Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 16 Martie 2025 sunt:
Https://www.facebook.com/video.php?v=370411189800075&set=vb.191641461010383&type=3&theater cum se numeste melodia?
Bună T.PU. am auzit o melodie nu stiu exact cum se numea spre sfarsit se auzea "Do you one the like " ceva de genul dar nu era fata era baiat. Cel mai bun raspuns primeste funda :3
Bună seara! Cine mă ajută să găsesc melodia(remixul) aceasta(acesta) din video? Dacă ştie cineva cum se numeşte, l- aş ruga mult să îmi spună. Mulţumesc frumos! :)...? (mai mult)
Buna :) Caut numele videoclipului la o melodie unde un om se trezeste pe strada intr- o vana parca si incepe sa danseze la bustu gol tatuat tot merge si danseaza, isi schimba hainele papucii nike si pana...? (mai mult)
Hey! Am auzit la cineva o melodie rap care părea a fi cantata de guess who(părea) si la refren se repeta cuvantul "fiecare"! Menționez ca nu era 100% rap! Daca aveți vreo idee! Mersii!
Va place acesta melodie? (este noua)... click: https://www.youtube.com/watch?v=CWnCRUh_zAw
Heeeeeei! Am nevoie de ajutor! Daca imi puteti spune ce melodie este la 5:35 care se aude de la aia din masina ar fi super! https://www.youtube.com/watch?v=nTXtOVaCaOU
Voi intelegeti ceva din ce canta Sean Paul?
Este cineva care la anul vrea sa se duca la liceu la Colegiu de Muzica Sigismund Toduta din Cluj? Spuneti eu, ca eu vreau sa ma duc acolo :) Dau funda! :D
Salut cum pot trage o muzica pe telefon tot cu videoclip Mai ales la telefon Huawei dau funda!
Va rog spuneti-mi niste cantareti...nu stiu compozitori ceva de genul ozzy osbourne deoarece imi trebuie pe maine imi amintesc ca era ceva de genul,, onekey" nu stiu, va rog ajutati-ma! !
Am auzint mai de mult o melodie, 2012-2013, versurile sunt doar " tim tara tim tara tim tara..." si ma intrebam daca o stie cineva?
Salutare prieteni am asa o intrebare si va rog sa ma ajutati..este o piesa am auzit- o de citeva ori cinta un copil si un barbat. este urmatorul text: " mosule, mai mosule", "dar te rog, sa vii te ...? (mai mult)
am descarcat un album de muzica de pe net, muzica rock de prin anii 80' si este in format FLAC si APE, pot sa o deschid cu daemon tools si sa o ascult cu winamp, vlc etc. Problema mea...? (mai mult)
Hey lumee! As vrea sa ma apuc de chitara. Poate sa imi spuna cineva :e usor, e mult de munca, e complicat etc? Am incercat odta si m.au durut dupa aceea degetele foarte tare:( poate cineva cu experienta...? (mai mult)
Salut la toti! Imi poate spune cineva notele muzicala/partitura la uratura "ta,ta,caprita, ta!" pentru fluier?
Prin 2008- 2011 nu stiu sigur era un videoclip foarte tare pe toate programele si pe la radio dar nu mai stiu cum se numea daca ma puteti ajuta?! era o tipa blonda cea care canta ea venea in vacanta si...? (mai mult)
De curand am ascultat o melodie intr- un club si nu stiu cum se numeste, Stiu ca canta o fata si spunea : Just looove, si repeta si mai zicea ceva, cred ca acesta era refrenu stie careva despre ce melodie...? (mai mult)
Din ce melodie sunt versurile "Versi lacrimi dupa unu care te lasa cu ochii in soare, cand eu as da orice sa-mi fac curaj sa iti dau o floare"? :D Este rapp :)
Imi spuneti si mie nist melodii frumoase in engleza?
Unde pot gasi melodii vechi cu artista Loredana Rusu de la Pancronic? Ex: Stiu doar florile, O seara mexicana,etc Rapid, urgent Dau funda
Hei, puteti va rog sa ma ajutati cu un lucru? Aud mereu la televizor rahatul ala de melodie copiata a lu' Alina Eremia- cand luminile se sting, la inceput si la refren cand zice "cand luminile se sting..."...? (mai mult)
am nevoie de niste melodii foarte tari. Aveti ceva? Dau funda
Nu am aplicatia "muzica" in telefon si nu pot asculta muzica fara ea. Am galaxy ace 4. Funda!
Protv-ul, in timpul reclamelor, difuzeaza o melodie lenta de dragoste. Imi poate spune cineva cum se numeste?
Vreau o chitara electrica buna, mentionez ca sunt incepator si am cantat doar la acustica. Pana acum m- am gandit la chitara asta: http://www.guitarshop.ro/chitara- electrica- squier- bullet- strat-...? (mai mult)
Am auzit la radio o piesa in engleza + spaniola. De genu club sau era mix. Cuvinte de genu: " boy you are a trouble, can get you h..." altceva nu tin minte. Era la kissfm sau radio21, cantata de onfemeie....? (mai mult)
Cum se numesc melodiile din ep.9 din serialul Yaman,de pe kanal d, in momentul in care Mira si Yaman ajung la nunta?
Cine asculta repede... sa va vad :D Asculta-ma aici si acum http://Atentat.ro.lt:8925/listen.pls ( Trimite mai departe daca doresti ) Dedicatii pe Yahoo Messenger : DedicatiiAtentat
Am un canal de youtube in care subtitrez videoclipuri in romana si vreau sa va intreb daca ati vrea sa va subtitrez melodii? :D Fanii Violetta am un videoclip deja facut :) E primul : https://www.youtube.com/watch?v=KQjzGNhPhkk ...? (mai mult)
Cum este reprezentata gama Re major pe portativ?
De unde pot downloada intro-ul de la MaxSiPunct? Mulţumesc anticipat.
Ám si eu o íntrebare mai cómplexa... Eu toata ziua ascult muzica in casti nu mă mai pot dezobișnui... Dimineata mă trezesc la 6 si stau in pat pana pe la 16 si nici pofta de mâncare nu am...am ...? (mai mult)
De curand am ascultat o melodie intr- un club si nu stiu cum se numeste, Stiu ca canta o fata si spunea : Just looove, si repeta si mai zicea ceva, cred ca acesta era refrenu stie careva...? (mai mult)
Cum se numește muzica de la acest video? Va rog ajutați-mă! https://www.youtube.com/watch?v=N7hTSQNIX9I
Stie cineva un studio audio prin Galati? sau sa imi ziceti vreo 2-3 cantareti de rap din Galati va rog
Heii buna cine ma poate ajuta si pe mine sa gasesc o melodie? Imi amintesc doar videoclipul. Stiu ca era vorba despre o fata brunetă si un baiat iar baiatul era urmarit de jandarmi, dupa o perioadă...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva cum o cheama pe fata care este în videoclipul lui Liviu Teodorescu "Un loc în viata ta"? Dau fundiță
Dau funda!(pt cele mai bune sugestii )Buna TPU! Imi puteti sugera niste melodii gen F.Charm-cod rosu, Valentin Dinu ft Anya-intr-o zi?
Nu pot sa sterg un playlist de pe yt, imi apare sa sterg, dar nu merge sa dau click
vreau si eu niste sugestii de melodii pe care le pot asculta la niste casti Philips de DJ. ceva hip hop sau rap daca se poate. multumesc
Din ce melodie apartin versurile? "How can you see into my eyes like open doors?"
Cum se numeste melodia de la inceputul stirii cu marsul din Franta care este dat la Realitatea Tv?
As vrea si eu melodii de petrecere dar nu manele sau populara vrea mai mult pop. Dau funda :D!
Pe o scara de la 1 la 10, ce nota ii acordati melodiei "Thinking Out Loud" a lui Ed Sheeran?
Unde pot gasi partitura pentru pian la "Cine te crezi-Feli"?
Fani Asking Alexandria? :):):)
FUNDA! Cum se numesc si de unde as putea sa-mi cumpar si eu luminile alea verzi pe care le tin fanii in mana? https://www.youtube.com/watch?v=TcvDR5xz97g
Vreau si eu o melodie de dragoste, preferabil in engleza. Dau funda :)
Imi ziceti cum se numeste melodia asta, nu va pot oferii muzica insa stiu doar 4 cuvinte din ea :)), dar se cunoaste. Deci zice ceva de genu.You said uuuuuu You said uuuuu.E calma piesa e buna de adormit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Caliopia63 întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Marie308 întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a