Din ce melodie sunt versurile "arată bulanele alea ca stii ca sunt imense"?
Știe cineva versurile la melodia lui Nicu Mata Păhărel pahar? DAU COROANA ❤️
Care este parerea voastra despre genul de muzica 'uk drill'?
Ce parere aveti de BTS?
Credeti ca sunt poponar daca ascult nane?
Salut! Am si eu o intrebare In 2018 sau 2019 a aparut o melodie pe kiss fm O melodie de dragoste, intre o fata si un băiat Era cu versuri, care erau scrise pe ecran sub formă de mesaje ca pe what’s...? (mai mult)
Ce casti bune bluetooth recomandați la un preț decent?
Ce melodie sau melodii cântă Beyoncé în acest video? https://youtube.com/shorts/1YfW6imaUd8?feature=share Nu le-am auzit până acum.
Bună! Știe cineva cum se numește melodia care e pe fundal la reclama de la About You? Cea care se tot dă la televizor în perioada asta.
Hey! Exista cineva pe aici care sa asculte Black Veil Brides, My Chemical Romance sau Bullet For My Valetine? Incerc de ceva timp sa gasesc persoane care sa asculte cateva dintre trupele mele preferate,...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cum se numeste melodia care se aude pe fundal la publicitatea de la Fashion Days?
Cam cat credeți ca m-ar costa sa fac o piesa trap intr-un studio + un videoclip de calitate?
O nelamurire, am un sistem hi- fi sa- i zicem cum se faceau odata combinele cu 2 boxe laterale si amplificator pe centru, sistemul e brand. Conectat la laptop prin mufa jack la placa de sunet intrarea...? (mai mult)
Salutare! Caut un video pe Youtube, nu- l gasesc sub nici o forma. Era un baiat care se filma, banuiesc cu un gopro, in timp ce mergea in vacante in diverse locuri. Clipul incepe cu el lucrand in constructii...? (mai mult)
Caut o piesa care in canta 2 fete (imi place, place, place) o singura piesa u scos fetele.
Care e melodia voastra preferata de la Michael Jackson? Va mai exista oare in viitor un artist care macar sa se apropie de nivelul lui de talent?
Care e treaba cu spotify asta? De ce exista daca putem accesa Youtube si sa ascultam orice melodie gratis?
Hei TPU, cunosc o melodie de operă dar nu știu cum o cheamă. Refren: La lalalala lala lalalala lala lalalalalalalalala. Sus jos, sus jos (ritmul). Nu știu de cine este scris. Ofer funda pentru...? (mai mult)
Cine stie cum o cheama pe tipa asta din clip? Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=5eTRUAA_EA0
Va place muzica turceasca? Iata un exemplu: https://youtu.be/OS9EtMflERI Dacă ați observat si voi, fiecare națiune are propriul stil de muzică, de exemplu pentru români, maneaua și muzica dance...? (mai mult)
Cine știe ce melodie e în reclama asta? https://youtu.be/Mu2D7vbADyA Dau funda mare mare!
Am avut bronșită și o durere foarte puternică în gat acum o săptămână maxim. A trecut o săptămână de atunci și văd că nu îmi revin cu vocea, adică eu făceam canto înainte și suna ...? (mai mult)
Buna, îmi place foarte mult sa cânt, vreau sa fac liceul de arte și după aceea sa fac conservatorul, dar mama spune ca nu merita și nu prea e de acord sa fac liceul de arte... Dar eu chiar vreau,...? (mai mult)
Salut,stiti careva cine canta piesa My real love din sez 2 pariu cu viata?
De ce când caut orice melodie pe Instagram la story îmi zice ca nu a fost găsit niciun rezultat? Am de ceva timp problema
Buna TPU! Caut o melodie rap veche cam din 2010 si-mi aduc aminte cateva versuri din ea.,, It s just a major business……we gonna pop this".Cam astea sunt:)Ma puteti ajuta?
Buna seara. Are cineva melodia x-trance - te vreau in format mp3?
Ce sa fac? Am o orga acasă si cand vreau sa învăt cu tatăl meu tipa la mine la orice fac gresit. Va rog vreau si un tutorial ceva ca sa învăt. Mi- am propus sa ma duc la romanii au talent si chiar...? (mai mult)
Salut, ma pricep foarte bine sa cant si am voce, am facut canto si totul a fost ok dar in fata multimii nu pot canta din cauza emotiilor. Cum pot face sa scap de emotii ca sa pot canta la spectacole?
Imi poate schimba cineva corzile de la chitara intr-un magazin de muzica sau trebuie sa fac asta acasa?
Imi puteți recomanda amplificator+chitara electrica pana în 950 lei?
Buna! Ascultă cineva the cure, the smiths, pink turns blue, type o negative, the garden, red house painters, deftones, sau trupe de genu?
Buna, Vreau si eu acorduri si strumming pentru,, Si ingerii au demonii lor,, si,, Sa nu-mi iei niciodată dragostea,, de la Dan Bittman
Https://youtu.be/Fc-H8mvQ6SM Cum se numește piesa asta?
Buna! Daca am o chitara acustica 3/4 pot cumpara o husa 4/4 chiar daca este mai mare? Am cumparat in trecut una 3/4 si a fost putin mai mica decat chitara asa ca nu o pot folosi.
Salutare, as avea o intrebare, as avea nevoie de niste versuri ca as dori sa fac o melodie care se numeste Gaby Paradise cu instrumentalul de la Gangster's Paradise, dar am nevoie de versuri si nu prea...? (mai mult)
Salutare TPU, Am si eu o întrebare la voi. Caut o melodie dar nu- mi mai aduc aminte nici cine o cânta nici artist, dar țin minte detalii din clip si clipul. Era o piesa de vara, ca anii 2010-...? (mai mult)
Cine e mai bun:Gusttavo Lima sau Luan Santana?
Stie cineva melodia de pe fundal? https://www.tiktok.com/@xiudax/video/7007139493392239877?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6994575445693826565
Ce piese mai ascultati?
Buna ziua, am nevoie urgent de o traducere corecta pentru un videoclip! Multumesc! Arcade (Duet Version) [Verse 1: Duncan Laurence] A broken heart is all that's left I'm still fixing all the cracks ...? (mai mult)
Bună! Zilele trecute am fost în magazinul de mobilă XXX Lutz și am tot auzit o melodie de care nu mai pot să scap! Am tot încercat să o găsesc, am pus versurile pe Youtube, pe google, am încercat...? (mai mult)
Salut! Caut și eu o melodie dar nu știu nici artiștii nici ritmul nici versuri nimic, ce știu e videoclipul. Era cu 2 soți de culoare care stăteau într o vila de lux și se certau și își distrugeau...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva cum se numește maneaua lui Florin Salam (cred că e Florin Salam) a cărui instrumental este de la Hit The Road Jack?
În ce zile din luna septembrie a anului 2022 va fi UNTOLD? Și de unde poți rezerva bilete? De pe ce site? Și când vor fi disponibile la vânzare!?
La UNTOLD e chiar asa WOW. Cum se spune!? Vreau răspunsuri în special de la cei care au fost la UNTOLD!?
Salut! Nu gasesc o melodie, poate stiti voi, canta un barbat, inchis la culoare si gras si mai canta si la chitara sau ceva de genul, locatia nu prea o stiu, undeva pe o plaja, nu stiu daca Hawaii....? (mai mult)
Https://youtu.be/tzXCpLDP0a4 Stie cineva va rog cum se numește piesa de la 1:19:33? (Cea care se aude la televizor)
Salut TPU, am un radio clasic și s-a rupt ața aia de la radio, ce aș putea să-i pun în loc de ața aia?
Recomandari muzica pentru toata lumea? Melodii care sa te faca sa le simti cu adevarat. Va ascult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!