Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU As vrea sa ma ajutati sa gasesc o melodie. Stiu sa detaliez doar videoclipul: un barbat primeste un telefon (ceva tragic fratele lui are cancer sau ceva de genul) apoi vrea sa plece din casa...? (mai mult)
Salut, caut o melodia, al cărei videoclip era cu solista, o fată de culoare ce mergea pe un skateboard din când în când, o caut de mult timp, dacă știți ceva lăsați comentcrying(
Salut, caut o melodie, al cărei videoclip era cu solista, o fată de culoare ce mergea pe un skateboard din când în când, o caut de mult timp, dacă știți ceva lăsați coment:(((
Cine imi poate spune numele melodiei originale al acestui imn imi pare foarte cunoscuta piesa, cine imi spune primeste funda https://youtu.be/2GLxV8vwOag
Salut! Imi cer scuze ca intreb dar cam ce muzică se asculta la Loft sau cam ce genuri muzicale? Dacă știe cineva sau daca este posibil un playlist? Multumesc frumos!
Poate cineva sa faca niste versuri in flow ul piesei "pop out - Polo G, lil Tjay" in romana?
Melodii in genul nane - atat de simplu?
Salut, Aveti idee ce melodie e pe fundal la reclama de la digistoria?
Trebuie sa suni bine când cânți ca sa mergi la lectii de canto? Vreau sa merg însă părinții mei zic ca trebuie sa cânți frumos înainte de a lua lectii? Dau funda la cel mai bun răspuns.
Cam de unde vine genul "Brazillian Bass"?
Salut, stiu ca era o melodie, un fel de instrumentala care se folosea la inceput maracas si dupa tarabana si era foarte smechera, ritmul pe tarabana era ceva de genul( tân tân tân x9)
Salut! La pianul yamaha ydp 144 poti intregistra piese si apoi sa le salvezi pe un stick? Sau cum poti downloada piesele pe care le inregistrezi in pian? Multumesc!
Buna, cine stie piesa asta,, e trili trili trili... nu mai pot de atata iubire"?
Https://youtu.be/tzXCpLDP0a4 Cum se numeste piesa care se aude la telivizor la 1:19:33?
Cum se cheama melodia asta, e gen populara si versurile suna asa: "ai hai, ai banilor, ai hai, greu va fac va stric usor, mă"/"cat trage george saracul la la l- ai la, mandrelor sa faca placul la...? (mai mult)
Stiti artiste ca Dua Lipa care au un sound mai retro?
Ce părere aveți despre piesa lui a-ha Take On Me?
Știe cineva cine cântă melodia asta? https://youtu.be/u63nbLxMNyI
Salut! Stie cineva o melodie sau doua pentru chitara acustica? De preferat cu putine acorduri spre deloc. Am abia o saptamana si vreau sa iau treptat.
Ce înseamnă versurile astea foarte ciudate, , m- aș f vreau să dau din gât să mă pupi în p'' astea sunt versurile la piesa, , M- aș f cântată de Daiana'' căutați pe you tube dacă nu...? (mai mult)
Buna, cum o melodie in cap de azi dimineata si tot ce stiu eu din ea e ca efectiv cred ca e in rusa sau nu stiu ce limba, da era ceva de genu : " sera magdaaan yaa sera magadaam " nu stiu daca am scris...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi place foarte mult să cânt, mă simt eu însumi atunci când cânt, scriu versuri și compun linii melodice.Dar am o problemă. Nu îmi pot controla vocea la capacitate maximă deoarece...? (mai mult)
Buna! Cine stie melodii cam pe acelasi sunet, acelasi gen de sunet de fundal precum melodia Runaway de Aurora? Dau funda
Ce parere aveti de Black Veil Brides
Stie cineva o piesa care contine ,, trili trili trili nu mia pot..." este un fel de manea(un fel)
Salut Caut o melodie in araba/turca care incepe cu litera "a" si e de club. Am dat cu shazam dar nu mi-a ramas salvata melodia, atat am retinut ca incepe cu "a" si e format dintr-un singur cuvant.
Poate sa imi spuna cineva cum se cheama melodia asta? stiu doar cateva versuri din ea :) stai cuminte pustiule ca ti se pune pata si ramai ranit in dragoste
Salut, doresc si eu niste versuri pentru o piesa rap, dau funda plus mentionez de la cine le iau, asa ca daca tot lasi versuri macar lasa si insta / Youtube
Salut am o pereche de boxe bluetooth Ailiang USBFM- 623- DT si folosesc un egalizator pentru a obtine un sunet cat de cat ok, dar ma gandeam sa le mai dau inca 2 gauri pentru a putea iesii aerul ceva ...? (mai mult)
Niște recomandări de chitari clasice si acustice pentru începători, 4/4, preț maxim 600?
Ce părere aveți de muzica lui Leonard Cohen? Melodia mea preferată de la el este "In My Secret Life": https://youtu.be/NW7oNpzBSGc
Va rog ajutati-ma cu o piesa rap pentru TONI DE LA BRASOV. multumesc
Buna ziua, cum as putea sa trimit un Demo la Urbanist?
Stiti niste melodii asemanatoare? https://www.youtube.com/watch?v=5hxnJUqYPXI&list=PLIRVuFEYYj6kVym5BZIMXFS0TprIZtDwB&index=55 si https://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE DAU FUNDA!
Imi puteti recomanda cateva melodii pe care le-as putea asculta in masina?
Buna TPU! Cum învaț sa cant acasă? Dau funda
Https://www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4&ab_channel=GreenDay Cum o cheama pe fata care apare in aceasta videoclip?
Imi puteti da mai multe piese asemanatoare cu asta? https://www.youtube.com/watch?v=q69BNxeiv9Q
Salut TPU. Industria muzicală de astazi se bazează prea mult pe AUTOTUNE. Credeți că acești artiști chiar pot fi numiți artiști?
Https://youtu.be/tzXCpLDP0a4 Cum se numeste piesa de la 1:19:13?
Ce piesa contine asta,, tri tri tri nu mai pot..."?
Buna TPU! Daca aud diferența dintre notele înalte și cele joase inseamnă ca am ureche muzicală? Dau funda
De unde pot lua Fl studio full Free?
Ce TARA credeți ca o sa castige Concursul Muzical EUROVISION 2021 ce are loc în OLANDA în data de 22 05 2021? ROMANIA participa? Și dacă da, ce artist o sa cânte din ROMANIA și ce piesa o sa...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste piesa care contine, tri tri tri nu mai pot..." are funda!
Bună seara! Îmi puteți spune și mie unde pot găsi melodia a lui Florin Pește - Dacă aș putea? Nu o gesesc deloc pe google sau Youtube.
Salut. Care este melodia din episodul 10 din sezonul 2 din Profu Minutul 44:10 https://protvplus.ro/emisiuni/profu/episodul/34278-sezonul-2-episodul-10
Cum se numeste piesa care contine versul asta,, Tri tri tri nu mai pot... "
Salut. Stie cineva cum se numeste melodia din reclama de la Fashion Days 2021?
Cum se numeste piesa care contine versul asta,, Tri tri tri nu mai pot." si mai cum ca nu stiu cum se numeste piesa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?