Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 18 Martie 2025 sunt:
Buna seara tuturor! Stiu ca pare o intrebare stupida, dar este o melodie care e destul de in voga si se aude des prin cluburi care suna la un moment dat ceva de genul "dai dai dai dai da dai dai dai" ...? (mai mult)
Hei... Imi place foarte mult muzica....mai putin muzica populara, manelele( cocalari). Genul meu e rockul. Urmeaza sa schimb scoala, si acolo pot face muzica.....decat ca parintii mei nu par asa de...? (mai mult)
Hey,stie cineva un site din Romania de unde pot sa cumpar albumul de la 5 seconds of summer "live sos"?
Stie cineva o melodie cu versurile gen we go new a folosit-o DanielYTB pt intro pt Therealred!
Cum se numeste prima melodie al acestui set? https://www.youtube.com/watch?v=p0S_trP3CsI
Salut oameni buni.mi- am adus aminte de o melodie cu videoclipul alb- negru cantata de o femeie blonda care semana cu madonna si cu marilyn monroe, in videoclip aparea si un barbat..imi puteti spune cum...? (mai mult)
Caut si eu o piesa ruseasca! se numeste baby este hip-hop cred! sna cama asa: baby ya tvoi geroi....svetiș tîi kak svisda! dau funda!
Cum se numeste melodia? era ceva de genu(scriu cum se auzea) bouda bouda bouda bouda pum ieeeehe cine stie? FundaVOT
Heii TPU :** mereu la radio apare de dimineata o mepodie care nu stiu cum se numeste si canta o voce de fata gen Nicky Minaj si ma agitata si e superr faina si rap.Ma puteti ajuta? fundita:*
Cum se numeste melodia din reclamele Altex?
Https://www.youtube.com/watch?v=0OyS_nkcQV8&channel=stireazileichannel Va rog, melodia de la 0:35 cine stie sa-mi zica?!
Dau FUNDA SI VOT SI ORICE MAI VREITI VOI! Buna TPU! Va rog sa raspunda doar cine stie! Am si eu o intrebare eu imi doresc o voce de bass( sunt la un liceu unde se pune accent pe muzica ) ( ai va rog ...? (mai mult)
Salut, ma puteti ajuta cu negativul de la Ombladon-cautand? Nu gasesc.
ce melodii gen Andra - Dragostea e tot ce ramane Mariah Carey - My all The pussycat dools - Hush hush Queen - We will rock you Megan Trainor - all about that bass Backstreet Boys...? (mai mult)
Cine stie de unde pot lua negatinul el piesa "Acasa de Craciun"
Piesa din reclama asta? https://www.youtube.com/watch?v=OnYw39yCQDM
Hei! *poker face*. Auziti, mi.am luat o chitara noua de la lidl de aia cu 200 lei : http://www.lidl.ro/ro/Oferte- 513.htm?action=showDetail&id=25820. Nu stiu sa cant, si vreau sa invat toate notele. ...? (mai mult)
Vreau niste sugestii de trupe rock..gen metallica,venom, rammstein.dau funda;)
O melodie pentru dubstep pls
Bna TPU! Vreau sa stiu cum se numeste melodia de la minutul 1:53:50 in colajul Best Brutal 100 Dubstep Drops Creeper. Funda
exista un gadget cu radioul kiss fm pentrut win 7?
Era o melodie cu o voce groasa de reaper gen Busta Rhymes si a fost mai pri toate cluburile... help
Va spun din prima ca dauFUNDA. Este o melodie pe care se danseaza vals nu e rapid valsulcilent. faza e nu stiu cum se cheama melodia si de unde o pot descarca. este cantata de o femeie ( la versuri...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi niste melodii rap nu conteaza pot fi si in romana si in engleza. Stiti undeva unde as putea asculta muzica de asta?
Mi-am luat chitara si coarda E minor nu sta. cand e aproape acordata nu sta nodul si se desface help
Am si eu o nelamurire... In legatura cu videoclipul formatiei Lost Frequencies, melodia Are You With Me. Secventele din acest video, apartin vreunui film? Daca da, ma puteti ajuta cu titlul...? (mai mult)
Acum doua zile auzisem pe un post de radio o melodie foarte draguta, era cantata de un baiat si o fata, mai mult un duet. Nu-mi amintesc nici-un vers dar stiu ca era "e e e ei". Mersi!
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal? https://www.youtube.com/watch?v=Us90hTK-WNA&feature=youtu.be Va multumesc!
Vreau sa ascult si eu Smells like teen spirit varianta cantata de Vladimir Pocorschi la Vocea Romaniei, dar nu gasesc pe niciun site vreun video...stie cineva unde ma pot uita sau sa- mi dati macar...? (mai mult)
TPU! As dori si eu versurile de la melodia 'Phelipe-let me go ' nu le gasesc deloc pe net :( si am nevoie de ele. Va rog ajutati-ma Cel mai bun si rapid raspuns primeste fundoi+vot :*
Va rog sa-mi spuneti cum se numeste melodia vin videoclipul asta https://www.youtube.com/watch?v=Skpu5HaVkOc va multumesc
Cine stie ce premii importante a obtinut solistul Roman ASU (asu studio)?
Deci vreau sa ma ajutati si cred ca am sa am noroc. Caut o melodie mai veche, am vazut video pe MTV acum ceva timp. E o piesa mai veche, un tip chel ce sta intr- o camera parca de nebuni, si la un moment...? (mai mult)
Pe ce post canta BUG MAFIA?
O manea din 2007
Stiti ceva mixuri faine la melodiile lu bug mafia?
Ce credeti despre cantecele realizate anul acesta si felul in care a evoluat industria muzicala?
Cum se numesc melodiile de la : https://www.youtube.com/watch?v=7Cm_OWhwoLs - : Melodia aia care incepe ceva gen "Mesajul este..." https://www.youtube.com/watch?v=hPv8ipeM3iI - Melodia aia...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o chitara acustica sa invat sa cant. Un prieten are una Johnson putin folosita, corzi metalice. Imi poate spune cineva cate ceva despre firma aceasta? Cam cat costa? El imi cere 100...? (mai mult)
Vreau si eu titluri de colinde de genul: Train- Christmass Time sau Last Christmas, All i want for Christmass, etc... Si daca se poate gasi un playlist pe youtube cu toate astea... :D
Salut.Imi spuneti va rog niste trupe de Gothic Rock? Multumesc!
Buna ziua TPU de curand am ascultat o melodie si inceputul mise pare prea cunoscut stie cineva o melodie care sa aive incepuul asemanator? va rog nu imi da pace ideea ca stiu melodia dar nu o pot ascuta...? (mai mult)
Salutt! :)... Dati-mi niste colinde in engleza gen "Jingle Bell Rock", "Let it snow".
Tocmai ce am finalizat un proiect la istorie, legat de chirugia estetica, si nu stiu ce melodie sa pun pe fundal, ceva idei?
Fundita! 1.Cum vi se pare melodia: Irene Cara- what a feeling? 2.Cum vi se pare piesa: Randi- Prietena ta?
Salutare.Ii o manea mai noua cantata de o tipa, mai stiu doar atat din ea"fata-n fata". Cine imi raspunde primul si corect are funda :)
Salut Cine credeti ca va castiga vocea romaniei?
Dau startul discutiilor! Care sunt vedetele sau trupele pe care le urati cel mai mult?
Bună, TPU! Vreau să învăţ să cânt la chitară. Ce chitară acustică mi-aţi putea recomanda până în 650 lei?
Va rog un playlist cu melodii de la radio cele mai noi : Ex: Randi - prietena ta... etc de la radio, macar 20-30 sa fie va rog, Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
gllopel întreabă:
Hypefox întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!