Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Știe cineva cum se numește melodia din serialul Profu de la minutul 35:10 din episodul 9 sezonul 2-8 aprilie? Mulțumesc!
Vreau și eu refrenu de la melodia Andalate Memerau (Miraj Tzunami) in țigănească. Va rogggg
Buna, caut o piesa si nu o găsesc niciunde. Avea un beat super mișto, din păcate nu îmi amintesc versurile, tipul ii șoptea fetei "Take of your clothes, love me... si nu mai știu ce mai spunea...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste piesa din,, în cautarea adevarului" (04.03.2020) la minutul 41:55 are funda!
Cum se numeste melodia aia care e cantata la fluier si parca se aud si tobe? E un fel de populara mai moderna, cred ca este prima piesa ce o canta baiatul asta, sau seamana cu ea, am auzit o la multi...? (mai mult)
Buna TPU! Cati timp îți ia să-ți dezvolți urechea muzicală? Dau funda
Buna! Ador sa stau in natura si sa privesc ascultând Runaway de la AURORA, imi da un vibe bun ma simt cel mai bine atunci dar nu am gasit alte melodii care sa imi dea același vibe. Daca aveti voi niste...? (mai mult)
Are cineva un link cu "Macaroane dulci cu branza" de Bahoi? Nu o mai gasesc pe Youtube
Cine stie cum se numeste maneaua aia de pe Youtube cu numele,, music changes you" cu Cristi Munteanu?
Ce părere aveți despre acest videoclip: https://youtu.be/4kGvlESGvbs? Eu una îl consider unul dintre cele mai frumoase, dacă nu cel mai frumos, iar melodia și versurile la fel de frumoase și perfect...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi un negativ pe YT la It is well with my Soul. Numai nu-l găsesc!
Buna, stiti sa-mi recomandati va rog piese de genul: lil happy lil sad-let me die Dau funda!
Voi ce muzică mai ascultați? Nu prea mai știu ce muzică să ascult în ultimul timp, nu-mi mai place aproape nimic.Link-uri dacă se poate!
Cum schimb un lucru link de Youtube? Adică vreau să postez un link pe Facebook și nu îmi arată clipul... Știu că era un site care te ajuta dar nu mai știu site-ul
Am FL Studio 20.8.3.2304 în versiunea trial. Știu deja că pot salva proiecte, dar nu le mai pot deschide. Dacă l- aș cumpăra (dar nu îl cumpăr), aș putea deschide proiectele din versiunea...? (mai mult)
Caut o piesă veche de prin 2009- 2010, unde este vorba de o fata si mama acesteia care urmează să nască. În timp ce așteaptă, adoarme și visează ca este pe lună împreună cu un bebeluși și...? (mai mult)
Buna TPU! Am o întrebare. Când te duci la canto trebuie sa reproduci notele cele mai înalte și cele mai joase, sau doar gama Do major?
Imi puteti scrie si mie niste versuri rap de dragoste?
Buna TPU. Am un sistem Logitech z906 de 500 w. Cum se leaga corect boxele la pc ca sa se auda bine? Precizez ca pana acum le- am legat printr- un jack de la panoul de control la pc dar in modul 5.0 unul...? (mai mult)
Salut, Aveti idee ce melodie e pe fundal la reclama de la digistoria? (https://www.digi24.ro/......ie-1367713 )
Poate e o întrebare idioată, dar artiști care au mii, poate chiar zeci de mii de piese muzicale cum le țin minte pe toate, astfel încât să poată cânta la orice oră, orice piesă?
Cam ce an marcheaza diferenta dintre maneaua veche si maneaua noua?
Salut TPU. Caut o melodie de ieri și nu o găsesc nicicum. Este un fel de trap in țigănește, nu știu sa scriu versurile corect dar poate va dați seama așa "Ciaiurie bella di e, matihun de pala...? (mai mult)
Ceva melodii care îți dau un vibe bun? Orice în afara de rock, și manele și Poo orice
Salut.Cum scap de frica de scena/trac in momentul cand cant pe o scena? Exersez, repet, cant foarte des cand sunt singur dar in momentul cand urc pe scena sunt destul de coplesit si am impresia ca nu...? (mai mult)
Salutare! Voiam sa stiu daca pentru o ukulea pot folosi si amplificator pentru chitara. Si daca aveti vreo sugestie multumesc anticipat :D
Hey! Deci de curând am început sa ma interesez de vioara si vreau sa fac ceva lectii și ca urmare am câteva întrebari: 1. Ce model e cel mai bun pentru un începător? 2. Nu e târziu la 21 de...? (mai mult)
Bună TPU, Mai știți cumva cum se numea o melodie de acum câțiva ani, în al cărei videoclip era un bărbat afro american, mai în vârstă, îmbrăcat într- un costum roz, plimbând un ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre urmatoarele piese?:) https://youtu.be/W01_e6hw288 https://youtu.be/I_tP-vcTjq4 https://youtu.be/CKZvWhCqx1s
Salut! Am 16 ani, sunt din București si caut un prof de canto pentru clean vocals si scream vocals (metalcore- ul e probabil stilul pe care visez sa îl cant) Ps : Sunt chitarist + pianist, știu...? (mai mult)
Oare Puya, Elena Gheorghe si toti cantaretii romani din 2010 din ce mai traiesc acum? Din muzica nu are cum pentru ca nu mai scot nimic
Cum se numește stilul de muzică pe care îl cântă kiki și manu dacă căutați pe you tube flamengo pop?
Buna! Caut o melodie destul de veche. Cred ca de prin 2009. Era o melodie cu o tipa imbracata sumar si cu botine albe cu ciucurei albi, tipul era in spatele ei. Fundalul era un hol alb cu lumina sumbra...? (mai mult)
Voi ascultați muzică clasică? Dacă da, care este compozitorul vostru preferat, cel puțin la momentul de față? Al meu este Schubert. Ce-ar fi să atașați și o piesă reprezentativă?
Buna, am si eu o intrebare.Cam la cat m- ar ajunge un microfon de cantat cat de cat acceptabil? Nu am cantat decat o data la microfon si as vrea sa incerc cateva piese, sa fac karaoke pentru a imi face...? (mai mult)
Buna, sunt Stefi. In aceasta comunitate mare si frumoasa, exista fani k-pop? Am vazut cativa, dar vreau sa vad cat de multi :) Si daca sunteti, ce trupe va plac?
Salut! Stie cineva cum se numeste piesa asta: https://www.youtube.com/watch?v=4g06Y67Yl8U? Dau funda!
Stie cineva cum se numeste melodia de outro de la finalul videoclipurilor lui Rovision pe Youtube?
Heeeey! Vreau niste melodii vechi care au mesaje despre lume, gen Sweet dreams sau Show must go on, merge chiar si Enjoy the silence (words like violence).
Ați auzit că a murit rapperul acela DMX? Ce părere ați avut despre el și despre muzica lui?
Salut! De obicei cand faci vocalize la canto depinde genul de melodii, gen la clasica " i i i i i" începând treptat de la do re mi fa sol la si si inapoi. Pentru manele sau populară care sunt vocalizele...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal din acest video de la minutul 7:25, instrumentalul ala, multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=OVJEKYgloVw&t=257s
Enrique Iglesias, Shakira, Maroon Five, Katty Perry sau Jason Derulo, de care vă place vă place mai mult cum cântă? Să nu uităm că fiecare din artiști pe care i- am menționat mai sus au melodii...? (mai mult)
Pana la urma Michael Jackson suferea de vreo boala sau a urmat un tratament chirurgical pentru albirea pielii si alte "imperfectiuni" si s-a sinucis sau nu? Funda!
Poate sa ma ajute cineva cu gasirea unei melodii? Era ceva gen trap si continea ceva cu Bin Laden Osama sau bila denosama, nu mai stiu care era corect, mi- a venit acum in minte si nu pot gasi melodia....? (mai mult)
Cum se cheama melodia de la început din acest videoclip? https://youtu.be/CWIDyAO6cRY
Ce credeți despre muzica pop modernă?
Buna TPU! Știe cineva cum pot ajunge soprana? Adică sa ating note foarte foarte înalte?
Buna TPU! Urechea muzicală se poate antrena?
Buna TPU! Ce trebuie sa fac ca sa ating note foarte înalte? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?