Heii! As dori si eu niste piese de dragoste in engleza, triste, melancolice, orice.
Cine ma poate ajuta cu melodii noi 2015? Multumesc!
Cum se numeste melodia de pe fundalul reclamei Morning Mood de pe MTV?
Hey,puteti sa imi dati si mie niste melodii misto?
Ma puteti ajuta cu niste melodii Trap Ambiental pentru niste videouri pe youtube? Dau funda! :D
Sunt in cautarea unei melodi. E putin mai veche, sa zicem in intervalul 2010- 2012. Nu am reusit sa o gasesc deoarece era in alta limba. Cantaretul vorbea ceva gen araba sau indiana. Singurul...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care sunt cele mai bune piese rock?
Buna,poate cineva sa imi creeze un karaoke sau un negativ la piesa aceasta.Va rog mult. Funda la cel mai bun raspuns.Multtumesc anticipat
Azi m-am uitat la emisiunea Te pui cu blondele, faza e ca blondele au intrat pe o melodie si nu stiu cum se numește :( emisiunea a fost difuzata pe 4 februarie 2015. Multumesc!
Cine cinta aceast cintec de la inceputul emisiunii https://www.youtube.com/watch?v=de2Ar3hfEjQ dau funda cine rs mersi
Https://www.youtube.com/watch?v=Vrho7mP8BAI Salut TPU, stie cineva cum se numeste melodia de la 1:30? DAU FUNDA, Va rog din suflet
Cine cinta aceast cintec de la inceputul emisiunii https://www.youtube.com/watch?v=de2Ar3hfEjQ dau funda cine rs
Heeei! Ce melodii noi/vechi imi recomandati de la artisti gen The Script, Fall Out Boy, Bastille, One Republic, Ed Sheeran, The Beatles, Elton John, Lana Del Rey, Aerosmith, Evanescence, Green...? (mai mult)
Hei, as vrea sa cumpar o husa de chitara...pe site- ul fly- music.ro, pe pagina a doua sunt mai multe huse la fel, si scrie : 41 4/4 sau 30 1/4, astea sunt marimi, si daca da, cam cat ar veni? pentru...? (mai mult)
Nu stiti cum se numea videoclipul? tot ce stiu ca de dragoste, canta un baiat in romana, videoclipul era facut in intuneric cu umbre si baitul canta pentru ea sau despre ea, tot ce mai stiu ca era...? (mai mult)
Sal tpu, imi puteti spune numele melodiei din clipul asta pls : https://www.youtube.com/watch?v=XXnrq_Qfbhg
Hei cine ma poate ajuta.. care crede ca stie melodiile mai vechi.. melodie care se aude pe fundal daca stie cineva cum se numeste e mai veche cred, si mai cred ca e puya cel care canda. multumesc de ajutor...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la inceputul acestui clip? http://www.dailymotion.com/video/x2g95wi_u2-22-57_animals
Va rog insistent sa-mi spuneti cum se numeste melodia de pe fundalul sonor al spotului TV la ROMANTIC FM, ce ruleaza-n prezent. Multumiri si pupaturi! VA ROG........
Cat costa o orgă tyros 4? Este buna?
Cum se numeste melodia cand incepe "Nu-i vina mea,, pe Disney channel?
Chiar nu are nimeni versurile de la melodia Sterling Knight-shades, traducerea corecta in romana? fara google translate?!
Doresc niste rime pentru RAP 1/2 Randuri MAX 3
Cine cinta aceast cintec https://www.youtube.com/watch?v=de2Ar3hfEjQ dau funda cine rs
Dintre artistele de la "Te cunosc De Undeva" : Maria Buză / Rona Hartner, pe care ați alege-o? :)
Buna am auzit acum cateva zile o melodie si nu reusesc sa o gasesc stiu decat o parte dintr-un vers cv de genu for weaknes of your eyes.era cantata de un baiat. funda:)
Salut Tpu! Cine ma poate ajuta si pe mine cu un playlist cu muzica de ascultat dimineata la cafea si unul pentru masina. Dimineata= Ceva care sa te linisteasca In masina= Ceva motivant, cu refren ...? (mai mult)
Stie careva niste melodii asemanatoare lui skrillex? Care ma poate ajuta primeste fundita
Cine imi poate spune si mie melodii care au o poveste..ex (B.U.G. Mafia - Pana Cand Moartea Ne Va Desparti) :)?? dau funda;)
Vreu sa stiu si eu tot ce ii place sa faca, ce ii place la o fata, ca ii place, ce nu ii place etc lui : Zayn Malik, Harry styles si Niall Hornah, din One Direction.
Buna TPU. Cine ma ajuta cu niste piese. Gen rap, sau hip hop. Funda...
Are cineva din Bucuresti, o orga cu 61 de clape, noua, sau folosita putin, la pretul de 200 de ron? Multumesc! :)
Https://www.youtube.com/watch?v=NWqtYS5Gyso cum se numeste melodia de la 3:23, unde danseaza baietii? Va roogg, o caut de mult timp, dau funda;)
Hei, stie cineva cum se numeste melodia asta? Am auzit- o in Spania in benidorm langa hotelul Grand Bali la un restaurant, si in alte locuri in benidorm de mai multe ori.. si vreau sa o gasesc neaparat....? (mai mult)
Spunetimi va rog cum se numeste piesa aia cu refrenul,, Mazwai"
Nu stiti cumva o melodie mai lenta, remix si suna cam asa "i wonder why nana, apoi zice ceva i got someee nana :D va rog ajutati-ma
Caut si eu un "compozitor" care face versuri bune de rap-hip hop stiti pe cineva?
Maine am primul curs de chitara. Daca face cineva cursuri de chitara, imi puteti spune ce o sa ma invete sau daca o sa fie greu? Sunt emotionata si vreau macar sa stiu daca o sa fie greu. Va rog.
De unde pot sa cumpar albume (muzica) in Bucuresti? De exemplu Rebel Heart de la Madonna care apare in martie.
Stie cineva un program cu care sa fac o coperta de youtube sau ceva de genu? sau are cineva o coperta deja sau o imagine care sa contina cifra 7, iar poza sa fie legata de rap?
Era o melodie dar nu am retinut cum se numeste. In videoclip se plimba cu chitara prin multime si era un barbat. Ajutoor :o3 Fundaa :3
Cine stie cum se numeste melodia aceea de la Alex de la Orastie in care canta "zice tatasa- i dau zor sa fac bine sa ma insor/sa ma insor sa nu ma insor stiu ca nu mi- o fi usor„ atatstiu din ea sper...? (mai mult)
Pot sa ma incredere in vanzatorul asta de pe e-bay? http://www.ebay.com/itm/EVOR04-Color-LCD-touchscreen-VU-meter-Oscilloscope-Real-time-analyzer-/181643395422
Am o intrebare dedicata petrecaretilor... am de ales unul dintre aceste trei festivaluri de muzica: TOMORROWLAND. GLASTONBURY sau SZIGET. Vreau sa stiu parerea voastra care este cel mai frumos distractiv...? (mai mult)
Stie cineva niste melodii ca Locally Sourced? :D
Cum se numeste melodia: https://www.youtube.com/watch?v=eBy18DpjtOs?
Știe cineva vreo aplicație în care sa îmi fac beat- uri, negative, gen hip hop ejay? Faza e ca as vrea pentru telefon :) Am BlackBerry Z10, din păcate nu am android... dar pot sa caut asa...? (mai mult)
Vreau cat mai multe melodii rock si metal (preferabil ceva mai vechi). Cel mai bun raspuns primeste funda. PS : fara metalcore/grindcore/emo/scream... etc.
Am un mp3, cu o melodie cantata la pian. Cum s- ar putea sa- l convertesc in midi sequence astfel sa fie perfect recunoscut fiecare nota in Synthesia, sau alt program daca puteti sa- mi recomandati. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Razzvan1612 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!