Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 17 Martie 2025 sunt:
TPU! :) Cine s- a uitat la The hunger games 3, poate sa îmi zică ce melodie canta protagonista cand se odihnea pe câmp alături de cei din echipa de filmare (tipa aia blonda rasa pe o parte,...? (mai mult)
Imi tot canta in cap o melodie, am auzit- o mai demult la radio parca si ce imi amintesc din ea ar fi cam asa: "Stii? Inca de cand eram copii..." Aveti vreo idee? Este o voce asemanatoare cu a ...? (mai mult)
cant la pian muzica calsica si as dori lista cu toate concursurile de talente de muzica clasica ofer funda
am auzit recent o melodie care cred ca e arabeassca sau ceva de genu care suna cam asa:uena uena uena e...Nu stiti cum se numeste?
Pentru ascultătorii de muzica rap romaneasca: care sunt melodiile si mai ales, care sunt versurile voastre preferate?
Îmi puteți da canalul de Youtube al celui care i-a făcut introul lui maxsipunct? Sau dacă știți alte canale care fac introuri gen ala. Ca vreau și eu un intro și chiar as plăti.
Bună am nevoie de negative populare unde aș putea să le găsesc?
Hei TPU, sti-ti ca la reclama de la promotor se pune o melodie dubstep remix sau asa ceva, o stie cineva ca s-o ascult si eu.Dau FUNDA pentru cel care imi gaseste acea melodie si o pune primul.
Ren si JR din Nu'est sunt impreuna? Stiu ca este o intrebare prosteasca dar am auzit multe zvonuri si am vazut si niste filmulete. Si daca da... Wow :o
Cum se numeste melodia din filmul A day to kill cand este el in masina dupa ce da foc
As vrea sa stiu si eu cum se numește melodia de la 3:45 din videoclipul asta: http://m.youtube.com/watch?v=eImXQKEO05Q dar vreau sa stiu melodia originala (daca exista) nu vreau variante...? (mai mult)
Îmi poate sugera și mie cineva niște nume pentru un canal de youtube care postează. melodii audio, remix-uri și chestii din astea? Dau fundă la ce îmi place!
Stie cineva cu o cheama pe Kaira? Poza : https://www.facebook.com/KAIRAoficial/photos/pb.376021235772477.-2207520000.1420699596./826164907424772/?type=1&theater
Azi e ziua unuia dintre cei mai mari oameni ale acestei planete. Elvis Presley. Regele rock- ului dar si om de om. Pe langa concertele caritabile care le avea anual, se stia ca isi tine prietenii apropate,...? (mai mult)
Azi e ziua unuia dintre cei mai mari oameni ale acestei planete. Elvis Presley. Regele rock- ului dar si om de om. Pe langa concertele caritabile care le avea anual, se stia ca isi tine prietenii aproape,...? (mai mult)
Hey, am si eu o intrebare. Cum se numesc tobele la care se canta manele ( alea cu 3 "cercuri")?
Aveam toti pe telefoane un mix, cred ca era dj aligator, meldoa incepea cu o voce in ascendenta a uneintipe gen"aaaaaaaaaaarash ash ash dupa care o parte house si pe undeva era si tike tike kardi dj aligator...? (mai mult)
Vreau cat mai multe informatii despre One Directiom
Care este culoarea favorita a lui Kesha?
As dori o parere : La un buget in jur de 700 RON, ce amplificator ar fi mai bun? 1. http://shop.iconcert.ro/sisteme- audio/amplificator- audio/ibiza- amp- 1000- dj- pa- amplificator- de- putere- 1600w-...? (mai mult)
Cum se numeste melodia care a fost acum dupa pauza la un show pacatos?
Vreau sa fac un colaj cu poze pentru sfarsitul clasei a VIII-a si nu stiu de melodie sa pun pe fundal... aveti vreo idee? ( Funda )
Am auzit in club o melodie foarte ritmata,cantata de o tipa si versurile erau ceva de genul mueve tu cuerpo cerca de mi sau junto a mi. Va rog mult,daca o stiti, sa ma ajutati! Multumesc!
Stiti ceva melodii pop, gen Taylor Swift, Ed Sheeran, One Direction? Gen din astea cu versuri frumoase, cu ritm bun, fara prea multa galagie daca ma intelegeti... Ms!
puteti sa imi dati niste cantareti asemanatori lui Joe Cocker?
Unde pot gasi un playlist cu toate piesele folosite in serialul Supernatural?
Ce gen muzical este acesta? https://www.youtube.com/watch?v=d-fx-hptjUg Multumesc anticipat!
Stie cineva sa-mi explice cum se face rimshot-ul la beatbox?
Melodii pentru relatii la distanta noi? Dau funda
Caut melodia mea preferata dar nu stiu cum se numeste exact numele piese Cateva versuri sunt "say a ve so say" si tot asa tot am auzit- o la radio dar nu stiu cum se numeste artistul. Daca...? (mai mult)
Intrebare pentru Directioneri: Pe cine alegeti? Niall Horan,Liam Payne, Zayn Malik,Harry Styles, Louis Tomlinson. -> Hater? Atunci nu comenta aiurea doar ca sa te faci mare;)
Fanii one Direction pot vota aici ca One Direction sa vina in Romania! http://1d.gigalize.com/ro/OneDirection.html - Hater? Nu imi trebuie comentarii urate doar pentru ca sa te faci mare;)
Salut.Am un sistem Logitech 5.1, mai exact un x506.Am conectat toate firele dar imi merg doar 2 boxe si subwooferul.Am intrebat cativa prieteni si mi- au spus ca am nevoie de o mufa ca sa pot conecta ...? (mai mult)
Fundaaaaaaaaa! Nu stiti cum se numeste piesa aceasta? Stiu doar inceputul:Orice s-ar intampla a, a, a, iti dau inima mea, acolo undeva. Atat stiu!
Voi ce credeti despre Amy Winehouse? Eu cred ca ar trebui mult mai apreciata de catre tineri, chiar daca a avut o viata cum a avut, un artist trebuie apreciat pentru cariera sa. (si fiind o pasionata...? (mai mult)
Dau funda celui care ii poate spune versurile acestei melodii : https://www.youtube.com/watch?v=Bic9cgpodok
Este o piesa veche de 5, 6 ani zic eu si suna cam asa: It's a fly oo.so fly. so high
Stici ceva melodii pop, gen Taylor Swift, Ed Sheeran, One Direction? Gen din astea cu versuri frumoase, cu ritm bun, fara prea multa galagie daca ma intelegeti... Ms!
Cui ii place Imagine Dragons? Va rog raspundeti-mi!
Stie cineva care-i prima melodie? https://www.facebook.com/video.php?v=344955385689627
Salutare tuturor! DORESCi cateva sugestii pentru formatii de nunta, tin sa mentionez ca sunt din Targoviste si interesul este pentru o formatie din localitatea mea sau maxim 50 de km distanta. ...? (mai mult)
Stiti niste melodii frumoase noi in italiana?
Caut si eu o melodie. Tot ce stiu este ca solistul este femeie si este un vers in care spune "what you do, what you do what you do (mica pauza) to me" Aveti vreo idee ce melodie ar putea fi? Multumesc...? (mai mult)
Hey.Buna dau proba pentru concursul de talente al scolii si nu stiu ce melodie sa cant...Ascultatile pe amandoua si alegeti una: Cand luminile se sting de Alina Eremia sau Nicole Cherry Fata Naiva?
Hei aseara am auzit la Muzz fm un cintec ceva strain, se cunostea ca e o fata mai tinerica ceva cu "Until me, Christmas tree" asa ceva.Ma poate ajuta cineva
Stiam o melodie faina dar i- am uitat numele stiu ca in videoclip era o fata cu sora ei mai mica intr- un sat, dimineata urmatoare a plecat in calatorie cu un cal si a ajuns in oras unde si- a facut multi...? (mai mult)
Cum se numește melodia:Ecaterina sau ceva in genu o cheamă pe cântăreața, e don R.Moldova mii se pare are un nume asa mai specific, S- o melodia ea asa mai trista videoclipul e facut cu efect alb-...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=nh-QsRAzzIs Melodia ♥?
As vrea si eu niste melodii trap, rap...noi.Insa orice doar nu muzica populara si rock. Dau funda... Multumesc anticipat.
Imi puteti spune cativa cantareti de muzica USOARA care inca traiesc...nu numai romani, orice...☺️Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BogdanTemisan22 întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Caliopia63 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!