.youtube.com/watch?v=dbyDVDOaiJg Salut! Stie cineva cum se numeste instrumentalul folosit in video?
Va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste melodia de pe fundal din secunda 54 pana in 1:04. Am mai auzit- o dar nu stiu unde sa o mai caut. Linkul e...? (mai mult)
Salut prieteni, am o mica- mare problema. Cei care stiti deja ceva tehnici..imi puteti spune va rog si mie ce sa fac, cum sa fac, ceva tehnici, ..orice...ca sa imi dau drumu la vocea de piept. Eu cant...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)