Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Aprilie 2025 sunt:
Niste muzica inetresanta va rog(numai nu manele...nu le suport)
Care sunt toate compozitile lui George Enescu? Cred ca sunt peste 30.
va rog mult mult de tot ajutati- ma, dau funda! Mi- am cumparat acum cateva zile o chitara acustica noua(n- am mai cantat la chitara vreodata), dar eram innebunit inainte sa- mi cumpar ca...? (mai mult)
Bună TPU! De puţin timp am început să cânt la chitară, aşadar nu ştiu prea multe. Învăţ de la un bătrân care demult a fost într- o trupă.Ce vreau să vă întreb este dacă această chitară...? (mai mult)
Vreau si ei pectivde canto online
Salut,si-a cumpărat cineva pana acum de la Kaufland casti Logitech cu echipe de fotbal? Sunt bune? :D
Este o melodie romanească făcuta dupa River flows in you. Ştie cineva cum se numeşte? FUNDĂ :*
Daca exista cineva care se pricepe la beat box si ar avea posibilitatea de a ma ajuta sa invat pe skype
Pe ce melodie intra IRINEU COSTA JUNIOR in ringul de box cu Ciocan de ieri seara?
va rog daca ma puteti ajuta si pe mine sa- mi spuneti si mie melodia din acest trailer https://www.facebook.com/alex.badea.982/posts/713261042101885?comment_id=713270278767628&offset=0&total_comments=1¬if_t=share_comment...? (mai mult)
Salutare TPU, de mult n- am mai pus o intrebare. Vreau sa stiu, era mai demult, pe UTV, mai exact emisiunea Sugar, si era un videoclip, gen rapp, voce de barbat, dar in video era o fata. Facea dus,...? (mai mult)
Am vazut de cateva zile reclama de la antena 1 cu toamna asta vrei mai mult vreau sa stiu cum se numeste melodia din fundal ca mi-a placut tare mult. daca poate cineva sa-mi spuna va rog?
Http://instagram.com/p/uXJubdAvnd/?modal=true numele melodiei?
Imi spune si mie cineva cum se numeste cantaretul care canta mi-e dor mi-e dor de ia urgent
Vreau sa deschid smarturl.it/UJ_YGIAalbum si nu-mi merge. O.o Am descarcat iTunes dar tot imi zice ca trebuie sa il descarc. Nu stiu ce ar trebui sa fac iar eu chiar vreau sa ascult!
Cine stie cum se cheama melodia la videoclipul acesta : https://www.youtube.com/watch?v=HGVgYrpsRpE (cea cea semifinalisti romaniei ClubulFantezia Galati.mp4)? Cine imi poate sugera o melodie cu ritm...? (mai mult)
Știți cumva dacă aceste casti http://m.emag.ro/casti- audio- hama- earmuff- mauve- 115987/pd/DYHRJBBBM/ au o calitate audio cât de cât buna? Vreau sa cumpăr casti audio pana in 150 lei care sa aibă...? (mai mult)
Ce mesaj vor sa transmita parazitii din piesele violent, ca fuga pe gheata?
Am nevoie de ajutorul vostru! Am facut un video cu poze pentru o buna prietena a mea care s-a mutat din tara si vreau sa il trimit dar nu stiu ce melodie sa pun pe fundal.Idei?
Cati ani are anda adam?
Imi puteti spune melodiile care le interpreteaza pustiul care a castigat a cincea editie de la NEXTSTAR? Next Star. Mark Mesaros aici e videoclipul: http://youtu.be/XSceHi8nPyg
Am auzit la kiss o melodie spaniola- dance super tare. nu mai stiu cum se numea, dar canta un barbat brunet, cret cu pielea neagra, era ceva cu, , H, , , , G, , sau cu, , Q, , . stie careva cine o...? (mai mult)
Salut, cine stie site- uri cu partituri pentru voce, de ex pentru: Melodramma(Andrea Bocelli) Nessum Dorma Caruso(Lucio Dalla), etc, etc multumesc...? (mai mult)
Salut tuturor. Vreau si eu muzica de fumat. Link sau numele si de cine este cantata Mersi
Stiti melodii pentru un baiat (de la o fata)? Sa nu fie de dragoste.
Deci...eu vreau sa devin cantareata! Cum fac? Adica..merg la pian, la chitara la cor dar cand eram in clasele I-IV si cantam in fata la dna. inv. nu spunea NIMIC absolut nimic!
Ce balade rock (nu conteaza originea) imi recomandati? Dau funda! Multe melodii
Salut, stie cineva cum se numeste melodia care se aude la inceput in timp ce vorbesc astia? o caut de foarte mult timp dar nu dau de ea https://www.youtube.com/watch?v=i1n7Tcnh8dk
Am mare nevoie de un program de editat muzica dar fara bani si fara sa o instalez pe calculator daca se poate. Va rog frumos URGENT...
Https://apps.facebook.com/circuludracula/ Cum se cheamă melodia?
Am auzit o melodie care era ceva de genu baga ben baga ben stie cineva cum se numeste? Era voce de fata
Cum se numeste melodia asta: "Te-am vazut o data sau de doua ori, si deja ma trec fiori"?
Puteti sa imi dati niste trupe de muzica buna? Nu prea conteaza genul pentru ca ascult cam orice. P.S. SA NU FIE MUZICA ROMANA
Salutare tuturor. Va rog, cum se pot scoate din melodii acele voci gen " by daniel cameramanu, by dan parfum ", este foarte stresant cand asculti o melodie si intervine vocea astora...
Care e melodia cu Pitbull cu aia 3(parcă) pinguini. Mi se pare că e nouă.
Azi am auzit o melodie dar nu stiu cum se cheama. Era ceva gen: "deep under the sea, i'm looking down" sau ceva de genul. Help va rog
am o intrebare cand cant asa din voce am o raguseala cum pot sa scap de ea? Va multumesc si dau funda;)
Are careva setul acesta? : Luca m halloween mix, a fost postat si pe Vibe fm o perioada, dar nu-l mai gasesc niciunde.
Stie careva o melodie care are pe refren "mamamia, mamamia" tin sa mentionez ca nu este un artist roman, adica asa mi s-a parut :/ Dau fundita;) Va rog;;)
Azi, pentru cateva secunde am auzit o melodie... Tot ce am retinut din ea este "show me" Melodia este in engleza si este cantata de o femeie care are o voce ca de o fetita de freo 16- 17...? (mai mult)
Unde gasesc aceste melodii:1 in emisiunea "Te vreau langa mine" din 28 octombrie din prezentarea Emiliei, 2 in"Suleyman Magnificul" in episodul de joi cand Suleyman se uita la inel si depana...? (mai mult)
Vreau sa plang, ce melodii triste in romana stiti? :) PS : Sa nu fie manele!
stiti niste piese de muzica clasica? funda
cine stie cum se numeste cantecul de la minutul 3:21? http://fizruk.tnt-online.ru/s01e01
Ce melodii ca astea (aproximativ) :"Demons","Boulevard of Broken Dreams", "Welcome to my life", "Because of you", "Battlefield" ~stiti? ( in engleza)?
Cum se numeste piesa ce o cinta Smiley a doua cea rapida? https://www.youtube.com/watch?v=PvrKQbZDMMU Funda...
Buna, TPU! Am de facut o prezentare in powerpoint despre Berna, capitala Elvetiei si am nevoie de o melodie pe care sa o pun pe fundal.Problema e ca melodia trebuie sa fie specifica acestei tari sau macar...? (mai mult)
Stie careva o melodie care ar pe refren "mamamia, mamaia"? e supe fainaaa :x dau funda :*
As vrea si eu un site de pe care pot invata sa cant la chitara.
Cine stie negativu' de la Alan&Kepa-Personal
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Crystynuta8998 întreabă:
Raysa5 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?