Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Martie 2025 sunt:
am auzit o melodie azi dar nu stiu cum se numeste nu are sunete vocare este ceva gen https://www.youtube.com/watch?v=7J2UUGsmjrA la min 2:30 dar nu este asta.
Vreau sa invat sa cant la chitara acustica, ce chitara mi- ati recomanda sa imi cumpar? Nu am bugetu prea mare, maxim 400- 500 lei :) Eu sunt stangaci, inteleg ca nu e la fel ca si cea de mana...? (mai mult)
E o melodie incepe asa misterios, adica ciudat incepe cu Aveno sau ceva de genu, cum se numeste? iubesc cum incepe dau funda XD
Cum pot sa-mi prelucrez vocea? Adica vreau sa am o voce frumoasa si sa pot cinta pe scene. Dau numaidecit funda!
TPU! as vrea si eu niste partituri pentru blockflote la alto...sa fie niste partituri simple sunt la inceput de abia am invatat notele! Funda
Pentru cei care se uita la 'kill me heal me', imi puteti spune cum se numeste melodia din episodul 5 minutul 21? Funda!
Cum se numeste melodia romaneasca, relativ recenta (am ascultat-o ultima oara pe 27 dec. 2014 la radio) si seamana cu o melodie de tip charleston?
Sunt din Iasi si as vrea sa ma inscriu la cursurile de pian de la Palatul Copiilor.Imi poate spune cineva parerea lui despre profesori, cate ore sunt pe saptamana etc. Multumesc.
Deeci, am ascultat acum ceva timp o melodie al carei videoclip era facut din fimulete realizate de cascadori care atarna de marginea unor cladiri, de masini mari de constructii. Avea un nume destul de...? (mai mult)
Cum pot pune versuri la un karaoke? Stii ca sunt karaoke cu versuri, cum pot sa adaug versurile unei piese la karaoke? Dau funda
Caut si eu o piesa :))) nu ma injurati ca postez aici, dar poate o stiti :P Stiu video: e cu o fata ce merge pe o bicicleta, cu un negru urat..si la un moment dat cand cade bassu, o arata pe ...? (mai mult)
Hey! Imi spuneti si mie ce masini au baietii din One direction, dar in afara de Harry ca de el stiu.
Ce credeti despre melodia asta: https://www.youtube.com/watch?v=ndtQ6ReXO-s&index=7&list=PLfsxwxsJJiLg382IHiTWFy5CAAR5U3zqW Este dupa noul lor album :) Mie mi-a placut la nebunie!
Salut la toata lumea. Ce melodii imi recomandati pentru a face un colaj foto cu pe tema nuntii. Nu conteaza limba, conteaza sa fie frumoasa melodia si sa se potriveasca. Multumesc! funda pentru cel...? (mai mult)
Cum se numea melodia cu versurile " if you think i'm gonna out, i'm on fire"?
Vaaa rooog... urgent! Am nevoie de niste melodii pentru banchet populara si manele... celelalte genuri le am tongue La astea chiar nu ma descurc :'( Ajutati-ma :* :*
Vreau să încep să învăț la vioară ce ziceți este greu?
Cântece tari la chitară?
Cum se numeste prima melodie? https://www.facebook.com/video.php?v=610000089036319&set=vb.100000789994367&type=3&theater
Https://www.youtube.com/watch?v=vtP7vy2wuBc dar melodia asta?
Gerard Way poate să țipe?
Https://www.youtube.com/watch?v=L2sb7UC0uvk cum se numeste melodia asta?
am auzit o melodie gen i don't see me sau i see me! imi poate spune cineva cine o canta sau cum se numeste mai concret? cred ca cine o canta ii din Ro, dar nu stiu cine este! :* Fundita! :*
caut numele la o melodie care am auzit- o recent si nu- i stiu numele si artistul. Ca indicii... era de preferat binenteles un sunet dar cum eu am auzit- o la radio, nu pot decat sa dau niste informatii...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=Oj56yXupOt4 1:17 ce melodie fredoneaza?
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste note sau niste tabulaturi pentru piesa "Dragostea n- are plural" a Monicai Odagiu. Am reusit sa le nimeresc cateva, dar nu sunt mare muzician. Vreau sa invat sa o cant...? (mai mult)
O melodie cu grafica mare pentru ca vreau sa testez displayul uni telefon. multumesc
Am și eu o întrebare : știe cineva un site de pe care pot comanda toate cele 32 de volume ale seriei Shaman King Manga? Nu contează dacă sunt în română sau engleză, important este să le pot ...? (mai mult)
Salut prieteni! Ce melodii imi recomandati pentru un majorat? Nu manele :D
Imi puteti da si mie o pisesa de 4 maini la pian...eu sunt anul 3 de studiu iar cealata persoana este anul 5... daca se poate sa fie mai multe piese. La cea ma frumoasa piesa dau Funda!
Salut.E o melodie destul de motivanta, putin dura in exprimare din care stiu doar cateva cuvinte aiurea, nici macar la rand precum "kosovo/a, tyson, moskova" etc.E folosita de multe ori ca melodie de ...? (mai mult)
Vreau cele mai frumoasa melodii de dragoste ever ❤ I'm in deep love:)))
Stie cineva o melodie drum and bass in portugheza? o canta o tipa....am auzit-o doar prin cluburi, pe la televizor sau la radio nu o dau. mersi :)
Cum o cheama pe fata cu care cnta Smiley melodia i wish?
Vreau sa imi cumpar chitara! Ce imi recomandati? Sunt incepatoare si sincera sa fiu nu am tinut niciodata o chitara in mana, dar as vrea sa invat! Ce imi recomandati? Eu ma gandeam la setul acesta:...? (mai mult)
Am auzit o muzica ceva de genu tonight out war is over e pop cred
Am ascultat la radio o melodie noua, cica ar fi hit, si nu stiu cum se numeste. Este cantata de o solista, avand o voce putin ragusita si este foarte ritmata si cam genul muzicii de club. ...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar o chitara si nu sti udecare sa fie electrica sau normal :)) Si daca imi cumpar una electrica o sa mearga si fara bass? Basuu ii boxa aia mare la care se baga o mufa :) ...? (mai mult)
Ce muzica rock recomandati pentru incepatori?
era o melodie "camino" super frumoasa dar nu stiu cine o canta. Imi puteti spune va rog? Dau funda
Buna! Va rog frumos sa ma ajutati. Caut o melodie pe care am tot auzit- o si nu stiu cine o canta. Azi am gasit- o intamplator intr- un documentar. Va las link- ul. Incepe la min. 15:40 https://www.youtube.com/watch?v=V-...? (mai mult)
Am 13 ani și curând m.am apucat de rapp. Deja mi.am compus o piesa, am și negativ la ea, dar când ma înregistrez mi se pare ca nu suna chiar asa de bine cum aud eu atunci când cant. Și as...? (mai mult)
Am auzit o melodie la un moment dat pe internet, nu imi aduc aminte unde si cum. Este ruseasca, gen muzica pentru mafie(dubstep/trap poate) Din cate stiu nu are versuri, sau foarte putine....? (mai mult)
Am descarcat o aplicatie pentru descarcarea melodiilor. Si de ieri nu mai merge sa descarc, se tot incarca si nimic... Am cautat aplicatia pe magazin play si nu o gasesc... Aplicatia este Mp3 music...? (mai mult)
Am o problema cu o aplicatie pentru descarcarea melodiilor.
Ma ajutati si pe mine cu o parere de piesa asta? are rost sa mai continuam sau nu? https://www.youtube.com/watch?v=29YRsiQN0gg Alte piese mai vechi sunt aici LEGEA...? (mai mult)
Pastila muzicală de azi: http://youtu.be/tANtkBWQXtA Ce părere aveţi?
Cine ar putea sa-mi faca o lista de grupe ce cinta KPop(grupe de baieti)..asa mai populari si cit mai draguti de ex:(SHINee,Super Junior, Infinite)..sau macar niste cintece kpop super! :) Fundaa ^_
Hai ptu era odata o melodie cam acum 5.6 ani cu un tocilar care a cucerit o fata din liceu foarte frumoasa si tot liceul era foarte uimit dar nu mai stiu cine o canta sau cum se numeste va rog help
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Razzvan1612 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!