Hei, ce trupe rock românești ante- revoluție mai sunt în afară de Phoenix, Sfinx, Roșu și Negru, Progresiv TM, Semnal M, Holograf, Celelalte Cuvinte, Pro Musica, Compact, Formația Fără...? (mai mult)
Buna! Stie cineva ce fel de corzi să- i pun la o chitara acustică model:FG229- 39? Mi s- a rupt o coardă și vreau sa le schimb problema e ca nu stiu cu ce corzi a venit chitara. O am de 5 ani cred,...? (mai mult)
Mi- am amintit de o melodie. Nu imi amintesc niciun vers sau artistul. Stiu doar ca in clip, mai multi oamnei joaca sah si pierd, la un moment dat, artistul incepe si joaca si castiga joc dupa joc pana...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta chitara https://www.fly- music.ro/chitara- chitari- chitare- acustica- acustice- western- guitars/5631- flame- cag230- c- bk- set.html Setul e pe bune? Am gasit- o pe ea...? (mai mult)
Pareri? https://www.electronic-star.ro/Tehnica-sunet/Boxe/Boxe-active-si-difuzoare/Cube-1512-2-1-set-activ-PA-1200-W-subwoofer-de-15-difuzor-2-x-12-1200-W.html
Hey! Știe cineva cine cântă această melodie populară? Voi lăsa câteva versuri, sper să o știe cineva, vă rog tare mult , , Omule de ce greșești? De ce strici și- apoi lipsești Omule...? (mai mult)
Caut si eu o melodie auzita prin anii 80- 90 versurile erau cam asa: Un albatros isi netezise zborul Zburand usor spre cerul de azur Sa- l omoram striga deodata unul Sa- l omoram strigara toti...? (mai mult)
Ce chitara credeti ca este mai buna? Ultima data mi- am luat teapa, era o poza si a venit total alt tip de chitara.Care dintre astea? A doua are mai multe chestii, dar mi se par prea multe chestii la...? (mai mult)
Salut TPU, asta e un cont nou si asta este prima intrebare pe care o pun in multi ani de zile. Este o melodie trap aparuta acum mai multa vreme prin 2015 aproximativ si am uitat cum se numeste. Nu mai...? (mai mult)
Care este genul vostru de muzica favorit? Dar piesa favorita?
Server discord pentru muzicieni? In sens că eu caut trupă și nu există site românesc
De ce se vopseste Carla`s Dreams pe fata?
Buna,ma puteti ajuta? Am nevoie sa stiu dacă pot da la cursuri de pian daca degetele mele de la maini sunt cam strambe, multumesc
Sasha și Renata - Sagapo nu fac misto Salut! Caut și eu melodia asta și nu o găsesc nicăieri, o are cineva? Sau sa îmi spună unde o găsesc.
Buna TPU, era o piesa a lui Guta spune ceva despre tata in ea, nu mai tin minte aproape nimic, tin minte ca era ceva fundal roz, va rog care stie sa mi- o spuna, nu stiu ceva gen fata tatalui sau ...? (mai mult)
Salut TPU! Era o piesa in romana pe acest instrumental : https://www.youtube.com/watch?v=j0mxNFY56_E&ab_channel=TRAPGURMTRAPGURM, ceva rap... ma poate ajuta cineva sa o gasesc? O caut de zile bune si ...? (mai mult)
Am un laptop cu o singura mufa si vreau sa ascult muzica la casti. Ce imi recomandati sa fac?
Salut! Am auzit o melodie la radio, am căutat-o dar nu am reușit să o găsesc.Suna cam așa: am făcut rezervare la mare, 7 zile și 7 nopti / are fata costum colorat și îi stă turnat
Salut! Vreau sa compun un cântec și nu știu despre ce sa fie și ce versuri sa aibă.Îmi puteți da niste idei? Nu zic sa îmi scrieți un cântec întreg. Doar niste idei! Mulțumesc anticipat!
Tot am nevoie de niște muzică mai tristă pentru un edit (stil AMV) fără copyright..nu găsesc nicăieri unul care să aibă un ritm pe care pot edita și nu pot folosi melodii cu drepturi de...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste maneaua care contine asta,, si as sterge-o cu pamatuf si i-as da sa faca buf"?
Îmi poate da cineva continuarea acestei piese? https://www.youtube.com/watch?v=n6aP_LonPP0 Adică exact această piesă, cu orgă și cor, dar cu toate cele cinci strofe (în videoul dat de mine sunt...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre câștigătorii Eurovision, trupa Måneskin? Mie una mi- a plăcut mult momentul lor, dar am văzut că și- au luat mult hate, mai ales în România, că sunt sataniști,...? (mai mult)
Am fost cu una dintre prietenele mele la mall si la un moment dat am auzit o melodie in turca in care zicea ''Unut beni ay ay ay ay'' si am auzit si ''yalan soyleme'' cred. Imi puteti da titlul melodiei?...? (mai mult)
Cine cântă acest refren si tot astept dupa tine si tot astept sa crezi cat de mult tin la tine nu as putea imagina pe atcineva care sa poata te iubeasca asa. Știu sigur că e trupa simplu dar nu știu...? (mai mult)
Am ascultat acum cateva zile o manea, dar nu reusesc sa o gasesc. Tin minte doar cateva versuri:"eu v- am dat si bani de paine si voi ati latrat la mine", "au intrecut masura si promit ca le rup gura"....? (mai mult)
Salut, caut si eu o piesa de cateva zile si nu o gasesc, piesa este în Spaniola este destul de cunoscuta dar eu nu o stiu mai stiu doar asta : mami te que...
Ce părere aveți despre cântăreața Raluka și despre melodiile/vocea ei? Din punctul meu de vedere are o voce bună și puternică, poate cânta live fără probleme și mai ales că poate și știe...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt producator de instrumentale hip hop si am 17 ani. Si as vrea sa vand licente, recent mi- am facut cont pe BeatStars, mai tarziu as vrea sa- mi fac site. Mai pe scurt, vreau s- o fac ...? (mai mult)
Unde a dispărut muzica dance românească? Adică acum 11-8 ani erau pline radiourile și cluburile de ea.
Buna colegi TPU, Astazi conducand, am ascultat o melodie spaniola de dragoste. Era cantata de o femeie si de un barbat. Nu am retinut vreo propozitie, dar se repeta uneori o fraza cu "discusion". ...? (mai mult)
Ce gen muzical vă place în mod special? Cum ați ajuns să vă placă acel gen?
Vreau să învăț muzică psaltică, cine mă poate ajuta? Imi place foarte mult această muzică bisericească și îmi doresc foarte mult să învăț.
Ce trupă preferați dintre Sabaton și Powerwolf?
Cum pot adăuga muzica mea în playlist-ul de pe TPU? Vreau o melodie cu Dynoro, dar nu știu cum. :(
Cum vi s- a parut eurovision 2021 pe anul asta? El s- a desfasurat normal, fata de cel de anul trecut, online! Concurentii, juriul, prezentatorii, s- au bucurat sa vada ca sunt impreuna! V- a placut...? (mai mult)
Salut TPU! Când am ascultat prima data melodia Ciprului de la Eurovision mi s- a părut cunoscuta. Sunt sigura ca exista o melodie care suna asemanator, cel puțin la refren, dar nu îmi dau seama care...? (mai mult)
Salut tuturor! Incerc de ceva vreme sa gasesc o melodie pe YouTube si se pare ca a fost stearsa, si anume "Simi Deac & Luminita Puscas - Muierea care- i muiere". Oare ma poate ajuta si pe mine cineva,...? (mai mult)
În ce melodie vă regăsiți acum?
Salut.Are Florin Salam o melodie care cred ca e mai veche si are o strofa asa : " M- AM BAZAT PE MINTEA MEA CA IES DIN ORICE BELEA SI N- AM APELAT LA NIMENEA, MI- AM PERMIS SA FAC MEREU TOT CE AM VRUT...? (mai mult)
Îl ascult pe Salam de plăcere. Voi?
E prin zonă cineva care cantă la chitară și se pricepe? Am pus ochii pe o chitară electro- clasică frumoasă rău, o Harley Benton, doar că nu știu nimic despre marca asta (de fapt, nu știu...? (mai mult)
Pe de parte cea mai buna melodie de la Eurovision 2021 este cea a Suediei, piesa rock de la blind channel dark side mi s-a parut cea mai buna. Voua care v-a placut cel mai mult?
Bună TPU! Pentru cei pasionați de Muzica și de Concursuri Muzicale. EUROVISION în special. 1 Este adevărat ca EUROVISION este cel mai tare PPV muzical din LUME în acest moment și ca concurează...? (mai mult)
Care sunt genurile voastre muzicale preferate?
De ce nu este apreciată în România muzica heavy metal, comparativ cu manelele, muzica populară sau pop/rap?
Salutare.Are Florin Salam o melodie care cred ca e mai veche si are o strofa asa : " M- AM BAZAT PE MINTEA MEA CA IES DIN ORICE BELEA SI N- AM APELAT LA NIMENEA, MI- AM PERMIS SA FAC MEREU TOT CE AM VRUT...? (mai mult)
Niste manele bune de petrecere?
Recomandati-mi si mie niste manele de petrecere
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?