Vreau sa fiu textier adica sa compun versuri pentru altii care le pun pe melodii. Cum ar trebui sa procedez când am versurile pregătite? Le trimit la o casă de producție gen Famous Production sau ...? (mai mult)
Salutare! Caut cu disperare melodia din videoclipul acesta de pe Youtube https://www.youtube.com/watch?v=ij0GhFlRwHI&t=0s. Melodia apare atat pe la minutul 4:38 cat si la finalul clipului minutul 9:16....? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Ariana Grande Rihanna și Beyonce?
Care e melodia voastră preferată de la Abba? Sau melodiile. Eu am mai multe preferate. Andante Andante, Fernando și My Love My Life
O cunoașteți pe cîntăreața suedeză Agnetha Fältskog? Ce părere aveți despre ea? La mine e cîntăreața mea preferată!
Hey, caut o melodie din care am reținut doar "don't waste my time, stop waisting my time, ding dong" sau ceva de genul, erau și versuri in spaniolă și cânta o femeie
Salutare la toti. Caut o piesa in limba română de prin anii 2000- 2010 cintata de 2 baieti (barbati in jur de 30 ani) Tin minte doar videoclipul de pe Youtube. Este un videoclip in alb- negru. Ceva filmat...? (mai mult)
Am o problemă cu o orgă Casio pentru copii, destul de veche. Este pe 6 baterii de 1.5V si am incercat sa vad daca se potriveste incarcatorul de la laptop pentru ea(incarcatorul era in priza). Am vazut...? (mai mult)
In 1994 cei de la Take That au lansat piesa "Love ain't here anymore". La un moment dat în videoclipul piesei apare un ecran unde se joacă notele muzicale. De atunci a apărut internetul? Sunt fan Take...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la Dua Lipa Katy Perry si Ariana Grande?
Care sunt primii pași în a învăța pe cineva sa cânte la chitara?
Buna ziua. Am un Ford focus 2, boxa de pe ușă spate dreapta nu mai merge, iar aia de pe stânga spate cârâie se aude urat, vreau sa le schimb ce ar trebui să știu când schimb boxele, și ce...? (mai mult)
Era o melodie care avea un vers care zicea "tequila gratis pentru piz*e" Stie cineva melodia? Parazitii? Guess who? Grasu xxl?
Cum pot descărca o melodie? O melodie pe telefon că să o folosesc că ton de apel?
Buna ziua, am un receiver marantz 4025 si din pacate mi-a cazut acea ata de la scala radio si nu mai stiu s-o pun, ma puteti ajuta va rog? Multumesc!
Salutare, este o melodie de dragoste de dor de iubire cântată cu un vers de genul să (mutăm polul nord la sud) nu este melodia tărâmul interzis este alta. am ascultat o pe yt dar nu eram conectat...? (mai mult)
Salut prieteni. Ajutați- mă vă rog să găsesc o melodie rock mai veche, dar de super top, în al cărei refren, cântărețul vocal face un schimb de solo- voce cu un solo de chitară, atingând...? (mai mult)
Ce credeți despre viitorul muzicii peste tot in lume dar și in România? Cam de prin anii 90 muzica a început sa fie tot mai comerciala și lipsita de mesaj! Sa nu mai vorbim de concertele cu tot mai...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Dua Lipa Billie Eilish Miley Cyrus?
Salut, mi-am luat bilet pentru beach please 2025 și nu mi-am scris numele complet, adică nu mi-am scris un prenume, oare este vreo problemă?
Sunt AC/DC sataniști? Intreb asta pentru că am văzut în melodiile lor și și versurile lor referiri la iad iar la o poza cu membrii trupei cel care canta purta o șapcă pe care erau niște...? (mai mult)
Bună! Tocmai ce mi-am luat doua bilete earlybird la beach please. Pe bilete nu scrie numele. Cum se procedează în momentul in care ma duc sa-mi iau brățară?
Daca ma duc la Beach Please 2025 la 14ani si tutorele intra cu mine si ma lasa acolo singur, Este vreo problemea?
Ce melodii va plac de la: Bruno Mars Enrique Iglesias Justin Bieber și The Weeknd
Cum se spune dansator,dansatoare, dansatori în țigănește
Salut TPU, va rog daca are cineva link ul de la melodia GABI ARABU SI COSTELLINO PUSTIU- FARA TINE NU AM AER inainte o puteam gasi pe Youtube dar se pare ca au scos- o (este o manea veche de pe Taraf...? (mai mult)
Mai există români în 2024 care să fie fani Marilyn Manson sau Till Lindemann (Rammstein)? Am văzut că din cauza acuzațiilor care li s- au adus, multă lume nu îi mai suportă, cu toate că ...? (mai mult)
Ati auzit si vazut primul videoclip ce contine prima manea autentica romaneasca generata de INTELIGENTA ARTIFICIALA de pe Tiktok? https://www.tiktok.com/@mimosyn_van_marco/video/7390300318279404833 Ce...? (mai mult)
Bună! Știe cineva melodia originala de la maneaua aceasta https://youtu.be/yYXct2hGFUk?si=vSsBtPw- 1FH85T4_ Cred ca e melodia acea în araba presupun, mai trista, cantata de un baiat. Mulțumesc ...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Rihanna Beyonce si Katy Perry?
Am o orga roland pc 180 midi, cum as putea sa o conectez la laptop?
Ce cantareti sunt one hit wonder?
Salut, imi puteti spune cel mai bun curs de muzica liniara/canto pe Youtube, multumesc anticipat
Caut o melodie veche in care in videoclip începea cu un castel neagru și apoi se trezea intr- o camera cântăreața și toată lumea din acel castel începea sa cânte! Știe cineva despre ce este vorba?...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Katy Perry Miley Cyrus Dua Lipa si Adele?
Buna ziua. As vrea sa ma inscriu pe siteul forum clape si cum sa fac sa ma inscriu si de la cine trebuie sa primesc invitatie. Multumesc
Ce părere aveți de trapul vechi? nu rahaturile ce se scot acum deal de Rava, Aerozen! Zic de Șatra Benz, Og EastBull, Ares Și Ian, Azteca vechi, mai ascult și Bug Mafia, Paraziții din când în...? (mai mult)
"Lucifer is a fallen angel who was the head of the ministry of music" E adevărat că Luci era bun la muzica?
TPU! De unde pot descarca pe calculator melodii din anii 80' - 90'? Multumesc anticipat.
Salut! Puteti sa-mi ziceti pls cum se numeste melodia asta? Am auzit-o aseara si shazam ul nu imi este de folos aparent https://jmp.sh/s/9gq1poV7wwIcshhPI619 Multumesc!
Ce cantareti/ cantarete preferați/ preferate aveți?
Caut profesor de canto in Arad ca nebunu de vreo lună și nu găsesc absolut nimic. Am căutat online, am întrebat lume, etc dar în zadar că n- am găsit nimic, unde se pot găsesc profesori care...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Cum se numesc modelele din clipul lui Smiley culoarea ta? E una cu parul retro asa, facea reclama si la toortitzi si un baiat!
Am si eu o intrebare! Cum se numesc modelele din clipul lui Minelli bug a boo? Una am identificat- o! A fost cu baiatul lui Stelian Ogica! Alexandru Ogica! A fost si la vorbeste lumea doar! Larisa Udila,...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Taylor Swift Jennifer Lopez si Lady Gaga?
Ma poate ajuta cineva cu melodii romanesti cu versuri amuzante?
Ce melodii va plac de la: Selena Gomez Ariana Grande si Miley Cyrus?
Va rog ajutati-ma sa gasesc melodia asta, stiu doar versul asta "esti buna rau, rau am numarul tau, tau" e de la aerozen. Ma chinui de o ora s-o gasesc.
Cum se numeste melodia ce contine versurile "daca toti se dau ca au caractere de fier, scuipa i poate ruginesc"
De ce asculta romanii manele? Când aud manele la maxim oriunde merg, îmi amintesc de ce țara asta e așa cum e.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!