Dacă o cunoștință vrea sa facă un cover al unei melodii vechi ( au trecut deja 50) și sa îl posteze pe YouTube mai trebuie sa numească autorul melodiei? O va da jos YouTube în caz contrar?
Cine credeti ca are vocea cea mai buna : Lady Gaga Katy Perry Jennifer Lopez Shakira sau Miley Cyrus?
Care este cel mai bun artist dupa parerea voastra?
Salut TPU, Voi credeți ca trupa 5GANG se va reuni si daca da argumentati la fel faceți și dacă nu credeți
Ce melodii va plac de la: Lana Del Rey Ariana Grande si Miley Cyrus?
Salut TPU,imi puteti zice si mie cum se numesc muzicile acestea, am folosit Shazam si nu imi dadea.Dau funda
Caut job pe domeniul muzicii.
Salut, ajutor cu o melodie!? Vreau lasciv dragoste nu doar sex! Un nume al melodiei dacă se poate.
Buna, caut trupa, bass, baterist etc..nu trebuie sa fiti profesionisti/e doar sa va placa.
Ma poate ajuta va rog frumos cineva cu un link sau un file pentru piesa de la Guess Who - Decat sa minti varianta ce se aude la radio? Cu versul : cand ai plecat tu ai zis ca asta e sfarsitul, tot ce...? (mai mult)
Am o problema de memorie si nu îmi aduc aminte cum se numeste când canti o melodie la pian mai sus sau mai jos. Se numeste cumva ca o canti cu cateva game mai sus (jos)? Și încă ceva: cum fac ca sa...? (mai mult)
Era o melodie veche. Refrenul suna cam așa: "dupa tine mooooor, după tine mooooor". Nu era manea. Stiti despre ce vorbesc?
Ce melodii va plac de la: Madonna Lady Gaga si Katy Perry?
Am nevoie de ajutor! Ce cd player de la eMag îmi recomandați?
Salut tuturor! Eu mă numesc Bogdan, și fac muzică, iar când o să pot urca pe scenă, nu știu ce nume de scenă să-mi pun! Poate mă ajutați voi, vă rog! Vă aștept cu cât mai multe nume!
Salut am intrat la conservator si o prietena intrase pe locul 15 dar dupa 5 minute i au schimbat locul cu unul din mediul rural si va dati seama suparare etc. azi am aflat ca cineva s- a retras si voiam...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Pitbull Enrique Iglesias Bruno Mars si The Weeknd
Chiar dacă sunt băiat, o ador atât pe ea cât și muzică ei. Este vorba despre Lana Del Rey! Ce părere aveți despre ea și care este melodia voastră preferată?
Salut cum sa fac sa am o voce mai placuta?
Va salut, de ce toate femeile indiene artiste, canta cam la aceeasi frecventa? Si anume, cu o voce foarte subtire, efectiv cand ascult, orice melodie cu indiene, toate par ca au vocea la fel :))
Hei tineri și adolescenți/copii, ce părere aveți despre Abba? Știți formația? Va place muzica lor?
Buna pentru majorat stiti cantareti de manele si populara care canta frumos?
Vă salut, am configurat un sistem audio pe al meu BMW E90, la baza avea sistemul Philips iar eu am făcut retrofit aproape complet la Harman Kardon Prologic 7, exceptând stațiile și tweeterele ...? (mai mult)
Ce cantareti cantarete preferati din străinătate aveți?
Vreau sa fiu textier adica sa compun versuri pentru altii care le pun pe melodii. Cum ar trebui sa procedez când am versurile pregătite? Le trimit la o casă de producție gen Famous Production sau ...? (mai mult)
Salutare! Caut cu disperare melodia din videoclipul acesta de pe Youtube https://www.youtube.com/watch?v=ij0GhFlRwHI&t=0s. Melodia apare atat pe la minutul 4:38 cat si la finalul clipului minutul 9:16....? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Ariana Grande Rihanna și Beyonce?
Care e melodia voastră preferată de la Abba? Sau melodiile. Eu am mai multe preferate. Andante Andante, Fernando și My Love My Life
O cunoașteți pe cîntăreața suedeză Agnetha Fältskog? Ce părere aveți despre ea? La mine e cîntăreața mea preferată!
Hey, caut o melodie din care am reținut doar "don't waste my time, stop waisting my time, ding dong" sau ceva de genul, erau și versuri in spaniolă și cânta o femeie
Salutare la toti. Caut o piesa in limba română de prin anii 2000- 2010 cintata de 2 baieti (barbati in jur de 30 ani) Tin minte doar videoclipul de pe Youtube. Este un videoclip in alb- negru. Ceva filmat...? (mai mult)
Am o problemă cu o orgă Casio pentru copii, destul de veche. Este pe 6 baterii de 1.5V si am incercat sa vad daca se potriveste incarcatorul de la laptop pentru ea(incarcatorul era in priza). Am vazut...? (mai mult)
In 1994 cei de la Take That au lansat piesa "Love ain't here anymore". La un moment dat în videoclipul piesei apare un ecran unde se joacă notele muzicale. De atunci a apărut internetul? Sunt fan Take...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la Dua Lipa Katy Perry si Ariana Grande?
Care sunt primii pași în a învăța pe cineva sa cânte la chitara?
Buna ziua. Am un Ford focus 2, boxa de pe ușă spate dreapta nu mai merge, iar aia de pe stânga spate cârâie se aude urat, vreau sa le schimb ce ar trebui să știu când schimb boxele, și ce...? (mai mult)
Era o melodie care avea un vers care zicea "tequila gratis pentru piz*e" Stie cineva melodia? Parazitii? Guess who? Grasu xxl?
Cum pot descărca o melodie? O melodie pe telefon că să o folosesc că ton de apel?
Buna ziua, am un receiver marantz 4025 si din pacate mi-a cazut acea ata de la scala radio si nu mai stiu s-o pun, ma puteti ajuta va rog? Multumesc!
Salutare, este o melodie de dragoste de dor de iubire cântată cu un vers de genul să (mutăm polul nord la sud) nu este melodia tărâmul interzis este alta. am ascultat o pe yt dar nu eram conectat...? (mai mult)
Salut prieteni. Ajutați- mă vă rog să găsesc o melodie rock mai veche, dar de super top, în al cărei refren, cântărețul vocal face un schimb de solo- voce cu un solo de chitară, atingând...? (mai mult)
Ce credeți despre viitorul muzicii peste tot in lume dar și in România? Cam de prin anii 90 muzica a început sa fie tot mai comerciala și lipsita de mesaj! Sa nu mai vorbim de concertele cu tot mai...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Dua Lipa Billie Eilish Miley Cyrus?
Salut, mi-am luat bilet pentru beach please 2025 și nu mi-am scris numele complet, adică nu mi-am scris un prenume, oare este vreo problemă?
Sunt AC/DC sataniști? Intreb asta pentru că am văzut în melodiile lor și și versurile lor referiri la iad iar la o poza cu membrii trupei cel care canta purta o șapcă pe care erau niște...? (mai mult)
Bună! Tocmai ce mi-am luat doua bilete earlybird la beach please. Pe bilete nu scrie numele. Cum se procedează în momentul in care ma duc sa-mi iau brățară?
Daca ma duc la Beach Please 2025 la 14ani si tutorele intra cu mine si ma lasa acolo singur, Este vreo problemea?
Ce melodii va plac de la: Bruno Mars Enrique Iglesias Justin Bieber și The Weeknd
Cum se spune dansator,dansatoare, dansatori în țigănește
Salut TPU, va rog daca are cineva link ul de la melodia GABI ARABU SI COSTELLINO PUSTIU- FARA TINE NU AM AER inainte o puteam gasi pe Youtube dar se pare ca au scos- o (este o manea veche de pe Taraf...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?