Seara, acum ceva timp era la tv, mai ales pe music channel o melodie cantata de o trupa destul de necunoscuta cred, avand in vedere ca acuma nu mai dau de ei.Stiu doar ca erau ceva de genul intr- o camera...? (mai mult)
SALUT TPU! Am nevoie de mare ajutor! Eu vreau tare sa- mi cumpar o chitara...Dar nu stiu nimic aproape din cum se cinta, notele etc.Nimiic! In cit timp pot sa invat toate astea? NU zic profesional da...? (mai mult)
Hei TPU, am si eu o intrebare, adresata baietilor in special... Am nevoie de cateva melodii (pentru o poveste dar asta este altceva), ceva potrivite pentru un badboy, nu vreau chiar rock, dar ceva...? (mai mult)
Salut compun versuri de ceva vreme si as vrea incerc sa inregistrez ceva dar as avea nevoie de un program de masterizat si dupa voi cum e mai usor sa cauti negativul pe urma sa compui sau intai compui ...? (mai mult)
Cine stie cele mai noi melodii(dance, pop, house) din noiembrie 2014?
Am auzit astazi pe Muntenia FM o piesa dubstep(cred) si avea doar cateva versuri: his girl like to feel this(sau ceva de genul), vocea de la versul anterior parea feminina si mai era un vers : ...? (mai mult)
Vreau si eu niste melodii rap sau muzica usoara pentru a face un CD cu muzica. Raspunsul cu cele mai multe melodii primeste funda!
Care ascultati muzica veche de genu, dati-mi si mie cate melodii vreti. https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ https://www.youtube.com/watch?v=l-ITv4OBV9c
Am auzit recent o melodie techno/trance la un vecin.o asculta la maxim. Cred ca e de prin anii 90'...o caut de mult. Canta o femeie si se intelege ceva de genul "to that come"..scuze dar atat...? (mai mult)
In melodia lui Anna Lesko - Anicyka Maya, de la minutul 3:00 pana la final ea danseaza cu un barbat stiti cumva cine este? Adica daca e actor sau cantarest sau orice altceva. Dau funda pentru...? (mai mult)
Cum poti deveni dj? Iar daca nu ai ureche muzicala se poate sa o dezvolti? Multumesc.
Stie careva melodia de pe fundal? https://www.facebook.com/video.php?v=831852426879573 lainceput spune ceva dar nu inteleg
Ce studii iti trebuie ca sa poti ajunge un Dj adevarat? :3 Dau o funda mare.
Poate ca e praf, poate ca nu, eu vreau doar niste pareri. Dau funda ca de... trebuie. Scuzati greselile gramaticale, am rescris- o in graba. Multumesc anticipat... P.s. Nu sunt doar vorbe...? (mai mult)
Imi dati niste melodii dragute va rog :o3 sa fie mai multe genuri: rock, pop, rap, etc. Mersii :*
Am gasit cateva colaje pe youtube ce dureaza aproximativ o ora. Cum pot sa le descarc?
Vreu ceva muzica buna.(jazz, rock n roll, pop, rock etc.)
Ce s-a întâmplat cu rapperița Ganja? (a de a cântat cu Marijuana, Puya, Vița de vie)
Mi- a ramas in minte o melodie si nu stiu cum se cheama si nici cine o canta.:/ E ceva gen "But I don't relly care anymore... girl don't bother. you cross the line..try to be my..." O stie cineva? ...? (mai mult)
Ce rock fain stiti? Gen linkin park-threedays grace
Stiti cum pot pot videoclipuri pe youtube? Dau funda:*
Hey, imi spune-ti va rog cum se numeste melodia de pe fundalul trailerului advangers 2?
La inceput la fiecare piesa de rap de- a lui wiz khalifa, tyga, kid ink ori alti interpreti, inainte sa inceapa sa cante, zice ceva, ceva gen was an one beat, adica nu stiu daca e asta, vreau sa...? (mai mult)
Imi recomandati niste trupe metal? Dar cu adevarat bune? Si mi-ati putea linkul cu o melodie de la fiecare? :)
Salut s.a rupt capatul de la mufa de la boxe in locasul acela in care intra. intrebare este cum il scot?
Unde pot gasi soundtack-ul din filmul Bad Johnson 2014? Melodia chiar de la inceput filmului nu o gasesc nicaieri
As dori sa devin cantareata am ureche si voce sunt foarte sigura dar doresc sa stiu care sunt urmatorii pasi, va implor mult si va rog poate cineva sa imi raspunda mai detailat? astept raspuns si sa stiti...? (mai mult)
Curand este ziua mea si as dori si eu cateva melodii sa fac cd- uri cu muzica! Fac 14 ani, deci va rog sa imi dati rap, muzica usoara si cateva manele frumoase. Raspunsul cu cele mai multe...? (mai mult)
Cine știe cum se numesc melodiile epice de pe Arena Nationala de la începutul meciurilor (nu contează liga)? Una dintre ele pare a fi soundtrackul unui film. Mulțumesc
Salutare TPU imi puteti spone ce festivale de TRAP mai sunt in lume in afara de Tomorrowland (Deep House)!
Stie cineva cintece despre familie? Ceva melancolic, linistit, ce ar putea sluji ca fon pentru prezentare. Dau fundita.
Este o reclama pe Antena 1, in care sunt prezentate vedetele, dar fara sa zica nimic.Stiti cumva care este melodia de pe fundal? Mulumesc anticipat.
Am auzit o melodie in care erau versurile: te-ai ridicat de la podea cu fumul de nargilea. Stiti cumva cum se numeste?
Https://www.youtube.com/watch?v=QgZlDFnEozw Cum se numeste melodia din acest trailer?
Salut tpu.Am o melodie care nu imi iese din cap.Melodie suna cam asa "iifiii da iaatooo". Stie cineva cum se cheama?
Https://www.youtube.com/watch?v=cLqML7uFki0&spfreload=10 cu ce melodie se aseamana? adica ritmul imi este cunoscut doar versurile difera
Stie cineva cum il cheama pe barbatul care canta pe fundal la melodia pe aripi de vant a deliei?
Salut TPU, Caut o melodie de rap, nu stiu numele melodiei, dar stiu povestea: Este vorba despre niate oameni ce merg sa faca o afacere cu droguri si il gasesc pe ala caruia trebuiau sa...? (mai mult)
Salutare, va rog care stie sa imi zica titlul acesei piese, nu am clip la ea, nu gasesc nici aplicatie pentru PC de recunoasterea melodiilor, toar Tunatic care nu o recunoaste si shazam care e pentru...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/video.php?v=10152486345292406&set=vb.15757317405&type=2&theater cine stie cum se numeste melodia de la 1.55 m? dau funda, urgent!
cine imi spune si mie melodia de cand incepe asta http://youtu.be/Zbk4RqRYitM?t=3m18s?
Hei tuturor.Va rog sa ma ajutati.Maine e ziua unei prietene foarte bune si vreau sa fac un videoclip cu toate pozele noastre. Vreau sa imi dati niste sfaturi.Ce melodie pot pune pe videoclip? Dau...? (mai mult)
Cum se numeste melodia care are in videoclip multa zapada, o tipa imbracata cu o blana alba si caini husky, stiu ca mai zice ceva de genu la refren:sun, sun, sun, sun by shine? Dau funda la primul...? (mai mult)
Poate ca e praf, poate ca nu, eu vreau doar niste pareri. Dau funda ca de... trebuie. Scuzati greselile gramaticale, am rescris- o in graba. Multumesc anticipat... P.s. Nu sunt doar vorbe goale. ...? (mai mult)
Melodia de pe fundal de la 1:25 din : https://www.youtube.com/watch?v=uRk0YPMevPk?
Cine imi poate da/creea un instrumental la melodia Sunt bine-Adda?
am auzit mai de mult o melodie, singurele versuri de care imi amintesc sunt : "mi- ai furat, mi- ai furat si ai plecat, mi- ai luat viitorul, mi- ai furat speranta si vad ca pe zi ce trece...? (mai mult)
Buna TPU. Am primit de curand prima mea chitara: o chitara clasica spaniola (Carmencita) si am vrut sa ii intreb pe cei care au chitari clasice sau care au cunostinte, ce parere aveti? Sunt diferente ...? (mai mult)
Sal'tare! Am auzit undeva o melodie Dubstep, care e ceva gen ,, Help me lose my mind" si dupa vine ceva gen dbwdbwdwb ba ba ba bam ban ban Stiu ca e ciudat rau :)) dar chiar imi place Funda :D
E o melodie cu un băiat și o fată,iar băiatul zice gen:"i need along" ceva de genul ăsta. Nu prea are sens, dar na fie ce-o fi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IoanaG18 întreabă:
NyHyLySM întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!