Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 13 Martie 2025 sunt:
Este o melodie cantata de baieti mai ritmata asa si la refren baiatul are o voce mai pitigaiata asa si spune ceve de gene i am never see new your
Caut de ceva timp o melodie dar nu stiu cum se numeste. Este gen un remix de club:baila, baila.baila.baila...digidon(dighidon). Astea sunt cam singurele versuri. Sper ca stie cineva melodia.Dau ...? (mai mult)
Hei, salut tuturor puteti sa ma ajutati sa gasesc minusul la cintecul "Ross Lynch - I Got That Rock N' Roll" va rog. Cine ma ajuta mai repede ii
Caut o melodie veche care nu o gasesc imi amintesc doar niste versuri "cand apare soarele ies pe plaja fetele lololau lolaliu" mersi
Imi scrieți vă rog cum se citesc versurile de la melodia Larei Fabian - Je suis malade? Urgent :*
Care stiti niste marsuri militare, fanfara militara, numele acelor marsuri?
Credeti ca este mai reusit decat originalul? Ela Rose feat. Cortes - Mi-e frica ( Love Trap Remix )
Https://www.youtube.com/watch?v=ivJrE_Wory0 Ce spuneti, se potriveste acel "Sexy Instrumental" in titlu sau nu sunteti de acord?
Ce orga are acompaniamente de muzica populara? Adica fara sa instalez eu? Cat costa? Un link? Dau funda
Cautam pe youtube niste melodi si am gasit din greseala o melodie forte faina dar nu imi mai aduc aminte cum se numea... locul unde se desfasoara actiunea este in vestul salbatic, iar personajele...? (mai mult)
Buna! Vreau cateva melodii noi daca se poate, dau funda! Pss fara manele.
Melodia "Ea a fost prima" ce gen de melodie e? Funda :)
Poate cineva sa imi spuna cum se numeste melodia pe care este la promo- ul filmului Gladiator de pe Antena 1, urmeaza sa fie difuzat duminica 22.02. 2015, dar pana atunci in reclame la promo-...? (mai mult)
Caut Dj pe un Radio Online! Pt : - Manele -Dance Cei interesati www.rog-west.ro http://www.rog-west.ro/forum/index.php?/forum/264-radio-rog-wstro/
Ce parere aveti despre Taylor Swift? Va place muzica si felul ei de a fi?
Hei, ce mai faceți? Nu știți niște cîntece înteresante ceva genul. Yoyo feat. Diana Rotaru – Ma sting Giulia – Nu mai vreau singuratate♥ 3rei Sud Est – Alaturi de ingeri O seară frumoasă...? (mai mult)
Salut. Am auzit o melodie la radio azi dimineata. Nu mai stiu postul dar stiu ca este o melodie gen jason derulo talk dirty. Adica incepe cu un instrument si dupa aceea o voce.
De multa vreme caut un raper mai negru si mai gras care canta dar nu mai stiu cum il cheama daca ma puteti ajuta funda xD NU E T-PAIN
Salut1 As vrea un link unde pot gasi prima melodie a celor de la b.u.g. mafia.Raspunsul va fi premiat
Stie cineva cum se numeste melodia? https://www.facebook.com/video.php?v=10152155895858889
Cum il cheama pe baiatul din videoclipul Lorei-Arde? https://www.youtube.com/watch?v=rHRcFE1DOq8
ador melodiile din bamboo din iulius mall, magazinul cu decoratiuni si chestii din feng shui, asadar cine imi poate da cateva melodii asemeni celor care se asculta acolo? ofer funda
Cum se numeste melodia aia cu o na na na na, dar cantata de o fata? Tin minte ca avea o voce foarte subtire.
Imi puteti da un site cu melodii? Adica unul de pe care as putea sa descarc melodii nevirusate. Multumesc si dau funda!
Https://www.youtube.com/watch?v=bEpt71sunx0 are idee cineva cum se numeste melodia din video acest? funda
Organizam un bal al primaverii la Timisoara si am nevoie de niste sugestii pentru ceva cantareti nu neaparat renumiti din Timisoara. Ma puteti ajuta, va rog? Dau funda primului!
Am zonga si nu stiu cum pot uploada (incarca) o melodie...de la mine.
Ziceti-mi si mie un playlist cu dubstep fain.
Buna seara tuturor.Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati.Am auzit o melodie acum cateva zile, am retinut putin din refren.Now...........forever forever.E o voce feminina si nu cred ca e romanca.Va...? (mai mult)
Cine stie cum il cheama pe baiatul din noul videoclip al Lidiei Buble-inima nu stie? Luptatorul. Dau funda!
Buna, TPU! Va rog din suflet sa ma ajutati cu o melodie. Am auzit- o recent in club si mi s a spus ca este destul de veche. Versurile cum mi le amintesc eu sunt ceva de genu: "in love my heart, for you...? (mai mult)
La ce instrument îi mai ușor să cantitate, acordeon sau saxafon?
Hei, TPU. Vreau lista tuturor melodiilor lui Troye Sivan, va rog. multumesc, -dau funda-
Salut ati putea sa imi spuneti cum se numeste cintecul de pe fundal in aceasta reclama Https://www.youtube.com/watch?v=WxiOsyzQs9I
Cum se numeste melodia lui smiley de la reclama de la telekom?
Buna seara am o intrebare, Stiti melodia aceea all of me -John Legen e o parte cause i give you all of me... el face vocea aceea subtire cum pot sa fac si eu asa (Sunt baiat) Am 15 ani! Multumesc
Cine stie care e melodia adevarata (originala). DE AICI https://www.youtube.com/watch?v=3BHwFjPSWdc&feature=iv&src_vid=r4wBY_kNY3s&annotation_id=annotation_2961826555
SALUT,cine stie muzica de Dubstep? Multumesc.
Cum se numește melodia de la minutu 1:04:45 http://m.youtube.com/watch?v=EKl1QPJ-zTk# scuzati categoria :))
Ce parere aveti despre piesa asta? https://www.youtube.com/watch?v=w1f6o1HQBvg Are sanse sa castige Eurovisionul? :D
Hey! este pe aici vreun fan K-pop?
Muzica.Am auzit o melodie zilele astea si nu stiu cine canta.Refrenul suna asa:Now.......forever forever, ceva de genul.E voce de femeie.Nu cred ca e romaneasca!?!?!? Multumesc anticipat.
Stiti cumva ce melodie au fredonat Ruby si Gina pistol la sunt celebru? Pls.
Va rog insistent sa-mi spuneti cum se numeste melodia de pe fundalul sonor al spotului TV la ROMANTIC FM, ce ruleaza-n prezent pe posturile de televiziune?
Cine imi poate zice si mie cateva melodii arabesti sau indiene de genul "boshra 5er" cu ritm vioi, energic
Spuneti-mi niste melodii in franceza usoare(cantate de femei) va rog
Cum se numeste melodia de la next top model sezon 1 episodul 4 din minutul 48.08 va rog frumos
vara asta vreau sa merg la liberty parade,am auzit ca e distractie maxima, vreau sa va intreb daca intrarea este libera si cat timp dureaza totul. multumesc
Salutare! Eminem e gay? Multumesc cu anticipatie!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)