Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 13 Martie 2025 sunt:
Pentru cei care au jucat gta san andreas cum se cheama melodia aia care o canta madd dog la misiunea aia cand CJ trebuie sa fure un avion si sa distruga navele de spionaj?
Ma uitam la tv intr- o zi acu 2- 3 zile si am dat din greseala pe zu tv si era o melodie dar nu cu videoclip era o melodie de fundal ceva parca cu un flaut sau ceva gen de o populara numai ca nu ...? (mai mult)
Cine asculta Nane?
Stie cineva unde as putea gasi negativul melodiei: "Tata masina si-a luat" cantata de Lollipops? Multumesc!
Heii! Stie cineva vreo trupa de fete/vreo fata care canta melodii gen parazitii?
Salut am nevoie de ajutor. Cei care sunteti mai avansati in muzica, imi puteti spune cum imi pot da drumul la vocea de piept la sunetele mai inalte, asta fara profesor de canto, exista ceva modalitati?...? (mai mult)
Stiti un program cu care sa editez melodii?
am o mica intrebare care suna cam ciudat dar... Cati ani are BODO manelistul, este casatorit?
Stiti vreo melodie pe beatu' asta? https://www.youtube.com/watch?v=KZKeH5k4JMU adica sa cante cineva versurile pe el. Dau funda.
Am nevoie de o melodie pentru un concert, dar nu imi vine nimic in cap, nu pot gasi o melodie... aveti vreo idee ce as putea canta? (engleza) http://m.youtube.com/watch?v=UBZJSBIpsxk (cam asa cant, ...? (mai mult)
Am auzit la radio o piesa foarte faina cu refrenul "Vlad". Dar nu stiu cum se numeste, am tot cautat-o da nu am gasit-o. Sper sa ma puteti ajuta voi si cat se poate de repede! FUNDA
Salutare lume! Am inceput acum ceva timp sa cant la chitara. Am o Hora Laura [clasica], si as dori sa imi cumpar o chitara acustica. Imi puteti recomanda o acustica buna pana in 300- 350 de lei? Daca ...? (mai mult)
Am auzit azi la radio(europa fm cred) o melodie pop-rock cantata de un tip cu "sunt un prizonier, nu ma adevarat" ceva de genul asta. Stie cineva meodia?
Stie cineva remixeri gen Kygo?
Este un video pe diva universal ca reclama pentru the vampire diaries pentru sezonul 2. Pe fundal este o melodie cantata de o fata si am auzit doar cand spune "You got me on fire". Stiti cum se cheama?...? (mai mult)
Hey, buna! In episodul 6 din Wolf Blood, , Maddie e super" erau 3 melodii; una feminina, a doua era gen pentru party si suna ceva de genul, , Come on let's party now, And get your body right"ceva de...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de inceput din the vampire diaries sezonul 5 episodul 18? spuneti-mi repede e urgent VA ROOOOOG
Aş vrea să încep să fac cover-uri pentru un canal YouTube şi am nevoie de ajutor. Dacă ştiţi vreun articol cu recomandări sau dacă aveţi voi sfaturi vă rog să-mi spuneţi. Dau fundă :>
Cum sa fac un intro smecher? ajutati-ma
Neata TPU! Stiti niste melodii de jale in limba engleza? Gen Christana Aquila "Say Something". Mersi!
Cum se numeste melodia aia de pe fundal de la reclamede la antena1 cand o baga la reclame la gladiatorul?
Cunoaşte cineva un program virtual piano cu tot ce trebuie(inclusiv Recording?).fără FL Studio şi astea, nu vreau să produc. vreau să învăţ :) fiindcă îmi place iar apoi să îmi cumpă clape/pian,...? (mai mult)
Cine stie cand vor fi urmatoarele evenimente de Battle MC in 2015, unde poate intra cine vrea? In genul preselectiilor (si in Bucuresti)
imi puteti da si mie niste melodii de primavara despre ghiocei, martiosoare etc, dar sa fie pentru gradinita.:D :* Multumesc :* FUNDA!
Vreau si eu muzica de defilare, particip la bal, si nu stiu ce muzica sa pun cand defilez, va rog sa ma ajutati ♥
Buna :* TPU... vreau si eu sa dansez si nici cum nu reusesc pe nici un fel de muzica ...pe manele as vrea sa invat pt ca sa fim seriosi la orice petrecere se asc manele... ceva sfaturi sau video- uri pas...? (mai mult)
Salut Tpu.Mai demult cineva mi- a imprumutat un cd cu muzica, printre care se gaseau si cateva melodii indiene, iar una dintre ele suna chiar bine. Aveti idee de vreo melodie sau vreo frantura dintr- ...? (mai mult)
Cum inregistrez muzica de pe net cu Sony Vegas Movie Studio Platinum 11
vreau sa gasesc o melodie dar nu imi amintesc cine si cum se numea. Este vorba de o melodie veche de prin 2001- 2005 in care o fata sau un baiat... nu mai tin exact minte, tot merge cu castile...? (mai mult)
http://youtu.be/F0-g56mpeXk Cum fac ei aici,exista inainte si o melodie, știți cumva care este?
Mai stiti melodii in genul acesteia,mai sexy,hot, nastyhttps://www.youtube.com/watch?v=q1L-kHhsCIw
Stiti un program cu care sa editez melodii? Adica sa iau (de exemplu) un vers melodia lui Katy Perry "Roar" si inca un vers din melodia Arianei Grande "one last time" si sa creez o melodie.
Https://www.youtube.com/watch?v=j5K3rmv3I04 funda cine imi spune melodia :D
Hei TPU :* Dati-mi si mie niste nume de molodi frumoase. Nu conteaza daca sunt vechi sau noi. Multumesc anticipat :* :*
..Sunt pasionat de NIGHTCORE..si as vrea sa transform cateva melodii..Imi puteti spune cum pot face asta?
Stie cineva cum se numeste piesa din videoul asta https://www.youtube.com/watch?v=MGgnS7jtdFE? dau funda :*
Ce imbunatatiri aduce rapp-ul personalitatii ascultatorului?
aveti idee cum se numeste melodia de la reclama de pe Antena 1 la filmul Gladiatorul din 2000, nu reusesc sa o gasesc, pe reclama se aud urm. versuri: "i found the devil deep inside me". Multumesc...? (mai mult)
am auzit la Kis fm o melodie noua care era un tip cu voce groasa care canta si pe fundal erau trompete. Cred ca melodia era house... funda celui mai bun raspuns
Vreau o muzica frumoasa si romaneasca.
Care este anul in care s-a apucat de cantat Nimeni Altu'? Si care este cea mai recenta melodie al lui si mai canta acum, dar cel mai important care este anul in care s-a apucat!
Salut vreau o muzica frumoasa si romaneasa.Multumesc
Hey, TPU! Spuneti- mi și mie niște va rog niște melodii cu bas frumoase! Când zic frumoase ma refer la melodiile alea care te face sa te simți bine..nu sa zgârie timpanele. Gen:Hip- Hop și Rap ...? (mai mult)
Hei metalistilor! Am o intrebare : toate amplificatoarele de chitari electrice au efectul distors? iar daca nu, ce sanse am ca daca o sa cumpar unul la intamplare acela sa aiba acest efect
Dati-mi si mie un nume de dj nefolosit care sa prinda bine >:. P.S:Ma numesc Danii :-p. MegaFunda pentru raspunsul correct. foloseam numele Kilder de mic ar suna fain DJ Kill? DJ Kilderrrrr
Cine știe cum se numește melodia din promo-ul de la Antena 1, difuzată mai recent. Spune în ea "primăvara asta te atinge la Antena 1 ", e cântată de o voce de băiat. Vă rog, cine o știe?
Deci...Buna TPU. De vreo ceva timp caut si nu gasesc. In ce epoca artistica (clasicism, preclasicism etc) a trait Fritz Kreisler?
Https://www.facebook.com/video.php?v=888859027832055&set=vb.563519913699303&type=2&theater melodie plss?
Sall TpU stie cineva zum sa fac un site de radio si sa pot schimba muzica doar eu?
Stie cineva cum se numeste melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=bvBjt4LmFk0
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?