Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 18 Martie 2025 sunt:
Hey, TPU! Ati putea sa- mi faceti un top cu cele mai bune melodii de dragoste care le stiti? (3- 5 melodii acolo). O sa dau funda la topul care mi- a placut cel mai mult, dar o sa apreciez si restul ...? (mai mult)
Stiti un site de creat track-uri?
Recent am auzit la kiss o melodie dar nu m-am uitat cum se numeste. La un moment dat spu ea "poti sa scapi chiar si din cusca cu lei". O stiti?
Stie cine melodia de la 0:02-0:07 din video-ul acesta? https://www.youtube.com/watch?v=6eIY_a-aLDY
Bună prieteni! Cei care ascultă muzică rock(orice gen) lasa- ti- mi id- urile sau skype- urile voastre. M- am saturat de manele si chestii tipice, vreau sa am si eu cu cine vorbi despre muzica calumea! ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din Watch Dogs, multumesc anticipat. https://www.youtube.com/watch?v=jNNyU76nXKI
Cine imi poate zice o melodie buna ca ton de apel? Dau fundita :)
Tot caut o melodie. Este un fel de dubstep, are pe fundal un sunet gen acordeon si se mai aude o femeie sau o voce subtire care canta si la un moment dat apare o voce masculina gen Maitre Gims si...? (mai mult)
Ce melodie te descrie cel mai bine?
Azi am vazut la televizor pe Andreea Balan, Andrei Aradis si Aurelian Temisan cantand un colind, Spectacolul Craciunului incepe la Antena 1. Cum se numeste acel colind?
As avea nevoi de niste melodii de dragoste sa le pun la prietena mea pe pagina de fb. Sa fie in engleza sau romana(de preferat romana)! Mersi! +Funda!
Citi ani are Marius Moga?
Nume de trupe rock ca Nightwish sau Evanescene. Dar exact acelasi gen. Nu veniti cu Metallica, Guns'n'Roses,, Nirvana sau punk. Exact ca cele 2. Multumesc. :)
Stie cineva o trupa gen Imagine Dragons? Funda
Care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa ai o cariera in muzica? sa presupunem ca ai talent, voce, prezenta scenica, talent actoricesc, dansezi...si restul tacamului... fără vocea ...? (mai mult)
Salut, ieri la Europa FM cand eram in bucatarie am auzit o melodie care nu o mai auzisem de mult, nu mai stiu cum se cheama... poate stiti voi, un vers suna cam asa: "Where's the party that no where"...? (mai mult)
Pastila muzicală de azi vine din Tosca şi e interpretată de cineva mai puţin cunoscut de mase: https://www.youtube.com/watch?v=50afi2Q4a5Y Iar filmul zilei:...? (mai mult)
Bună ziua, stie cineva cum se numea site-ul pentru căutarea numelui și a artistului pentru fisierele mp3? Se facea up-load fisierului mp3 pe site și după aceea se cauta...
Cum se numeste melodii din acest video de la 7:40 https://www.youtube.com/watch?v=1JynrNt1zc8
Imi poate spune cineva ce melodie este pe la minutul 11:00? http://www.dailymotion.com/video/k5ZWKT10Bf00Jl4RSVz?start=606 DAU FUNDA!
Am si eu mai multe intrebari pentru rockeri. Unul la mana, de ce tot timpul trebuie sa va luati de muzica hip- hop. Doi la mana ce aveti toti cu Eminem(ma rog majoritatea)? Si de ce nu suportati alte ...? (mai mult)
Cine stie cine canta sau cum se numeste o melodie hip hop romaneasca, au trecut cred ca 7- 8 ani de cand nu am ascultat- o. E un monolog catre fiul sau cu referire la maica- sa, si un vers e ceva de ...? (mai mult)
buna! :)) E oarecum urgent. Deci ascult aceleasi melodii dubstep in fiecare zi si m- am plictisit de ele... Dati- mi si mie idei. Ascult foarte mult female vocal dubstep, deci ceva nici prea subtirel...? (mai mult)
Salut, am nevoie de o melodie in intaliana veche are in versuri cuvantul vagabondo, nu in titlu doar in versuri, in imaginea de fundal era un tren un, om beat care parca sau ceva de genul, va rog e o...? (mai mult)
Am auzit astazi la cineva o melodie gen house si avea pe fundal o voce de femeie care zicea ee ee... Stiti cum se numeste?
Cum se numea melodia de intro de la desenele animat Tutenstein de pe jetix... ofer funda:)
De unde sa descarc melodia buna dimineata la mos ajun dar in varianta de la telekom? va rog
Salu TPU, vreau si eu niste sfaturi de la cei care se pricep la chitara. Fac de 3 ani si ceva chitara dar nu avansez deloc, ziceti- mi si mie ce sa mai repet ca sa ma perfectionez, niste game, arpegii,...? (mai mult)
As vrea sa stiu care este bataia(la chitara) la melodia tapinarii - unde esti. Pe internet nu am gasit raspunsul si singura nu am reusit sa imi dau seama. Va multumesc!
Am auzit un remix arabesc si in acel remix era o melodie unde cantau mai multi barbati in cor "le le le" cam in genul acesta era acel remix, ma puteti ajuta?
Salut am o orga MK980, Pot sa bag ritmuri pe ea, de muzica populara? Dau FUNDA
Bună, care este cea mai cunoscută melodie în franceză pe care o știți? fundă!
De curand am auzit o melodie la televizor, dar nu avea versuri.Este destul de cunoscuta.Suna ca si cum ar fi o melodie militara si mintea ti se duce la triumf, la putere, la ambitie cand auzi melodia...? (mai mult)
e comica asta.: ) ) am auzit o colinda, cred ca o canta ghita munteanu, voce de barbat, ceva de genu : petru, petru, casa bogatilor si apoi se duc la casa saracilor... daca ma puteti ajuta...? (mai mult)
cine stie cum se numeste melodia aia in care canta o doamna mai in varsta la pian in rochie rosie mi se pare, si vocal canta un baiat blond? dau funda.Melodia nu-i veche.
Spuneti-mi ceva piese/trupe koreene sau din japonia,,, dau funda pentru cele mai bune!
Deci.Omu Gnom de cand canta? intreb pentru ca l'am vazut pe scena cu Deceneu intr-un video.
Cine stie o colinda deosebita,vrem sa plecam cu clasa sa colindam profesorii, insa nu stim ce sa alegem((
Stie cineva de unde pot lua negativul acesta? va roog mult ca sunt la un concurs de talente si acesta as vrea sa-l cant https://www.youtube.com/watch?v=56s8qYdF72c
Dati-mi si mie melodii despre ingeri sau demoni sau ingeri si demoni, va rog!
Stie cineva care e primul videoclip din muzica romaneasca?
Ce melodii gen, file:///C:/Documents%20and%20Settings/ALEXANDRU/Desktop/Iljimae-promo(mp3vip.eu).mp3 Vreau nu-ma melodii ca asta nu manele, populara, rock
Dati-mi va rog piesa cu jo mike si inca cineva-he are go in care refrenul e cantat de o voce groasa.e noua piesa.nu o gasesc nici de a dracului.va multumesc
Stie cineva cum se numeste melodia asta? : Link: https://www.youtube.com/watch?v=veqyzr3PnAM
Salut, caut colaboratori pentru productie muzicala.In ce consta asta? Deci, de pe 1 ianuarie ma lansez in muzica hip hop, mi- am terminat versurile si proiectele care am de gand sa le lansez in viitor.Dar...? (mai mult)
Cine stie dansa BreakDance sau Dubstep si sta in Bistrita-Nasaud sa ma contacteze pe skype:boy_eric1!
Am nevoie de negativul coldindului,, Colo sus ân vremea aceea,,
Are careva vreo idee cât de mică, cum se numește melodia din Sâmbăta cu Satana - Codrin, Dracu și Gangsterii, de la minutul 00 secunda 36? - 00:36 (Când intră Roberto și Petrișor în cameră). ...? (mai mult)
este cineva care face versuri? asa avea nevoie! marianomariano3@yahoo.es! miltumesc
La orele de canto sunt incurajata sa forțez vocea.nu pot atinge anumite note si trebuie sa le forțez.profesorul mi- a explicat ca astfel se dezvolta elasticitatea vocii si ca fortand- o se obisnuieste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.