Buna,as dori si eu o lista cu manele noi si muzica "arambi" sau cum s-o numi.In jur de 16-18.
Salut, TPU am nevoie de niste melodii de maxim 20 de secunde sa o pun la videoclipurile mele de pe youtube ca m-am apucat recent de gaming pe youtube. Va rog sa imi ziceti am nevoie!
La inceput la fiecare melodie rap de- a lui wiz khalifa, tyga, kid ink ori alti interpreti, inainte sa inceapa sa cante, zice ceva, ceva gen was an one beat, adica nu stiu daca e asta, vreau sa ...? (mai mult)
Imi puteti spune niste Drop-uri? Cu cat mai multe cu atat mai bune. FUNDA!
O să sune cam aiurea. Dar, am auzit recent o melodie, și... din ce- mi aduc eu aminte, suna cam așa: "Put/Bring me down I'll go out/white I'll go out/white" Nu sunt prea sigur de faza cu "white",...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la 33:35 va rog mult! https://www.youtube.com/watch?v=gLRVT2i2Fnk
Cine stie cum se numeste melodia? P.S L- am intrebat pe utilizator, dar a sters comentariul si nu a raspuns. Astept raspuns. Dau funda! Am incercat si cu Shazam dar nu am gasit...? (mai mult)
am o curiozitate, ca ma tot cert cu un prieten :))... Cine e fata din videoclipul "Prietena ta" de Randi? El zice ca e Alina Eremia...dar nu e..sau cel putin asta vad eu, nu pare a fi ea. ...? (mai mult)
Profesoara mea de muzică spune să nu mai cânt din gât și să încerc să cânt din piept.Mi- al putea cineva explica cum.N- am bani de lecții de canto, și pe net n- am găsit decât ...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie cum se cheamă muzica de la reclama Calzedonia? A apărut aseară dp observatorul special pe antena1, la ora 21:15, e, bine, mai apare din când în când. Știti ...? (mai mult)
E o melodie orientala veche dar foarte cunoscuta pe care stiu doar sa o fredonez insa este foarte asemanatoare cu o manea. Am sa las maneaua aici si poate isi da cineva seama din refren care e...? (mai mult)
Din ce este compus un cantec, vreau un raspuns detaliat daca se poate, cate versuri are o strofa, cate versuri strofe are un refren? etc... daca poate cineva sa- mi explice as fi foarte recunoscator....? (mai mult)
Deci...acum 2 weekenduri eram in masina si ascultam muzica de la kiss fm (kiss in the mix parca) si au bagat o melodia superba, fara voce, care semana foarte mult cu melodia de la piratii din caraibe....? (mai mult)
am auzit o piesa stiu doar ca chinta inceputu si refrenul un glas de copil., la inceput se aseamana cu piesa aceasta (chiddy bang - by your side) dar e altfel ..va rog ajutati-ma
Cum se numeste melodia de la 1:00? Https://www.youtube.com/watch?v=t8TcO6i5dow
Cum se numeste melodia care are versurile ceva in gen: dameloo paa. whine up ee. va rog sa ma ajutati!
Stie cineva daca contul zonga este gratis sau nu?
Stie cineva cum se numeste formatia din videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=i5mxROL9t_A?
E un rapper prin Romania. Shadow sau ceva gen. Frumusel tipul, un fel de Bieber cu o voce groasa. Vreau un link ceva ca nu-l gasesc.
Știți vreo melodie de-a lui daddy yankee,gen "morena" cântă și o fată, cât de cât!
Funda cine imi da un site de unde pot downloada melodia Zombie a lui Dolores O'Riordan, ca nu gasesc pe nicaieri.
SALL TPU! Va rog spuneti-mi cum se numeste melodia din filmul vagabondul milionar atunci can cei doi copii stau pe tren si fura. multumesc
Nu stiti daca aparatul dentar (cu sarme ) incurca la cantat?
Stie cineva cum se numeste melodia din Grey's Anatomy?
Salutare tuturor! Am auzit zilele trecute o melodie intr- un taxi. Nu stiu cum se numeste, dar am gasit ceva asemanator la Adrian Minune, la el melodia se numeste "asculta- ma". Eu acum n- am gasit melodia...? (mai mult)
Cum se numeste melodia cantata de Andrei Cerbu in preselectiile de la 'romanii au talent'? :D Dau funda :)
As dori niște melodii noi, dar nu cantate de romani, ci de artiști internaționali, indiferent de gen, doar sa sune bine. Cine are cele mai bune melodii primește funda! Dar va rog cât mai repede...? (mai mult)
Funda cine imi spune primul cum se numeste melodia lui Dolores o'Riordan pe care o va canta Pepe la Te cunosc de undeva.
cine imi da numele unei melodii profunde pe care sa o asculti atunci cand suferi... uneori te ajuta chestia asta regasindu-ti sentimente in acele versuri.
Ce muzica sa aleg: ~Otilia-,, Bilionera" SAU ~Delia-,, Pe aripi de vant"
Hei hei... Vreau sa ma apuc de chitara electrica, ce- mi recomandati pentru inceput? Si ce ziceti de seturile astea (care m- au cam atras, fiind asa ieftine *- *) : http://www.fly- music.ro/seturi-...? (mai mult)
am nevoie de o piesa de toamna sau ceva legat de liceu care sa o pot interpreta inca cu o fata. Adica duet de doua fete. VA ROG MULT FUNDA
Melodia completa. https://www.facebook.com/video.php?v=10152785815595359&set=vb.197661375358&type=2&theater funda.
Melodia completa. funda. https://www.facebook.com/video.php?v=10152785815595359&set=vb.197661375358&type=2&theater
Imi puteti spune cum se numeste melodia din acest video? https://www.facebook.com/video.php?v=839079086124807. Dau funda!
Caut o melodie despre lene
Ce melodii ca astea (aproximativ) :"Demons","Boulevard of Broken Dreams", "Welcome to my life", "Because of you", "Battlefield", "Radioactive" ~stiti? ( in engleza)?
Poate ca e praf, poate ca nu, eu vreau doar niste pareri. Dau funda ca de... trebuie. Scuzati greselile gramaticale, am rescris- o in graba. Multumesc anticipat. P.s. Nu sunt doar vorbe goale. ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda melodii mai noi rock? Am cam ramas in urma cu noutatile :)))) prefer sa fie de la trupe nu prea scream;)
Caut de ceva vreme o melodie cu un cantaret si nu mai stiu cum se numeste era ceva de genu tu nu stii iubesti nu insemni nimic pentru mine
Bunăă. Am compus un cântec cu prietena mea despre Halloween și vreau niște păreri. De halloween, să nu te uiți niciodată sub pat, Că s- ar putea să vezi un monstru adevărat, Și ...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=6Qp6IQNyfyU Cum se numeste aceasta melodie?
Buna Http://instagram.com/p/uXJubdAvnd/?modal=true cum se numeste melodia?
Buna,am nevoie de putin ajutor. Era o melodie in spaniola,suna cam asa: y apareciste la manana, y te metiste en mi camaa. geva de genu.
Era o melodie cu 2 fete gen samurai.cum se numea?
De unde pot descarca albumul alinei manole?
Daca ati fi la Vocea Romaniei si ati intoarce toate scaunele ce antrenor ati allege?
Niste muzica inetresanta va rog(numai nu manele...nu le suport)
Care sunt toate compozitile lui George Enescu? Cred ca sunt peste 30.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IoanaG18 întreabă:
NyHyLySM întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!