Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 23 Februarie 2025 sunt:
Salut! Care este muzica din fundal al lui str3su, ma macina asta de cateva zile, dau bifa pup baieti
Stiti vreo melodie de genul rap in care se canta si in engleza si in romana, al carei titlu este format din 2 cuvinte, primul cuvant incepe cu "r", iar al doilea cuvant se termina cu "p"?
Bună TPU! Încerc din greu sa găsesc o melodie cu o foarte mare valoare sentimentala pentru mine... Nu știu cine o canta sau cum se numește dar știu versurile "Gabri Gabriela, numai tu esti fata ...? (mai mult)
Buna TPU, caut o melodie care o baga acum vreo 4- 5 ani pe kissfm și era cu o fata blonda și un tip care păreau că erau costumați in ceva eroi și călătoreau prin oraș dar nu știu cum începea...? (mai mult)
Ce muzica mai ascultati in ultima vreme?
Ce parere aveti despre Brian May? Pentru cei ce nu- l stiu de acestia, a fost chitaristul din Queen. https://www.youtube.com/watch?v=T3qqRZhWzDI Pentru mine e egal cu Mercury cand vine vorba de talent....? (mai mult)
De ce muzica japoneza e deseori asa plina de viata?
Salut tuturor! Trec direct la subiect. Am un telefon Samsung, note 10 si am cumparat diferte perechi de casti cu mufa usb C dar telefonul nu le accepta. Doar cele AKG. Cele din cutie se aud ciudat, nu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre melodiile din perioada 2000-2013?
Salut, De unde iau cei ce fac diferite clipuri scurte, acele soundtrackuri?
Salut prietenii! caut o melodie de ceva timp si nu o găsesc. gen este tek și știu doar că la drop tot publicul strigă heeeieee heeeieee heeeieee ???????????????? deci mai stupidă nu poate să fie...? (mai mult)
Pe vremuri muzica transmitea ceva, azi rahat in urechi, voi ce preferați? Pe cararea vietii mele, Nu mai mergem amandoi, N- ai vrut sa culegi cu mine, Liliacul cu 5 flori, N- ai vrut sa culegi...? (mai mult)
Voi stiti ca a murit rapperul Teasta? cu muzica de genul asta am crescut in adolescenta si am cochetat cu muzica asta si cu viata asta Fiind un membru activ al fostei comunitati myband.ro am cunoscut ...? (mai mult)
Imi trebuie pană pentru chitara clasică?
Cu ce melodie seamănă aceasta melodie? https://youtu.be/3BV4QVKSD9c
Salut, as vrea sa pun primele remix- uri pe net cu melodiile cantate de altii(astea ce ati auzit pe la radio), ca sa fiu sigur ca nu voi fi judecat, la cine trebuie sa cer aprobare de la artisti sau...? (mai mult)
Ce keyboard de buget este bun pentru incepatori? Si de unde l- as putea cumpara? De exemplu, eu as vrea un Yamaha PSR F51. Este bun? Daca da, de unde ar fi sigur sa il iau? Daca nu, ce mi- ati putea...? (mai mult)
TPU caut si eu o melodie nu pare mai veche de anul 2016 cred. E cantata de o fata si incepe cu o imagine asa in negru si niste bile, asa e, ceva gen Clean Bandits, e in engleză melodia, aveti vreo...? (mai mult)
Vouă ce vers dintr-o melodie vi se potrivește? Mie acestea: "Caut în continuu o ieșire din banal Nu posed la imaginație porți" din melodia "Vicii" de Cheloo feat Bitză.
Salut TPU! Vreau sa caut o melodie din copilarie...era undeva prin 2009- 2010 și din câte țin minte era hit în tara la noi Nu țin minte versurile ca aveam 5- 6 ani atunci :/ Dar videoclipul de ...? (mai mult)
Salut TPU, am un sistem de boxe Logitech z506, iar placa de curent din subwoofer nu mai functionează, ma gandeam daca pot face ceva cu satelitii avand în vedere ca ei merg si daca da, ce? Vă...? (mai mult)
Buna! Aveam acum ceva timp o melodie pe care o ascultam foarte mult si nu imi amintesc cum se numeste/versuri. Poate cu putin noroc stie cineva: stiu ca avea un titlu din mai multe cuvinte, primul era...? (mai mult)
Ce sa fac, mama mi- a adus o chitară, mai trebuie sa ii pun corzi ca are 4 dar m- am gândit, oare ma pot duce la romanii au talent la anul daca învăț? Va rog sa nu imi ziceți nu poti ca nu o sa...? (mai mult)
Ceau! Sunt ascultator de muzica latino clasica, rock si genuri precum country, heavy metal etc…M- ar interesa sa imi cumpar o chitara.Nu am cantat niciodata la acest instrument.Totusi as dori sa ma ...? (mai mult)
Bună, mai crede cineva ca vocea din reclama " like a Bosch" e a lui Spike? Sau numai mie mi se pare?
Salut TPU, curând o sa-mi achizitionez o clapă Korg Pa1x pro si are o mică pată portocalie pe ecran, voi ce ziceti? Sa o iau cu pata aceea?
Salutare, am mai facut cd- uri cu muzica si pentru a face asta foloseam nero, insa acum cand dau pe add si trag o melodie imi da o eroare ce zice ceva de one or more files could not be addes to a compilation...? (mai mult)
Salut! Caut o melodie veche, care se asculta mult inainte, dar nu mai stiu nici versurile bine, stiu doar ca se canta din saxofon pe refren si la sfarsitul videoclipului se aseaza un tip pe un scaun...? (mai mult)
Ce părere aveți de artiștii muzicali din ziua de azi?
Am nevoie de versuri pentru o piesa trap despre paine
Am cumparat o vioara noua si nu sta acordata. Se slabesc cuiele foarte repede, in 2 minute dupa ce incerc sa le intind. Nu pot sa o acordez din cauza asta, in plus rup si corzile cum tot incerc sa le...? (mai mult)
Îmi place trapu și vreau sa cânt trap dar nu am voce deloc, ce pot face?
Salut TPU, zilele astea mi- am adus aminte de o melodie de acum 5- 6 ani, respectiv doar de o strofa din refren. "Dacă buzele sunt făcute doar pentru sărut..." Dacă știe cineva cum se numește melodia...? (mai mult)
Salut, caut si eu o melodie super veche, candva la petreceri rupea boxele, imi aduc aminte doar niste versuri ''Ne- am intors doar pentru fani nu pentru faima si bani - - - - Din Bucuresti si pana-...? (mai mult)
Câți ani are yny Sebi?
Salut prieteni! Stie cineva sa imi spuna ce melodii s- au transmis la DigiFM intre orele 18:00 si 19:00, astazi? Am auzit o melodie si nu mai stiu ce avea in versuri, doar un singur lucru imi mai amintesc:"...? (mai mult)
Salut.Am o mica problema.Acum ceva timp am ascultat o melodie de la o trupa kpop, dar nu mai stiu cum se numea.Tot ce mai stiu este ca pe Youtube acestia au cantat- o live, si au ales ca tema de prezentare...? (mai mult)
Salut.Am o mica problema.Acum ceva timp am ascultat o melodie de la o trupa kpop, dar nu mai stiu cum se numea.Tot ce mai stiu este ca pe yt acestia au cantat- o live, si au ales ca tema de prezentare...? (mai mult)
Cum descrieti voi iubirea? Si ce muzica inseamna pentru voi iubire?
Salut, avea mai demult Paleru o melodie, insa nu o mai găsesc pe net, versurile erau "și mai beau, beau beau beau beau beau". Era un fel de manea cred. Ofer fundă dacă stie cineva cum se numea ...? (mai mult)
Pluginurile de la waves merg și pe Ryzen sau doar pe Intel?
Care este piesa muzicala preferata a voastră? A mea este Poza de Album Mellina cu Vescan chiar dacă este foarte veche! A voastră care este!?
Bonjour :)) Deci am un caz in clasa covid, azi am intrat in online si mai pe seara, la 6, dupa ore ma duc si eu sa ma testez ca is cam ragusita si vreau sa fiu sigura in caz de ceva. Anyway, intrebarea...? (mai mult)
De ce se asculta atât de multe manelele in Romania?
Buna! Stie cineva cum o cheamă pe domnișoara din videoclipul piesei "Bruneta" a lui Alex Velea, Tzanca Uraganu și Jador?
Salut! Melodia din reclama Kaufland-Animaterra este single sau special pentru reclama? Daca e single, cum se cheama? Pare a fi Voltaj.
Salut! Am primit o sarba la vioară care e ceva de genu. La sol la fa mi la sol la fa mi la sol la fa mi mi re do și la. Si tot o studiez dar nu pot sa fac viteza. Dacă o fac odată bine dar bineînțeles...? (mai mult)
Salut, caut o melodie de genul hip hop, nu mai țin minte interpretul sau numele piesei, tot ce îmi amintesc este un vers (sa nu te uiți în ochii ei și mai ales sa nu crezi ce-ți spune) saru'mana
Buna ziua! Stie careva cum o cheama pe artista care povestea ea odata ca in fiecare an de Paste merge sa viziteze tara Sfanta Israel si mormantul de la Ierusalim? Stiu ca era vorba de o artista de muzica...? (mai mult)
Salut tuturor. Am auzit acum câteva zile într- un supermarket o melodie dar nu știu cum se cheamă, tot ce am reținut din melodie sunt I love you no bothers you ceva de genul erau un fel de negativ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?