Ce este un Maxi-Single? Vreau un raspuns scurt si direct!
O chitara acustica de calitate cam in 6-7 milioane? As vrea sa o folosesc pentu rock in general
stiti cumva titlul unei melodii care avea refrenul sau ceva de genul "Can you run little baby..."?
Cunoasteti rapperi/mc mai undergound, mai putin cunoscuti.
Da-ti exemple de melodii cu pian, funda! Doar in gen hollywood undead circles.
cum se numeste melodia? Stiu ca este o fata care canta in engleza stiu ca cred ca melodia are un cuvand cu love si refrenul love si aparut melodia intre 2014 noiembrie si 2015 februarie.Stiu...? (mai mult)
Ce va place si ce nu va place la Eminem?
Stie careva cum se numeste aceasta piesa? Dau Funta Anticipat! https://www.facebook.com/video.php?v=916433305045031
Salut.Imi puteti spune ce s-a intamplat cu trupa Big Time Rush ca imi place foarte mult cum canta.
Cum sa compui un cantec ca sa fie cat mai resusit?
Care ascultati muzica linistitoare de genul, dati-mi si mie va rog. https://www.youtube.com/watch?v=uZ9RX5hjGs8 Cate vreti, nu conteaza. Mersi anticipat!
Cine canta melodia de la reclama romantic fm?
Pentru cine are cunostinte in domeniu rog sa imi spuna cum se numesc efectele puse pe refrenul la aceasta melodie. In afara de echo sau reverb sau autotune. Inteleg ca sunt mai multe voci...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=SkTt9k4Y-a8 melodia de la min 6:20?
Stie cineva cum se numeste melodia de la minutul 10:47 de sec., al episodului 17(Ravenous), sezonul 3? Ajutati-ma va rog, dau automat funda pentru raspunsul corect! Merci
Help TPU! Sunt inscris la un spectacol in care trebuie sa dansez..eu nu am mai dansat pana acum, deci sunt total pe dinafara. trebuie sa invat urgent o coregrafie, in cel putin o luna sa stiu dansul ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=TYESNNSzHgM cum se numeste melodia?
imi poate da si mie cineva niste melodii faine de final pentru seriale. Si din serialele actuale daca stiti daca nu altele? Va rog...
Salutare, as avea o intrebare. Bun, eu m- am mutat de aproape 2 saptamani din locuita cu parinitii mei. Eu am un sistem care se aude destul de tare si vreau sa ascult muzica, nu la maxim dar sa se...? (mai mult)
Cine stie ce gen de muzica remixeaza Kygo?
Urmareste cineva Sanremo? Ce piesa vreti sa castige? :)
Salut Tpu.Azi a trecut o masina pe langa mine si din interior se auzea o melodie la saxafon in combinatie cu o cutie muzicala pentru copii.Versurile erau ceva de genu(and im here, im here for you).VA rog...? (mai mult)
Sunt o fata de 11 ani care are o chitara electrical de 1 Luna. Am mai lucrat LA chitara clasica 6 luni. Am inceput sa cant one de metallica, SI ma descurc destul de bine. Am facut alegere inteleapta ...? (mai mult)
Prietenia- i jucarie/ Cand n.ai timp de armonie/ Te ingropi numai in vise/ Sa ajungi in paradise/ Dar in viata tre' sa speri/ Nu stiu cate primaveri/ Vei ajunge cat mai sus/ In Raiul cel presupus. Ce parere...? (mai mult)
Cunoasteti rapperi/mc mai undergound, mai putin ascultati.
Ce melodii noi si bune stiti? Dar in engleza
Imi puteti da un link de unde sa descarc un mixaj de melodii din astea mai noi (gen wigle), rap etc.(Sa cante in melodie barbati si mai putin femei)
Cum se numeste melodia cu niște chinezi nebuni care cad de la un etaj în altul în jos
Salutare, am auzit astazi la radio o melodie si tot incerc sa o gasesc. Este compusa dintr- o voce feminima care sufera modificari ale tonalitatii (foarte gros, normal, ascutit) si un refren constituit...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de inceput? https://www.youtube.com/watch?v=-bRlkbFLxUY Dau funda!
Cum se numeste melodia de la inceput? https://www.youtube.com/watch?v=djyrZ4Trj_U
Este o melodie cu aceste doua versuri : "De ce-ai plecat Vino inapoi", o femeie canta melodia dar nu stiu cine si melodia nu e "Xonia-vino inapoi" Cine imi poate spune cum se numeste Funda mare!
Fundaaa! 10-15 melodii care le canta Parazitii la orice concert?
Salutaree! cand apare urmatorul album al celor de la Bug Mafia? funda!
am auzit la tv la o reclama la telekon cred. o melodie care zicea ceva de genu " nu scot masina din parcare " si parca o canta smiley. care o stie.
Puteti sa-mi recomdanti cateva catece pentru chitara care se pot canta fara acorduri.
Nu stiti cum se numeste melodia aia de la o reclama de pe Antena1, in care ajuta o batrana, si contine "oarecare"?
Cine stie cați bani ia o dansatoare care apare in videoclipurile de manele? Dau funda
Buna am aacultat putin dintr- o melodie manea de asta vara cre era asa: sa vina la mine... Dupa nu- mi amintrac dar melodia de fundal tam tanananananam si tot asa o canta un barbat impreuna cu o fata cred...? (mai mult)
Heeiii. Iubitul meu este plecat in afara tarii, si imi este foarte dor de el. Vreau si eu cateva melodii care sa- mi reaminteasca de momentele in care era in tara si ma tinea in brate. Dau funda....? (mai mult)
De unde pot descarca muzica romaneasca pentru karaoke?
Www.youtube.com/watch?v=nJZ099re-Rc stiti careva melodia?
am un sistem 5.1 care imi mergea perfect pana cand am schimbat niste setari, iar acum nu imi mai merge subwooferul.Am facut testul de la setari si merg toate boxele in afara de subwoofer... ...? (mai mult)
Cine sti un site de muzica care incepe cu I?
cum se numeste muizca de la 08 09 sec dau funda https://www.facebook.com/video.php?v=793910364032200&pnref=story
Hey! Nu am mai pus de mult timp o intrebare insa nu gasesc nicaieri raspunsul la asta: Nu stiu daca ati auzit de "Secretul" daca dati un search pe google gasiti imediat..ideea e ca vreau niste melodii...? (mai mult)
Chitara delson este buna? sunt la inceput si vreau sa invat sa cant la chitara.
Cum imi fac propriul post de radio? sa nu fie complicat de facut
De ce nu pot sa mai descarc muzica de pe site-ul asta? http://www.myfreemp3.cc/ Inainte eraa un buton de download in capatul din dreapta al fiecarei rand. Ce pot sa fac sa descarc iar de aici?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!