Buna TPU! Ce trebuie sa fac ca sa ating note foarte înalte? Dau funda
Bună! Ştie cineva să îmi îmbine două negative?
Salut. As dori, niste versuri pentru un prieten, ca sa ii fac un disstrack. E inalt, se imbraca cu aceleasi haine si ne minte mult.Imi spune ca are yacht, bani, femei, etc. Il cheama Alex.
In ce manele vechi se zice la inceput "Lupii maaaii"? Nu conteaza cine le canta vreau doar cat mai multe
Salut TPU! Detin un amplificator Yamaha dsp a 590 cu o pereche de cerwin vega vf 12 problema este ca dupa un timp de functionare la un volum ridicat dupa ceva timp 3- 4 ore se incalzeste destul de tare...? (mai mult)
Salutare! Caut o melodie de acum mulți ani. Tot ce- mi amintesc despre melodie este că versurile erau în limba engleză iar clipul era dintr- un joc, mai precis "Second life" și mai multe personaje...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum se numește clipul cu pisica aia albă care dă din cap în timp ce cântă unul la un fel de tobă?
De ce a durat atat de mult ca Alex Velea sa se dea pe brazda si sa cante ce il reprezinta cu adevarat?
Salut, ma puteti ajuta cu o melodie? Este in turca și in videoclip este vorba despre un cuplu care se plimba in mall la un moment dat și se întâlnesc cu fosta lui și el o părăsește pe actuala ...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie care sa recunoasca acordurile? Sau poate cineva recunoaște acordurile din melodia aceasta https://youtu.be/9ryQh8_wAV0?
Caut și eu o melodie cu următoarele versuri : senorina caută-mă sub buric, bikineii coboara-i un pic, treci in patru labe că m-am incalzit, te invit suie-te pe cric. O știe cineva?
Bună, ce părere aveți de Nicu de la Cazanești vreau seriozitate. Dar de Fernando de la Caransebes
Salut, caut de ceva timp un nume de scena si nu prea gasesc ceva ce-mi place. As vrea ceva usor de retinut si de rostit. Pentru un canal cu muzica. Dau funda!
Cum se numește muzica? Nu mi-o ia nici Shazamul https://vm.tiktok.com/ZMePuwjD9/
Salut, doresc să știu cum pot să ajung să fiu băgat în seamă de o casă de discuri, dacă am melodii proprii, dar nu am nici trupă, nici cine știe ce echipamente, in plus că stau și în...? (mai mult)
Buna! Stiu ca nu e o intrebare utila dar ce muzici mai erau gen cand le ascultam cand eram mici cam prin 2012 cand aveam o copilarie simpla fara tehnologie, cum ar fi: Corina "A ta", "Munky Funky"; ...? (mai mult)
Ce se mai știe de Ombladon? Am văzut că pe canalul lui oficial de YouTube nu a mai postat nimic de 2 ani și nici în presă nu s-a mai scris nimic despre el.
Vreau si eu versuri pentru piesa trap care se numeste "brigada comana" si sa fie despre prietenii mei
Ce ziceţi de calitatea interpretării? Care dintre cei doi vă impresionează mai mult? https://www.youtube.com/watch?v=9Q77KwAzpUw
Buna TPU, mi- am amintit de o piesa din copilarie pe care am cautat- o in zadar ore in sir, nu stiu cum se cheama dar era ceva cu " Trip Trap Trip Trap Again trip trap trip trap oooooo"... Poate stie...? (mai mult)
Salutare! Este o melodie de nu îi mai știu autorul și denumirea ei. Este cântată de un român, în limba engleză și în videoclipul melodiei apare o gimnastă care tot exersează. Să zic că este...? (mai mult)
Buna TPU! Prietena mea nu are ureche muzicală dar vrea sa devină cântăreața. Știe cineva cum îți dezvolți urechea muzicală?
Salut! Justin Bieber lucreaza undeva? Adica gen, cu ce casa de discuri a semnat si are contract?
Ce parere aveti de boxele astea? https://www.emag.ro/set- de- 2- boxe- active- vlliodor- putere- rms- de- 600w- conexiune- bluetooth- port- usb- conexiune- sd- card- sunet- puternic- mp3- player- sistem-...? (mai mult)
Buna! Vi s- a întâmplat si voua cand incercati sa puneti degetele pe corzile de la chitară sa vi se stranga mana inapoi de exemplu daca eu am un acord care ar trebui sa tin degetele pe trei freturi ...? (mai mult)
Manele vechi sau muzica actuala românească? Sau manele noi, desi sunt bleah
Salut. Puțin ajutor în găsire respectivei piese de pe fundal? Am încercat shazam, dar degeaba. https://www.instagram.com/reels/audio/270727464684413/
Cum se numeste melodia care promoveaza serviciile de telefonie Vodafone? Cine canta melodia?
AJUTOOOR, dau funda pentru cine ma ajuta, caut o melodie in spaniola pe care o ascultam prin 2019, nu mai stiu cum se cheamă si nici versurile ei. Stiu doar ca o cântau doi băieți si avea un fundal...? (mai mult)
Unde pot sa vand versuri, idei de melodii, melodii...etc.?
Buna TPU! Am o intrebare mai pentru cunoscatori, credeti ca un microfon de gaming razer e potrivit pentru a inregistra o piesa? Multumesc anticipat
Buna, TPU! As sa imi spuneti ce melodii mai usoare pot canta la chitara ca incepator. Am o chitara acustica ca sa stiti! Astept sugestii
Poate sa scrie cineva o piesa despre o iubita și un beat pe care o poți cânta dar sunt Ok și doar versurile?
Buna TPU, caut și eu o melodie, o știu de când eram mica și tot ce îmi amintesc era video cu păsări zburând sus pe un nor sau ceva de genu și nu știu ce melodie e și ma posedata de 3 zile ...? (mai mult)
Salut. Oare ma poate ajuta cineva cu câteva manele in varianta extended? Mulțumesc.
De curand ma gandesc sa imi achizitionez o noua chitara iar una care mi- a sarit in ochi ar fi modelul Fender Fa 125ce (chitara acustica- electrica) imi poate spune cineva care are aceasta chitara sau ...? (mai mult)
La cine e dor de BUG MAFIA? Și ce părere aveți despre ei? Părerea mea e că îți arată care e realitatea în lume și în România (in unele melodii)
Salut, as dori și eu o boxa mare gen de-aia de 1m sau mai mult care sa nu fie portabila să sa se audă cât mai tare, buget 800 RON. Mă ajuta cineva?
Caut cu disperare o melodie, manea! Nu mai știu cum se numea sau cine o cânta dar știu sigur ca era unii tineri si ce țin minte sigur e ca era unul cu un sacou/camasa rosu/rosie, iar piesa e de...? (mai mult)
Ce inseamna sa intelegi fiecare tril de la muzică? Si ce e Armonia de la muzică?
Cum se numeste si cine canta melodia cu versul următor? Plec eu plec..plec la drum aper sa ma-ntelegi...ma duc in munti la noi ca-i mai aproape...
Ce sentimente va trezeste melodia asta? In special in contextul actual https://www.youtube.com/watch?v=6YwFvmnbj3E&list=PLFV_pTSMduaURY4rVeOeWDCIWcgdAW7PZ&index=1&ab_channel=JeffWayne-Subiect
Ce muzica va ajuta la munca sa va concentrati?
Alegeti dintre cele doua versiuni originala https://www.youtube.com/watch?v=edBYB1VCV0k coverul https://www.youtube.com/watch?v=ZeFjleZPaE8
Sunt foarte pretentios la muzica, ce-a mai faina piesa primeste funda (pop,usoara, hip hop)
Care e albumul vostru muzical preferat?
Salut vreau sa îmi iau o chitară,vreau să mă apuc de cantat la chitară, mai cant la instrumente Ce părere aveți despre Ibanez Pf15 Ece BK? Fundă
Care vă place mai mult la cântat dintre următoarele cântărețe și cântecele lor :Faouzia(minefields), Olivia Rodrigo(drivers licence), Tori Kelly (Don't you worry bout a thing), Jojo (say love)? ...? (mai mult)
Un link cu melodia ``Iugoslavia`` interpretata de Monica Anghel, scrisa de Cornel Fugaru? Multumesc!
Îmi poate spune cineva care e la liceul de muzica sigismund toduta din Cluj cum sta treaba pe acolo?:) ce ar trebui sa fac ca sa intru acolo anul acesta? și cu cine ar trebui sa vorbesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!